Güçlü deneyimler!

Kendinizi ve partnerinizi cinsel yolla bulaşan hastalıklardan nasıl korursunuz? Doğum kontrolü yöntemleri
Zuzia
Potansiyel seks nesnesi
 Güçlü deneyimler!

Unread post by Zuzia »

Altı ay önce iş nedeniyle panik ataklar başladı, o zamanlar 10 yıldan fazla bir süredir birlikte olduğumuz adam bir aile veya çocuk istemediğini ve hatta ebeveynlerinden uzaklaştığını söyledi (orada) bir ihtimaldir) ve benimle yaşamak istemedim, tabii ki birkaç ay boyunca ciddi bir sinir krizi geçirmeye başladım, ardından ülkedeki tüm bu olayların da etkisi oldu((
Mart ayına kadar biraz iyileşmiştim ve nisan ayında yeni bir iş buldum. Ondan önce bir aile insanı gibi yaşadım - partilerde pek rahat değilim, tanıdık olmayan bir ortamda kayboluyorum, girişken olmama rağmen her zaman evimi tercih ediyorum. Erkek arkadaşımla bir aile ilişkisi kurduk, birlikte yaşadık (anne ve babasıyla birlikte), ortak bir evi yönettik, tüm meseleleri ve sorunları birlikte çözdük, bir aile kuracağımızı düşündüm, onunla sonsuza kadar birlikte yaşayacağız, o da öyle benim için değerli bir ruh ve bir cümleyle her şeyin nasıl bittiğine karar verdim (
Bundan sonra - ne olursa olsun, her şeyin yolunda gitmesine izin verin ve hiçbir şey planlamayın, başka bir deyişle kendim için alışılmadık bir hayat yaşamaya karar verdim
İş yerinde benim yaşımda bir adamla tanıştım, benden etkilenmiş gibi görünüyor, ama bu bir şekilde tuhaf, alışılmadık, sanırım daha önce hiç denemediğim anlamsız bir şey deneyeceğim, hiçbir zorunluluk falan yok) . Nasıl oldu bilmiyorum ama içtiler, uyudular (beğenmedim) ama kondomsuz çıktı, çıkarmayı başardığını söyledi ama her ihtimale karşı bir hap al, ama bununla hiç karşılaşmadım, okumaya başladım, ne olduğunu ve nasıl olduğunu araştırdım - güçlü hormonal ilaçlar, hormonlarımı atacağımdan korktum, bu şaka yapılacak bir şey değil, nedenini bilmiyorum o zaman belki bana çarptı - şimdi yan etkileri olan birkaç hap almaktansa risk almak daha iyidir ((
Zaten bir hafta oldu, kürtaj hakkında okuyorum, ciddi olarak endişeleniyorum ve ne kadar nadir olduğunu düşünüyorum) aptalım, ilk gün hapı almalıydım, test yapmak için henüz çok erken, ama sinirlerim bozuldu, her gün çok uzun sürüyor (yeni bir hayat denedim, buna tamamen hazırlıksızdım ( (
nGeleceğin bilinmezliğinden ve anlaşılmazlığından ruhun çığlığı(
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Güçlü duygular!

Unread post by AlexTDV »

Evet, her şey yoluna girecek, ne saçmalık, asıl mesele herkesin hayatta ve sağlıklı olması, kollar ve bacaklar yerinde, geri kalan her şey çözülebilir! )
Zuzia
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Zuzia »

:roll: teşekkür ederim)) uzun mesaj elbette, ama birkaç gündür her zamankinden daha gerginim’ 128516; Hiç bu kadar saçmalık yapmamıştım ve işte bu (geleceğin beklentisi korkutucu(
Stanbuyan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Stanbuyan »

Önceden paniğe gerek yok. Takvime göre yumurtlamadan uzak mıydı? Gerçekten hamile kalma şansınız varsa, bir doktora görünmeniz gerekir. Geleneksel testlere göre daha erken tespit yapabilirler. Genel olarak çocuk istemiyorsanız, onları zamanında çıkarabileceğinizi ummaktansa kendinizi daha güvenilir bir şekilde korumanız gerekir.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Zuzi: 24 Jun 2022, 06:17 :roll: teşekkür ederim)) uzun mesaj elbette, ama birkaç gündür her zamankinden daha gerginim😄 Hiç bu kadar saçmalık yapmamıştım ve işte bu (geleceğe dair beklenti korkutucu(
Hangi gün) Adet döngüsü öyle miydi, biliyor musun?.. Adetin ne zaman olmalı? Adetten menstruasyona genellikle kaç gün geçer?.. Bilgiye aşırı doymuş olan çağımızda, bunu yapmamanız elbette garip. Çocukların nereden ve nasıl geldiğini bilmiyorum!.. özellikle zaten bir ilişkiniz olduğu için!..
Sinirler nedeniyle gerçekten kötüyse, hCG hormonu için kan bağışında bulunabilirsiniz; Gebelikten birkaç gün sonra hamile olup olmadığınızı gösterebilir veya bir ultrasona kaydolabilirsiniz, ayrıca rahimdeki döllenmiş yumurtayı da hızlı bir şekilde belirleyebilirler. En azından yumurtlamanın olup olmadığını doktor size söyleyecektir. .
Ve bundan sonra prezervatif kullanın, özellikle de yeni ve tanımadığınız bir partnerle, umarım bu zor değildir.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Onizm
Hippolitos
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Hippolitos »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 24 Jun 2022, 10:30 it sinirlerden gerçekten kötü, hCG hormonu için kan bağışında bulunabilirsiniz, hamile olup olmadığınızı doğumdan sonraki birkaç gün içinde gösterebilir . Veya bir ultrasona kaydolun, ayrıca rahimdeki döllenmiş yumurtayı da hızlı bir şekilde belirlerler... en azından yumurtlamanın olup olmadığını doktor size söyleyecektir.
Evet, yarın almak için kaydoldum, hala bekleme çok uzun ve ayrıca sonuç, sorunumun ne olduğunu bilmiyorum, hala kafamda bunun altında olduğunu anlıyorum hiçbir koşul mümkün değil, her şeyin kontrol edilmesi, çalışılması, hiçbir konuda anlaşmaya varılmaması gerekiyor... Sanki üzerimi siyah bir örtü kaplamış gibi, bu kadar aptalca bir şey yapacağımı hayal bile edemezdim ((
Hippolitos
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Hippolitos »

Stanbuyan: 24 Jun 2022, 07:20 Önceden paniğe gerek yok. Takvime göre yumurtlamadan uzak mıydı? Gerçekten hamile kalma şansınız varsa, bir doktora görünmeniz gerekir. Geleneksel testlere göre daha erken tespit yapabilirler. Genel olarak çocuk istemiyorsanız, onları zamanında kurtaracağınızı ummaktansa kendinizi daha güvenilir bir şekilde korumanız gerekir.
Evet, çocukların nereden geldiğini biliyorum ama yumurtlama, güvenli günler vb. hakkında bilmiyordum çünkü gerek yoktu, şimdi zaten çok şey okudum (yarın teste girmek için, o zaman) sonucu bekleyin, çok korkutucu, o kadar aptalım ki, nasıl bu kadar rahatlayabildim, hayatımda ilk kez kendimin kontrolünü gevşettim, kendime maceralar buldum( ((
Beştau
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Beştau »

Umudunuzu kaybetmeyin, her şey yoluna girecek
Katerina90
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Katerina90 »

Umarım her şey senin için iyi gider. Ancak gelecekte dikkatli olun. Kürtaj korkunçtur, ancak yeni, denenmemiş bir partnerle prezervatifsiz giderseniz daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.
These users thanked the author Katerina90 for the post:
Onizm
Bayaderes
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Bayaderes »

Katerina90: 24 Jun 2022, 14:44 Umarım senin için her şey yolunda olur. Ancak gelecekte dikkatli olun. Kürtaj berbattır, ancak denenmemiş yeni bir partnerle prezervatif olmazsa daha kötü sonuçlar doğurur
Nazik sözünüz için teşekkür ederim) evet, yönlendirildim önce yap sonra düşün yöntemiyle ((bunu bir daha yapmayacağım, artık eminim)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Hastalıklardan ve hamilelikten korunma”