her şey güzel olurdu ama komşu benden 20 yaş büyük, ben 19 yaşındayım. 4 yıl önce başladı, bizim eve geldi, anne ve babasıyla bir şeyler tartıştılar. genel olarak telefonunu unuttu ve orada ne olduğunu merak ettim. galeride penisinin birkaç keskin fotoğrafını buldum, ayrıca aynanın önünde çıplak fotoğraflar çekti ve bu beni gerçekten heyecanlandırdı ve WhatsApp’ta bir kadınla ilginç bir yazışma vardı. samimi fotoğraflar paylaştılar, sanal seks yaptılar ve sonunda şiddetli bir şekilde boşalırken çekilmiş bir videosunu gönderdi. Bir süre sonra telefonu geri vermem için beni onun evine gönderdiler. Verdiğimde ellerim çok titriyordu, sadece “al beni” demek istedim.
şimdi hiçbir şey değişmedi. anne ve babasıyla arkadaş olduğu için bize daha sık gelmeye başladı, bazen ben de yanına geliyorum, 1000 ve 1 sebep üretiyorum. Şort ve etek giyiyorum ve her seferinde onu baştan çıkarmaya çalışıyorum. Bir gün bir şey hakkında konuşuyorduk ve yanlışlıkla uyluğuma dokundu ve ben dikkat edene kadar elini çekmeyecekti. birkaç gün önce annemin doğum gününü kutladık, eve şortla geldi, bir şişe şarap açmak için mutfağa gitti, mutfakta benden ve ondan başka kimse yoktu, onu dolaba gitmeye karar verdim ve kasten kıçımı kasıklarına doğru sürdü, sonra bütün akşam gaflet geçirdi. Önünde diz çökmeyi, şortu ve külotu aşağı çekmeyi, aletini çıkarıp emmeyi o kadar çok istiyordum ki. Oral seksten sonra beni becermesini gerçekten istemiyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum, zaten duvara tırmanıyorum, onu gerçekten istiyorum.
Bir komşu istiyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: komşu istiyorum
Sevgili kızım, komşuna arzuların hakkında yeterince açık bir ipucu vermeye çalıştın mı? Bence reddetmez...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 382 Views
-
Last post by Gri Gandalf Hakkında
-
- 18 Replies