Ensesti kim sever?
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Orientation: heteroseksüel
Re: Ensesti kim sever?
LENANA, Bırak da görsün! Hala küçükse, eylemlerinize bile dikkat etmeyecektir. Öğrenci bir okul çocuğuysa, şaka yollu bir şekilde amını ovmak için bir an seçmeniz gerekir (örneğin banyoda) ve kalktığında çocuğu orgazm için emmelisiniz! Bir kez boşaldığında sonsuza kadar senin olacak. O zaman onunla ne istersen onu yap...! Garajdaki komşum bizim evde yaşıyor ama farklı bir girişte, aşırı meşgul. Garajımda onunla bir içki içtiğimizde, sarhoşken bana okuldan beri sik hakkında, sikişmek hakkında düşündüğünü, toplu tecavüz fantezileri kurduğunu söyledi... İş yerinde bile çalışanlara bakarken onları sikiştiğini hayal etti. onu ya da onları nasıl emdiğini ve mastürbasyon yaptığını. Sonunda grup ensestine dönüştü - çıplak soyundu, yatağa gitti, sekiz yaşındaki çıplak oğlunu (69 gibi) krikoyla üstüne koydu ve altı yaşındaki kızını da yanına yatırdı. Oğlumu mastürbasyon yaptım ve sertleştiğinde kızım devreye girdi, çocuğun sikini emdi ve o sırada kendisini büyük bir yapay penisle, kızını da küçük bir yapay penisle tatmin ediyordu! Bu hikaye beni çok şaşırttı, katılmak istedim ama reddetti. Gerçek şu ki, daha fazla uzatmadan hemen pes etti. Ama hepsi bu...
- These users thanked the author Piero for the post (total 18):
- Korsan, Elena_Vladimirovna85, SergeiKa, Maxim......, Sibiryak89, Aion2012Ölü, merhaba duymuyorum., Gece Len, Denis881, Eskimiş, DEF#1, Endişeli, kaptan63, Tapkin, sapık, Fedor36, MağaralarJ, fötr şapka_1986
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
burada böyle hikayeler anlatıyorsunuz, insanlar okuyor ve sonra akıllarına düşünceler geliyor... Hikayenizi okuduktan sonra, nasıl olduğumu hatırladım. Eşim kısaca, yazın kumsaldayken kızımın hâlâ küçük olduğunu ve bir çocuk gibi çıplak ve suda güneşlendiğini ve genel olarak eşimin bana burada sahilin her yerinde yürüyen bir Afrikalı olduğunu söyledi ve orada ve sürekli başını çeviriyor, birine atıyor... Sonra ona baktım ve hemen elindeki saat gözüme çarptı, çok büyüktü ve sanki elini her zaman bir saatin içine yerleştiriyormuş gibi görünüyordu. ne olduğu net değildi... O zaman hiçbir şey düşünmedim ama sonra bana öyle geldi ki, yürüdü ve çıplak çocukların fotoğraflarını çekti, muhtemelen sahilde hem küçük hem de çıplak çocuklarla başka biri daha vardı , görünüşe göre oraya buraya yürüdü, buraya baktı... Bilmiyorum ama bir şekilde bu düşünce şimdi iyice aklıma geldi.
- These users thanked the author Vlad.Galtsky for the post:
- sapık
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Yapmıştım. Her şey kız kardeşimin benden arkadaşını baştan çıkarmamı istemesiyle başladı. Muhtemelen bazı planları vardı. Bir kozunuz veya başka bir şeyiniz olsun. Arkadaşım evli ve kız kardeşim de. Konuştuk ve arkadaşını restorana çağırdı, sonra ben de onlara katıldım. Tamamen sarhoş olup saunaya gittik. Ama orada her şey ters gitti. Arkadaşını hızla yere yatırdı ve ardından arkadaşının önünde onu becerdi. Her şey karşılıklıydı. Bir süre sonra arkadaşı kocasından boşandı ve biz evlendik. Ama hala kız kardeşimi düzenli olarak sikiyorum ve karım da bunu biliyor. Ve her şey bir kız arkadaşı baştan çıkarma isteğiyle başladı
- These users thanked the author Stanislav12 for the post (total 7):
- Sibiryak89, annem adam yaptı, Maxim......, SergeiKa, DEF#1, Eski Şeytan, sapık
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
Annemle birlikte yaşadım. Akşam üvey babam ve bir arkadaşımla birlikte kafeye gittik, sarhoş ve üzgün geri döndü, ben de onu sikimle sakinleştirdim. Bu konu hakkında sohbet etmek isterim.
- These users thanked the author Anbel for the post (total 2):
- Esnek, Eski Şeytan
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
-
- Orgazm!
- Total posts: 758

AYNI... İKİNCİ GÜN!...
Biz, Biz ’senin adına sevindim... Hadi ama... İlerleme kaydediyor, tamam mı?
Aferin!... Uyandım!.... Ve hemen ... ALDI!!!
AYNI... İKİNCİ GÜN!...
Biz, Biz ’senin adına sevindim... Hadi ama... İlerleme kaydediyor, tamam mı?

- These users thanked the author SergeiKa for the post (total 3):
- Kırk beşinci, Rexx, Tapkin
-
- Orgazm!
- Total posts: 890

Büyük olasılıkla baharda alevlenme geçiriyor, hastalık ondan daha hızlı ilerliyor
- These users thanked the author Avare for the post (total 2):
- SergeiKa, Eski Şeytan
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
Hey - GAY!!!... Tavarisch!... Sen ve reklamın çoktan gündeme geldi.... Konu açın ve bekleyin... Belki birisi ısırır... Allah korusun!... Yapma boşver dalları, sürünecek yumurtaları.
- These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
- Piero, Eski Şeytan
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
Tatlılık^_^
Bu, kendim için istediğim türden bir eş. Şaşkınlık noktasına varma ve çocuklarımızı da aynı şekilde yetiştirme kaygısıyla!Piero: ↑06 Mar 2022, 00:24 Bırakın görsün! Hala küçükse, eylemlerinize bile dikkat etmeyecektir. Öğrenci bir okul çocuğuysa, şaka yollu bir şekilde amını ovmak için bir an seçmeniz gerekir (örneğin banyoda) ve kalktığında çocuğu orgazm için emmelisiniz! Bir kez boşaldığında sonsuza kadar senin olacak. O zaman onunla ne istersen onu yap...! Garajdaki komşum bizim evde yaşıyor ama farklı bir girişte, aşırı meşgul. Garajımda onunla bir içki içtiğimizde, sarhoşken bana okuldan beri sik hakkında, sikişmek hakkında düşündüğünü, toplu tecavüz fantezileri kurduğunu söyledi... İş yerinde bile çalışanlara bakarken onları sikiştiğini hayal etti. onu ya da onları nasıl emdiğini ve mastürbasyon yaptığını. Sonunda bu bir grupla sonuçlandı: ensest - çıplak soyundu, yatağa gitti, sekiz yaşındaki çıplak oğlunu krikoyla üstüne koydu (69 gibi) ) ve altı yaşındaki kızını yanına yatırdı. Oğlumu mastürbasyon yaptım ve sertleştiğinde kızım devreye girdi, çocuğun sikini emdi ve o sırada kendisini büyük bir yapay penisle, kızını da küçük bir yapay penisle tatmin ediyordu! Bu hikaye beni çok şaşırttı, katılmak istedim ama reddetti. Gerçek şu ki, daha fazla uzatmadan hemen pes etti. Ama sadece...
Tatlılık^_^
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- sapık
-
- En güçlü orgazm!
Günahın olmadığı yerde günah yoktur. kimse kimseye zarar vermez. Kişisel görüşüm.
Zevk ve birbirinizden keyif almak için sevişiyorsunuz. Ve ben bunda yanlış bir şey görmüyorum!
Küçük kız kardeşinin tozunu atman çok doğal! Böylesine sevimli bir kedi elinizin altında olduğunda başka seçenek yoktur ^_^
Günah, tarih öncesi çağlardan beri bir kavram olmuştur.Benjamin: ↑14 Feb 2021, 14:48 böyle bir amcıkla sikişmek ne büyük bir mutluluk, iki gündür ondan kurtulamadım, dedi bana, orada her şey acıyor, bir daha yapmayacağız, ailem geldi, babam ve ben hamama gittim, içtikten sonra seni tanıdığımı söyledim ona, yeşillendi, yalvardı, annene söyleme, ben oradayken ona dokunmazsan sana söylemem. tatilde, o benimle olacak, iki ay bir gün gibi geçti, işe gittim, işten ayrıldım, şehre geldim, orada bir dairemiz var, yaşamaya başladım, anneme söylüyorum, kız kardeşimi yaşat şehirde okumak daha iyi, babam sessiz, kız kardeşimi aldı, onunla yaşıyorum, o zaten tüm püf noktalarını öğrendi ama ben de ondan toz zerrelerini üflüyorum, onun tüm kaprislerini yerine getiriyorum. Günahı biliyorum ama ben başlatmadım.
Günahın olmadığı yerde günah yoktur. kimse kimseye zarar vermez. Kişisel görüşüm.
Zevk ve birbirinizden keyif almak için sevişiyorsunuz. Ve ben bunda yanlış bir şey görmüyorum!
Küçük kız kardeşinin tozunu atman çok doğal! Böylesine sevimli bir kedi elinizin altında olduğunda başka seçenek yoktur ^_^
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
- nikolj202, SergeiKa
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
Kuzenimi öptüm, okşadım, ben 17 yaşındaydım, o 15 yaşındaydı, daha ileri gitmedi. İkinci kız kardeşim 7 yaşındaydı, penisimi göstermemi istedi ama cesaret edemedi, gece yatağıma gelip uzandı, sarıldılar ama yine korktu. Ben de sevgili teyzeme benziyordum, muhteşem şekilleri vardı, güzel küçük göğüsleri olan ince, yontulmuş bir kadındı, onunla bir şekilde dans ettim ve sikim dikleşti. O da işe yaramadı. Ensest yanımdan geçti(((
- These users thanked the author misafirler for the post (total 2):
- Sibiryak89, sapık
-
- Orgazm!
Eh, buna gerek yok demek ki) yap... Unut gitsin, normal bir teyze bul ve şu anda başın dertte olacak!gosti: ↑05 May 2022, 01:30 Kuzenimi öptüm, okşadım, ben 17 yaşındaydım, o da 15 yaşındaydı, daha ileri gitmedi. İkinci kız kardeşim 7 yaşındaydı, penisimi göstermemi istedi ama cesaret edemedi, gece yatağıma gelip uzandı, sarıldılar ama yine korktu. Ben de sevgili teyzeme benziyordum, muhteşem şekilleri vardı, güzel küçük göğüsleri olan ince, yontulmuş bir kadındı, onunla bir şekilde dans ettim ve sikim dikleşti. O da işe yaramadı. Ensest yanımdan geçti(((
-
- En güçlü orgazm!
Amanda,
Ancak çoğunluk için fanteziler fantezi olarak kalıyor. Bazı insanlar gençlik şakalarına başvuruyor. Bu benim başıma geldi ve bunu ilk öneren kız kardeşim oldu. İlgisini çekti.
Fakat yaşı ilerledikçe bunun bir sapkınlık olarak değerlendirildiğini fark etti ve paradigmasını aniden değiştirdi.
Ne yazık ki her şey bitti. Ve hayatımın geri kalanında hala ensest fetişim var. 15 yıl geçti ve onu hala istiyorum.
Evet, pek çok erkek, öyle ya da böyle, özellikle ergenlik döneminde akrabalarına bakar ve onlar hakkında fanteziler kurar.
Ancak çoğunluk için fanteziler fantezi olarak kalıyor. Bazı insanlar gençlik şakalarına başvuruyor. Bu benim başıma geldi ve bunu ilk öneren kız kardeşim oldu. İlgisini çekti.
Fakat yaşı ilerledikçe bunun bir sapkınlık olarak değerlendirildiğini fark etti ve paradigmasını aniden değiştirdi.
Ne yazık ki her şey bitti. Ve hayatımın geri kalanında hala ensest fetişim var. 15 yıl geçti ve onu hala istiyorum.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Sibiryak89
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Oğlumla 5 yaşındayken başladım, daha doğrusu neredeyse 6 yaşındaydı. Doğum günü ağustosta ama biz temmuzda başladık. Kocam beni terk ettikten sonra. Önce onu sırt üstü yatırdı ve penisini emmeye başladı. Önce yumuşadı, sonra ayağa kalktı! Temka’yı doktora götürdüm ve fimozisle mücadele bahanesiyle kafası koptu. O andan itibaren gerçek bir orgazm yaşayabilirdi! Onu bu tür sekse alıştırdım: Sırt üstü yattı ve üye ve yukarı aşağı zıplamadı bile, leğen kemiğini geriye doğru hareket ettirdi ileri ve klitorisini kasıklarına sürttü. Bu yöntemle küçük penis vajinadan dışarı çıkmaz. Aynı yaştan itibaren Temka beni yumrukladı! Bu inanılmaz bir heyecan!!! Hatta elini ve parmağını rahmime soktu. Fiziksel hislere ve oğlumun yeniden içimde olmasına hayran kaldım! Bunu açıklamak elbette zor. En havalı seks 9-10 yaşlarında penisin büyümesiyle başladı. 13 yaşımda testislerim büyümeye ve kıllar çıkmaya başladı. Temka her zaman içime girdi. Benim bir spiralim var. Ebeveynlere tavsiye: Erkek çocukla başlamak istiyorsanız 5 yaşından itibaren, çok erken korkuyorsanız 9 yaşından itibaren başlayabilirsiniz. Okulda sıfır sorun var! Konuşmaması için ona her şeyi anlattım. Okuldan onur derecesiyle mezun oldu. 12 yaşındaki akranları sadece kız hayalleri kurarken o zaten 7 yıldır annesini sikiyordu.) Şimdi 51 yaşındayım, Ağustos’ta Artem 30 yaşında olacak. Birlikte mutluyuz.
- These users thanked the author Milena YAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY for the post (total 17):
- Elena_Vladimirovna85, Aion2012Ölü, düzeltmen, Korsan, Eskimiş, vikylechka75, Travolta, nikolj202, Denis881, Tolkala, DEF#1, Eski Şeytan, Austin Healey, Kirya, kaptan63, sapık, MağaralarJ
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
Görünüşe göre teyzen seni istemedi.) Senin ona bulaştığını elbette anlamıştır. Eğer isteseydi o da sana bulaşırdı. Belki senin onun yeğeni olduğun gerçeği onu geride bıraktı.gosti: ↑05 May 2022, 01:30 Kuzenimi öptüm, okşadım, ben 17 yaşındaydım, o da 15 yaşındaydı, daha ileri gitmedi. İkinci kız kardeşim 7 yaşındaydı, penisimi göstermemi istedi ama cesaret edemedi, gece yatağıma gelip uzandı, sarıldılar ama yine korktu. Ben de sevgili teyzeme benziyordum, muhteşem şekilleri vardı, güzel küçük göğüsleri olan ince, yontulmuş bir kadındı, onunla bir şekilde dans ettim ve sikim dikleşti. O da işe yaramadı. Ensest beni geçti(((
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
Büyük ihtimalle, ama o zamandan beri sadece küçük göğüslü zayıf kadınları seviyorum)
- These users thanked the author misafirler for the post:
- Gece Len
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Herkese merhaba, bir KADIN veya KIZ ile ensest ilişkiden bahsediyorum. tecrübe yiyor! çok geniş bir video koleksiyonu yiyor (gerçek ensest) beni @Val17472 telegramında bulabilirsiniz. Telgraflara yalnızca kadınlara yazın. wanker’lar beni rahatsız etmiyor, lütfen geçin..
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Neredeyse herkes ensestten hoşlanır, ancak çoğu kişi için bu durum fantezinin ötesine geçmez.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
niqk, fazla deneyimim yok. kızım masaj yaptırdığında bunu seviyor Doğal olarak, bunu çıplak yapıyorum ve amıma ve kıçıma dokunup okşuyorum ama daha fazla hareket etmiyoruz.
- These users thanked the author Belphegor for the post (total 4):
- Gece Len, Denis881, Austin Healey, sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Ya da belki ilerlememeniz iyi bir şeydir. Bu hem sizin hem de onun için özel bir eğilim gerektirir. Bu arada, odun kırmak çok kolay!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
Katılıyorum. Sarılarak ondan daha fazlasını elde edeceksiniz. Sadece beni küçük düşürme. Düzenli olarak alırsan erkekleri de bırakacaktır. Sadece senin için bacaklarımı açacağım.
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Oğullarıyla birlikte yaşayan üç kadın arkadaşım var
- These users thanked the author Nicholas for the post (total 2):
- DEF#1, Austin Healey
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
-
- Orgazm!
İlgi çekmeye başlamanın zamanı gelmedi mi... Oğlum Grisha, projenin arkasında yer alıyor sahneler ve sizi tahrik ediyor... Haydi!!! Ve bir şarkıyla...

-
- ön sevişme
- Total posts: 149
-
- Orgazm!

2 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Gecikmeyin... Bunun zaten mümkün olduğunu düşünüyorsanız. Bilginiz olmadan sürecin tüm hızıyla devam ettiğini öğrenmek yerine kendinizi başarısızlığa uğratmak daha iyidir.
2 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Gecikmeyin... Bunun zaten mümkün olduğunu düşünüyorsanız. Bilginiz olmadan sürecin tüm hızıyla devam ettiğini öğrenmek yerine kendinizi başarısızlığa uğratmak daha iyidir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
-
- Orgazm!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views