Neden daha önce bana baba gibi davranıyordu ama şimdi bir tür cinsel öfkeye sahip?
-
Автор темыİrlandalıLH
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 3 years 3 months
Neden daha önce bana baba gibi davranıyordu ama şimdi bir tür cinsel öfkeye sahip?
Üç yıldır erkeğimle yaşıyorum. Kendisi iş arkadaşımdır, daha önce evliydi ve benden 20 yaş büyük. Bana küçük bir kız gibi davrandı, babacan davrandı, her konuda yardımcı oldu, iltifatlarda bulundu, hatta su parkına bile gitti. Ve şimdi içinde bir tür öfke uyanıyor. Bazen canımı çok acıtıyor. Artık hafta sonları benimle havuza kaydoldu. Orada diğer insanlarla birlikte sessizce, sakince yüzüyoruz ve havuzdan hemen sonra eve geldiğimizde bu öfke onda yeniden uyanıyor. Yani, daha önce (ilişkiden önce) bana çocukmuşum gibi davranıyordu ama şimdi o sadece bir tür cinsel saldırgan. Neden bu kadar kötü değişiyor?
- These users thanked the author İrlandalıLH for the post:
- sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Re: Neden daha önce bana baba gibi davranıyordu ama şimdi bir tür cinsel öfkeye sahip?
Irishka, canım, kusura bakma ama belki ona yeterince vermiyorsundur? Eğer 40+ ise bu onun çok az ihtiyacı olduğu anlamına gelmez. Seks eksikliğinden dolayı erkekler genellikle çok saldırgan hale gelir. :göz kırp:
- These users thanked the author Sfinc’ler for the post:
- serbest sürüş
-
Автор темыİrlandalıLH
- heyecanlanıyorum
Re: Neden daha önce bana baba gibi davranıyordu ama şimdi bir tür cinsel öfkeye sahip?
Evet, aynı görünüyor. Genel olarak değil, cinsel açıdan saldırgandır. Ve gittikçe daha fazlasını istiyormuş gibi geliyor
- sapık
-
- heyecanlanıyorum
1. Ona daha fazlasını ver... Ve sadece vermekle kalmayıp onu "pis bir orospu" gibi sikme talebine tam anlamıyla teslim ol (umarım ne demek istediğimi anlıyorsundur)...
2. Yüce seks. Bir MFM/FFM deneyi... Ya da en kötü ihtimalle onun için, sperminin son damlalarını çekip onu size tatlı ve nazik bir şekilde geri gönderecek bir metresi...
Peki, yalnızca iki seçenek var:
1. Ona daha fazlasını ver... Ve sadece vermekle kalmayıp onu "pis bir orospu" gibi sikme talebine tam anlamıyla teslim ol (umarım ne demek istediğimi anlıyorsundur)...
2. Yüce seks. Bir MFM/FFM deneyi... Ya da en kötü ihtimalle onun için, sperminin son damlalarını çekip onu size tatlı ve nazik bir şekilde geri gönderecek bir metresi...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Biri neden işini yapmak zorundaysa, kendisinin de onun karısı ve metresi olması gerekir. aksi takdirde bir süre sonra başka birine gidecektir.
-
Автор темыİrlandalıLH
- heyecanlanıyorum
Bana karşı zaten çok sert. Şimdi kıçından daha fazlasını istiyor. Ama buna katılmıyorum.
-
- heyecanlanıyorum
Bir seçenek olarak metresi ona sadece kıçını verir. Ama yine de, eğer yalnızca anal bağımlılığa kapılırsa, kesinlikle metresine gidecektir.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: aseksüel
Daha önce sizi etkilemeye çalıştı, en iyi taraflarınızı göstermeye çalıştı, ancak hedefe ulaşıldıktan sonra ikiyüzlü bir şekilde emilip su parklarına gitmeye gerek yok, klasik, daha da kötüleşecek.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Evet, büyük ihtimalle adam sizin seksten daha çok ve daha çeşitli hoşlandığınızı düşünüyor.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 2 years 11 months
Yazara sorabilir miyim? Seni kendisinden çok daha yaşlı bir adamla yaşamaya iten şey neydi? Gençler var
-
Автор темыİrlandalıLH
- heyecanlanıyorum
Temel olarak bana tecavüz etti. Yani ilk sefer isteğime aykırıydı
Vitas80_80_80: ↑17 Jun 2022, 18:10 Seni kendisinden çok daha yaşlı bir adamla yaşamaya iten şey neydi? Gençler var
Temel olarak bana tecavüz etti. Yani ilk sefer isteğime aykırıydı
- sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 3 years 5 months
Cevap basit, bir karısı vardı ve eğer bir isteği varsa acısını karısından çıkarırdı... Ondan hoşlanmasa bile. Ve şimdi karşınızda onu heyecanlandıran genç bir kız... Bir keresinde sizi zorla almıştı. Çünkü sperm beyne çok fazla baskı yapıyor. Ve sonra onunla yatmaya devam etmeyi kabul ettin. Her erkeğin beyninde baskın bir erkeğe karşı olmadığınız ortaya çıkacaktır. Artık yatakta hakimiyet kuruyor, seninle olan fantezilerini gerçekleştiriyor
Last edited by Maliyet on 18 Jun 2022, 07:52, edited 1 time in total.
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 2 years 11 months
İstemediğin için ya da eskiden sana farklı davrandığı fikrinden utandığın için onunla yatmak istemiyorsun, ama şimdi aslında hazır mısın?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 217 Views
-
Last post by artfelixx
-
- 5 Replies