Kızlara FFM hakkında soru
-
Автор темыUragançik
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Kızlara FFM hakkında soru
Yani durum şu; ikimiz de oldukça genciz. Ben 34 yaşındayım, eşim ise 30’un biraz altında. İkisi de oldukça hoş. Sokakta sürekli kızların bana baktığını görüyorum ve bazen benimle havadan yardım yoluyla buluşmaya çalışıyorlar. Çocuklar var. 10 yılı aşkın süredir evli. Cinsel deneyler açısından, temalı bir otele yalnızca bir kez gittim ve 14 yıllık ilişkim boyunca, belirli bir yaşam tarzı nedeniyle eşimden önce 200’den fazla kız çocuğum olmasına rağmen asla aldatmadım. Daha sonra, çocuklar zaten oldukça yaşlı ve ilkokuldan mezun olmasına rağmen, karısı arkadaşını dadı olarak davet etme alışkanlığını edindi. Dadı, çıplak fotoğraflar çekerek geçimini sağlıyor. İyi bir figürü, silikon göğüsleri ve sekse dönük, sıkıca ıslık çalan bir şişesi var. Sürekli benimle flört etmeye çalışıyor ama ben hortum gibi davranıp benden ne istediğini anlamadığımı söylüyorum. Eşim sürekli silikon göğüslerini ima ediyor ve kendisinin de aynısını istediğini söylüyor, hatta gerçek hayatta nasıl olduğunu önceden anlayabilmem için ona dokunmayı bile teklif ediyor. İşte asıl mesele bu. Bu memelere dokunduktan sonra hoşuma gitti ve uzaktan gelen eşim FFM formatında denemek isteyip istemediğimi merak etti. İlk başta düzgün bir insan olarak olumsuz cevap verdim, ancak durumu düşündükten sonra karımı sikmem ve arkadaşımın onu yalaması seçeneğini önerdim. Yanıt olarak, şakaya çevrilmiş, anlaşılmaz bir şey duydum, ancak bu olasılığın reddedildiğini belirten bir not vardı. Başka bir sefer, daha açık bir konuşma sırasında, başka bir kızı becerebileceğimi ve FFM’nin ona uymadığını hayal etmenin kendisi için hoş olmadığını söyledi, sonra başka bir gün sarhoş olduktan sonra tekrar bu formatı sunmaya başladı. , bozulmadım ama birkaç gün sonra geri döndüğümde tekrar açtım. Ve şimdi iletişimi[/url] bu arkadaşla. Peki şimdi bu salınımı nasıl anlayabilirim? Sessizdi ve her şey berbattı, hiç düşünmedim ama şimdi her zaman FFM’yi denemek istiyorum.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
- Registered for: 2 years 11 months
-
Автор темыUragançik
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
- Registered for: 3 years 2 months
Yanıt: Kızlara FFM hakkında soru
Bu bir bakıma bencilce kadınlar :) ve evet, yazar haklı, biz de karınızın önünüzde sikilmesinden pek memnun olmayacağız, özellikle de her şey "üstte" ise ". Bana öyle geliyor ki tüm çiftler öyle ya da böyle FFM ve/veya MFM seçeneklerini bir fantezi olarak görüyorlar, ancak gerçekte ve benim öznel görüşüme göre böyle bir deneyim boşanmayla sonuçlanabilir. Bununla birlikte, ilişkilerin daha da güçlendiği bazı örnekler vardır.
Yazar, eğer Moskova veya Moskova Bölgesi’nden geliyorsanız, (istenirse) başka bir odaya bakma fırsatı olan temalı bir oteli düşünmenizi tavsiye ederim ve eğer hazırsanız, o zaman kapıyı başka bir çifte aç. Kitay-Gorod metro istasyonunda böyle bir otel var.
Giderseniz ayrı bir konu oluşturun. Herkesin bu deneyimi ilk elden bilmekle ilgileneceğini düşünüyorum.
Bu bir bakıma bencilce kadınlar :) ve evet, yazar haklı, biz de karınızın önünüzde sikilmesinden pek memnun olmayacağız, özellikle de her şey "üstte" ise ". Bana öyle geliyor ki tüm çiftler öyle ya da böyle FFM ve/veya MFM seçeneklerini bir fantezi olarak görüyorlar, ancak gerçekte ve benim öznel görüşüme göre böyle bir deneyim boşanmayla sonuçlanabilir. Bununla birlikte, ilişkilerin daha da güçlendiği bazı örnekler vardır.
Yazar, eğer Moskova veya Moskova Bölgesi’nden geliyorsanız, (istenirse) başka bir odaya bakma fırsatı olan temalı bir oteli düşünmenizi tavsiye ederim ve eğer hazırsanız, o zaman kapıyı başka bir çifte aç. Kitay-Gorod metro istasyonunda böyle bir otel var.
Giderseniz ayrı bir konu oluşturun. Herkesin bu deneyimi ilk elden bilmekle ilgileneceğini düşünüyorum.
-
Автор темыUragançik
Evet, biz Moskovalıyız. Eşim bir keresinde beni benzer bir otele götürmüştü ama yabancı yoktu. Her türden salıncak, zincir ve aklımıza gelmeyen başka aletler vardı. Ve tüm odalar arasından, tüm duvarların çıplak bağlı kızların olduğu fotoğraflı duvar kağıtlarıyla kaplı olanı seçti. Neden bana arkadaşını getirip ondan göğüslerini vermesini istediğini anlayamıyorum. Ve sonra, bu arkadaşımızla yalnız kaldığımızda, bana kendisi ve Avrupa’da yaşayan eski erkek arkadaşının, gözlerinin önünde büyük memeli bir kadını siktiği ve onun göğüsleriyle oynadığı bir fantezi yaşadıklarını anlattı. . Orada uygun bir kız buldukları bir kulübe gittiler ama kocası sadece sallanmayı düşündü. Beğenmedi ve reddetti. Sonuç olarak, onu herkesin ortasında emdi ve gittiler. Öyle görünüyor ki bütün kızlar sahiplenici değil.
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
- Registered for: 3 years 2 months
Yani, bütün erkekler mal sahibi değildir
Hikâyenize göre, karınızın kabaca bir portresini çizdim ve bana onun libidosunun sizinkinden çok daha yüksek olduğunu düşündüm. Bu, kişinin herhangi bir statüsünü veya başarısını göstermez, ancak çiftinizin yakınlığında çeşitlilikten yoksun olduğunu gösterir. Yanılıyor olabilirim, bu yüzden lütfen beni şimdiden affedin.

Hikâyenize göre, karınızın kabaca bir portresini çizdim ve bana onun libidosunun sizinkinden çok daha yüksek olduğunu düşündüm. Bu, kişinin herhangi bir statüsünü veya başarısını göstermez, ancak çiftinizin yakınlığında çeşitlilikten yoksun olduğunu gösterir. Yanılıyor olabilirim, bu yüzden lütfen beni şimdiden affedin.
-
Автор темыUragançik
Libido konusunda pek emin değilim. Daha önce bunu gecede birkaç kez ve farklı pozisyonlarda yapıyorduk. Bu ancak şarap içtikten sonra oluyor ama çoğunlukla kütük gibi yatıyor ve ben de onun üzerine üflüyorum. Bu konu hakkında konuştum ve yaşa bağlı değişikliklerden kaynaklanan komplekslerden bahsediyor. 14 yıl önce tanıştığımızda 49 ağırlığındayken şimdi 60 yaşında olmasından endişe duyduğunu ama ben öyleydim ve hala da öyleyim ve sokaktaki kadınlar bana bakıyor. Herhangi bir değişiklik fark etmediğim için onu cesaretlendiriyorum çünkü... Bunca yıldır yakındım ve tüm bunlar doğal, sonunda bana iki harika çocuk verdin ve yüksek boyuna rağmen bu 60 kg normal, hatta bir şekilde yeterli değil. Ona sürekli güzel olduğunu hatırlatıyorum. Sürekli misafir olarak davet ettiği arkadaşları da onun figürüne sonsuz hayranlık duyuyor. Ve benim sadece distrofik kızlardan hoşlandığımı kafasına soktu ve hepsi bu. Artık karnından utandığı için zirvede olmayı sevmediğini söylüyor. Ne sikim göbek?! Fare?! Evet, orada hiç göbek göremiyorum, bu yüzden cilt biraz elastikiyetini kaybetmiş ve bu pek fark edilmiyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 748 Views
-
Last post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- 2 Replies