Şantaj
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: şantaj
Beni bir yetişkin gibi siktiğinde direnmiyor, 15 yaşında olmasına rağmen ben 28 yaşındayım
-
Pislik olduğumu, bir hayvan olduğumu biliyorum, bu yüzden onunla seks yaparken aklıma gelen her şeye izin veriyorum, o kesinlikle her şeyi yapmama izin veriyor, eh, tatminsiz olanın sikildiği doğru)
-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Burada itiraf edebilirsiniz. Veya PM atabilirsiniz...
Eh, bu da demek oluyor ki henüz tamamen pislik içinde değiliz - umut var...
Burada itiraf edebilirsiniz. Veya PM atabilirsiniz...
-
Hiçbir yere gitmiyorum bile, burada oturup onun eve gelmesini bekliyorum, onunla bir pislikle buluşacağım, tepkisini görmek ilginç olacak
-
- Nirvana’dayım
-
Donmasını istemedim, Bu zaten o gün üçüncü kez yanına geldiğimde, bugünlük bu kadar yeter, yorgun olduğunu falan söylediğimde olmuştu, onunla normal bir şekilde tanıştım, öptüm, götürdüm. odaya götürüp ağzına verdim, akşam sikmedim zaten, biraz dinlensin
-
- Nirvana’dayım
-
Normalde, yüzünde neşe olmasa da, herif öyleymiş gibi davranmazdı, bana seni sikmemi söylemektense sabırlı olmanın daha iyi olduğunu anlıyor, ben de ona o evlenene kadar onu yalnızca benim sikeceğimi söyledim 13 yaşında olduğunu hatırlatmama izin ver
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Bazen şantaj, nihai sonuca ulaşmanızı sağlayan tek şeydir. Ahlaki yönler hakkında çok fazla endişelenmiyorsanız, şantaj sadece rüşvetten, iknadan daha kötü olmayan ve en azından aptalca tecavüzden daha iyi olan bir hedefe ulaşmak için bir araçtır. Şantaj durumunda bir seçim yapılır ve kişi bundan sonra nereye gideceğini kendisi seçer.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
Anneme seks yapması için şantaj yaptım.... Kendimde gördüğüm (4 kez farklı olanlarla) yan taraftaki sikişini babama anlatacağımı söyledim, tabii ki kızmıştı, ama görünüşe göre korku daha güçlüydü !
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Orientation: biseksüel
Neden bir kıza şantaj yapıyorsun? başka birkaç kadın var mı??? Dayanamıyorsan, para karşılığında kirala ve onun hayatını mahvetme.
3 dakika sonra gönderildi:
Seks karşılıklı olmalı ve zevk getirmelidir, aksi takdirde onu uzaklaştırırsınız ve o da kendi içine kapanır. daha da kötüsü, kendine el koyabilirsin, bununla nasıl yaşayacaksın???
Seks karşılıklı olmalı ve zevk getirmelidir, aksi takdirde onu uzaklaştırırsınız ve o da kendi içine kapanır. daha da kötüsü, kendine el koyabilirsin, bununla nasıl yaşayacaksın???
-
- Nirvana’dayım
Ama neredeyse hiç kimse bunu düşünmüyor!vit123: ↑23 Jul 2021, 10:00 neden kıza şantaj yapıyorsun? başka birkaç kadın var mı??? Dayanamıyorsan, para karşılığında kirala ve onun hayatını mahvetme.
Seks karşılıklı olmalı ve zevk getirmelidir, aksi takdirde onu uzaklaştırırsınız ve o da kendi içine kapanır. ve daha da kötüsü, belki kendine el atarsın, bununla daha sonra nasıl yaşayacaksın???

-
- Flört etmek
- Total posts: 36
annen seni bir erkek yaptı, annen belli ki terbiye uğruna sana kızgındı, eğer utangaç olmasaydı, babana söyleyebildiğin halde onu 4 sikişini görebilseydin, bu yüzden seninle sevişmek onun başka bir üyesiydi ve belki de onun kalbindeydi yeni hisler aldığı için olan her şeyden mutlu. Çünkü eğer gerçekten buna karşı olsaydı ve seninle dalga geçme arzusu olmasaydı, o zaman sana kesinlikle hayır der ve ona olan arzunu babasına anlatmakla tehdit ederdi

- These users thanked the author Nikita for the post:
- annem adam yaptı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
Aynen söyleniyor.Nikitas: ↑24 Jul 2021, 18:12 annem beni erkek yaptı, annen görülebilir ama edep uğruna sana o kadar kızdı ki, eğer utanmasaydı, sen onu 4 sikişini görebilsen bile görebilseydin. babasına senin onun sadece bir üyesi olduğunu söyle ve belki de yüreğinde olup biten her şeyden, yeni hisler aldığından mutludur. Çünkü eğer gerçekten buna karşı olsaydı ve seninle dalga geçme arzusu olmasaydı, o zaman sana kesinlikle hayır der ve ona olan arzunu babasına anlatmakla tehdit ederdi![]()
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
bu arada, her zaman benden gelen orgazmların en parlak orgazmlar olduğunu söylerdi onun hayatında! peki, benimki hakkında hiçbir şey söylemeyeceğim)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
Şantajla seks yapmaya zorlanmış olman gerçek değil doğru elbette, ama eğer kimseye bundan bahsetmediyse korkunç bir şey olmadı. Ama daha fazla şantaja ve baskıya gerek yok. Aksi takdirde son noktaya ulaşacak ve bir anda sizi reddedecektir. Bu en iyi durum senaryosudur. En kötü ihtimalle annesine söyleyecektir. O zaman tepki tahmin edilemeyebilir. Yani okşamak en güvenilir araçtır
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 1798 Views
-
Last post by Yunanca10
-
- 53 Replies