Testislerin kokusunu sever misiniz?
-
Автор темыParfümcü
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 4 months
Testislerin kokusunu sever misiniz?
Testislerinizi koklamayı sever misiniz? Uzun bir günün ardından elimi üzerlerinde gezdirmeyi seviyorum ve kokuyu koklamak tek kelimeyle muhteşem)))
- These users thanked the author Parfümcü for the post:
- yıldız benzeri
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Testis kokusunu sever misiniz?
Sadece testisler değil, aynı zamanda mastürbasyon yaptığınızda sünnet derisinin altında biraz sperm kalıyor ve bir süre sonra aroma muhteşem oluyor!! Ayrıca bir iş gününden sonra eve gelip parmağımı terli anüsümün üzerinde gezdirmeyi de severim, ayrıca kokuyu da gerçekten severim. Oturur, koklar ve kafayı bulursunuz
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Yabancılar - kesinlikle hayır.
Ama kendi insanlarıma ulaşamıyorum.
Ben akrobat değilim
:) :)
Ama kendi insanlarıma ulaşamıyorum.
Ben akrobat değilim

-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 7 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
Karım bir şekilde uyuyakalmış başını karnının üstüne koydu, sonra aşağı kaydı ve orasının güzel koktuğunu söyleyerek iltifat etti
Cevap olarak ertesi gün uzanırken okudu ve ben de yüz üstü uyuyormuş gibi yaptı ve bir nevi aşağı yuvarlandı. Ama sonra bir hata yaptım ve gürültülü bir şekilde koklamaya başladım
sonra beni itti
Eh, kokuyu hâlâ hissedebiliyorsun :daypyat: Genel olarak kişinin kendi kokusunu sevmesi iyidir, ben de kendi kokumu seviyorum ve bu bana güven veriyor :evet:
Karım bir şekilde uyuyakalmış başını karnının üstüne koydu, sonra aşağı kaydı ve orasının güzel koktuğunu söyleyerek iltifat etti

Cevap olarak ertesi gün uzanırken okudu ve ben de yüz üstü uyuyormuş gibi yaptı ve bir nevi aşağı yuvarlandı. Ama sonra bir hata yaptım ve gürültülü bir şekilde koklamaya başladım

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post