Karımın sikilmesini izlemeyi seviyorum.

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
ViktorPetrov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Karımın sikilmesini izlemeyi seviyorum.

Unread post by ViktorPetrov »

Bir erkeğin karısını aldatırken görmek istediği çoğu durumda, kadının kendisi buna kategorik olarak karşıdır. Bu yüzde 80-90 diye düşünüyorum.
Uzman
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 1 year
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Uzman »

Merin333: 12 Sep 2022, 07:12 Seks sırasında bazen bu konuyla ilgili fanteziler kurarım ama hayatta bunu yapmaya asla cesaret edemem
Aynı şey. Bazen benimkinin sikildiğini hayal ediyorum. Beni tahrik ediyor. Onu tahrik eden şey başkalarının onu becermesi değil, kendini iyi hissetmesi ve bundan keyif almasıdır. Sık sık boşalıyor, onu daha çok sikmesini istiyor, başkaları onun kıçını ve amını iterken ağzına bir veya iki sikle boşalıyor. orgazm nedeniyle uzun süre kasılmalar yaşıyor ve titriyor, güçsüzlükten yatıyor ve duygularını kontrol edemiyor!!! köpek gibi durup beni nasıl emiyor ve bazen kaçıyor, penisimi sıkıyor, gözlerimin içine bakıyor, dişlerini sıkarak "zaten boşalamıyorum" diyor ve son harfler bir çığlık halinde kaybolup gidiyor. başka bir orgazmdan kaynaklanan kasılmalar, elini penisin üzerine acıya kadar sıkması, ama katlanılabilir, o gözlerde vahşi bir zevk, minnettarlık, gözlerimin bulanıklaştığı ve zayıf bir şekilde gizlenmiş bir arzunun olduğu tarif edilemez bir zevk gördüğüm gerçeğinden dolayı tatlı, hatta gizli değil, onu becermek ve onu becermek için önceki "Boşalamam" sözlerine rağmen ve bir dahaki sefere daha fazla erkek vardı, böylece artık orgazm sırasında gözlerini bile açamayınca üzerine boşalmaya başladılar o ve boşalması ve vücudundaki spermin yere doğru akan kalın bir tabaka olmasını istiyor ve o bir sperm birikintisinin içinde ve onu yerden yalıyor.
These users thanked the author Uzman for the post:
alexey.bro
Daireler
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 1 year

Unread post by Daireler »

Uzman: 25 Aug 2024, 10:06 [quote=Merin333 post_id=109671 time=1662955967 user_id=10379]
Seks sırasında bazen bu konuyla ilgili fanteziler kurarım ama hayattayken bunu yapmaya asla karar vermezdim

Aynı şey. Bazen benimkinin sikildiğini hayal ediyorum. Beni tahrik ediyor. Onu tahrik eden şey başkalarının onu becermesi değil, kendini iyi hissetmesi ve bundan keyif almasıdır. Sık sık boşalıyor, onu daha çok sikmesini istiyor, başkaları onun kıçını ve amını iterken ağzına bir veya iki sikle boşalıyor. orgazm nedeniyle uzun süre kasılmalar yaşıyor ve titriyor, güçsüzlükten yatıyor ve duygularını kontrol edemiyor!!! köpek gibi durup beni nasıl emiyor ve bazen kaçıyor, penisimi sıkıyor, gözlerimin içine bakıyor, dişlerini sıkarak "zaten boşalamıyorum" diyor ve son harfler bir çığlık halinde kaybolup gidiyor. başka bir orgazmdan kaynaklanan kasılmalar, elini penisin üzerine acıya kadar sıkması, ama katlanılabilir, o gözlerde vahşi bir zevk, minnettarlık, gözlerimin bulanıklaştığı ve zayıf bir şekilde gizlenmiş bir arzunun olduğu tarif edilemez bir zevk gördüğüm gerçeğinden dolayı tatlı, hatta gizli değil, onu becermek ve onu becermek için önceki "Boşalamam" sözlerine rağmen ve bir dahaki sefere daha fazla erkek vardı, böylece artık orgazm sırasında gözlerini bile açamayınca üzerine boşalmaya başladılar ve spermin vücudundaki kalın bir tabaka halinde yere akan bir kütle olmasını istiyor ve o bir sperm birikintisinin içinde onu yerden yalıyor.
Lezzetli bir hikaye anlatıyorsun, ben de benimkini istiyorum, üçümüz kabaca, zorla, böylece o durmak için yalvarsın
https://i.postimg.cc/xTN65ZvF/2020-01-27-03-37-16-1-Original.jpg

https://i.postimg.cc/SQvZW4MM/20200817-124309-Original.jpg
These users thanked the author Daireler for the post (total 3):
mega saniye, alexnikit, Uzman
Kavun
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182
Registered for: 2 years

Unread post by Kavun »

Dün arkadaşlarla hamamdaydık, neredeyse sekse geliyorduk, hatta eşlerimizle bile inzivaya çekildik ama o dönmeye cesaret edemedi ama giyinmedi. Hatta benimki önümüzde onu okşadı ama ben hâlâ karar veremedim. Ama karısı istedi, onu birkaç kez öptü, parmaklarıyla amını okşadı ama seks olmadı
These users thanked the author Kavun for the post (total 4):
1 grup, Tolkala, alexey.bro, mega saniye
Egor247
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 214
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Egor247 »

Meleon: 25 Aug 2024, 11:30 Dün arkadaşlarla hamamdaydık, neredeyse seks yapmaya gelmiştik, hatta eşlerimizle emekliye ayrıldık ama o geri dönmeye cesaret edemedi ama giyinmedi. Hatta benimki önümüzde onu okşadı ama ben hâlâ karar veremedim. Ama karısı istedi, onu birkaç kez öptü, parmaklarıyla amını okşadı ama seks olmadı
Eh, öyle bir şey vardı şans
Kavun
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 182
Registered for: 2 years

Unread post by Kavun »

Egor247: 25 Aug 2024, 11:42
Dün arkadaşlarla hamamdaydık, neredeyse seks yapmaya gelmiştik, hatta eşlerimizle baş başa kalmıştık ama o geri dönmeye cesaret edemedi ama giyinmedi. Hatta benimki önümüzde onu okşadı ama ben hâlâ karar veremedim. Ama karısı istedi, onu birkaç kez öptü, parmaklarıyla amını okşadı ama seks olmadı
Eh, öyle bir şey vardı şans
Evet kızlar istedi ama kocam cesaret edemedi. Bugün beni gerçekten istediğini söyledi. O minyon ve benimki zayıf, bu yüzden biraz çeşitlilik eklemek güzel olurdu.
These users thanked the author Kavun for the post:
alexey.bro
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by alexey.bro »

These users thanked the author alexey.bro for the post (total 5):
koma kız, Kavun, mega saniye, Uzman, Ivankzn
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”