Annemin onunla seks yapıp yapmadığını daha kesin olarak nasıl öğrenebilirim?
-
Автор темыAntoş
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 3 years 3 months
Annemin onunla seks yapıp yapmadığını daha kesin olarak nasıl öğrenebilirim?
Ağustos ayında annem ve ben nehre gittik ve bir keresinde okul güvenlik görevlisiyle tanıştık. Daha sonra bana onun hakkında sorular sormaya başladı, sonra onunla tanıştı. Kır evinde üç kez ona ev işlerinde yardım etti. Cumartesi günü annemin doğum günüydü, o da bize geldi. Misafirler gidince çocuk gibi davranmaya başladı. İlk başta avuçlarını annemin ellerine koymaya başladı ve annem onları attı. Sonra odama geldi, ne oynadığımı sordu ve bir saatten biraz fazla bir süre bilgisayarımda oynadı. Sonra bilgisayarın arkasından çıktı ve ben bilgisayarın başına oturdum ve o ve annesi izlemek için mesleğini değiştiriyor. Hiç seks yapıp yapmadıklarını nasıl öğreneceğiniz aşağıda açıklanmıştır? Umarım değildir (sadece Ekim ayında iletişim kurmaya başladılar), ama ya olursa? Kesin olarak nasıl öğrenebilirim?
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Annemin onunla seks yapıp yapmadığını daha kesin olarak nasıl öğrenebilirim?
Bunun sadece gerçekleşmediğinden değil, birçok kez gerçekleşeceğinden emin olabilirsiniz! Bu güvenlik görevlisi açıkça baban olmaya çalışıyor! Ancak bu davranış aynı zamanda evlilik dolandırıcıları için de tipiktir ve eğer onun okulu bıraktığını öğrenirseniz, bu onun paranızı alıp kaçacağı anlamına gelir!
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 8 months
Re: Annemin onunla seks yapıp yapmadığını daha kesin olarak nasıl öğrenebilirim?
Ve ikinci konu, mikromilimetreye kadar onu ona ne kadar derine soktuğunu tam olarak öğrenmek için mi oluşturuldu?
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Sanırım üçüncü ve dördüncü seriler de olacak
- These users thanked the author Caligula for the post:
- Evgeniy-Spb
-
Автор темыAntoş
- Flört etmek
- Total posts: 37
Çünkü gece sorduğumda cevap vermediler
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Geceleri uyumanız ve insanları çılgın sorularla terörize etmemeniz gerekiyor
- These users thanked the author Caligula for the post:
- annem adam yaptı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 192 Views
-