Sevgili kuzum
Bir adam hayatta büyük zirvelere ulaştığında hâlâ bir şeyler eksiktir. Alışılmışın dışında, olağanüstü bir şey. Birisi bir ada satın alır, birisi Hindistan’ın gecekondu mahallelerine gider, birisi Titanik’e bakmak için okyanusun dibine iner. Kendime bir seks kölesi almaya karar verdim. Bunun hiç de zor olmadığı ortaya çıktı: Şehrimizde güçlü bir erkeğe boyun eğmek isteyen pek çok kız var.
Dar çevrelerde yaygın olarak bilinen kulüp beni kollarını açarak kabul etti; Kısa bir süre ve bir dizi tanıdıktan sonra hoşuma giden bir kız buldum.
Agnia. Bu isim ona çok yakışıyordu: neredeyse bir Kuzu, bir kuzu - bir alfa erkeğinin kırılgan bir kurbanı. Güzel, pürüzsüz ve yumuşaktı; tamamen yuvarlaklık ve çıkıntılardan oluşmuş gibiydi. Kıvırcık bakır-kahverengi saçlar, nazik bir görünüm ve yumuşak bir ses resmi tamamladı - benimle tanıştıktan yarım saat sonra onu zaten bağlanmış olarak hayal ediyordum. Ve Agnia’nın bir kafede yalnızca iki randevusu vardı ve üçüncüsü benim bölgemde gerçekleşti.
Şunu söylemeliyim ki, vanilyalı ön sevişmeyi ve samimi sohbetleri hiç sevmedim. Emirlere sorgusuz sualsiz uyan ve beni mükemmel anlayan bir köle - tam da istediğim buydu. Ve o akşam kuzu beni hoş bir şekilde şaşırttı.
Eve girdiğimde oturma odasındaki kanepeye oturdum. Agnia önümde hareketsiz duruyordu. Ama ona her zamankinden biraz daha uzun süre bakıp elimi sallayıp soyunmasını söylediğimde hemen kıyafetlerinden kurtulmaya başladı. Beş dakika sonra kuzunun üzerinde sadece yuvarlak şeklini vurgulayan kırmızı dantelli iç çamaşırı kaldı. Kızı incelemeye başladım: açık altın rengi bir ten, göğsünde ve omuzlarında altın rengi çiller, belinin keskin kıvrımları ve kalın kalçaları - evet, kesinlikle güzeldi. Sessiz bir emir daha ve kırmızı iç çamaşırı yere atıldı; Agnia diz çöktü, dirseklerini kabarık halıya dayadı ve yavaşça odanın etrafında daireler çizmeye başladı, eğildi, kıçını dışarı çıkardı ve tüm gizli yerlerini gösterdi. Göğüslerini halıya sürttü, büyük kırmızı meme uçları sertleşti ve bu tahrik edici görüntüden dolayı pantolonumun içinde de sertleşti.
“Henüz erken,” diye düşündüm. Kanepeden kalkıp Agnia’yı hızla kaldırdı ve onu yatak odasına sürükledi. Yumuşak omuzlar parmaklarımın altında pembeye döndü ve birdenbire bende tuhaf bir his uyandırdı: Sadece sahip olmak ve boyun eğdirmek değil, kayıtsız şartsız, acımasızca boyun eğdirmek istedim. Görünüşe göre kulüpte bana anlattıkları duygu bu: Bir köle güzel ve itaatkar olduğunda, efendi sadece hakkını değil aynı zamanda mutlak güce susamışlığını da hisseder.
Sahip olmak Agnia’yı yatak odasına sürükledim, ben de onu yüz üstü yatağa bıraktım. Kelepçeleri çıkardı ve bileklerini yatak başlığına zincirledi. Agnia rahattı, sessizdi ama düzensiz nefes alıyordu. Şu anda umutsuzca istediğim tek şey onu almaktı, onu vahşice ve vahşice ele geçirmekti. Ancak sevimli kuzuyu buraya getirmemin nedeni bu değil; onu almak için her zaman zamanım olacak. Peki zalim olmamı kim yasaklayacak?
Sabah misafirim için bir kırbaç ve bir kırbaç hazırlamıştım ama şimdi bunun ciddi olmadığını anladım. Evet, güvenliği, gönüllülüğü ve rasyonelliği hatırladım, ama Tanrım, önümde yatakta arkası yukarı dönük, şaplak atmaya hazır sevimli bir orospu yatarken tüm bunlar ne için?! Dolaptan zamanla sertleşmiş deriden yapılmış eski bir asker kemerini çıkardım. Onu ikiye katlayarak havada kesti ve avucuna hafifçe vurdu - evet, mükemmel. Agnia’ya yaklaştı; Bakır yelesini yakalayıp başını kaldırdı ve yüzüne doğru nefes verdi:
- Peki kaltak, sahibini memnun etmek mi istiyorsun? Cevapla!
Kölem "Evet efendim," diye gevezelik etti ve yutkunarak kararlı bir şekilde ekledi: "Seni gerçekten memnun etmek istiyorum."
"O halde, herkesin zamanı geldi. sevinç... – Bacaklarını omuz genişliğinde açtım, kemerini salladım ve ıslık sesiyle onu hassas poposuna düşürdüm.
Agnia çığlık attı. Tekrar vurdum, daha yüksek sesle çığlık attı. İki darbe daha - ve sesi kısılana kadar bu çığlığı duymak istediğimi fark ettim. O kaltağı tarif edilemez bir zevkle kırbaçladım ve her darbede kıçı daha da kızarıp şişti. Agnia acıdan ya da zevkten çığlık attı; Sonunda boğulmaya ve hırıldamaya başladı. Kaltağı saçından yakaladığım zaman, uzun kirpiklerinde gözyaşlarını ve ısırılmış kanlı dudaklarını gördüm. Kafamda sinir bozucu bir düşünce belirdi - durmam gerekecek ama Agnia hırıltılı bir şekilde bağırdı: "Daha çok, daha çok..." ve gözlerini hafifçe açtı. O gözlerde o kadar çok tatminsiz arzu ve şehvet vardı ki neredeyse kontrolümü kaybediyordum. Tıkaç yerine yatak örtüsünün bir köşesini orospunun ağzına tıktıktan sonra şaplak atmaya devam ettim. Köle, doğaçlama şakanın içinden inledi ve bir sonraki darbede yalnızca tüm vücuduyla ürperdi. Bir noktada sağır edici bir şekilde ağladı ve bacaklarını altına aldı; Sanki uyandım ve poposunun koyu kırmızı bir renk aldığını ve şişmiş bir alay davuluna benzemeye başladığını gördüm. Kemer açık pembe yarım kürelerde korkunç ve güzel izler bıraktı.
İşkence aletini attım, kölenin ağzındaki tıkacı çıkardım ve yüzünü yukarı çevirdim. Çok hoştu: dağınık kahverengi bukleler, gözyaşlarıyla lekelenmiş bir yüz, ıslak bir ağız ve sarkık gözler. Agnia’ya sanki bir sanat eseriymiş gibi baktım; altın teniyle mor poposu arasındaki kontrast onu tarif edilemeyecek kadar güzel kılıyordu. Göğsüne hafifçe dokundum - Agnia sanki elektrik şokundan etkilenmiş gibi seğirdi. "Bitirmeliyiz" diye düşündüm ve göğsünü ve yumuşak karnını okşayarak köleyi ters çevirdim.
Hayatımda bundan daha ilham verici bir şey görmedim: parlak bir sırt, örtülü bir sırt şeftali tüyüne benzeyen minik tüyleri aniden kan kırmızısı, şişmiş bir popoya dönüştü. Artık kendimi tutamıyordum: iç çamaşırımla birlikte pantolonumu da fırlatıp köleyi kalçalarından yakaladım ve kızgın penisimi ona sürdüm. Yaşadığım mutluluk kelimelerle anlatılamaz! Şaplaklama sırasında orospu o kadar çok su sızdırdı ki altındaki yatak örtüsünü su bastı. Harikaydı - Onu sadece bir dakikalığına becerdim ama o kadar keskin bir orgazmla patladım ki tamamen bitkin bir halde onun üzerine düştüm.
Kendimi toparlayıp Agnia’dan indim, kelepçeleri çözdüm ve onu dikkatlice yan çevirdi. Bitkin ve tamamen mutlu bir yaratık bana baktı.
Köle, "Teşekkür ederim efendim," diye fısıldadı. - Umarım seni mutlu etmişimdir?
Agniya gülümsedi, esnedi ve uykuya daldı. Onu bir battaniyeyle örttüm ve yanına yattım. Bugün mutlu bir gündü; görünüşe göre kölemi buldum.
#SarahThorn #BDSM
https://sun9-11.userapi.com/c858016/v85 ... bzb05Q.jpg
https://sun9-3.userapi.com/c858016/v858 ... Rsg2bg.jpg
Benim tatlı kuzum <
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 26 Replies
- 2390 Views