Merhaba)
Garip bir sapkınlığım olabilir ama adamın görünüşte klitorisi sevmediğini vb. söylediğinde söylediği sözler beni çok heyecanlandırıyor.
Ben de sevmiyorum. onu seviyorum ve ona dokunmuyorum. Vajinaya bayılıyorum
Belki de burada bu konuya ilgi duyan ve bu konu hakkında konuşmak ya da açıkça konuşmak isteyen biri vardır. Konuya cevap verebilirsiniz, ben PM’den yazarım veya mümkünse siz bana yazın.
Lütfen ilgilenmiyorsanız görmezden gelin. Herkese iyi bir ruh hali diliyorum :)
Merhaba) Garip bir sapkınlığım olabilir ama adamın görünüşte klitorisi sevmediğini vb. söylediğinde söylediği sözler beni çok heyecanlandırıyor. Ben de sevmiyorum. onu seviyorum ve ona dokunmuyorum. Vajinaya bayılıyorum :oops: Belki de burada bu konuya ilgi duyan ve bu konu hakkında konuşmak ya da açıkça konuşmak isteyen biri vardır. Konuya cevap verebilirsiniz, ben PM’den yazarım veya mümkünse siz bana yazın. Lütfen ilgilenmiyorsanız görmezden gelin. Herkese iyi bir ruh hali diliyorum :)
Onu nasıl sevmezsin? Küçükse dilinizin ucuyla oynarsınız. Eğer büyükse, onu sik gibi emersin. Bir kadın vardı, klitorisi 3 cm idi, ben onu emerken o defalarca orgazm oldu.
Onu nasıl sevmezsin? Küçükse dilinizin ucuyla oynarsınız. Eğer büyükse, onu sik gibi emersin. Bir kadın vardı, klitorisi 3 cm idi, ben onu emerken o defalarca orgazm oldu.
AliceSilence: ↑05 Aug 2024, 06:09
Merhaba)
Garip bir sapkınlığım olabilir ama adamın dışarıdan klitorisi sevmediğini vb. söylediğinde söylediği sözler beni çok heyecanlandırıyor.
Evet ve Ben kendim sevmiyorum, seviyorum ve dokunmuyorum. Vajinaya bayılıyorum
Belki de burada bu konuya ilgi duyan ve bu konu hakkında konuşmak ya da açıkça konuşmak isteyen biri vardır. Konuya cevap verebilirsiniz, ben PM’den yazarım veya mümkünse siz bana yazın.
Lütfen ilgilenmiyorsanız görmezden gelin. Herkese iyi eğlenceler :)
[quote=AliceSilence post_id=394219 time=1722827347 user_id=26463] Merhaba) Garip bir sapkınlığım olabilir ama adamın dışarıdan klitorisi sevmediğini vb. söylediğinde söylediği sözler beni çok heyecanlandırıyor. Evet ve Ben kendim sevmiyorum, seviyorum ve dokunmuyorum. Vajinaya bayılıyorum :oops: Belki de burada bu konuya ilgi duyan ve bu konu hakkında konuşmak ya da açıkça konuşmak isteyen biri vardır. Konuya cevap verebilirsiniz, ben PM’den yazarım veya mümkünse siz bana yazın. Lütfen ilgilenmiyorsanız görmezden gelin. Herkese iyi eğlenceler :) [/quote] Bu sizin için alışılmadık bir durum mu?
İnsan uzantılarını sevmek ya da sevmemek herkesin meselesidir.
Herkesin farklı zevkleri vardır.
Ama eğer kulede her şey yolundaysa... ve bu anlaşılabilir bir durumdur.
Sağlıklı bir yaşam tarzı kazandı sana yardım edemem...
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
İnsan uzantılarını sevmek ya da sevmemek herkesin meselesidir. Herkesin farklı zevkleri vardır. Ama eğer kulede her şey yolundaysa... ve bu anlaşılabilir bir durumdur. Sağlıklı bir yaşam tarzı kazandı sana yardım edemem...
[quote=Sherxan post_id=394380 time=1722867143 user_id=18390] Özellikle iç dudaklardan dışarı çıktığında, onu okşamak, emmek hoştur, şık ve harikadır [/quote]İç dudakların arkasından dışarı çıkar??? Bu gerçek değil! :)
Ve cinsel kayıtlar kitabına bakın. Yanlış hatırlamıyorsam oradaki en büyük klitoris 30 cm’den fazlaydı!
Peki nerede? Nerede bilgi bulabilirim?
Sonra internette öyle bir bilim adamının olduğunu yazıyorlar, gördüğünü iddia ediyor.
Fotoğraflar nerede? BELGELER? Kayıtlar mı?
En büyük am hakkında bile nerede ve kimde olduğu yazıyor; memeler, kalçalar, vajina hakkında.
Ve en büyük klitoris hakkında hiçbir şey yok)
Ve cinsel kayıtlar kitabına bakın. Yanlış hatırlamıyorsam oradaki en büyük klitoris 30 cm’den fazlaydı! [/quote] Peki nerede? Nerede bilgi bulabilirim? Sonra internette öyle bir bilim adamının olduğunu yazıyorlar, gördüğünü iddia ediyor. Fotoğraflar nerede? BELGELER? Kayıtlar mı? En büyük am hakkında bile nerede ve kimde olduğu yazıyor; memeler, kalçalar, vajina hakkında. Ve en büyük klitoris hakkında hiçbir şey yok)
Hmmmm, peki, bana dokunuyorsun! İnternette nasıl bilgi arayacağınızı bilmiyor musunuz? Arama motorunu nasıl kullanacağınızı bilmiyor musunuz? Vay! :soru:
[ref=#804000]Hmmmm[/ref], peki, bana dokunuyorsun! İnternette nasıl bilgi arayacağınızı bilmiyor musunuz? Arama motorunu nasıl kullanacağınızı bilmiyor musunuz? Vay! :soru:
niqk: ↑18 Aug 2024, 17:23Hmmmm, peki, bana dokunuyorsun ! İnternette nasıl bilgi arayacağınızı bilmiyor musunuz? Arama motorunu nasıl kullanacağınızı bilmiyor musunuz? Vay!
Peki Nikitko, bana belgenin bağlantısını gönder)
Pekala, bu aptala saygı duy ) nUzun ve şehvetli şeylerin aşığı olarak nereye bakacağını biliyorsun)
[quote=niqk post_id=397835 time=1723991032 user_id=218] [ref=#804000]Hmmmm[/ref], peki, bana dokunuyorsun ! İnternette nasıl bilgi arayacağınızı bilmiyor musunuz? Arama motorunu nasıl kullanacağınızı bilmiyor musunuz? Vay! :voprosy: [/quote] Peki Nikitko, bana belgenin bağlantısını gönder) Pekala, bu aptala saygı duy ) nUzun ve şehvetli şeylerin aşığı olarak nereye bakacağını biliyorsun)
Hmmmm, peki bana dokunuyorsun! İnternette nasıl bilgi arayacağınızı bilmiyor musunuz? Arama motorunu nasıl kullanacağınızı bilmiyor musunuz? Vay!
Peki Nikitko, bana belgenin bağlantısını gönder)
Pekala, bu aptala saygı duy ) nUzun ve şehvetli şeylerin aşığı biri olarak nereye bakacağınızı biliyorsunuz)
Ah, bunu haklı çıkarmak için ne kadar çok bukuff kullanılıyor kendi tembelliğin! Arama motorlarını kullanmayı asla öğrenemeyeceksiniz! Yani kısa ömürlü öleceksin!
Bunun olmasına izin veremem! Göreyim seni! Ve - çalış, çalış, çalış! (Bize kim miras bıraktı biliyor musun? Yoksa bilmiyor musun?)
[quote=Hmmmm post_id=397923 time=1724004459 user_id=22517] [quote=niqk post_id=397835 time=1723991032 user_id= 218] [ref=#804000]Hmmmm[/ref], peki bana dokunuyorsun! İnternette nasıl bilgi arayacağınızı bilmiyor musunuz? Arama motorunu nasıl kullanacağınızı bilmiyor musunuz? Vay! :voprosy: [/quote] Peki Nikitko, bana belgenin bağlantısını gönder) Pekala, bu aptala saygı duy ) nUzun ve şehvetli şeylerin aşığı biri olarak nereye bakacağınızı biliyorsunuz) [/quote]
Ah, bunu haklı çıkarmak için ne kadar çok bukuff kullanılıyor kendi tembelliğin! Arama motorlarını kullanmayı asla öğrenemeyeceksiniz! Yani kısa ömürlü öleceksin! Bunun olmasına izin veremem! Göreyim seni! Ve - çalış, çalış, çalış! (Bize kim miras bıraktı biliyor musun? Yoksa bilmiyor musun?) :det2:
AliceSilence: ↑05 Aug 2024, 06:09
Merhaba)
Garip bir sapkınlığım olabilir ama adamın dışarıdan klitorisi sevmediğini vb. söylediğinde söylediği sözler beni çok heyecanlandırıyor.
Evet ve Ben kendim sevmiyorum, seviyorum ve dokunmuyorum. Vajinaya bayılıyorum
Belki burada da bu konuya ilgi duyan ve bu konu hakkında konuşmak ya da açıkça konuşmak isteyen biri vardır. Konuya yanıt verebilirsin, ben de sana özel mesajla yazarım veya mümkünse sen bana yazabilirsin.
Lütfen, ilgilenmiyorsan görmezden gel. Herkese iyi eğlenceler :)
İlginç bir sapkınlık, daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim))
These users thanked the author İlk Rus for the post:
[quote=AliceSilence post_id=394219 time=1722827347 user_id=26463] Merhaba) Garip bir sapkınlığım olabilir ama adamın dışarıdan klitorisi sevmediğini vb. söylediğinde söylediği sözler beni çok heyecanlandırıyor. Evet ve Ben kendim sevmiyorum, seviyorum ve dokunmuyorum. Vajinaya bayılıyorum Belki burada da bu konuya ilgi duyan ve bu konu hakkında konuşmak ya da açıkça konuşmak isteyen biri vardır. Konuya yanıt verebilirsin, ben de sana özel mesajla yazarım veya mümkünse sen bana yazabilirsin. Lütfen, ilgilenmiyorsan görmezden gel. Herkese iyi eğlenceler :) [/quote] İlginç bir sapkınlık, daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim))
niqk: ↑19 Aug 2024, 17:20
kendi tembelliklerini haklı çıkarmak için acele etmeyin! Arama motorlarını kullanmayı asla öğrenemeyeceksiniz! Yani kısa ömürlü öleceksin!
Bunun olmasına izin veremem! Göreyim seni! Ve - çalış, çalış, çalış! (Bize miras bıraktığını biliyor musunuz? Yoksa bilmiyor musunuz?)
Amcan mı? doğuştan mı yoksa edinilmiş mi?
Büyük klitoris demiştin, ara)
Bir şey gösterene kadar amcık olmak demek, Nikita)
[quote=niqk post_id=398190 time=1724077223 user_id=218] kendi tembelliklerini haklı çıkarmak için acele etmeyin! Arama motorlarını kullanmayı asla öğrenemeyeceksiniz! Yani kısa ömürlü öleceksin! Bunun olmasına izin veremem! Göreyim seni! Ve - çalış, çalış, çalış! (Bize miras bıraktığını biliyor musunuz? Yoksa bilmiyor musunuz?) :det2: [/quote] Amcan mı? doğuştan mı yoksa edinilmiş mi? Büyük klitoris demiştin, ara) Bir şey gösterene kadar amcık olmak demek, Nikita)
Hmmmm, sen ne Nikita, korkaksın, Tartışmayacağım. Eğitiminizin sıfır olduğunu da herkes biliyor. Ve ders çalışmak istemediğin için
aptal bir amcık olarak öleceksin...
[ref=#804000]Hmmmm[/ref], sen ne Nikita, korkaksın, Tartışmayacağım. Eğitiminizin sıfır olduğunu da herkes biliyor. Ve ders çalışmak istemediğin için aptal bir amcık olarak öleceksin...
Çok ilginç. Adamlardan bazıları taksi şoförlerine para yerine oral seks veya seks teklif etti. Buna nasıl tepki verdiler? Peki sonra ne oldu? Hikayelerinizi anlatın))
Last post
Size durumumu anlatacağım. Taksiye binerken Tolmaçevo havaalanına sipariş götürdüm, içeri karı koca, iki çocuk, Azerbaycanlı bir aile bindi. Tolmachevo’da bir adam onu bekleyip geri götürmeyi...
Cunnilingus toplantıları için 50 yaşın altında bir kız bulmak istiyorum, belki bazıları vardır, utangaç olmadan kılık değiştirmiş ve fantezileri tatmin etmek için, zorunluluk olmadan
Neden erkeğimin oğlu sürekli uyurken bizi dinliyor? Neredeyse her gece odasından çıkıyor, yatak odamıza geliyor ve kapıyı dinliyor. Benimki bunu dinlesin dedi. Neden özellikle bunu dinliyor? Annemle...
Last post
Erkekimin oğlu bizi gizlice dinliyor. Neden tiksinmiyor?
Erkekimin oğlu neden benimle dalga geçiyor ve beni taklit ediyor?
Neden tiksinmiyor? Adamımın oğlu benim kazağımı mı giyiyor?! O bir salak...
Annemle sabah seksinin ardından o ve ben konuşmaya başladık ve aile ilişkileri ve bunların nasıl olması gerektiği hakkında düşünmeye başladık. Kim ne derse desin benim için her şey harika. 13-14...
Last post
Gerçek hikayeler ilginçtir! Ve hikaye anlatıcının en son saçmalıklarını tartışmaya hiç ilgi yok! .... Boş - ilgi çekici hiçbir şey yok! Bütün nefret bu!
Gerçekten neden bahsettiğini anlamıyorum, ne...
Forum üyelerinden, SSCB zamanlarının Bohemya sından ve günümüz Rusya’sından en çok kimden nefret ettiklerini bilmek istiyorum.
Last post
Bana gelince, konunun konusunu şu şekilde özetlemek isterim: Televizyonda hangi sanatçılara tahammül ediyorsunuz (değiştirmeyin), ancak onları asla kendiniz için açmayın (herhangi bir medya ve...