Bir seks kadını BDSM’de dip olabilir mi?
-
Автор темыKatya696
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 3 years 7 months
Bir seks kadını BDSM’de dip olabilir mi?
Merak ettim. Mesela bir eş seks hanımıdır, kendisi ve sevgilisi BDSM’de en altta olabilir mi yoksa artık seks hanımı değil midir?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: BDSM’de seks kadını popo olabilir mi?
Neden bu kadar incelikler? Seks - ve seks! Karısı - ve feragat! Neyi sevmiyorsun?
-
Автор темыKatya696
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Ben de öyle olabileceğini düşünüyorum ama kocam bunun tamamen farklı bir şey olduğunu söyledi, ben de interneti araştırmaya karar verdim ama sorunun cevabını bulamadım.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
- Registered for: 3 years 8 months
Neden yapamıyor? Bunlar farklı kategorilerdeki kavramlardır. Ne kadar sıcak ve yumuşak.
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 10 months
aksine benzer. Alttakinin üsttekinin tüm arzularını yerine getirdiği söylenebilir; efendisinin kölesi olduğu ve tamamen onun arzularının gücü altında olması gerektiği söylenebilir. Aynı şekilde bir seks kadını da bir dereceye kadar kocasının arzularının kontrolü altında olabilir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
- Registered for: 3 years 8 months
Doğru söylendiği gibi "Alttaki, üsttekinin tüm isteklerini yerine getirir, efendisinin kölesi olduğu söylenebilir ve tamamen onun arzularının kontrolü altında olmalıdır."
SexWife sıradan bir kadın gibi kendini sadece belirsiz sayıda erkeğe teslim ediyor.
Bu yüzden SexWife en alttaki olmayabilir ve en alttaki de SexWife olmayabilir.
. .. bana öyle geliyor :)
Bu kadar. Aradaki fark "bir dereceye kadar" ifadesindedir.Syshu: ↑11 Nov 2021, 11:35aksine benzer. Alttakinin üsttekinin tüm arzularını yerine getirdiği söylenebilir; efendisinin kölesi olduğu ve tamamen onun arzularının gücü altında olması gerektiği söylenebilir. Aynı şekilde bir seks kadını da bir dereceye kadar kocasının arzularının kontrolü altında olabilir.Neden olmasın? Bunlar farklı kategorilerdeki kavramlardır. Ne kadar sıcak ve yumuşak.
Doğru söylendiği gibi "Alttaki, üsttekinin tüm isteklerini yerine getirir, efendisinin kölesi olduğu söylenebilir ve tamamen onun arzularının kontrolü altında olmalıdır."
SexWife sıradan bir kadın gibi kendini sadece belirsiz sayıda erkeğe teslim ediyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 10 months
4 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Buradaki fark şu ki, bir seks kadını istenirse kocasının kendisine evlenme teklif eden kişilerle orada yatma teklifinden çıkabilir ve alttakiler Üsttekinin talebini reddedemezler. bu durumda tabular tartışılıyor
Peki, buradaki soru şu ki, onun bu durumda dipte olup olamayacağıyla ilgileniyor sevgilisi. Peki, aşık kendisini zirvede konumlandırıyorsa ve din onun onun için dip olmasına izin veriyorsa neden olmasın. En azından bunu saha oyunları olarak algılayın.Rogatik: ↑11 Nov 2021, 11:58Bu kadar. Aradaki fark "bir dereceye kadar" ifadesindedir.aksine benzer. Alttakinin üsttekinin tüm arzularını yerine getirdiği söylenebilir; efendisinin kölesi olduğu ve tamamen onun arzularının gücü altında olması gerektiği söylenebilir. Aynı şekilde bir seks kadını da bir dereceye kadar kocasının arzularının kontrolü altında olabilir.
4 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Buradaki fark şu ki, bir seks kadını istenirse kocasının kendisine evlenme teklif eden kişilerle orada yatma teklifinden çıkabilir ve alttakiler Üsttekinin talebini reddedemezler. bu durumda tabular tartışılıyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evet, belki ben baskın biriyim ve kendimden aşağı olmak istiyorum ama seks karısı ve iznimle karımın seks karısı olmasını istiyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 3 years 1 month
Açıkçası, sorunun yazarı kendisinin oluşturmadığı bir değer sistemine bağlıdır. Her insan herhangi biri olabilir. Ancak BDSM, kişinin bir rol seçmesi gerektiğini belirten bir ideolojidir. Bu ideolojiden uzaklaşmalıyız.
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Sadece yapabilir değil, aynı zamanda var.
Sadizm ve mazoşizm her zaman bir insanda birleşir.
Seks karısı oyuncak bebekleri küçük düşürüyor ve ikisi de bundan hoşlanıyor.
Ama aynı zamanda kendisi de aşağılanmaya ihtiyaç duyuyor ve bunu diğer erkeklerden alıyor.
seks karısındaki aşıklarçoğu baskıcı, kaba ve serttir. Ona iyi bir darbe vurabilirler.
Ve onların elinde olmayı seviyor.
Sadizm ve mazoşizm her zaman bir insanda birleşir.
Seks karısı oyuncak bebekleri küçük düşürüyor ve ikisi de bundan hoşlanıyor.
Ama aynı zamanda kendisi de aşağılanmaya ihtiyaç duyuyor ve bunu diğer erkeklerden alıyor.
seks karısındaki aşıklarçoğu baskıcı, kaba ve serttir. Ona iyi bir darbe vurabilirler.
Ve onların elinde olmayı seviyor.
- These users thanked the author Nastya for the post (total 3):
- Anonim99, Truwor, Murena0314
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 3 years 1 month
8 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Tüm kadınların doğası gereği kendilerini daha itaatkâr hissettiklerini de ekleyebiliriz. Neden başka erkeklerle yatmak baskın olsun ki?
Sonuçta kadının sevgilisine boyun eğmek istediği sorudan anlaşılıyor.
Hâkimiyet ve teslimiyetin heyecanını aynı anda bile yaşayabilirsiniz. Bunu kendi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim.
8 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Tüm kadınların doğası gereği kendilerini daha itaatkâr hissettiklerini de ekleyebiliriz. Neden başka erkeklerle yatmak baskın olsun ki?
Sonuçta kadının sevgilisine boyun eğmek istediği sorudan anlaşılıyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Seks karısı BDSM sırasında da dahil olmak üzere sevgilileriniz için öncelikli olarak dip olması öngörülmektedir. Bazen kabul edilebilir olanın sınırları tartışılıyor. Ama asıl zevk, bir kadının kendisini sevdiği erkeğe koşulsuz teslim etmesidir. Ve kocam da.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
"Seks karısı" kavramının kendisi tam olarak tabiiyetbaşka bir adama ve onun tüm arzularına.
Bir eş kocasına izin vermediğini sevgilisine de izin veremez.
Örneğin, yatağa bağlama ve çarmıha germe, ardından her yerde seks. Ya da aynı şey, grup seks sırasında, karısı görmediğinde ve kimin ağzına, kimin amına, kimin kıçına girdiğini bilmediğinde, sadece gözleri kapatan bir maskeyle.
Ve bu sadece en basit kısım.
Bir eş kocasına izin vermediğini sevgilisine de izin veremez.
Örneğin, yatağa bağlama ve çarmıha germe, ardından her yerde seks. Ya da aynı şey, grup seks sırasında, karısı görmediğinde ve kimin ağzına, kimin amına, kimin kıçına girdiğini bilmediğinde, sadece gözleri kapatan bir maskeyle.
Ve bu sadece en basit kısım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
Biri diğerine müdahale etmez) Anahtar olabilir) Birisi üstte, biri altta. Önemli olan, bu etkileşimlerdeki tüm katılımcıların her şeyden memnun olmasıdır))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 1238 Views
-
Last post by Tsverg
-
- 1 Replies