siktir et kızkardeş
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
siktir et kızkardeş
Beyler, kız kardeşinizin buna karşı olduğu bir durum oldu mu, yine de onu becerdiniz, birinin kız kardeşi bunu ailesine anlattı çünkü benimki sadece tehdit mi etti?
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
- Sırplar
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kardeşini sikeyim
Merhaba. Gençliğimde ağabeyim beni birkaç kez becerdi. Babam beni kemerle vurarak sert bir şekilde cezalandırdı. Porl 14 yaşına gelene kadar her zaman tamamen çıplaktır. Benden 2 yaş küçük olan erkek kardeşim her zaman oradaydı. 13 yaşımdayken arkadaşımla sigara içmeye başladık, ağabeyim bizi yaktı, sonra da babasına söyleyeceği diye şantaj yaptı. Bizi çırılçıplak soyunmaya zorladı ve amını amlarımıza ve ağızlarımıza soktu. Eğer babam sigara içtiğimizi öğrenseydi bu bizim sonumuz olurdu. Kardeşim bunu biliyordu ve beni önünde çıplak yürümeye ve itaat etmeye zorladı.
- These users thanked the author Gece Len for the post (total 2):
- Sibiryak89, Sırplar
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 4 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Nasıl bitti veya bir şeyler hala devam ediyor mu?Natta Len: ↑24 Apr 2022, 03:00 Merhaba. Gençliğimde ağabeyim beni birkaç kez becerdi. Babam beni kemerle vurarak sert bir şekilde cezalandırdı. Porl 14 yaşına gelene kadar her zaman tamamen çıplaktır. Benden 2 yaş küçük olan erkek kardeşim her zaman oradaydı. 13 yaşımdayken arkadaşımla sigara içmeye başladık, ağabeyim bizi yaktı, sonra da babasına söyleyeceği diye şantaj yaptı. Bizi çırılçıplak soyunmaya zorladı ve amını amlarımıza ve ağızlarımıza soktu. Eğer babam sigara içtiğimizi öğrenseydi bu bizim sonumuz olurdu. Kardeşim bunu biliyordu ve beni önünde çıplak yürümeye ve itaat etmeye zorladı
-
- Sürtünmeler
Artık onun önünde çıplak soyunabilirim. Sıkıyor, bazen ağzına götürüyor... bir iki fotoğraf çekiyor...
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
-
- Sürtünmeler
Evet memnunum... Çıplak yatıyorum, amımı patiliyor, okşuyor, öpüyor... Eğleniyorum
- These users thanked the author Gece Len for the post (total 2):
- Artem.Maxsimov, Sırplar
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
-
- Sürtünmeler
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
Natta Len, kardeşin sikiştiğinde kaç yaşındasın senin için büyük bir fark yaratıyor mu?
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Tehdit ettim ama söylemedimPişmanlık duymadan: ↑24 Apr 2022, 00:35 Arkadaşlar, kız kardeşinizin buna karşı olduğu bir durum mu oldu, yine de onu becerdiniz, birisinin kız kardeşi bunu ailesine anlattı mı? Benimki sadece tehdit etti
- These users thanked the author Bez Tormozov for the post:
- Artem.Maxsimov
-
- Sürtünmeler
Kardeşim seni siktiğinde 13 yaşındaydım. ilk defa beni sikmeye çalıştı. O zamanlar 11 yaşındaydı. Lanet güçlü bir kelime! Amcığıyla amımı dürtmeye çalıştı ve sonra ağzıma sokmaya çalıştıPişmanlık duymadan: ↑24 Apr 2022, 06:50 Kardeşin seni kaç yaşında sikiyor? Aranızda çok büyük bir fark var mı?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
Çoğu kez kız kardeşimi zorla bacaklarının arasından zorla siktim, o da ağlayarak annesine anlatacağını söylüyordu. Bunun son sefer olacağına söz verdim.
-
Автор темыPişmanlık yok
- Sürtünmeler
toman 1520, ayrıca geçen sefer sürekli şunu söyledim İlk başta ben de sürekli direndim ama zamanla alıştım
-
- ön sevişme
- Total posts: 103
- Registered for: 3 years 5 months
Pişmanlık duymadan, Dürüst olmak gerekirse benimki, aksine tehdit etti. Beni rahatsız etti ve sevişmezsek babasına seviştiğimizi söyleyeceğini söyleyerek tehdit etti.
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 3 years 10 months
Çıplak kız kardeşimin birkaç fotoğrafını göstermek istiyorum, fotoğrafta 35 yaşında, şimdi bana özel mesaj yaz, tg takma adı, çevrimiçiyken yazacağım
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Ama benim için tam tersine her şey tarafların anlaşmasıyla gerçekleşti ve bu kadar akıllı bir küçük kız kardeşim olduğu için çok mutluyum, böyle bir sefahati ancak hayal edebilirsiniz.!!!!!!
İlk başta ev ödeviyle alay ettiler, onlar iki yaşındaki kız kardeşlerdi, elimi tuttular, sonra göğüslerine ve sonra amlarına dokundular, ama güzel bir gün her şey değişti.
Bir üvey kız kardeşim vardı, bana nasıl öpüşeceğimi öğretti ve kızlarla nasıl davranacağımı söyledi
Ve bir şekilde sarhoş olarak yanımıza geldi ve May’in arkadaşına bunu ağzına alıp almadığını sordu. evet hayır ben
Ve o sormadı
İstiyor musun? Tabii ki anlıyorum ve sikim o kadar sert bir şekilde emiliyor ki bunu ifade edemiyorum.
Ve sonra onu yalamak istediğimi söylüyor, elbette ona hayranlıkla bakmak, dokunmak istiyorum uzun zamandır istediğim şey
Sonuç olarak, bana 2 kız kardeşin, kuzenlerin sırayla emmeleri, benim üvey annemi yalamam ve gelecekte yapacağımız her şeyi yalama gibi koşullar yaratarak yardımcı olduğunu söyledi. yapmak istemedim.
Bütün bunlar için onlara teşekkür ederiz
İlk başta ev ödeviyle alay ettiler, onlar iki yaşındaki kız kardeşlerdi, elimi tuttular, sonra göğüslerine ve sonra amlarına dokundular, ama güzel bir gün her şey değişti.
Bir üvey kız kardeşim vardı, bana nasıl öpüşeceğimi öğretti ve kızlarla nasıl davranacağımı söyledi
Ve bir şekilde sarhoş olarak yanımıza geldi ve May’in arkadaşına bunu ağzına alıp almadığını sordu. evet hayır ben
Ve o sormadı
İstiyor musun? Tabii ki anlıyorum ve sikim o kadar sert bir şekilde emiliyor ki bunu ifade edemiyorum.
Ve sonra onu yalamak istediğimi söylüyor, elbette ona hayranlıkla bakmak, dokunmak istiyorum uzun zamandır istediğim şey
Sonuç olarak, bana 2 kız kardeşin, kuzenlerin sırayla emmeleri, benim üvey annemi yalamam ve gelecekte yapacağımız her şeyi yalama gibi koşullar yaratarak yardımcı olduğunu söyledi. yapmak istemedim.
Bütün bunlar için onlara teşekkür ederiz
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
Kız kardeşimle aramızda 4 yaş fark var. O en küçüğü.
11-12 yaşına geldiğinde karşı cinse ilgi göstermeye başladı.
Elimden geldiğince cevapladım ve açıkladım. Daha sonra striptiz oyunları geldi. Hem utanç verici hem de çok heyecan vericiydi.
Sonra ortak çıplaklık. Ortak duş. Biraz sevişme. Genel olarak muhteşemdi!!!
Ve sonra yaşım ilerledikçe. Görünüşe göre gerçek durumu anlamıştı. Bu dünyada ne var - bu tür ilişkiler - harika!
Ve bana karşı çok hassas davranıyor. En uç noktaya kadar. Balık sütünün bir tür sperm olduğu veya üretildiği söylenince bu tür şeyleri yemeyi bıraktı.
Bunun üzerine beni ve ortak oyunlarımıza devam etme isteklerimi görmezden gelmeye, sinirlenmeye ve saldırmaya başladı. .
Genel olarak benim hatam, ona her şeyi doğru açıklayamadığım için kendimi suçluyorum ve o sıradan bir ahlakçı oldu =(
Elimden geldiğince cevapladım ve açıkladım. Daha sonra striptiz oyunları geldi. Hem utanç verici hem de çok heyecan vericiydi.
Ve sonra yaşım ilerledikçe. Görünüşe göre gerçek durumu anlamıştı. Bu dünyada ne var - bu tür ilişkiler - harika!
Ve bana karşı çok hassas davranıyor. En uç noktaya kadar. Balık sütünün bir tür sperm olduğu veya üretildiği söylenince bu tür şeyleri yemeyi bıraktı.
Bunun üzerine beni ve ortak oyunlarımıza devam etme isteklerimi görmezden gelmeye, sinirlenmeye ve saldırmaya başladı. .
Genel olarak benim hatam, ona her şeyi doğru açıklayamadığım için kendimi suçluyorum ve o sıradan bir ahlakçı oldu =(
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Maximus86
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 6 months
Tanrıya şükür, kız kardeşlerim (ve bende onlardan oluşan bir tabur var - üçe kadar!) ensest. Her şey sıradandı çünkü ailemiz ensest ilişki içindeydi (Rusya’nın kuzeyinde sıklıkla olduğu gibi), herkes herkese aitti ve bu eylemin zevki dışında kimse rahatsız etmiyordu. İlgilenenler için "Ensest" bölümüne bakın sayfa 24
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 6 months
Bana göre gerçekten üzgünümAion2012Dead: ↑27 Apr 2022, 03:26 Kız kardeşimle aramızda 4 yaş fark var. O en küçüğü.
Genel olarak bu benim hatam, ona her şeyi doğru şekilde açıklayamadığım için kendimi suçluyorum ve o sıradan bir ahlakçı oldu =(

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 15 Replies
- 933 Views
-
Last post by Romannaich
-
- 0 Replies