Bu grupta her zaman normal cinsel hikayeler vardı. Ve şimdi gittiler.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bu grupta her zaman normal cinsel hikayeler vardı. Ve şimdi gittiler.
Bu grupta her zaman normal cinsel hikayeler vardı. Ve şimdi gittiler. Bu sadece bir tür anlaşılmaz sapkınlık. Ben bu tür saçmalıkları okumam bile. Anlamıyorum, bu hikayelerin kimseyi heyecanlandırması mümkün mü? Muhtemelen bu grupta ilginç bir şeyler okuyan benim yaşımdaki herkes uzun zaman önce evlendi. Ve çocukları vardı.
Ve hâlâ oturup normal bir seks hikayesi olmasını umuyorum. burası eskiden ilginçti. Doğru.
Okumaya bile başladım ve artık ilgimi çekmiyor. Ve eğer yazan bir kadınsa, o zaman daha da fazlası. (alınma)
Kadınların her zaman histerik, anlaşılmaz hikayeleri vardır. Hele ki bu cinsel hikaye bir kadının bakış açısındansa o zaman hiç okumuyorum. Orada böyle anlaşılmaz saçmalıklar olacak. Ancak kadınların yorumları her zaman histerik oluyor.
Sadece bazen ne yazdığımı anlamıyorum. Ve sonra yazdıklarımı da unutabilirim. Ve bu yazıyı neden yazdığımın anlamını anlamıyorsun.
Yani bir kadının yazdığında bu tam bir saçmalık. Grinin 50 Tonu’nu popülerliğinin zirvesindeyken bile okumamamın tek nedeni bu. Öncelikle para harcamak istemedim. İkincisi, eğer bir kadın cinsel bir hikaye yazarsa ve ben bir kadın olarak bunu okursam, o zaman kendimi bir tür lezbiyen gibi hissederim.
Bana öyle geliyor ki diğer insanların cinsiyetini gözetliyormuşum.
Özellikle kızların aşırı duygusal olmasından hoşlanmıyorum. Duygularından yorulduğumu hissediyorum. Bunu yapmayı ve erkeklerin aklını başından almayı seviyorum. Ama eğer arkadaşım bir şeyleri karıştırmaya başlarsa. Mesela geleceğini söylüyor ama gelmiyor. Böyle durumlarda onu öldürmek istiyorum. Muhtemelen bilinçaltında benim onun için bir erkek olduğumu düşünüyor.
Genel olarak bu yüzden arkadaşım yok.
Ve işte bir tane daha. Bazen film izliyorum. Hele ki bu bir melodram ise. O zaman bir erkekle bir kız arasında bir anlık iletişim varsa. Bu tam bir saçmalık. Tekrar. O kadar sıkıcı ki nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum. Neyden bahsettiklerini bile anlamıyorum. Hemen geri sarmak istiyorum. İşte tam da bu yüzden dizi izlemiyorum. Çünkü çoğu zaman tüm karakterler sürekli bir şeyler konuşuyor. Ve acı çekiyorlar. Nedeni belli değil. Ve kişilerarası ilişkilerle ilgili bazı saçmalıkları karıştırıyorlar. Bunların hepsi benim için çok zor ve anlaşılmaz. Yarısını dinlemiyorum. Ve aptalca gol atıyorum. Peki ya aşksa? Bu inanılmaz derecede sıkıcı. İşte.
Bu yüzden burada oturuyorum.
anon
Ve hâlâ oturup normal bir seks hikayesi olmasını umuyorum. burası eskiden ilginçti. Doğru.
Okumaya bile başladım ve artık ilgimi çekmiyor. Ve eğer yazan bir kadınsa, o zaman daha da fazlası. (alınma)
Kadınların her zaman histerik, anlaşılmaz hikayeleri vardır. Hele ki bu cinsel hikaye bir kadının bakış açısındansa o zaman hiç okumuyorum. Orada böyle anlaşılmaz saçmalıklar olacak. Ancak kadınların yorumları her zaman histerik oluyor.
Sadece bazen ne yazdığımı anlamıyorum. Ve sonra yazdıklarımı da unutabilirim. Ve bu yazıyı neden yazdığımın anlamını anlamıyorsun.
Yani bir kadının yazdığında bu tam bir saçmalık. Grinin 50 Tonu’nu popülerliğinin zirvesindeyken bile okumamamın tek nedeni bu. Öncelikle para harcamak istemedim. İkincisi, eğer bir kadın cinsel bir hikaye yazarsa ve ben bir kadın olarak bunu okursam, o zaman kendimi bir tür lezbiyen gibi hissederim.
Bana öyle geliyor ki diğer insanların cinsiyetini gözetliyormuşum.
Özellikle kızların aşırı duygusal olmasından hoşlanmıyorum. Duygularından yorulduğumu hissediyorum. Bunu yapmayı ve erkeklerin aklını başından almayı seviyorum. Ama eğer arkadaşım bir şeyleri karıştırmaya başlarsa. Mesela geleceğini söylüyor ama gelmiyor. Böyle durumlarda onu öldürmek istiyorum. Muhtemelen bilinçaltında benim onun için bir erkek olduğumu düşünüyor.
Genel olarak bu yüzden arkadaşım yok.
Ve işte bir tane daha. Bazen film izliyorum. Hele ki bu bir melodram ise. O zaman bir erkekle bir kız arasında bir anlık iletişim varsa. Bu tam bir saçmalık. Tekrar. O kadar sıkıcı ki nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum. Neyden bahsettiklerini bile anlamıyorum. Hemen geri sarmak istiyorum. İşte tam da bu yüzden dizi izlemiyorum. Çünkü çoğu zaman tüm karakterler sürekli bir şeyler konuşuyor. Ve acı çekiyorlar. Nedeni belli değil. Ve kişilerarası ilişkilerle ilgili bazı saçmalıkları karıştırıyorlar. Bunların hepsi benim için çok zor ve anlaşılmaz. Yarısını dinlemiyorum. Ve aptalca gol atıyorum. Peki ya aşksa? Bu inanılmaz derecede sıkıcı. İşte.
Bu yüzden burada oturuyorum.
anon
-
Re: Bu grupta her zaman normal seks hikayeleri olmuştur. Ve şimdi gittiler.
Peki, sana burada bir sürü hikaye daha yazabilir miyim, bunlar gerçek hikayeler, YAZ?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Orientation: heteroseksüel
Hayalperesti uzaklaştırmayın zaten saçmalıklarınızla bütün konuları mahvettiniz.
-
Kızlarım hakkındaki gerçeğin sadece %50’sini anlattım ama bunlar gerçek hikayeler, kızlarım hakkında değil, o halde ne yazmalıyım?
-
Tamam, size bir hikaye anlatacağım, 1987’de oldu, 6 yaşındaydım, o yaz Gürcistan’da ailemle Karadeniz’de tatil yapıyorduk, orada yerel bir aileye yerleştik, 5 yıllık bir hayatları vardı. -eski kızım, çok çabuk arkadaş olduk ve sık sık birlikte yürüdük, hatta ona marozhin ve pamuk şekeri ikram ettim ve bir keresinde beni karpuza davet etti, hatta bazen bakmak için Batum’a gittiğimizde bizimle geziye bile çıktı. Bir mağaradaydı ve ailesi onun mağarada uyumasına izin vermişti, biraz korkutucuydu, bu yüzden kız bana mümkün olduğu kadar yakın olmaya çalıştı, hatta geçen sefer sanki koruma ararmış gibi kendini bana sıkıca bastırmıştı.
-
Ve sonra, ayrılmamızın arifesinde, kız çok suçluydu ve annesi onu ağır bir şekilde cezalandırmaya karar verdi, kızın elbisesini yırttı ve külotunu indirdi ve kızı kucağında yakalayıp, kemerini uzun süre çıplak poposuna sürtmeye başladı, kız yüksek sesle çığlık attı ve af dilemeye çalıştı ama anne onu papağan gibi yapmaya devam etti kızın kıçı tamamen kızarınca anne şaplak atmayı bıraktı ve benim kazara cezaya tanık olduğumu gördü kızının bana gelmemi söyledi ve düştüğümde kızım gibi sana sordu, ben onu çok sevdiğimi söyledim, sen de onu sevdin diye sordu Gözyaşları içinde kızına kıza ondan hoşlandığını söyledi, peki o zaman öp onu, dedi annesi, biraz eğildim ve kızı yanağından öptüm, yani, hayır, bu işe yaramaz, annesi Kezala, hadi büyüyelim, kızı dudaklarından öptüm ve Ena da onun üzerinde duruyordu. parmak ucunda, öpücüğümüze karşılık verdi, işte başlıyoruz, dedi annesi, bugün birlikte yatarsınız, diye ekledi, kızına dönerek, dedi, havatit, pantolonsuz dur, giyip yürüyüşe çık. , kız külotunu çekti, eteğini giydi, biz de yürüyüşe çıktık, akşama kadar yürüdük.
-
Akşam yatağa gittiğimizde ilk önce külotuma kadar soyunup battaniyenin altına tırmandım, kız da hızla elbisesini çıkardı ve iki kere düşünmeden külotunu çıkarıp çıplak olarak bana doğru uzandı. Neden çıplak uyuduğunu sordum, ben hep böyle uyuyorum cildim nefes alsın diye, sonra umursamadın. Beni çıplak gördü, sonra ben de külotumu çıkardım, ondan sonra tabi ki yapamadık. Uyumadık, birbirimizin vücudunu kucaklayıp öpmeye başladık, gece geç saatte kucaklaşarak uyuyakaldık ve ertesi sabah kahvaltıdan sonra çoktan ayrıldık bu kızı bir daha hiç görmedim, adını bile yazmadım ama. Onun fotoğrafları hâlâ hatıra olarak bende. Bu benim çocukluğumdan kalma gerçek bir hikaye
-
Başka bir hikaye yazar mısın?
-
-
Belki başka bir hikaye yazarım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Orientation: heteroseksüel
Kıçınızın nefes alabilmesi için pantolonunuzu çıkararak onu sökmelisiniz. Bu "paiser" var, diyor ki - Rus dilini öğren, cahil!Alec: ↑27 Apr 2021, 18:27 Akşam yatağa gittiğimizde külotuma kadar soyunup battaniyenin altına ilk giren ben oldum, kız da hızla elbisesini çıkardı ve iki kez düşünmeden külotunu çıkarıp uzandı. bana doğru çıplaksın diye sordum, yani ben hep böyle uyuyorum ki cildim nefes alsın, sonra zaten beni çıplak gördün, diye cevap verdi, sonra ben de külotumu çıkardım, ondan sonra biz de tabi ki uyuyamadım, birbirimize sarılıp vücutlarını yemeye başladık, gece geç saatlerde kucaklaşarak uyuyakaldık ve ertesi sabah kahvaltıdan sonra ayrıldık, bu kızı bir daha hiç görmedim ve adını bile yazmadım ama Fotoğrafları hâlâ hatıra olarak saklıyorum. Bu benim çocukluğumdan kalma gerçek bir hikaye
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1062 Views
-
Last post by Sendeliyorum
-
- 3 Replies