Şantaj

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Çikçik
Potansiyel seks nesnesi
 Şantaj

Unread post by Çikçik »

Sikişmek için şantaj yapmanın zorlama, baskı ile aynı şey olduğunu bilmek ilginç mi? Sadece kız kardeşim bunu veriyor çünkü aksi takdirde bazı fotoğraflar sadece bizim şehrimizde görülmeyecek, her yere yayılacak. internet
Çikçik
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: şantaj

Unread post by Çikçik »

Beni bir yetişkin gibi siktiğinde direnmiyor, 15 yaşında olmasına rağmen ben 28 yaşındayım
Çikçik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Çikçik »

Pislik olduğumu, bir hayvan olduğumu biliyorum, bu yüzden onunla seks yaparken aklıma gelen her şeye izin veriyorum, o kesinlikle her şeyi yapmama izin veriyor, eh, tatminsiz olanın sikildiği doğru)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Eğer pisliksen, bir hayvansan, o zaman forumdan ne almak istiyorsun?
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Vit123, şefkatli
Çikçik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Çikçik »

Doğrudan yazabildiğimde kendimi daha iyi hissediyorum, her şeyi kendime saklamak zor
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Chikchik: 18 Jul 2021, 17:57 Bu konu hakkında doğrudan yazabildiğimde kendimi daha iyi hissediyorum, her şeyi kendime saklamak zor
Eh, bu da demek oluyor ki henüz tamamen pislik içinde değiliz - umut var...
Burada itiraf edebilirsiniz. Veya PM atabilirsiniz...
Çikçik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Çikçik »

Hiçbir yere gitmiyorum bile, burada oturup onun eve gelmesini bekliyorum, onunla bir pislikle buluşacağım, tepkisini görmek ilginç olacak
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Chikchik: 18 Jul 2021, 21:09 Hiçbir yere gitmiyorum, burada oturup o eve gelene kadar bekliyorum, onunla bir pislikle tanışacağım, tepkisini görmek ilginç olacak
Peki tam olarak nasıl bir tepki bekliyorsunuz?
Çikçik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Çikçik »

Donmasını istemedim, Bu zaten o gün üçüncü kez yanına geldiğimde, bugünlük bu kadar yeter, yorgun olduğunu falan söylediğimde olmuştu, onunla normal bir şekilde tanıştım, öptüm, götürdüm. odaya götürüp ağzına verdim, akşam sikmedim zaten, biraz dinlensin
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Chikchik: 19 Jul 2021, 04:54 Donmaya başlamasını istemedim, Zaten o gün üçüncü kez yanına geldiğimde bu oldu, bugünlük bu kadar yeter, yorgun falan diyerek, normal bir şekilde tanıştım, öptüm, onu götürdüm odaya götürdüm ve ağzına verdim, akşam onu ​​sikmedim, doğada biraz dinlenmesine izin verdim
Peki o nasıl yaptı? Al mı?
Çikçik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Çikçik »

Normalde, yüzünde neşe olmasa da, herif öyleymiş gibi davranmazdı, bana seni sikmemi söylemektense sabırlı olmanın daha iyi olduğunu anlıyor, ben de ona o evlenene kadar onu yalnızca benim sikeceğimi söyledim 13 yaşında olduğunu hatırlatmama izin ver
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453

Unread post by Pişmanlık yok »

Sonunda sabrınız tükendiğinde şikayet edeceğinden korkmuyorsunuz
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263

Unread post by Frodo »

Bazen şantaj, nihai sonuca ulaşmanızı sağlayan tek şeydir. Ahlaki yönler hakkında çok fazla endişelenmiyorsanız, şantaj sadece rüşvetten, iknadan daha kötü olmayan ve en azından aptalca tecavüzden daha iyi olan bir hedefe ulaşmak için bir araçtır. Şantaj durumunda bir seçim yapılır ve kişi bundan sonra nereye gideceğini kendisi seçer.
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152

Unread post by annem adam yaptı »

Anneme seks yapması için şantaj yaptım.... Kendimde gördüğüm (4 kez farklı olanlarla) yan taraftaki sikişini babama anlatacağımı söyledim, tabii ki kızmıştı, ama görünüşe göre korku daha güçlüydü !
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Orientation: biseksüel

Unread post by Vit123 »

Neden bir kıza şantaj yapıyorsun? başka birkaç kadın var mı??? Dayanamıyorsan, para karşılığında kirala ve onun hayatını mahvetme.

3 dakika sonra gönderildi:
Seks karşılıklı olmalı ve zevk getirmelidir, aksi takdirde onu uzaklaştırırsınız ve o da kendi içine kapanır. daha da kötüsü, kendine el koyabilirsin, bununla nasıl yaşayacaksın???
These users thanked the author Vit123 for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

vit123: 23 Jul 2021, 10:00 neden kıza şantaj yapıyorsun? başka birkaç kadın var mı??? Dayanamıyorsan, para karşılığında kirala ve onun hayatını mahvetme.

3 dakika sonra gönderildi:
Seks karşılıklı olmalı ve zevk getirmelidir, aksi takdirde onu uzaklaştırırsınız ve o da kendi içine kapanır. ve daha da kötüsü, belki kendine el atarsın, bununla daha sonra nasıl yaşayacaksın???
Ama neredeyse hiç kimse bunu düşünmüyor! :bel_flag:
Çikçik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Çikçik »

Artık her şey bir arada, alışmak zaman aldı
Nikita
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Nikita »

annen seni bir erkek yaptı, annen belli ki terbiye uğruna sana kızgındı, eğer utangaç olmasaydı, babana söyleyebildiğin halde onu 4 sikişini görebilseydin, bu yüzden seninle sevişmek onun başka bir üyesiydi ve belki de onun kalbindeydi yeni hisler aldığı için olan her şeyden mutlu. Çünkü eğer gerçekten buna karşı olsaydı ve seninle dalga geçme arzusu olmasaydı, o zaman sana kesinlikle hayır der ve ona olan arzunu babasına anlatmakla tehdit ederdi :oops:
These users thanked the author Nikita for the post:
annem adam yaptı
André
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 286

Unread post by André »

Nikitas: 24 Jul 2021, 18:12 annem beni erkek yaptı, annen görülebilir ama edep uğruna sana o kadar kızdı ki, eğer utanmasaydı, sen onu 4 sikişini görebilsen bile görebilseydin. babasına senin onun sadece bir üyesi olduğunu söyle ve belki de yüreğinde olup biten her şeyden, yeni hisler aldığından mutludur. Çünkü eğer gerçekten buna karşı olsaydı ve seninle dalga geçme arzusu olmasaydı, o zaman sana kesinlikle hayır der ve ona olan arzunu babasına anlatmakla tehdit ederdi :oops:
Aynen söyleniyor.
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152

Unread post by annem adam yaptı »

Nikitas: 24 Jul 2021, 18:12 içinde olup biten her şeyden mutlu, yeni hisler edinmiş
bu arada, her zaman benden gelen orgazmların en parlak orgazmlar olduğunu söylerdi onun hayatında! peki, benimki hakkında hiçbir şey söylemeyeceğim)))
Fedot
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59

Unread post by Fedot »

vit123: 23 Jul 2021, 10:00 Seks karşılıklı olmalı ve zevk getirmeli, aksi takdirde onu uzaklaştırırsınız ve o da kendi içine kapanır. ve daha da kötüsü, kendine el koyabilir, o zaman bununla nasıl yaşayacaksın??
Şantajla seks yapmaya zorlanmış olman gerçek değil doğru elbette, ama eğer kimseye bundan bahsetmediyse korkunç bir şey olmadı. Ama daha fazla şantaja ve baskıya gerek yok. Aksi takdirde son noktaya ulaşacak ve bir anda sizi reddedecektir. Bu en iyi durum senaryosudur. En kötü ihtimalle annesine söyleyecektir. O zaman tepki tahmin edilemeyebilir. Yani okşamak en güvenilir araçtır
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”