Ofiste oral seks yapmayı kabul ettiğinizi yüzde yüz nasıl anlarsınız?

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Evli
Potansiyel seks nesnesi
 Ofiste oral seks yapmayı kabul ettiğinizi yüzde yüz nasıl anlarsınız?

Unread post by Evli »

İş yerinde sık sık laboratuvarlara gitmek zorunda kalıyorum ve orada neredeyse sadece bayanlar var. Orada bir kadın patrondan hoşlanıyorum, kendisinden 10 yaş büyük. Görünüşünü yargılayamıyorum, benden hoşlanıyor mu yoksa bu söz konusu olamaz mı? Onunla masanın altına girmek istiyorum. Orada bir tane daha var ama 55 tane var ve bana dik dik bakıyor. Ne yapayım, teklifi ilk ben mi söylerim, reddedersem hemen işi batırıp polis çağırırım. Ya da eskisini yalarım ve belki daha üst sıralarda yer alırım. Kariyer uğruna eski şekeli yalayan, nasıl olur, yer ve maaş uğruna haftada 3 kez utanmaya değer mi? Yine de 20 çok fark var. Kim bunu kabul eder, ağzında eski bir ringa balığı olur ya da 45 yaşındaki güzel bir kızla şansını deneyebilir. Hanımlar, en az yüzde 80 emin olmak için herhangi bir işaret, yüz ifadesi, kafa, göz var mı?
johny
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Orientation: aseksüel
 Re: Ofiste oral seks yapmayı kabul ettiğinizi yüzde yüz nasıl anlarsınız?

Unread post by johny »

Evli: 14 Aug 2021, 02:30 İşyerinde sık sık laboratuvarlara gitmem gerekiyor
Evli: Onun masasının altına girmek istiyorum
Demek "korona" buradan geldi))
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Travolta »

Evli: 14 Aug 2021, 02:30 İş yerinde sık sık laboratuvarlara gitmek zorunda kalıyorum ve orada neredeyse sadece bayanlar var. Orada bir kadın patrondan hoşlanıyorum, kendisinden 10 yaş büyük. Görünüşünü yargılayamıyorum, benden hoşlanıyor mu yoksa bu söz konusu olamaz mı? Onunla masanın altına girmek istiyorum. Orada bir tane daha var ama 55 tane var ve bana dik dik bakıyor. Ne yapayım, teklifi ilk ben mi söylerim, reddedersem hemen işi batırıp polis çağırırım. Ya da eskisini yalarım ve belki daha üst sıralarda yer alırım. Kariyer uğruna eski şekeli yalayan, nasıl olur, yer ve maaş uğruna haftada 3 kez utanmaya değer mi? Yine de 20 çok fark var. Kim bunu kabul eder, ağzında eski bir ringa balığı olur ya da 45 yaşındaki güzel bir kızla şansını deneyebilir. Hanımlar, en az yüzde 80 emin olmak için herhangi bir işaret, yüz ifadesi, kafa, göz var mı?
45 55 muhtemelen büyük bir fark yoktur) ringa balığı ringa balığıdır
Kasım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267
Orientation: biseksüel

Unread post by Kasım »

Kahretsin.. Ve bugün yemek için işe biraz ringa balığı götürdüm
:unknown:
Peki şimdi öğle yemeğini nasıl yiyorsun?
These users thanked the author Kasım for the post (total 3):
Anbel, Yağdaki hamsi!!!, Billy Kemikleri
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”