Ağzıma almak istiyorum Son zamanlarda penisi ağzıma alma isteği aklıma geldi.

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
du968
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Ağzıma almak istiyorum Son zamanlarda penisi ağzıma alma isteği aklıma geldi.

Unread post by du968 »

Ben evli bir adamım. Bunu daha önce hiç düşünmemiştim. Ama son zamanlarda penisimi ağzıma sokma konusunda takıntılı bir istek duydum. Üstelik bir erkek istemiyorum, sadece soyut bir penis emdiğimi hayal ediyorum. Bu iyi mi? Benim sorunum ne?
These users thanked the author du968 for the post (total 6):
abartı, Stas99rus, Çikva, İLE, Manul 1637, BarsukPalmiye
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months
 Re: Ağzıma almak istiyorum Son zamanlarda penisi ağzıma alma isteğim aklıma geldi.

Unread post by Şalun70 »

du968: 18 Apr 2024, 16:50 Ben evli bir adamım. Bunu daha önce hiç düşünmemiştim. Ama son zamanlarda penisimi ağzıma sokma konusunda takıntılı bir istek duydum. Üstelik bir erkek istemiyorum, sadece soyut bir penis emdiğimi hayal ediyorum. Bu iyi mi? Benim sorunum ne?
Bu tür arzularınız varsa ve bir aileniz varsa, biseksüelsiniz ve eğer öyleyse bu tür düşünceler sizin için normal. Bunlar senin dertlerine değmez. Sadece karınızın önünde emebileceğiniz birini bulun, ya da o bunu kabul etmezse o zaman onsuz. Ama doğanızın çağrısını aldatamazsınız... Ya delireceksiniz, ya tüm hayatınız boyunca acı çekeceksiniz, ya da ağzınıza koyup tadını çıkaracaksınız.
İÇİNDE
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 1 year
 Re: Ağzıma almak istiyorum Son zamanlarda penisi ağzıma alma isteğim aklıma geldi.

Unread post by İÇİNDE »

Vlad50
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by Vlad50 »

Daha önce böyle arzularım yoktu ama burada da yazdığım gibi sarhoşken meraktan arkadaşımın külotunu çıkardım ve penisini kılsız gördüm! Beni çeken de bu oldu, önce elimle dokundum, çektim, sonra hiç tereddüt etmeden ağzıma götürdüm! "Hayata gelmeye" başlaması komik ve heyecan vericiydi! Ama sonra o (biz?) boşalmayı başaramadı, bu daha sonra oldu. Çok heyecan vericiydi ama uzun süre bu hoş olmayan duygudan kurtulamadım. Şimdi başka birinin penisinin fotoğrafına bakıyorum ve onu ağzıma alma ve başka birinin sperminin akması için nabzını hissetme arzusu var!
These users thanked the author Vlad50 for the post:
İÇİNDE
Joker27
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Joker27 »

Vlad50, ancak arkadaşım hiç tepki vermedi Ne zaman onun külotunu indirdin? yoksa buna zaten hazır mıydı
Sami
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Sami »

Daha sonra biseksüel olduğu ortaya çıkan bir aile dostumuz vardı. Bir sonraki buluşmamızda üçümüz aniden penisimi yakaladık ve ağzına aldık. Bu benim bu tür ilk deneyimimdi, tabii ki olup bitenler karşısında şaşkına dönmüştüm ama kaçmadım, özellikle de eşim bundan gerçekten hoşlandığı için. Ertesi gün, adam çok endişelendi ve olanları asla kimseye anlatmamasını istedi, ben de tam tersini yapmayı teklif ettim, böylece ilişkimizde bir miktar eşitlik işareti ve ortak sırrımızın bir garantisi olsun. Evet, yaptım. Bundan hoşlanmadığımı fark ettim, biseksüel değilim. Bu bende herhangi bir utanç ya da tiksinti yaratmadı ama beni tahrik de etmedi ve rüyalarımda da mevcut değil. Bu olaydan sonra eşimle ortak zevkler sırasında penisine dokunmak isteyen benzer birkaç arkadaşımız daha oldu. Beni okşuyorlar, ben de beni okşuyorum, burada kötü, hatta biseksüel ve hatta daha da önemlisi anormal bir şey görmüyorum.
These users thanked the author Sami for the post:
İÇİNDE
Vlad50
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by Vlad50 »

Burada arkadaşımın tepkisini zaten yazmıştım! "Ne yapıyorsun?" diye sorduğunda bunu kesinlikle beklemiyordu. Ama davranışlarına bakılırsa en azından memnun olmuştu! Hatta külotumu çıkarmaya çalıştı ve penisimi de ağzına aldı. Ama ben başka bir şeyle daha çok ilgileniyordum, onun doruğa ulaşmasını istiyordum. Ama görünüşe göre çok içtik, yorgundu ve bitiremedi! Ve ikinci toplantıda zaten devam etmeye hazırdı! Ben külotumu çıkardım, önünde diz çöktüm ve aletinin tadını çıkarmaya başladım! "Her şeyi mahvetti" ve enerjik hale geldi, pelvisinizi hareket ettirin, ellerinizle başınızı sanki penisinize doğru itiyormuş gibi tutun. Sanki o benimle sikişiyormuş gibi görünüyordu ve ben onu emiyordum!) Geri çekildim ve her şey bitti!) Ve sonra fark ettim ki büyük olasılıkla ihtiyaç duyulan şey buydu, sadece psikolojik olarak hazır değildim! Sadece üçüncü kez işe yaradı, sonra uzun bir ara verildi, şimdi yine 69 pozunu denemek için büyük bir istek duydum. Randevu alacağım!)
İÇİNDE
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by İÇİNDE »

Buradaki herkesin baş belası, özellikle ağzınıza koymanızı ve belki de almanızı öneririm
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”