Yatakta fahişelerle yaşanan durumları duymak ister misiniz?

Değişken karmaşıklık ve mahremiyetteki hizmetler hakkında duyurular
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Yatakta fahişelerle yaşanan durumları duymak ister misiniz?

Unread post by Anonim »

Mesela fahişelerin yatakta iyi olduğunu nasıl düşünüyorsunuz? Yatakta fahişelerle yaşanan durumları duymak ister misiniz?
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Fahişeler

Unread post by Anonim »

Ve bir fahişe sipariş edersiniz ve onun bunu size göstermesine izin verirsiniz))) Bence bu seks hakkında yeni bir şeyler öğrenmenin en iyi yolu ahaha
Anadolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 242
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Yatakta fahişelerle yaşanan durumları duymak isterim?

Unread post by Anadolu »

Kabaca söylemek gerekirse, hesaplamalarıma göre şu şekilde ortaya çıktı: on kişiden yaklaşık ikisi ateşti, biz sadece aşık olduk ve hepimiz mutluyduk, ikisi daha iyiydi, ne olursa olsun, onları suçlayacak hiçbir şey yoktu, ve seks ve mizahla iletişim, diğeri süperdi, sarhoş ve küstahtım ve annemi seçtim, ama o sadece “lüks”tü ve bir nedenden dolayı kabul etti, ama orada biraz batırdım, kusura bakma, iki boynuzsuz beceriksiz, biri kokuşmuş bir kedi ile ikincisi, işimin çoktan bittiğini ve limit dolduğu için huzur içinde uzanmak için 40 dakika harcamam gerektiğini ve konuşmayı sürdüremediğini söyledi, genç aptal (ev 2) şöyle seks yaptı lastik bir kadınla ve en kötüsü öpüşmemesiyle başladı, ilişkiye girmek istediğinde yan tarafında yeni bir dövme olduğu ve canını acıttığı ortaya çıktı, kısacası konuştum ona göre, ve o sadece küstah, açgözlü değil, kısacası, birini böyle öpmek bile iğrenç, yazık o zaman, asaletten dolayı, onu zorla içeri sokmadım ve parasını ödemedim, bu tür piçler gereken şekilde cezalandırılmalı. .... İçmek isteyen birkaç kişi daha vardı ve parayı almak için paraya dokunmadan, açıkçası, sahipler bana görevimi yapma hakkını bıraktı (her ne kadar bunun bir taç olduğu açık olsa da), ama tabii ki, bir şeyler verip içki almak isteyen çok şık
ile tanıştım, bir saat konuşmak güzel ve hemen sevişmek istemedim, bu yüzden adreslerini bırakıp buluşmadılar işte, ancak karşılıklı arzuyla)). Ancak bu tür kraliçeler inanılmaz derecede nadirdir...
küçük adam
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22
 Re: Yatakta fahişelerle yaşanan durumları duymak isterim?

Unread post by küçük adam »

Durumlar kesinlikle standarttır - sıcak bir şekilde karşılanırsınız, duşa gidersiniz - seçtiğiniz bir fincan kahve veya çay - sonra seks - sonra bir fincan daha çay - biraz sohbet sonra oral seks - duşa ve eve - her şey temiz, derli toplu ve rahat - derinden ve teknik olarak berbatlar - daha fazlasına gerek yok
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Peri, bağımsız”