Adım Janie ve 17 yaşındayım. Igor’la okulda tanıştım. Kendisi okul psikoloğumuzdu. 24 yaşındaydı ve üniversiteden yeni mezun olmuştu. Ben derslere girmekte zorluk çekerken kendisinin mükemmel bir öğrenci olduğunu söyledi. Annem ben 6 yaşındayken öldü. Bir kaza geçirdi. Babam üvey annemle yeniden evlendi. Benden pek hoşlanmadı. İlk başta onlar için her şey yolunda gitti ama sonra bitmek bilmeyen skandallar başladı, babam çok fazla içmeye başladı. Üvey annem de dairemizi alacağını hayal ediyordu, yani bir gün ortadan kaybolursam ya da öldürülmüş ve tecavüze uğramış halde bulunursam, bu onun yararına olurdu. Genel olarak geçimimizi sağlamakta zorlandık. Dürüst olmak gerekirse 13 yaşıma girer girmez bekaretimi kaybettim. Bir lise öğrencisi bana çıkma teklif etti; evinde bir pasta ve bir sürü şeker olduğunu söyledi. Ben de gittim, o sırada çok açtım. Sonra bana ilaç verdi, görünüşe göre bana bir şey verdi, bu yüzden sabah onun yatağında battaniyenin üzerinde kanla uyandım. İlk başta ne olduğunu anlamadım bile. Ve kanı gördüğümde çok korktum. Benimle ilgileneceğini ve bana yardım edeceğini söyledi. Karşılığında oral seks istedi. Penisini ilk kez ağzıma aldığımda çok korkunçtu. İğrenç ve kokuyordu. Sonra yüzüme tokat attı ve daha hızlı emmemi istedi. Böylece birinci sınıf oral seks yapmayı öğrendim. O kadar iyi ki kendi geçimini sağlayabiliyor. Yalan söylemeyeceğim, popülerdim. Tek yapmam gereken büyük mola sırasında onu bükmek, ağzımın derinliklerine götürmekti ve şimdi onun spermi üzerime akıyordu. Sınıf arkadaşlarım çok çabuk geldiler, neredeyse birçoğunun bekaretinden mahrum kaldım, zavallı görünümüm ve yiyecek hiçbir şeyimin olmadığı ve her şeye hazır olduğumla ilgili üzücü hikayeler onları daha da heyecanlandırdı. Hatta üzerimde güç sahibi olmaktan hoşlanıyorlarmış gibi geldi bana.
Genel olarak okulda dedikodu çok hızlı yayıldı. O kadar çabuk ki yönetmene ulaştı. Beni başka bir okula aktaramadılar çünkü... bu okul zaten en geri kalmış okuldu, bu yüzden Igor Olegovich’e gitmek zorunda kaldım. Fahişe olduğuma dair doğrudan bir kanıt bulamadılar ve 18 yaşımdan küçük olduğum için bir şey yapabilecekleri pek mümkün değildi.
Igor Olegovich yakışıklıydı. Şaşırtıcı ama benim için hâlâ ölümün kendisi kadar eski. Sert gözlükleri, uzun boynu ve uzun bacakları vardı. Ve tişörtle aynı kot pantolon. Her psikoloğun ofisinde olduğu gibi onun ofisi de çok rahattı. Bana biraz kahve ikram etti ve ben de dudaklarımı şapırdatarak yemeye başladım. Benden ne istediğini bilmiyorum. Ama altına çoraplı kısa bir etek giydiğimde açıkça utanıyordu. Ve her şeye küstahça yukarıdan baktığımda, beceriksizce oturdum, çoraplarım eteğimin altından çıkıyordu. Benim için Igor Olegovich benimle bu şekilde dalga geçmek isteyen özgür bir müşteri.
- Bugün o kadar zor bir gündü ki, ne yapacağımı bile bilmiyorum, yine "2" aldım ödevimi İngilizce yapmadığım için" diye sandalyeye otururken ayakkabılarımı çıkardım ve ellerimi dizlerime sardım, böylece külotum görünür hale geldi. "Ne yapacağımı bile bilmiyorum." Kalem ve defter alacak param bile yok. Bütün boş zamanımı seninle geçiriyorum. Ve bunun için bana para ödemiyorlar. Bazen senin berbat tatlılarından başka bir şey yemek istiyorum - onunla ruhlarımızın "saflığı" hakkındaki tüm konuşmalarımızın anlamsız olduğunu düşündüğüm için, benimle dalga geçmesine karar verdim. Ondan kurtulup sakince işime devam edebileceğim ve her şeyden önce iyi bir referans elde edeceğim. Beyaz dişlerim görünsün diye şekeri ağzıma aldım ve olabildiğince lezzetli bir şekilde emmeye başladım.
- Janie, lütfen düzgün otur. Bana güvenmeni istiyorum. Seni cinsel obje olarak görmüyorum. Sen benim işimsin. Ve bununla kendime yiyecek kazanıyorum," diye boğazını düzeltti ve saatiyle oynadı.
- Peki, senin de söylediğin gibi, Igor Olegovich, - onun adını her söylediğimde, nefes almaya çalıştım. Mümkün olduğu kadar yavaş bir şekilde başını çevirerek boynumu ve köprücük kemiklerimi görebilecek şekilde - Zaten benden iyi bir şey çıkmayacağını anlıyorsun değil mi? Zor bir yaşam durumum olduğunu anlamalısın Igor Olegovich. Beni sikersen kimseye söylemeyeceğim," görünüşe göre sözlerimden çok rahatsız olmuştu. O kadar ki bana bağırmaya başladı. Ürkütücüydü, asla unutmayacağım. Sonunda ağlamaya başladım. Görünüşe göre onun da ihtiyacı olan şey buydu.
- Bunu yapmaya cesaret etme. Seninle ne yapabileceğimi biliyor musun? Peki ya sosyal hizmetler? Yetimhaneye mi yoksa akıl hastanesine mi gitmek istersin? HAYIR. Bu yüzden beni dinlemelisin. Ve söylediğim her şeyi yap." Aniden sandalyesinden kalktı, yanıma yaklaştı ve boynumdan tuttu. Sonra saçımla oynamaya başladı ve beni kendisine doğru çevirdi, "Gözlerimin içine bak." Şimdi sikimi iste. Dünyadaki ilk ve tek erkek benim deyin. Ve beni asla reddetmeyeceksin. Eğer yine para için küçük sınıf arkadaşlarını yaladığını öğrenirsem seni küçük kıçından sikerim. Ben de polise kendi babanın tecavüzüne uğradığını ve onun sarhoş yüzünü bir daha göremeyeceğini söyleyeceğim, anladın mı beni? Kaltak? - Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Kendisiyle ilk görüşmelerimiz çok sakin ve huzurlu geçti. Her zaman her şeyi doğru anlattı ve neredeyse tüm saldırılarımı görmezden geldi. Ve sonra sanki başına bir şey gelmiş gibi oldu. Gözyaşları arasında kemerini ve fermuarını çözdüm. Külotu aşağıya indirdikten sonra elastik, dik bir penis ortaya çıktı. Kafamı açığa çıkardım ve emmeye başladım. En tuhafı da uzun süre boşalmadı, onu daha derine alıp daha hızlı emmeye çalıştım. Ancak bu onun için yeterli değildi. Yanaklarıma tokat attı, hakaret etti ve tekrarladı: “Bu oral seks için para mı alıyorsun, okul sürtüğü? Evet? Evet, nasıl emileceğini bilmiyorsun. Daha derine inin. Terapi seanslarımız ben bitirene kadar bitmeyecek. Bunu hatırla. Sadece ben bitirdiğimde sen de bitireceksin. Şimdi başını salla. Ne kadar akıllı bir kız... - sonra her şeyi yutmamı istedi. Hayatımın en uzun oral seks’iydi. Ağlamaya başladım, sümük, salya akması, makyajım, her şey birbirine karışmıştı. Kapşonlumu ve sutyenimi çıkarmamı istedi. İç çamaşırlarıyla geldiğime dair çok fena yemin etti. Bir dahaki sefere sütyensiz ve külotsuz gelmemi istedi.
Igor Olegovich’le iş günlerim okul günlerine dönüştü. Her zaman ona sahipti. Sürekli istiyordu. Her şeyin bir anda, sofistike formlarda olmasını istedim. Üstelik bana fuhuş muamelesi yapmadı; planları arasında imajımı korumak da vardı. Öğretmenlerle bir toplantıda bana ne kadar ahlaksız ve sorumsuz bir kız olduğumu ve benimle ne kadar zaman geçirdiğini anlattı. Ve daha fazla seansa ihtiyaç var. Okuldaki hayatım gerçek bir kabusa dönüştü, vermemi istedi. Em, al. Hatta bana, ders vermek için değil, onun ihtiyaçlarını karşılamak için not alıyormuşum gibi gelmeye başladı. Kolay bağımsızlığım hızla yerini tam bir cinsel köleliğe bıraktı.
İş öyle bir noktaya geldi ki beni evine sürükledi ve orada cezalandırdı. Buna “sınava hazırlanmak” diyordu, eğer ödevimi kötü yaparsam ya da kötü not alırsam beni cezalandırıyordu. Kesinlikle sofistike bir şekilde bir şeyler bulması gerekiyordu. O kadar çok ağlamak istedim ki. Zamanla, ister oral ister anal olsun, seksin bundan alacağım en hoş şey olduğunu anlamaya başladım.
Ve zamanla, beni zorladığında çok heyecanlandığımı anlamaya başladım. onunla seks yapmak. “Yakında orgazmın ne olduğunu anlayacaksın…” Igor Olegovich beni saçlarımdan yakaladı ve keskin bir şekilde mutfak masasına doğru eğdi. “Şimdi sana öğrettiklerime devam edelim..”
- Gerçekten Igor Olegovich’in bana tecavüz etmeni ve kıçımdan sikmeni istiyorum. Sen dünyadaki tek ve en iyi adamsın. Artık hile yapmayacağım... Ben de çok açım, evde kesinlikle yiyecek hiçbir şeyim yok... - sonunda sözlerim umutsuzluğa dönüştü ve rahatlamaya çalıştım. Bugün buna hazırdım. Ellerini sırtımda ve belimde gezdirdi. Kalçasını hissetmeye, yaymaya, sıkmaya ve tekrar serbest bırakmaya başladı. Bir eliyle boynumu sıktı, diğer eliyle penisi dikkatlice ve yavaşça kıçıma girdi. Sorunsuz, yavaş ve sakin bir şekilde hareket etti. Toplarını bacaklarımın arasında hissetmeye başladım. İnlemeye ve ne kadar iyi hissettiğini söylemeye başladı. Elimle ondan uzaklaşmaya çalıştım..
- Ne yapıyorsun Janie? Psikologunu dinlemiyor musun? Senin için çok şey yaptım Janie. Okul garajının arkasında yüz ruble için beni yalamaktansa benimle dalga geçmek daha iyi, değil mi Janie? Yakında kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bu arada ellerini kavuşturacağım ve benden kaçmayı aklından bile geçirme Janie. Şimdi bana her şeyi sevdiğini söyle. Haydi," Igor Olegovich parmak uçlarını kürek kemiklerimde ve sırtımda gezdirdi. Omuzların üstünde. Bir anda kendimi açıklanamayacak kadar iyi hissettim. Sanki içimdeki her şey yanıyordu. İnlemesine, heyecanlanmasına ve beni çok istemesine çok sevindim. Birdenbire sesinin ve nazik ellerinin ne kadar seksi olduğunu anlamaya başladım. Oral seksten sonra sandalyede otururken inlediği zamanki yüzünü hatırladım. Sevimli yüzü ve yanakları ne kadar da pembeleşiyor. Kendimi o kadar iyi hissettim ve aynı zamanda utandım ki, onun kabalığı ve hafif şiddeti karşısında heyecanlandım. Muhtemelen artık beni siktiğinde kendini çok iyi hissediyordur...
- Lanet Janie, ıslanmışsın. Bir orospu gibi ıslandım. Hoşuna gidiyor mu, evet, sana tecavüz etmem hoşuna gidiyor mu? Bakın bu slime nedir? Mm? - Parmaklarını dudaklarımın arasında gezdirip ağzıma götürdü, - Şimdi yala. anonim olarak
Adım Janie ve 17 yaşındayım. Igor’la okulda tanıştım. O bizimdi...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Adım Janie ve 17 yaşındayım. Igor’la okulda tanıştım. O bizimdi...
Profesyonelce yazdım, teşekkürler, beğendim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Orientation: biseksüel
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Adım Janie ve 17 yaşındayım. Igor’la okulda tanıştım. O bizimdi...
Bu uydurulmuş bir hikaye mi? Wanker fantezisi mi?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post