Kızımla birlikte çalıların arasında
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kızımla birlikte çalıların arasında
Kızım çok güzel, düzgün vücutlu, dolgun göğüslü, elbette onu hissediyorum ama sabrım çoktan tükendi. Haziran sonunda onu güneşlenmeye davet ettim. Battaniyeyi aldım. Beni kalabalık bir yere değil, gölgedeki çalıların arasına götürdü. Bana bakıyor, gülümsüyor, tekrar düşünüyor, köşede kızına sarılmak istiyor! Ama benim planlarım daha sinsiydi! Mayosunu çıkardım ve uzan, bacaklarını aç dedim. Şöyle diyor: İnternette babaların kızlarının sadece kıçından sikiştiğini gördüm. Lastik bandı penisime çektim, baktım ve sakinleştim. Taktı, direnç olmadı, beni becerdi, bekaretini kim bozdu diye sordum. Oğlumun ondan 2 yaş büyük erkek kardeşi olduğu ortaya çıktı. Bunu saklamak istedim ama Kaybedenle aynı şekilde öğrendim!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kızımla birlikte çalıların arasında
Bir aile sırrını öğrendim.: ↑30 Sep 2021, 15:09 Kızım güzel, düzgün vücutlu, dolgun göğüslü, elbette onu hissediyorum ama sabrım çoktan tükendi. Haziran sonunda onu güneşlenmeye davet ettim. Battaniyeyi aldım. Beni kalabalık bir yere değil, gölgedeki çalıların arasına götürdü. Bana bakıyor, gülümsüyor, tekrar düşünüyor, köşede kızına sarılmak istiyor! Ama benim planlarım daha sinsiydi! Mayosunu çıkardım ve uzan, bacaklarını aç dedim. Şöyle diyor: İnternette babaların kızlarının sadece kıçından sikiştiğini gördüm. Lastik bandı penisime çektim, baktım ve sakinleştim. Taktı, direnç olmadı, beni becerdi, bekaretini kim bozdu diye sordum. Oğlumun ondan 2 yaş büyük erkek kardeşi olduğu ortaya çıktı. Saklamak istedim ama Lohan’la aynı şekilde öğrendim!
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
- oturum açma
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Re: Kızımla birlikte çalıların arasında
Bir mzhm ayarlamanın zamanı geldiBir aile sırrını öğrendim.: ↑30 Sep 2021, 15:09 Kızım güzel, düzgün vücutlu, dolgun göğüslü, elbette onu hissediyorum ama sabrım çoktan tükendi. Haziran sonunda onu güneşlenmeye davet ettim. Battaniyeyi aldım. Beni kalabalık bir yere değil, gölgedeki çalıların arasına götürdü. Bana bakıyor, gülümsüyor, tekrar düşünüyor, köşede kızına sarılmak istiyor! Ama benim planlarım daha sinsiydi! Mayosunu çıkardım ve uzan, bacaklarını aç dedim. Şöyle diyor: İnternette babaların kızlarının sadece kıçından sikiştiğini gördüm. Lastik bandı penisime çektim, baktım ve sakinleştim. Taktı, direnç olmadı, beni becerdi, bekaretini kim bozdu diye sordum. Oğlumun ondan 2 yaş büyük erkek kardeşi olduğu ortaya çıktı. Bunu saklamak istedim ama Kaybedenle aynı şekilde öğrendim!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 43 Replies
- 2331 Views
-
Last post by Andrey-37
-
- 2 Replies