Neden daha önce bana baba gibi davranıyordu ama şimdi bir tür cinsel öfkeye sahip?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
Registered for: 3 years 3 months
 Neden daha önce bana baba gibi davranıyordu ama şimdi bir tür cinsel öfkeye sahip?

Unread post by İrlandalıLH »

Üç yıldır erkeğimle yaşıyorum. Kendisi iş arkadaşımdır, daha önce evliydi ve benden 20 yaş büyük. Bana küçük bir kız gibi davrandı, babacan davrandı, her konuda yardımcı oldu, iltifatlarda bulundu, hatta su parkına bile gitti. Ve şimdi içinde bir tür öfke uyanıyor. Bazen canımı çok acıtıyor. Artık hafta sonları benimle havuza kaydoldu. Orada diğer insanlarla birlikte sessizce, sakince yüzüyoruz ve havuzdan hemen sonra eve geldiğimizde bu öfke onda yeniden uyanıyor. Yani, daha önce (ilişkiden önce) bana çocukmuşum gibi davranıyordu ama şimdi o sadece bir tür cinsel saldırgan. Neden bu kadar kötü değişiyor?
These users thanked the author İrlandalıLH for the post:
sapık
Sfinc’ler
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
 Re: Neden daha önce bana baba gibi davranıyordu ama şimdi bir tür cinsel öfkeye sahip?

Unread post by Sfinc’ler »

Irishka, canım, kusura bakma ama belki ona yeterince vermiyorsundur? Eğer 40+ ise bu onun çok az ihtiyacı olduğu anlamına gelmez. Seks eksikliğinden dolayı erkekler genellikle çok saldırgan hale gelir. :göz kırp:
These users thanked the author Sfinc’ler for the post:
serbest sürüş
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
 Re: Neden daha önce bana baba gibi davranıyordu ama şimdi bir tür cinsel öfkeye sahip?

Evet, aynı görünüyor. Genel olarak değil, cinsel açıdan saldırgandır. Ve gittikçe daha fazlasını istiyormuş gibi geliyor
sapık
Sfinc’ler
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

IrishkaLH: 16 Feb 2022, 09:36 Aynı görünüyor. Genel olarak değil, cinsel açıdan saldırgandır. Ve giderek daha fazlasını istiyormuş gibi görünüyor
Peki, yalnızca iki seçenek var:
1. Ona daha fazlasını ver... Ve sadece vermekle kalmayıp onu "pis bir orospu" gibi sikme talebine tam anlamıyla teslim ol (umarım ne demek istediğimi anlıyorsundur)...
2. Yüce seks. Bir MFM/FFM deneyi... Ya da en kötü ihtimalle onun için, sperminin son damlalarını çekip onu size tatlı ve nazik bir şekilde geri gönderecek bir metresi...
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312
Registered for: 3 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Rudi »

Sfincs: 16 Feb 2022, 09:54 Ya da en kötü ihtimalle onun için spermin son damlalarını çekip onu size nazik ve kibar bir şekilde geri gönderecek bir metresi...
Biri neden işini yapmak zorundaysa, kendisinin de onun karısı ve metresi olması gerekir. aksi takdirde bir süre sonra başka birine gidecektir.
These users thanked the author Rudi for the post:
Yaoishica
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Sfincs: 16 Feb 2022, 09:54 Pekala, yalnızca iki seçenek var:
1. Ona daha fazlasını ver... Ve sadece vermekle kalmayıp onu "pis bir orospu" gibi sikme talebine tam anlamıyla teslim ol (umarım ne demek istediğimi anlıyorsundur)...
Bana karşı zaten çok sert. Şimdi kıçından daha fazlasını istiyor. Ama buna katılmıyorum.
Sfinc’ler
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Rudi: 16 Feb 2022, 10:04 biri neden işini yapsın, kendisi de onun karısı ve metresi olmalı. aksi takdirde bir süre sonra başka bir yere gidecek.
IrishkaLH: 16 Feb 2022, 10:06 O zaten bana karşı çok sert. Şimdi kıçından daha fazlasını istiyor. Ama ben aynı fikirde değilim.
Bir seçenek olarak metresi ona sadece kıçını verir. Ama yine de, eğer yalnızca anal bağımlılığa kapılırsa, kesinlikle metresine gidecektir. :(
These users thanked the author Sfinc’ler for the post:
Yaoishica
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: aseksüel

Unread post by NitroJ »

Daha önce sizi etkilemeye çalıştı, en iyi taraflarınızı göstermeye çalıştı, ancak hedefe ulaşıldıktan sonra ikiyüzlü bir şekilde emilip su parklarına gitmeye gerek yok, klasik, daha da kötüleşecek.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Evet, büyük ihtimalle adam sizin seksten daha çok ve daha çeşitli hoşlandığınızı düşünüyor.
Vitas80_80_80
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Vitas80_80_80 »

Yazara sorabilir miyim? Seni kendisinden çok daha yaşlı bir adamla yaşamaya iten şey neydi? Gençler var
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Vitas80_80_80: 17 Jun 2022, 18:10 Seni kendisinden çok daha yaşlı bir adamla yaşamaya iten şey neydi? Gençler var

Temel olarak bana tecavüz etti. Yani ilk sefer isteğime aykırıydı
sapık
Maliyet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Maliyet »

Cevap basit, bir karısı vardı ve eğer bir isteği varsa acısını karısından çıkarırdı... Ondan hoşlanmasa bile. Ve şimdi karşınızda onu heyecanlandıran genç bir kız... Bir keresinde sizi zorla almıştı. Çünkü sperm beyne çok fazla baskı yapıyor. Ve sonra onunla yatmaya devam etmeyi kabul ettin. Her erkeğin beyninde baskın bir erkeğe karşı olmadığınız ortaya çıkacaktır. Artık yatakta hakimiyet kuruyor, seninle olan fantezilerini gerçekleştiriyor
Last edited by Maliyet on 18 Jun 2022, 07:52, edited 1 time in total.
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Anonim99 »

İstemediğin için ya da eskiden sana farklı davrandığı fikrinden utandığın için onunla yatmak istemiyorsun, ama şimdi aslında hazır mısın?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”