Erkek arkadaşım alkol içtikten sonra deliriyor

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Erkek arkadaşım alkol içtikten sonra deliriyor

Unread post by Anonim »

Admin anon, teşekkürler Merhaba, herkese bir sorum var.
22 yaşındayım, bir oğlum var, kısa bir süredir çıkıyoruz ve birlikte yaşıyoruz, o ayıkken her şey harika. 4 buçuk biradan fazla içtiği anda şaşkına dönüyor, bambaşka bir insan ve her aklımı başımdan aldığında, bunu neden yaptığını bilmiyorum, belki bana söyleyebilirsin. Ya kendisi işteyken adamları eve getirdiğimi söylüyor, sonra VK şifremi istiyor, şifresini istediğimde de reddediyor. Sarhoş olabilir, kapıyı yanlış anahtarla kapatıp uyuyabilir ve ben işten sonra annemle yatarım..
Dün arkadaşını dövdü, apartmanın her yeri kan içinde, yeni kanepe kırıldı, kedi lavabonun altında korkuyor.
Sarhoş bir şekilde bana layık olmadığını, beni sevdiğini ama bana güvenmediğini söylüyor, oysa güven çoktan kaybolmuştu. Kendi adıma sebep göstermediğimi biliyorum, işten sonra doğruca eve gittim, hafta sonları da evdeyim. Ne yapacağımı bilmiyorum ama artık bu şizofreniye bakamıyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Yeterli yorum bekliyorum
Alex
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Admin anon, teşekkürler Merhaba, herkese bir sorum var. 22 yaşındayım, ben...

Unread post by Alex »

Peki neden böyle bir "hazineye" ihtiyacınız var?
Nick
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Admin anon, teşekkürler Merhaba, herkese bir sorum var. 22 yaşındayım, ben...

Unread post by Nick »

Eğer size böyle soruları ve ithamları varsa var demektir! Eğer değişmeseydi kafasında bu tür düşünceler olmayacaktı.
Lekha 1967
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by Lekha 1967 »

Kıskanıyor çünkü büyük olasılıkla seviyor
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Erkek arkadaşım alkol alınca deliriyor

Unread post by Denach »

lekha1967, katılıyorum, ancak şu da mümkün: ne Nick, yapabiliyorsan ayrılmayı dene, aksi takdirde hayatının geri kalanı seni mahvedecek ve sonra sen olacaksın
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361

Unread post by vikylechka75 »

Anonim, kendinize bu kadar eziyet etmenize ve katlanmanıza gerek yok önemsizlik. Eğer etrafındakilere saygı duysaydı içki içmezdi. Eğer bunu anlarsa aklı başından gider. çocukların olduğunu hayal edin ve buna bakmaları mı gerekiyor? Bu şeyleri çöpe at
These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 4):
Denach, Barmaleykin_47, SergeiKa, Islak
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565

Unread post by Denach »

Katılıyorum, bırak onu!
These users thanked the author Denach for the post:
Barmaleykin_47
Zhenina
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Zhenina »

4 bir buçuk ruble! Neden bir sarhoşa ihtiyacın var?
These users thanked the author Zhenina for the post:
alfabe97
Barmaleykin_47
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204

Unread post by Barmaleykin_47 »

Gençken bırak onu, alkolik değil daha iyi birini bulursun.
Ensest sürtük
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31

Unread post by Ensest sürtük »

Eğer onu seviyorsanız ve hayatınıza devam etmek istiyorsanız onu bir narkoloğa/psikoloğa götürmeyi deneyin ve bir çözüm bulun. Hiçbir şey değişmezse, onu bırak. Yalnız bir sorun var: Böyle bir ilişkiden çıkmak çok zordur, sarhoş olursa ayrıldıktan sonra sizi yalnız bırakmayabilir ve kesinlikle birden fazla kez sarhoş olacaktır! Ayrıca bir tür "arkadaşın" sizin hakkınızda o kadar kötü şeyler söylemesi ihtimali de yüksek ki, onu aldatıyorsunuz, yani ayık bir kişi muhtemelen bunun saçmalık olduğunu anladığında, ama onu içtiğinde ve görünüşe göre, sonuçta acıtıyor. Erkek arkadaşımla öyle bir hikayemiz vardı ki... Erkek arkadaşım bizi arkadaşıyla tanıştırmak istediğinde beni aramadığı için ’arkadaşına’ yumruk attı. Bu pislik sadece ben ayrılırken yüzüme karşı hiçbir şey söylemedi ama gülümsedi ve yüzüme nazik davrandı. Sadece bu aptalın kendisi her zaman yalnızca onu kullanan Şaboldlarla karşılaştı, o daha fazlası için iyi değil ve adamla ben uzun yıllardır birlikteyiz. Ama şehit bu hikâyeden sonra bir süre hâlâ beynimi karıştırıyordu, ta ki sürekli asılsız dırdırıyla sorunun ne olduğunu sorduğumda ve o zaman her şeyi itiraf etti.
These users thanked the author Ensest sürtük for the post (total 2):
Barmaleykin_47, Denach
Vulva
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Orientation: biseksüel

Unread post by Vulva »

Biraz içtikten sonra bile kendimi bunalmış hissediyorum. Bir ilişkim varken birkaç kez bu şekilde aldattım
Bölge
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 90

Unread post by Bölge »

Anonim: 15 Nov 2019, 01:05 Yönetici anon, teşekkürler Merhaba, herkese bir sorum var.
22 yaşındayım, bir oğlum var, kısa bir süredir çıkıyoruz ve birlikte yaşıyoruz, o iyiyken her şey harika ayık. 4 buçuk biradan fazla içtiği anda şaşkına dönüyor, bambaşka bir insan ve her aklımı başımdan aldığında, bunu neden yaptığını bilmiyorum, belki bana söyleyebilirsin. Ya kendisi işteyken adamları eve getirdiğimi söylüyor, sonra VK şifremi istiyor, şifresini istediğimde de reddediyor. Sarhoş olabilir, kapıyı yanlış anahtarla kapatıp uyuyabilir ve ben işten sonra annemle yatarım..
Dün arkadaşını dövdü, apartmanın her yeri kan içinde, yeni kanepe kırıldı, kedi lavabonun altında korkuyor.
Sarhoş bir şekilde bana layık olmadığını, beni sevdiğini ama bana güvenmediğini söylüyor, oysa güven çoktan kaybolmuştu. Kendi adıma sebep göstermediğimi biliyorum, işten sonra doğruca eve gittim, hafta sonları da evdeyim. Ne yapacağımı bilmiyorum ama artık bu şizofreniye bakamıyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Umarım yeterli yorum yapılır
Yazarın böyle bir kişiden arkasına bakmadan kaçması gerekiyor, bunun sonu iyi olmayacak, tavsiye verildi, iş sana kalmış. siz karar verin!
alfabe97
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by alfabe97 »

Neden bu kadar mutluluk? Bu arada, bu aptal her şeyi tuhaf yapabilir. Aynı zamanda aile içi şiddetin suç olmaktan çıkarıldığını da unutmayın. Allah göstermesin sizi dövmeye başlarsa nereye gideceksiniz?
Vulva
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Orientation: biseksüel

Unread post by Vulva »

alphabet97: 14 May 2022, 15:23 Neden bu kadar mutluluk? Bu arada, bu aptal her şeyi tuhaf yapabilir. Aynı zamanda aile içi şiddetin suç olmaktan çıkarıldığını da unutmayın. Allah korusun sizi dövmeye başlarsa nereye başvurmalısınız?
Bu o kadar da net değil. nasıl ve neyle ve kiminle olduğuna bağlı
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446

Unread post by yedili »

Aşk tamamen saçmalık, burada iki tarafta da aşkın kokusu yok. Elbette bir kızın böyle bir adamla çıkmasının bir anlamı yok, değişemez, burada ne narkolog ne de psikolog yardımcı olur. Bu şimdilik bir arkadaşını dövdüğü zamandır, ancak yakında bir kızı dövmeye, onu tehdit etmeye, onu gözetlemeye, şantaj yapmaya vb. başlayacaktır. Onunla ilişkiyi tamamen bitirmek daha iyidir.
Bu şekilde yakalanmamın tesadüf olmadığını da ekleyeyim. Kızın tam da böyle bir erkeğe ihtiyacı vardı, bazıları için dövülmeleri, şiddete maruz kalmaları önemli, bu böyle bir karma.
dekatlon
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by dekatlon »

Bunun bir alternatifi şudur: Adam kendine güvenmiyor, belki ayakları üzerinde güçlü değil, bu onu özellikle içine bastırıyor, belki başka iç tutarsızlıklar da var... sonuç olarak gerçeği değiştirmek için içiyor .
kısmen tersine çevirme hakimiyetine benziyor... bir erkek kendini erkek gibi hissedemediğinde ve sonuç olarak şişeden başka seçenek göremediğinde...

Ne yapmalı? Ya bir psikologla konuşun ya da gidip diğer gençlerin nasıl davrandığını izleyin; davranış modelinin tersine dönmeye yönelik olması mümkündür.

Eğilen, sonuç olarak eğilen ve eğilmeyen güçlü bir orospu türü, iyi bilinen bir adrese gönderilir🤷‍♂️
Amanda
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32

Unread post by Amanda »

Neden kendini mahvediyorsun? Hayatını yalnız yaşa
Başlangıçta zor olacak ama sonra her şey daha iyi olacak
Frion1
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55