Salonda kadınlar için masaj
-
Автор темыalexbarsik
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Salonda kadınlar için masaj
Yılbaşı günü işteki eşime bir masaj salonu kuponu verildi - bir ay sonra gitti - ona orada nasıl olduğunu ve her türlü ayrıntıyı sormak istedim - ama bana pek bir şey söylemedi - sözde o Thai masajını seçti (orada bir sürü program vardı) - kadınını yaptı - karısı külotu dışında tamamen çıplak - ve bu sorgulamadan sonra - ona söylemek istemiyor ama sinsi gözlerine bakılırsa, hoşuna gitti)) sevgili hanımlar, bu konuyla ilgilenenler izlenimlerinizi paylaşın - orası gerçekte nasıldı? :)
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 1 year 2 months
Re: Salonda kadınlara masaj
Her zamanki klinikte yaklaşık 40 yaşında bir masaj terapisti tarafından tedavi edildim, sutyensiz yüz üstü yattım, kalçalarıma ve kalçalarıma masaj yaparken külotum indirildi, üç dakika sonra onun iç dudaklarıma dokunduğunu hissettim, amım sızmaya başladı , küçük dudaklarımı perine üzerinde doğrudan el yordamıyla tuttu ama vajinaya girmedi. Pubis ve klitorisi atlayarak vajinaya olağandışı giriş
- These users thanked the author Olga Vernandi for the post (total 2):
- koma kız, Truwor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eşim söyledi). Bir masaj terapisti yerel bir güzellik salonuna geldi ve WhatsApp aracılığıyla kendisine ve arkadaşlarına reklamını yaptı. )) Üçü ve eşim gitti. Sonra kendi aralarında fikirlerini paylaştılar... Üçü için de çok önemli bir noktaya masaj yaptığı ortaya çıktı))) anüs ile vajina arasında yer alıyordu)))) hafifçe yana))). Herkese bir sefer yeterliydi))
İkinci vaka klinikteydi. Yaklaşık 50 yaşlarında bir adam sırtının alt kısmına masaj yaptı, kot pantolonunu ve külotunu poposunun ortasına kadar indirdi, üst kısmı çıplaktı. Onu yan çevirip çekti. Göğüslerini açıkça görebiliyordum. Daha sonra ona poposu topuklarının üzerinde ve karnı kalçalarının üzerinde olacak şekilde oturmasını, elleri öne doğru masanın üzerinde olmasını söyledi. Daha sonra onu da aşağı çekilmiş kot pantolonumla birlikte eve koyduk. Bir masaj terapisti gibiydi. Ben de onun gibi arkasında durdum, deliklerinin oradan manzarası mükemmeldi))). Ondan tüm ayrıntılara baktım)))) manyak))). Bu beni tahrik etti.
İkinci vaka klinikteydi. Yaklaşık 50 yaşlarında bir adam sırtının alt kısmına masaj yaptı, kot pantolonunu ve külotunu poposunun ortasına kadar indirdi, üst kısmı çıplaktı. Onu yan çevirip çekti. Göğüslerini açıkça görebiliyordum. Daha sonra ona poposu topuklarının üzerinde ve karnı kalçalarının üzerinde olacak şekilde oturmasını, elleri öne doğru masanın üzerinde olmasını söyledi. Daha sonra onu da aşağı çekilmiş kot pantolonumla birlikte eve koyduk. Bir masaj terapisti gibiydi. Ben de onun gibi arkasında durdum, deliklerinin oradan manzarası mükemmeldi))). Ondan tüm ayrıntılara baktım)))) manyak))). Bu beni tahrik etti.
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 10 months
İşten çıkarıldıktan sonra masaj uygulamasına geri dönmeye karar veren birini tanıyorum. Bilgilerimi tazeledim, kurslara gittim. Ofisini açtı. Beni bir seansa davet etti. Zamanım olmadığından eşim gitmek zorunda kaldı. Duygularla dolu olarak geri döndüm.
Seans sırasında bize tek kullanımlık külotlar verdiler; bu külotlar çok büyük olduğundan aslında hiçbir şeyi kapatmıyordu. Sutyensiz yüz üstü yatıyordu. Sırt ve yaka bölgesinin masajı her yerde olduğu gibi aynıydı ancak kalçalarda ilginç bir şey olmaya başladı. Masaj kalçalara yaklaştığında iç kısımla daha çok çalıştı, kediye dokundu, başparmakları sürekli dudakların üzerinden kayarak yavaş yavaş içe doğru bastırdı. Karısının söylediğine göre bu tür eylemlerden dolayı sersemlemiş, utanmış ve çekingen görünüyordu ama aynı zamanda memnundu. Daha sonra uyluğunun ön yüzeyini yoğurmak için sırtüstü dönmesini istedi. Eşim göğüslerini örtmek için havlu veya bebek bezi istedi. Uyluğun bu kısmına yapılan masaj tuhaftı. Bacaklarından birini dizinden büküp onu yana çekti. Tüm masaj süreci, dudakların sürekli temasıyla perine bölgesinde yoğunlaştı. Bir noktada orta parmağı vajinaya girdi ama hemen onu çıkardı ve aynı işlem ikinci bacakta da tekrarlandı.
Karısı masajın kendisini beğendiğini ancak amcıklarıyla sürekli temas halinde olması nedeniyle ona gitmeyeceğini söyledi.
Seans sırasında bize tek kullanımlık külotlar verdiler; bu külotlar çok büyük olduğundan aslında hiçbir şeyi kapatmıyordu. Sutyensiz yüz üstü yatıyordu. Sırt ve yaka bölgesinin masajı her yerde olduğu gibi aynıydı ancak kalçalarda ilginç bir şey olmaya başladı. Masaj kalçalara yaklaştığında iç kısımla daha çok çalıştı, kediye dokundu, başparmakları sürekli dudakların üzerinden kayarak yavaş yavaş içe doğru bastırdı. Karısının söylediğine göre bu tür eylemlerden dolayı sersemlemiş, utanmış ve çekingen görünüyordu ama aynı zamanda memnundu. Daha sonra uyluğunun ön yüzeyini yoğurmak için sırtüstü dönmesini istedi. Eşim göğüslerini örtmek için havlu veya bebek bezi istedi. Uyluğun bu kısmına yapılan masaj tuhaftı. Bacaklarından birini dizinden büküp onu yana çekti. Tüm masaj süreci, dudakların sürekli temasıyla perine bölgesinde yoğunlaştı. Bir noktada orta parmağı vajinaya girdi ama hemen onu çıkardı ve aynı işlem ikinci bacakta da tekrarlandı.
Karısı masajın kendisini beğendiğini ancak amcıklarıyla sürekli temas halinde olması nedeniyle ona gitmeyeceğini söyledi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post