Kızımla birlikte çalıların arasında

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Bir aile sırrını öğrenmek.
Potansiyel seks nesnesi
 Kızımla birlikte çalıların arasında

Unread post by Bir aile sırrını öğrenmek. »

Kızım çok güzel, düzgün vücutlu, dolgun göğüslü, elbette onu hissediyorum ama sabrım çoktan tükendi. Haziran sonunda onu güneşlenmeye davet ettim. Battaniyeyi aldım. Beni kalabalık bir yere değil, gölgedeki çalıların arasına götürdü. Bana bakıyor, gülümsüyor, tekrar düşünüyor, köşede kızına sarılmak istiyor! Ama benim planlarım daha sinsiydi! Mayosunu çıkardım ve uzan, bacaklarını aç dedim. Şöyle diyor: İnternette babaların kızlarının sadece kıçından sikiştiğini gördüm. Lastik bandı penisime çektim, baktım ve sakinleştim. Taktı, direnç olmadı, beni becerdi, bekaretini kim bozdu diye sordum. Oğlumun ondan 2 yaş büyük erkek kardeşi olduğu ortaya çıktı. Bunu saklamak istedim ama Kaybedenle aynı şekilde öğrendim!
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kızımla birlikte çalıların arasında

Unread post by Kırk beşinci »

Bir aile sırrını öğrendim.: 30 Sep 2021, 15:09 Kızım güzel, düzgün vücutlu, dolgun göğüslü, elbette onu hissediyorum ama sabrım çoktan tükendi. Haziran sonunda onu güneşlenmeye davet ettim. Battaniyeyi aldım. Beni kalabalık bir yere değil, gölgedeki çalıların arasına götürdü. Bana bakıyor, gülümsüyor, tekrar düşünüyor, köşede kızına sarılmak istiyor! Ama benim planlarım daha sinsiydi! Mayosunu çıkardım ve uzan, bacaklarını aç dedim. Şöyle diyor: İnternette babaların kızlarının sadece kıçından sikiştiğini gördüm. Lastik bandı penisime çektim, baktım ve sakinleştim. Taktı, direnç olmadı, beni becerdi, bekaretini kim bozdu diye sordum. Oğlumun ondan 2 yaş büyük erkek kardeşi olduğu ortaya çıktı. Saklamak istedim ama Lohan’la aynı şekilde öğrendim!
These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
oturum açma
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Kırkbeşinci: 30 Sep 2021, 18:08
Kahretsin, bu hasta adam yine eski yazılarını yayınlamaya gitti
Evet, yazık değil ! Kim okumak isterse okusun...
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Esnek »

Bir aile sırrını öğrendim.: 30 Sep 2021, 15:09 Kızım güzel, düzgün vücutlu, dolgun göğüslü, elbette onu hissediyorum ama sabrım çoktan tükendi. Haziran sonunda onu güneşlenmeye davet ettim. Battaniyeyi aldım. Beni kalabalık bir yere değil, gölgedeki çalıların arasına götürdü. Bana bakıyor, gülümsüyor, tekrar düşünüyor, köşede kızına sarılmak istiyor! Ama benim planlarım daha sinsiydi! Mayosunu çıkardım ve uzan, bacaklarını aç dedim. Şöyle diyor: İnternette babaların kızlarının sadece kıçından sikiştiğini gördüm. Lastik bandı penisime çektim, baktım ve sakinleştim. Taktı, direnç olmadı, beni becerdi, bekaretini kim bozdu diye sordum. Oğlumun ondan 2 yaş büyük erkek kardeşi olduğu ortaya çıktı. Bunu saklamak istedim ama Kaybedenle aynı şekilde öğrendim!
Bir mzhm ayarlamanın zamanı geldi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”