Anonim, bir kızla çıkıyorum, o 22 yaşında ve bakire. Tanrım, ben sadece...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Anonim, bir kızla çıkıyorum, o 22 yaşında ve bakire. Tanrım, ben sadece...

Unread post by Guest »

Anonim, bir kızla çıkıyorum, o 22 yaşında ve bakire. Tanrım, onun saf görünüşü, seks hakkındaki aptalca soruları ve bazen ne kadar utangaç olması beni deli ediyor) Bazen öpüşüyoruz ve ben o kadar sert oluyorum ki zaten taştan yapılmışım ve o hala kocaman gözlerini kırpıştır ve kirpiklerini kır, ona deli oluyorum. Bir ay içinde bir düğün olacak ve sevgilim benim karım olacak! Ona sahip olduğum için çok şanslıyım!
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Anonim, bir kızla çıkıyorum, o 22 yaşında ve bakire. Tanrım, ben sadece...

Unread post by Altı »

:shamp: Sizi içtenlikle tebrik ediyorum!!!
DimaSem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Anonim, bir kızla çıkıyorum, o 22 yaşında ve bakire. Tanrım, ben sadece...

Unread post by DimaSem »

Düğünden sonra çok eğleneceksiniz)) :shamp:
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728

Unread post by helikopter9 »

20 yaşında, oldukça iri göğüslü bir bakireyle bu şekilde çıktım. Ayrıca seks hakkında hiçbir şey bilmiyordum, hiç penis görmemiştim. Onlar öpüşürken kıyafetlerinin arasından göğüslerine dokundum ve hemen sertleştim. Daha sonra ona penisini göstermesini istedi ve tepkisi sanki bir hazine görmüş gibi oldu - bir şekilde beklenmedik bir şekilde mutluydu ve biraz tatmin olmuş bir şekilde gülümsedi. Bana çıplak göğüslerini gösterdi ve ben de onun önünde çekildim ve çok hızlı bir şekilde geldim.
These users thanked the author helikopter9 for the post:
Vladtsst
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”