Kökeni olmayan anneyi istiyorum
-
Автор темыaşk seksi
- Seksi sinyaller gönderme

- Total posts: 12
- Registered for: 3 years 10 months
Kökeni olmayan anneyi istiyorum
Merhaba ben 20 yaşındayım Grup 1 engelliyim kollarım kısmen felçli gerçekten seks istiyorum ve annem cinsel objem haline geldi ne yapmalıyım onu çok seviyorum ve aynı zamanda istiyorum Ne yapacağımı, ona vermeyi nasıl teklif edeceğimi bilmiyorum. Ama onu gerçekten istiyorum, lütfen bana gerçek bir tavsiye ver
-
Vlad.Galtsky
- ön sevişme

- Total posts: 134
- Registered for: 4 years 1 month
Re: Orijinali olmayan anneyi istiyorum
Maalesef içinde bulunduğun durumdan dolayı öyle bir psikolojik sorunun var ki, anne olarak yakın bir kadından başka kimsen yok. Bu yüzden kafanda bu dönüyor.....
Bu düşünceleri bir kenara at...
Annene, erkek gibi bir kadına ihtiyacın olduğunu söylemelisin, bence eğer annen yeterli, imkanın varsa anlayacaktır, nöbetçi kadınlar var ve engelli olman önemli değil, annen anlaşabilir, asıl mesele seni anlaması... Ve annenle olan ilişkini bir kenara at, bu senin hayat sorunundan dolayı kafanın içinde dönüyor!
Bu düşünceleri bir kenara at...
Annene, erkek gibi bir kadına ihtiyacın olduğunu söylemelisin, bence eğer annen yeterli, imkanın varsa anlayacaktır, nöbetçi kadınlar var ve engelli olman önemli değil, annen anlaşabilir, asıl mesele seni anlaması... Ve annenle olan ilişkini bir kenara at, bu senin hayat sorunundan dolayı kafanın içinde dönüyor!
-
Автор темыaşk seksi

vlad.galtskiy, sadece seks ilişkisi istiyorum onunla çıkmaya başlamayacağım. Ama her şeyi nasıl sunacağımı bilmiyorum
-
Justanothermistress
- Penetrasyon

- Total posts: 225
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bana açıkça söyle. Anlayacak ve yardımcı olacaktırLovesex: ↑15 Jan 2022, 09:00 Merhaba ben 20 yaşındayım, Grup 1 engelliyim, kollarım kısmen felçli, gerçekten seks istiyorum ve annem benim cinsel objem haline geldi, onu çok seviyorum ve ne yapmalıyım? Aynı zamanda ne yapacağımı, ona vermeyi nasıl teklif edeceğimi de bilmiyorum. Ama onu gerçekten istiyorum, lütfen bana gerçek bir tavsiye ver
-
alex503311
- Orgazm!

- Total posts: 942
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Ya da diyelim ki bir kadına ihtiyacım var, belki bana fahişe diyebilirsiniz, umarım savunma beni kurtarır, çözerlerse belki ben de bir şeyler yapabilirim derler.
-
Автор темыaşk seksi

-
Andrey Petrov
- Orgazm!

- Total posts: 515
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Evet, annenle seks yapmak genellikle kolaydır! Sanırım diğer akrabalardan daha kolay. Engelli değildim ama beş hafta içinde annemi baştan çıkardım. Elbette beni sevdi ama elbette seninki gibi sana acımadı ve bu gerçek sana yardımcı olacak! Bu yönde harekete geçmeniz yeterli. Alex 503311’in yukarıda verdiği çok geçerli tavsiyeyi deneyin. Annenize ellerinizle dokunabilir misiniz? Onun için göğüslerinize, meme uçlarınıza dokunun, bu, sözlü bir teslim olma talebiyle birlikte, niyetinizin ciddiyetine, ona yönelik cinsel arzularınıza dair bir inanç olacaktır!
-
Автор темыaşk seksi

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version