İç çamaşırını birisiyle paylaşma fikri beni çok heyecanlandırıyor. Onu taktığımda ve hangi amaçla taktığımda amım sürekli ıslak kalıyor... Artan "libidoma" rağmen hala kimseyle seks yapmadım çünkü bu benim için oldukça ciddi bir adım. Ama hiç kimse bakirelerin mastürbasyon yapmadığını söylemiyor - tam tersine, bunu çok daha sık yapmaları gerekiyor

Sana külot gönderdiğimde, kesinlikle yaptıklarımı paylaşacağım bunları yaptım ve nasıl giydiğimin fotoğrafını da gönderdim.
Külotun taban fiyatı 1000 ruble (teslimat hariç). Bu size koleksiyonumdan iç çamaşırlarını seçme fırsatı veriyor. Daha sonra bunları 24 saat boyunca giyeceğim ve ardından size postayla göndereceğim :)
Ayrıca her türlü eklemeye açığım. Örneğin bana şunları sorabilirsiniz:
+ kokuyu arttırmak için giyme süresini 48 saate (+200 ruble) veya 72 saate (+500 ruble) kadar uzatın;
+ külotla mastürbasyon yapın ( ve bu benim en sevdiğim eğlencedir) ve onları meyve sularınızla ıslatın (+200 ruble);
+ külotunuza altın rengi bir duş verin (+400 ruble);
+ külotunuzla egzersiz yapın, bu aromayı çok daha yoğun hale getirin (+ 300 ruble);
+ menstruasyon sırasında külot giyin (kişisel hijyen ürünleri kullanmadan her saatlik kullanım için +200 ruble);
+ hayal gücünüz ne kadar izin veriyorsa, çünkü Yeni şeylere her zaman açığım

Lütfen fikirlerinizi paylaşmaktan ve benimle iletişim kurmaktan çekinmeyin. Gücüm yeterse dileklerinizi yerine getirmekten mutluluk duyarım.
Fotoğrafta külotum (48 saat giyiyorum + mastürbasyon) ve benim de onları giydiğim görülüyor