Annemin onunla seks yapıp yapmadığını daha kesin olarak nasıl öğrenebilirim?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Antoş
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Registered for: 3 years 3 months
 Annemin onunla seks yapıp yapmadığını daha kesin olarak nasıl öğrenebilirim?

Unread post by Antoş »

Ağustos ayında annem ve ben nehre gittik ve bir keresinde okul güvenlik görevlisiyle tanıştık. Daha sonra bana onun hakkında sorular sormaya başladı, sonra onunla tanıştı. Kır evinde üç kez ona ev işlerinde yardım etti. Cumartesi günü annemin doğum günüydü, o da bize geldi. Misafirler gidince çocuk gibi davranmaya başladı. İlk başta avuçlarını annemin ellerine koymaya başladı ve annem onları attı. Sonra odama geldi, ne oynadığımı sordu ve bir saatten biraz fazla bir süre bilgisayarımda oynadı. Sonra bilgisayarın arkasından çıktı ve ben bilgisayarın başına oturdum ve o ve annesi izlemek için mesleğini değiştiriyor. Hiç seks yapıp yapmadıklarını nasıl öğreneceğiniz aşağıda açıklanmıştır? Umarım değildir (sadece Ekim ayında iletişim kurmaya başladılar), ama ya olursa? Kesin olarak nasıl öğrenebilirim?
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Annemin onunla seks yapıp yapmadığını daha kesin olarak nasıl öğrenebilirim?

Unread post by Andrey Petrov »

Bunun sadece gerçekleşmediğinden değil, birçok kez gerçekleşeceğinden emin olabilirsiniz! Bu güvenlik görevlisi açıkça baban olmaya çalışıyor! Ancak bu davranış aynı zamanda evlilik dolandırıcıları için de tipiktir ve eğer onun okulu bıraktığını öğrenirseniz, bu onun paranızı alıp kaçacağı anlamına gelir!
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770
Registered for: 4 years 8 months
 Re: Annemin onunla seks yapıp yapmadığını daha kesin olarak nasıl öğrenebilirim?

Unread post by Ayrılıyorum »

Ve ikinci konu, mikromilimetreye kadar onu ona ne kadar derine soktuğunu tam olarak öğrenmek için mi oluşturuldu?
Caligula
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38

Unread post by Caligula »

Syshu: 04 Feb 2022, 10:29 İkinci konu da bu amaçla oluşturuldu
Sanırım üçüncü ve dördüncü seriler de olacak
These users thanked the author Caligula for the post:
Evgeniy-Spb
Автор темы
Antoş
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37

Unread post by Antoş »

Çünkü gece sorduğumda cevap vermediler
Caligula
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38

Unread post by Caligula »

Antosh: 04 Feb 2022, 10:41 Çünkü geceleri
Geceleri uyumanız ve insanları çılgın sorularla terörize etmemeniz gerekiyor
These users thanked the author Caligula for the post:
annem adam yaptı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post