İsimsiz olarak. Birinci bölüm. Toplantı. Yaz 2014. Arkadaşım ve ben Kırım’a gittik. Sürmek...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak. Birinci bölüm. Toplantı. Yaz 2014. Arkadaşım ve ben Kırım’a gittik. Sürmek...

Unread post by Anonim »

Anonim.
Birinci bölüm.
Toplantı.
2014 yazı. Arkadaşım ve ben Kırım’a gittik. Üç gece seyahat edin. Saat 23:00’te faytona biniyoruz. Plaskart. Komşuları uyandırmamak için hiçbir özel imkan olmadan yerleşip sessizce biramızı yudumlayıp bunu tartışıyoruz. Yol arkadaşlarımız iki kadındı. Biri 60 yaşında, diğeri 40’ın üzerindeydi. Alt raflarda yer alıyorlardı. Aşağıdaki istasyonlarda vagon tamamen doldurulur. İnsanlar deniz kenarında dinlenmeye gidiyor. Herkes Anapa’ya. Yolda sohbet ediyoruz, kağıt oynuyoruz ve biraz içiyoruz. Birbirimizi nasıl daha iyi tanımayı başardığımızı hatırlamıyorum. (Her ihtimale karşı isimleri değiştireceğim)) Ben Oleg ve Vera, yakınlaşmaya başladık. Ya şaka yaparız, ya da kendimize bir ipucu veririz. Rostov-on-Don’da 20 dakikalık uzun bir duraklama var. Gece. Yaz. Uyumayanlar nefes almak için dışarı çıktılar. Vera ve ben de uyandık ve birkaç cümle konuştuktan sonra arabadan ayrıldık. Ruh sakin ve heyecanlıdır. Bir erkek olarak ilk adımı benim atmalıyım. Vera’nın arkasından gidip yaklaşıyorum ki o da benim yaklaşımımı hissetsin ve korkmasın. Neredeyse tamamen kalkıyorum. Kalp ivme kazanıyor ve muhtemelen yakında duyabilirsiniz. Kulağına güzel sözler fısıldıyorum. Eller Vera’ya uzanıyor. Burada parmaklarımı tutuyorum, parmaklarımla oynuyorum ve onlarla oynuyorum. Artık birbirimize karşı baskı altındayız. Birbirimize yaslanıyoruz. Vera’nın sırtı hâlâ bana dönük. Muhtemelen şişmiş penisimi zaten hissetmişti çünkü... Bana yaklaşmak daha da sıkılaştı ve Vera’nın nefesi daha da yavaşladı. Bu süreçte trenin kalkışına kadar neredeyse uyuyorduk. Zaten hareket eden trene atladık. Arabamıza ulaşmadan önce girişte kaldık. Dudaklarımız tutkulu ve bazen de derin bir öpüşmenin dansıyla birleşti. Yeterince öpüştükten sonra devam etmeye cesaret edemediğimiz için arabamıza gittik. Ertesi sabah Anapa’ya vardık. Vera harikaydı. Bir elbise ve şapka takıyordu. Bana gizlice bir not verdi: "Oleg, akşam için teşekkür ederim, çok kibar ve naziktin." Ve bir telefon numarası.
Devam edecek.
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Kırım’a gezi. İkinci bölüm. Tatil romantizmi. Bütün zevkleri anlatmayacağım...

Unread post by Anonim »

Kırım gezisi
İkinci bölüm
Tatil romantizmi
Anapa’dan Feodosia’ya giden yolun tüm güzelliklerini anlatmayacağım. Oraya kendi başlarına ulaşma fırsatı bulanlar bunu kendileri biliyor. Feodossia’ya vardığımızda ilk sırada yer alıyoruz. Arkadaşlar, kulübeden çıkıp hemen denize dalma fırsatınız olması harika. Konaklamamın üçüncü gününde Vera’nın telefon numarasını aradım. Vera, Anapa’da kaldı. İzlenim alışverişinde bulunduktan sonra Vera’yı bize katılmaya davet ediyorum. Ertesi gün Vera ile istasyonda buluşuyorum ve çantasına yardım ediyorum. Vera zaten farklı bir elbise ve şapka giyiyor. Zarif bayan. Odaya vardığımızda kendimizi zar zor durdurabildik. Kır evimiz iki katlı ve birkaç odadan oluşuyor. Dudaklarımız dudakların arasından geçerek boyun ve omuzlara doğru yolculuğuna başlar. Öpüştükten sonra Vera’nın elbisesini çıkarıyorum. Güzel, formda, bronzlaşmış, erkeksi sevgiye özlem duyan bir vücut gözlerimin önünde beliriyor. İleriye baktığımda şunu söylemeliyim ki Vera hala o tutkulu kız ve çok yüksek sesle inliyor. Giysi kalıntılarından kurtulmuş olarak seksin gücüne teslim olmaya hazırız. Ben de Vera’dan aşağı değilim; spor salonuna gitmek boşuna değildi. Vera’nın sırtını bana çevirerek onu kendime doğru çekiyorum. Bellek geceleri platformda hemen yanıp söner. Ancak artık bizi durdurabilecek hiç kimse ya da hiçbir şey yok. Notun açıklamasına sadık kalmaya çalışıyorum. Vera daha da derin nefes almaya başladı ve kıçı beni davet ederek kalktı. Sol elimle Vera’nın ağzını kapatıyorum ve yavaş yavaş Vera’nın içine giriyorum, sonuna kadar. Bir an duraklayıp tamamen dışarı çıkıyorum. Vera parmaklarımı ısırmaya çalışıyor. Sağ elimle penisi tabandan sıkıyorum (böylece daha da sertleşiyor), büyük dudaklar boyunca dairesel hareketlerle dalga geçmeye başlıyorum ve zaten bol nemli vajinaya biraz dalmaya başlıyorum. Son daireyi yapıyorum ve yavaş yavaş, acele etmeden ve telaşlanmadan tekrar sonuna kadar giriyorum, tekrar, tekrar ve tekrar. Vera belini bükerek bana yardım etmeye çalışıyor. Onu belinden tutup kendime doğru çekiyorum ve Vera’nın belinde manevra alanı bırakıyorum. Artık ritmimiz aynı ve ivme kazanıyor. Ve bunlar artık sadece ileri doğru hareketler değil. Bunlar susturmayla karışık iki bedenin tokatları. Vera artık o kadar yüksek sesle inlemiyor ve elim onun göğsüne doğru gidiyor. Vera çok fazla kanıyor, bu da yakın bir orgazmın habercisi. Bu düşüncelere yetişemiyorum ve Vera bir kez daha yüksek sesle inliyor ve vücudu küçük titremelerle sarsılıyor. Birkaç dakika sonra Vera’ya yetişiyorum. Bacaklarım hoş bir yorgunluk hissine kapılıyor. Vücudumuz terden fazlasıyla ıslanıyor. Bir süre böyle durarak birliğimizi güçlendiriyoruz. Bir grup öpücük daha. Ancak şimdi bu, şehvetli, derin bir mutluluk ve minnettarlık öpücüğüdür. Yataklardan çarşafları aldıktan sonra sırayla duşu ziyaret ettik.
Devam edecek.
şekil
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Anonim. Birinci bölüm. Toplantı. Yaz 2014. Arkadaşım ve ben Kırım’a gittik. Sürmek...

Unread post by şekil »

güzel hikaye
Fantezi kadın
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Anonim. Birinci bölüm. Toplantı. Yaz 2014. Arkadaşım ve ben Kırım’a gittik. Sürmek...

Unread post by Fantezi kadın »

Ben böyle isterim, Her şeyi yavaş seviyorum, erkekler neden bu kadar acele ediyor? Güzel kur yapmayı seviyorum, uzun öpücükler, okşuyor, fanteziler
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”