Anonim, bir kızla çıkıyorum, o 22 yaşında ve bakire. Tanrım, ben sadece...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Anonim, bir kızla çıkıyorum, o 22 yaşında ve bakire. Tanrım, ben sadece...
Anonim, bir kızla çıkıyorum, o 22 yaşında ve bakire. Tanrım, onun saf görünüşü, seks hakkındaki aptalca soruları ve bazen ne kadar utangaç olması beni deli ediyor) Bazen öpüşüyoruz ve ben o kadar sert oluyorum ki zaten taştan yapılmışım ve o hala kocaman gözlerini kırpıştır ve kirpiklerini kır, ona deli oluyorum. Bir ay içinde bir düğün olacak ve sevgilim benim karım olacak! Ona sahip olduğum için çok şanslıyım!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Anonim, bir kızla çıkıyorum, o 22 yaşında ve bakire. Tanrım, ben sadece...
Sizi içtenlikle tebrik ediyorum!!!

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Anonim, bir kızla çıkıyorum, o 22 yaşında ve bakire. Tanrım, ben sadece...
Düğünden sonra çok eğleneceksiniz))

-
- Orgazm!
- Total posts: 728
20 yaşında, oldukça iri göğüslü bir bakireyle bu şekilde çıktım. Ayrıca seks hakkında hiçbir şey bilmiyordum, hiç penis görmemiştim. Onlar öpüşürken kıyafetlerinin arasından göğüslerine dokundum ve hemen sertleştim. Daha sonra ona penisini göstermesini istedi ve tepkisi sanki bir hazine görmüş gibi oldu - bir şekilde beklenmedik bir şekilde mutluydu ve biraz tatmin olmuş bir şekilde gülümsedi. Bana çıplak göğüslerini gösterdi ve ben de onun önünde çekildim ve çok hızlı bir şekilde geldim.
- These users thanked the author helikopter9 for the post:
- Vladtsst
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 1138 Views
-
Last post by eşyalarım