Kız çocuğu
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kız çocuğu
Ben 35 yaşındayım, eşim 40, kızım ise 16 (8 yaşından beri onu ben büyütüyorum). Eşim evde olmadığında açıkça kıçını çeviriyor ve tepkime bakıyor. Ben yeterli bir insanım ve bundan iyi bir şey gelmeyeceğini anlıyorum ama ilgi devreye giriyor. Bu oyunlar birkaç aydır devam ediyor. Yaklaşık bir ay önce sokaktan geldi, üşüdü, haber verdi ve ısınmak için banyoya gitti. Kısa şort ve tişörtle çıkıp masaj istedi, tişörtünü çıkarıp göğüslerini kapattı, kanepeye uzandı, ben masaj yapıyordum ve çok heyecanlandım, gördü ve Sadece gülümsedim, hayır dedim, bu olmaz dedim ve odaya girdim. Bir daha masaj yaptırmak ve krem sürmek istediğimde ikisi de aynı tepkiyi verdi, kendimi rahatsız hissettim ve bir daha yapmayacağıma yemin ederek oradan ayrıldım. Dün yine masaj istedim ve bebe yağımız olduğunu gördüm, onunla masaj yapsam çok güzel olur....
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Kızı
Belki... kıçına masaj yaparsın? Bebek yağıyla...
- These users thanked the author Kuzey for the post:
- gynecologist_homegrown
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Orientation: biseksüel
Bu provokasyondur, dokunursan karın seni dışarı atar. Kızım mutlu olacak. Artık çağ bu.
- These users thanked the author Möö for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
-
- Sürtünmeler
-
Bu normdur. Kızlar potansiyellerini güvendikleri bir erkek üzerinde test ederler. Kim kesinlikle onunla alay etmeyecek, onu küçük düşürmeyecek veya onu kırmayacak
-
-
Kızlar genellikle daha yaşlı partnerlere ihtiyaç duyar. Kızlar erkeklerden 5-7 yıl daha hızlı olgunlaşır. Ve daha erken yaşta daha akıllı hale gelirler.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Bu durumda dikkatli olmalısın, belki bir tür yaramazlık yapıyor olabilir
50 saniye sonra gönderilir:
Tabii ki onu sikmek iyi olurdu)
50 saniye sonra gönderilir:
Tabii ki onu sikmek iyi olurdu)
-
Benimki 16 yaşındayken kıçını döndürmedi, sadece göğüslerini 3 bedene kadar büyüttü ve top kadar sertti! Eşimin ise sadece 1,5 ve yumuşak olanları var. Yani ben demirden yapılmadım, onu bir kız gibi hissetmeye başladım! Hoşuna gitti! Ben onun göğüslerini yoğuruyorum ve o da annesi içeri girmesin diye onu kırbaçlıyor. Sutyenimi bağlayacağım ve sabahlığımın altındaki dik kalçalarıma doğru ilerleyeceğim!
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
-
- Sürtünmeler
-
Kızım 14 yaşına girdi! Kalçaların uzadığını, göğüslerin avucuma tam oturduğunu görüyorum, sanırım, bu yüzden evde göğüsleri olan bir kızı bekliyordum! Dünyevi aşk konusunda yavaş yavaş geliştirmeye başladım! İlk başta onun bekaretini almak hiç aklıma gelmedi. Dikkatle dokundum, öptüm, soyundum. Sevişirken penisimin kalkıp onunla oynamasına alışkınım. Sonra sordu, bakire olmanın artık moda olmadığını söyledi, ama onu bizim adamlarımızdan birine vereceksin, o zaman o kadar yüksek sesle çalacak ki, dışarı çıkamayacaksın! Artık o bir mezun. Eşim işte, 2 saat önce onu yatakta çıplak siktik, göğüsleri zaten 3 beden, onu elimle tuttum, uyluğunun üzerine indirdim ve vajinamı hızla bir havluyla kapattım. Şaka yapıyor: sana torun vermek için henüz çok erken, onun göğüslerini bekleyeceksin, onları hissetmeye başlayacaksın, benimkini benimkinden daha çok sevecekler ve kızını terk edeceksin. Evet, göbekli bir üniversitede okumak benim için sakıncalı olacak.
-
- Sürtünmeler
Fyodor, ne istiyorsun? Ne önerirsiniz veya malzemelere bakar mısınız? sana telgrafta gösterebilirim
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
Burada açıkça seksi ima ediyor. Eğer sen de aynı şeyi istiyorsan onunla birlikte oyna. Ve onun bir akraba olmadığı göz önüne alındığında endişelenmenize gerek yok. Önemli olan korumayı unutmamak, bu yaşta iki parmak gibi hamile kalabilirsin, o zaman sorun yaşamayacaksın
- These users thanked the author Tuzlu su for the post (total 2):
- Sibiryak89, Marik :)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
Belki burada bu fanteziler yeterlidir, yoksa herkesin bir standardı vardır, kalçalar, göğüsler her zaman 3 bedendir, wankerlerin fantezilerini hemen görebilirsiniz ama gerçekte sabah muhtemelen size yatakta işediniz diye bağıracaklar
- These users thanked the author Uyra129 for the post (total 4):
- Kardeş, Kırk beşinci, Avare, Mart
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post