Ofiste oral seks yapmayı kabul ettiğinizi yüzde yüz nasıl anlarsınız?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Ofiste oral seks yapmayı kabul ettiğinizi yüzde yüz nasıl anlarsınız?
İş yerinde sık sık laboratuvarlara gitmek zorunda kalıyorum ve orada neredeyse sadece bayanlar var. Orada bir kadın patrondan hoşlanıyorum, kendisinden 10 yaş büyük. Görünüşünü yargılayamıyorum, benden hoşlanıyor mu yoksa bu söz konusu olamaz mı? Onunla masanın altına girmek istiyorum. Orada bir tane daha var ama 55 tane var ve bana dik dik bakıyor. Ne yapayım, teklifi ilk ben mi söylerim, reddedersem hemen işi batırıp polis çağırırım. Ya da eskisini yalarım ve belki daha üst sıralarda yer alırım. Kariyer uğruna eski şekeli yalayan, nasıl olur, yer ve maaş uğruna haftada 3 kez utanmaya değer mi? Yine de 20 çok fark var. Kim bunu kabul eder, ağzında eski bir ringa balığı olur ya da 45 yaşındaki güzel bir kızla şansını deneyebilir. Hanımlar, en az yüzde 80 emin olmak için herhangi bir işaret, yüz ifadesi, kafa, göz var mı?
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Orientation: aseksüel
Re: Ofiste oral seks yapmayı kabul ettiğinizi yüzde yüz nasıl anlarsınız?
Demek "korona" buradan geldi))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
- Orientation: heteroseksüel
45 55 muhtemelen büyük bir fark yoktur) ringa balığı ringa balığıdırEvli: ↑14 Aug 2021, 02:30 İş yerinde sık sık laboratuvarlara gitmek zorunda kalıyorum ve orada neredeyse sadece bayanlar var. Orada bir kadın patrondan hoşlanıyorum, kendisinden 10 yaş büyük. Görünüşünü yargılayamıyorum, benden hoşlanıyor mu yoksa bu söz konusu olamaz mı? Onunla masanın altına girmek istiyorum. Orada bir tane daha var ama 55 tane var ve bana dik dik bakıyor. Ne yapayım, teklifi ilk ben mi söylerim, reddedersem hemen işi batırıp polis çağırırım. Ya da eskisini yalarım ve belki daha üst sıralarda yer alırım. Kariyer uğruna eski şekeli yalayan, nasıl olur, yer ve maaş uğruna haftada 3 kez utanmaya değer mi? Yine de 20 çok fark var. Kim bunu kabul eder, ağzında eski bir ringa balığı olur ya da 45 yaşındaki güzel bir kızla şansını deneyebilir. Hanımlar, en az yüzde 80 emin olmak için herhangi bir işaret, yüz ifadesi, kafa, göz var mı?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
- Orientation: biseksüel
Kahretsin.. Ve bugün yemek için işe biraz ringa balığı götürdüm
Peki şimdi öğle yemeğini nasıl yiyorsun?

Peki şimdi öğle yemeğini nasıl yiyorsun?
- These users thanked the author Kasım for the post (total 3):
- Anbel, Yağdaki hamsi!!!, Billy Kemikleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 23 Replies
- 526 Views
-
Last post by Topçik