Diğer pozlarda “aynı değil”

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Diğer pozlarda “aynı değil”

Unread post by JackTheJack »

Herkese selam. Şu soru var: Kız arkadaşım ve ben genellikle misyoner pozisyonunda seks yapıyoruz, ikimiz de hiçbir ekstra olmadan kafayı buluyor ve boşalıyoruz. uyarımlar. Ama onu üstte ya da yüz üstü tutmaya çalıştığımızda, her ikimiz için de duygular çok daha zayıftı, ancak daha önce onun için yüz üstüyken daha da hoş görünüyordu. Ama şimdi, yüzüstüyken, zamanla kafayı bulup boşalmaya başlarsam, o zaman yalnızca onu becerdiğimde ve parmaklarımla okşadığımda boşalıyor. Ve onu zirveye çıkarmak için aslında birkaç kez denedik, ilk seferde ben de çok zayıf duyumlara sahiptim, ikinci kez hoşuma gitti ama o hâlâ aynı hislere sahip değildi, bu yüzden konumu hızla değiştirdik. Bir konumda gerçekten harikayken diğerlerinde öyle olduğu bir durumla karşılaşan oldu mu?

2 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak, eğer erkeğin penisi çok büyük değilse, bir kız üstte/karnı üstü/köpek stiliyle pozisyonlarda seks yapmaya değer mi? uzun (14-15)? Sık sık uçar
Kırıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 158
Registered for: 3 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Diğer pozlarda "doğru değil"

Unread post by Kırıcı »

Çabuk boşalmamak için pozisyonunuzu değiştirin!
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by yedili »

Çok aptalca bir soru. Spor yapmak istiyorsanız, istemiyorsanız yapmayın ya da yabancıların sizin için pozlarınızı belirlemesini istiyorsanız.
These users thanked the author yedili for the post:
Alinka
Автор темы
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon

sevener: 09 Apr 2022, 23:15 Çok aptalca bir soru. Egzersiz yapmak mı istiyorsunuz, yapmamak mı istiyorsunuz yoksa yabancıların sizin için pozlarınızı belirlemesini mi istiyorsunuz?
Bunu nasıl öğrenebilirim? bununla karşılaşan kişiler bu pozisyonlarda böyle bir penisle normal seks yapmak mümkün mü?

1 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Breker: 09 Apr 2022, 19:50 Hızlı boşalmamak için konumunuzu değiştirin!
I çabuk boşaldığımızı söylemedim, soru bu değil
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

İkinizin de istediğini yapın, denedim, beğenmedim, unuttum... Ama ne olursa olsun penisin büyüklüğü mutluluğu etkilemiyor...
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Alinka
Автор темы
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon

Sibiryak89: 10 Apr 2022, 04:59 İkiniz de istediğinizi yapın, denedim, beğenmedim, unuttum... Ve ne olursa olsun penisin büyüklüğü mutluluğu etkilemiyor...
Elbette evet ama acaba birileri bir tür yaşam tüyosu bulup uyarlamış mı diye merak ediyorum
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

JackTheJack: 10 Apr 2022, 10:55
İkiniz de istediğinizi yapın, denedim, beğenmedim, unuttum... Ve ne olursa olsun penisin büyüklüğü mutluluğu etkilemiyor...
Elbette evet, ama merak ediyorum, belki birileri bir tür yaşam tüyosu bulup uyarlamıştır
Ben beğendim, yanımıza yatıyoruz, eşimin sırtı dönük, yanıma gelin, harika ve minimum yorgunluk)))
Автор темы
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon

Sibiryak89: 10 Apr 2022, 11:00 Beğendim, yan yatıyoruz, karımın sırtı bana dönük, harika ve minimum yorgunluk var)))
Geçenlerde yanda buna benzer bir şey Orada yattılar, öpüşmeye başladılar, öylece koy, ben de beğendim))
These users thanked the author JackTheJack for the post:
Sibiryak89
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Aslında insanlar, pozisyon da dahil olmak üzere belirli bir cinsiyet türüne hızla alışırlar. Ve pek çok kişi, duyuların keskinliği azaldığı için pozisyonunu değiştiremez. Bir seks terapistine görünmem gerekecek...
These users thanked the author Nikk for the post:
Alinka
Автор темы
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon

niqk: 10 Apr 2022, 21:14 Aslında insanlar, pozisyon da dahil olmak üzere belirli bir cinsiyet türüne hızla alışırlar. Ve pek çok kişi, duyuların keskinliği azaldığı için pozisyonunu değiştiremez. Bir seks terapistiyle iletişime geçmem gerekecek...
Zorunda kalacağımı sanmıyorum) Dün karnında denedik, gerçekten hoşuma gitti, artık bunu daha sık yapmak istiyoruz
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”