Diğer pozlarda “aynı değil”
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
- Total posts: 272
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Diğer pozlarda “aynı değil”
Herkese selam. Şu soru var: Kız arkadaşım ve ben genellikle misyoner pozisyonunda seks yapıyoruz, ikimiz de hiçbir ekstra olmadan kafayı buluyor ve boşalıyoruz. uyarımlar. Ama onu üstte ya da yüz üstü tutmaya çalıştığımızda, her ikimiz için de duygular çok daha zayıftı, ancak daha önce onun için yüz üstüyken daha da hoş görünüyordu. Ama şimdi, yüzüstüyken, zamanla kafayı bulup boşalmaya başlarsam, o zaman yalnızca onu becerdiğimde ve parmaklarımla okşadığımda boşalıyor. Ve onu zirveye çıkarmak için aslında birkaç kez denedik, ilk seferde ben de çok zayıf duyumlara sahiptim, ikinci kez hoşuma gitti ama o hâlâ aynı hislere sahip değildi, bu yüzden konumu hızla değiştirdik. Bir konumda gerçekten harikayken diğerlerinde öyle olduğu bir durumla karşılaşan oldu mu?
2 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak, eğer erkeğin penisi çok büyük değilse, bir kız üstte/karnı üstü/köpek stiliyle pozisyonlarda seks yapmaya değer mi? uzun (14-15)? Sık sık uçar
2 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak, eğer erkeğin penisi çok büyük değilse, bir kız üstte/karnı üstü/köpek stiliyle pozisyonlarda seks yapmaya değer mi? uzun (14-15)? Sık sık uçar
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
- Registered for: 3 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Re: Diğer pozlarda "doğru değil"
Çok aptalca bir soru. Spor yapmak istiyorsanız, istemiyorsanız yapmayın ya da yabancıların sizin için pozlarınızı belirlemesini istiyorsanız.
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
1 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Bunu nasıl öğrenebilirim? bununla karşılaşan kişiler bu pozisyonlarda böyle bir penisle normal seks yapmak mümkün mü?
1 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
I çabuk boşaldığımızı söylemedim, soru bu değil
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
İkinizin de istediğini yapın, denedim, beğenmedim, unuttum... Ama ne olursa olsun penisin büyüklüğü mutluluğu etkilemiyor...
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Alinka
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
Elbette evet ama acaba birileri bir tür yaşam tüyosu bulup uyarlamış mı diye merak ediyorumSibiryak89: ↑10 Apr 2022, 04:59 İkiniz de istediğinizi yapın, denedim, beğenmedim, unuttum... Ve ne olursa olsun penisin büyüklüğü mutluluğu etkilemiyor...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Ben beğendim, yanımıza yatıyoruz, eşimin sırtı dönük, yanıma gelin, harika ve minimum yorgunluk)))JackTheJack: ↑10 Apr 2022, 10:55Elbette evet, ama merak ediyorum, belki birileri bir tür yaşam tüyosu bulup uyarlamıştırİkiniz de istediğinizi yapın, denedim, beğenmedim, unuttum... Ve ne olursa olsun penisin büyüklüğü mutluluğu etkilemiyor...
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
Geçenlerde yanda buna benzer bir şey Orada yattılar, öpüşmeye başladılar, öylece koy, ben de beğendim))Sibiryak89: ↑10 Apr 2022, 11:00 Beğendim, yan yatıyoruz, karımın sırtı bana dönük, harika ve minimum yorgunluk var)))
- These users thanked the author JackTheJack for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Aslında insanlar, pozisyon da dahil olmak üzere belirli bir cinsiyet türüne hızla alışırlar. Ve pek çok kişi, duyuların keskinliği azaldığı için pozisyonunu değiştiremez. Bir seks terapistine görünmem gerekecek...
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
Zorunda kalacağımı sanmıyorum) Dün karnında denedik, gerçekten hoşuma gitti, artık bunu daha sık yapmak istiyoruz
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies
- 782 Views
-
Last post by Peru’da
-
- 6 Replies