Seks eğitimi

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Aurelius’un
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Seks eğitimi

Unread post by Aurelius’un »

Herkese merhabalar, iyi yazlar!
Yakın zamanda 30 yaş civarında birçok genç annenin yaklaşık 8 yaşından 16 yaşına kadar çocuklarıyla yani oğullarıyla yakın bir ilişki içinde olduğu konusunu keşfettim. yaş, ergenlikten sonra karşı cinse karşı merakın ve çekiciliğin başladığı an.
Çoğunlukla, çok aktif çocukların ilk ilgi odağı onlarla akraba olan kadınlardır: Anneler, Teyzeler veya Kız kardeşler... .
Eğer çocuk 12 yaşın altındaysa, o zaman açıklayarak ve ilgi alanlarını tatmin ederek başlarlar.... bu, basit bir konuşma, metnin bazı kısımlarını inceleme gibi eylemleri içerebilir. kadın bedeni, mastürbasyon ve hatta eğitim amaçlı cinsel ilişki, kişisel cinsel eğitim için.
Ya da 12 yaş ve üzeri, ergenlik çağındaki bir gencin ergenlik döneminde cinsel aktivite göstermeye başlamasıyla başlar. Anlamı: Röntgencilik, fantaziler, iç çamaşırlarına ilgi ve tüm bunlara sık ve yoğun mastürbasyon eşlik ediyor.
Tamamen psikolojik açıdan bakıldığında, yaşamış, yaşayan ve hala devam eden kadınlarla konuşmayı son derece merak ediyorum. benzer deneyimlerim var.
Lütfen buraya foruma yazın veya bana kişisel bir mesajla yazın. Yanıtınız için son derece minnettar olacağım ve gerekirse gizliliğinizi garanti edebilirim.
Lütfen benzer deneyime sahip olmayan, ancak yalnızca fantezileri kişisel nitelikteyse hikayelerinizden kaçının ve bu konuyla gerçekten ve doğrudan ilişkisi olan kişilere zaman ve fırsat verin.
Anlayışınız için hepinize teşekkür ederiz!

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”