Sokakta buluşma
-
Автор темыaleksandr.nikolaev
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sokakta buluşma
Kızlar sokakta tanışıyor mu??)), Sinirli ve yorgun dolaşıyorlar, sanki her şey internete girmiş gibi geliyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Yanıt: Flört
Sokakta biriyle tanışmanız pek olası değildir... genellikle şehirde herkes kendi işiyle meşguldür, nadiren kimse aylaklıktan çıkıp gider... parkta bir bankta bir kızın yanına oturabilirsiniz, hatta Daha iyi bir yerde, bir mekanda, bir konserde, bir festivalde, bir etkinlikte...
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- aleksandr.nikolaev
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 3 years 7 months
Sokakta yürürken hoş bir adam gördüğünüz, yürüdüğü, gözlerini ondan ayırmadığı, gülümsediği ve yanından geçtiği birçok durumla karşılaştım. İş yerinde bir meslektaşım karşımda oturuyordu, ben çalışırken bana bakıyorlarmış gibi hissettim, gözlerimi kaldırdım, oturdum ve sabit baktım, gülümsedim, hep çok konuştuk, çok ortak konularımız vardı. Çoğu zaman yardım ya da tavsiye istiyordu; yakına geliyor ve sanki tesadüfen ona dokunuyordu. Bir noktada, ne kadar ileri gidebileceğini görmek için onunla flört etmeye başladım. Bundan sonra nasıl davranacağını görmek ilgimi çekiyordu. Sonuç olarak içini çekti, 3 yıldır birlikte çalışmıyoruz, periyodik olarak yazıyor. Ve hemen hemen her işte öyle bir karakter var ki, tembelce iç çeken ama hiçbir şey yapmayan. Ve ne ironiktir ki, yalnızca hiç sevilmeyen kişi tüm gücüyle hareket ediyordu.
- These users thanked the author Lina for the post (total 2):
- Turbo94, aleksandr.nikolaev
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Lina, Görünüşe göre boğayı başından atman gerekiyor boynuzlar))
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Slogancı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post