Casusluğa nasıl ve kiminle başladığını kim hatırlıyor?
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 1 year 10 months
Re: Casusluğa nasıl ve kime başladıklarını kim hatırlıyor?
Kimseyi gözetlemedim ama çocukken sahildeki çıplak küçük çocuklara bakmayı severdim ama amları nasıl sallanıyordu. :bel_flag:
- These users thanked the author ben sadece for the post (total 4):
- abartı, Veloman, Mart, Alexa
-
- Orgazm!
- Total posts: 568
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir pansiyonda yaşıyorduk ve komşularımızı duşta gözetliyorduk, hâlâ birinin kırmızı amcığı olduğunu hatırlıyorum
5 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Shalun70, aynı hikaye birbirleri tarafından incelendi
5 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Shalun70, aynı hikaye birbirleri tarafından incelendi
- These users thanked the author Maksimum71 for the post:
- abartı
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Orientation: biseksüel
Çocukken arkadaşlarımla birlikte hamamın kadınlar bölümündeki çatlağı gözetlerdik.
- These users thanked the author eyvanB for the post (total 2):
- Maksimum71, alimdjan
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 307
- Registered for: 1 year 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kız kardeşlerini, bazen annesini, bazen de vaftiz kızını gözetliyordu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 2 months
Muhtemelen yaklaşık 8 yaşımdayken annemi ve kız kardeşimi gözetlemeye başladım... çoğunlukla banyoda. Orada her zaman bir boşluk vardı ve bakabiliyordunuz. Annemin büyük, ağır göğüsleri ve bacaklarının arasındaki siyah üçgen beni çok etkilemişti.
Ayrıca masanın altına nasıl tırmandığımı ve annemi işe giderken izlediğimi de hatırlıyorum. Yatak odasında sadece külotla dolaşıyordum. çıplak göğüsleri olan. Hayatımın geri kalanı boyunca nasıl sallandıklarını hatırlayacağım! Ama bunların hepsi çocukların dikizlemesiydi. Ben de bunu neden yaptığımı anlamadım, sadece ilgimi çekti, mastürbasyon bile yapmadım
Ama sonra! Elimde bir aletle etrafı gözetlediğimde tamamen farklı hissettim! Banyo benim en sevdiğim yerdi - her şeyi görebilirsiniz, birkaç kez yandım, ama ciddi bir sonuç olmadı!
Ayrıca masanın altına nasıl tırmandığımı ve annemi işe giderken izlediğimi de hatırlıyorum. Yatak odasında sadece külotla dolaşıyordum. çıplak göğüsleri olan. Hayatımın geri kalanı boyunca nasıl sallandıklarını hatırlayacağım! Ama bunların hepsi çocukların dikizlemesiydi. Ben de bunu neden yaptığımı anlamadım, sadece ilgimi çekti, mastürbasyon bile yapmadım
Ama sonra! Elimde bir aletle etrafı gözetlediğimde tamamen farklı hissettim! Banyo benim en sevdiğim yerdi - her şeyi görebilirsiniz, birkaç kez yandım, ama ciddi bir sonuç olmadı!
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 2 years 3 months
Küvetteki efsanevi pencereden teyzemi ve kuzenlerimi gözetledim. Küçük kız kardeşim beni yaktı ve büyükanneme söylemekle tehdit ederek beni penisimi ve onunla ne yaptığımı göstermeye zorladı)) Meğerse benden birkaç yaş küçük olmasına rağmen, çok fazla ilgi görüyormuş. biliyorum)) ailesini gözetliyordu. Bu temelde o ve ben çok yakın arkadaş olduk. Röntgencilik tutkusu devam ediyor. Günümüzde CCTV kameraları casusluk yapmak için harika bir fırsat sunuyor
- These users thanked the author netshadow99 for the post:
- PavelNokia
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 2 months
Siz ve kız kardeşiniz şu anda birisini mi gözetliyorsunuz?netshadow99: ↑18 Sep 2023, 15:00 Küvetteki efsanevi pencereden teyzemi ve kuzenlerimi gözetledim. Küçük kız kardeşim beni yaktı ve büyükanneme söylemekle tehdit ederek beni penisimi ve onunla ne yaptığımı göstermeye zorladı)) Meğerse benden birkaç yaş küçük olmasına rağmen, çok fazla ilgi görüyormuş. biliyorum)) ailesini gözetliyordu. Bu temelde o ve ben çok yakın arkadaş olduk. Röntgencilik tutkusu devam ediyor. Günümüzde CCTV kameraları casusluk yapmak için harika bir fırsat sunuyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
netshadow99,
Bu yine de çok hoş bir son, muhtemelen hatırladım uzun bir süre kız kardeşlerimin önünde nasıl mastürbasyon yaptığımı. Benim için düşüşten sonraki son çok daha sıradandı. Kız kardeşim beni pencerede fark ederek olduğu gibi dışarı atladı ve yüzlerine ıslak bir havluyla uzaklaştı. Ailesine söylemekle tehdit etti ama şantaj yapmadı. Bu pencereden yetişkinlere bakmaya korkuyordum. Birkaç kez kız kardeşimin arkadaşlarını bizim dairemizdeyken gözetledim ve tuvalete gittim. Ancak tuvaletin yeri pek iyi değildi ve iç çamaşırının rengi ve tarzı ile bir kızın kasık bölgesi dışında çok az şey görülebiliyordu.netshadow99: ↑18 Sep 2023, 15:00 Küçük kız kardeşim yandım ve büyükannemin beni penisimi ve onunla ne yaptığımı göstermeye zorladığını söylemekle tehdit etmesi))
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- netshadow99
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 2 years 3 months
Ben de gözetliyorum))) Ama bir
- These users thanked the author netshadow99 for the post:
- alimdjan
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 9 months
Çocukken ortak bir dairede yaşadım. Banyo penceresinden komşumu gözetledim ve sikilirken duvardan dinledim. Yaşam için izlenimler)
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
Biz oğlanlar olarak arkadaşımızın kız kardeşini hamamın penceresinden izlemeye karar verdik. Geldiler ve bir perde vardı. Bir dal alıp delikten geçirmeye başladılar. Kız kardeşim perdenin seğirdiğini gördü ve bağırmaya başladı, biz olduğumuzu anlayınca... Bir bok görmedik
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Çoğu kişi gibi ben de okulda kızların eteklerinin altında ne olduğunu gözetledim. Hangi sınıf hatırlamıyorum. İlgi nasıl ortaya çıktı.
Ama bir derste sıralarımızın P şeklinde olduğunu çok iyi hatırlıyorum. Kızların karşısına oturdum. Lisede, mini etek moda... Kural olarak bacaklarını bir arada tutarlardı ama bazen unutulurlardı. Ya da belki bilerek onunla dalga geçmişlerdir.
Ama bir derste sıralarımızın P şeklinde olduğunu çok iyi hatırlıyorum. Kızların karşısına oturdum. Lisede, mini etek moda... Kural olarak bacaklarını bir arada tutarlardı ama bazen unutulurlardı. Ya da belki bilerek onunla dalga geçmişlerdir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
Çocukken çoğunlukla annemi gözetlerdimve sarsıldı. Genel olarak baharatlı bir şey görme fırsatınız varsa neden izlemiyorsunuz? Genel olarak röntgencilik benim için başlı başına bir amaç değil.
- These users thanked the author Cock Yaşlı*** for the post:
- alimdjan
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 1 year 6 months
Hala aynı saçmalık. Annem 63 yaşında ama bu özü değiştirmiyor. Gözetleme arkasında, banyodan sonra nasıl tıraş olduğu, işediği vb. ve onu yalama arzusu. Tuvaletteki mırıltıyı duyar duymaz hemen sinirleniyorum.
- These users thanked the author Duster1979 for the post:
- alimdjan
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 6 months
10 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Köyde, Çocukluğumuzda hamamı da ziyaret etmiştik. Orada ilk kez tüylü amcıkları olan yetişkin çıplak kadınları gördüm! O zamanlar kimsenin aklına orada tıraş olmak gelmiyordu. Ve diğer kel kızlarla o kadar zıttı ki onlara bakmak ilginç değildi.
O zaman veya daha sonra bu çocukların babalarının ne tür küçük şeylerle takıldığı ilginç değil miydi?
10 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Köyde, Çocukluğumuzda hamamı da ziyaret etmiştik. Orada ilk kez tüylü amcıkları olan yetişkin çıplak kadınları gördüm! O zamanlar kimsenin aklına orada tıraş olmak gelmiyordu. Ve diğer kel kızlarla o kadar zıttı ki onlara bakmak ilginç değildi.
- These users thanked the author Veloman for the post:
- alexey.bro
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 5 months
Hemen özür dileyeceğim, bunu zaten benzer bir konuya yazmıştım, gördüm ve bir yazı yazmak istedim, kısaca anlatamazsınız ve aynı hikayeyi tekrar yazamayacak kadar tembelim, o yüzden yazacağım kopyalayın
Çocukluğuma dair anılarımı sizinle paylaşmak istedim
n9-10 yaşlarındaydım, tam hatırlamıyorum, sonra banyoya çamaşır makinesi taktık, küvette priz olmadığı için yakınlardan çıkarıp teli ahşap bir kapının pervazına soktular, küvette yatarken buna dikkat ettim ve her şeyin içinden geçtiği çok büyük bir boşluk olduğunu fark ettim. görünürdü ve sonra ilgimi çekti ve onu gözetlemeye karar verdim. abla Nastya, benden 2 yaş büyük, bir akşam onun banyoya gitmesini bekledim ve yerime gittim) o çok heyecan vericiydi çünkü gerçek hayatta hiç çıplak bir kadın bedeni görmemiştim (çocukluğumda internet telefonu yoktu, en fazla video kaydedici vardı) bu çatlağın yanına oturduğumda küveti tam olarak gördüm ve sonra kız kardeşimi çıplak, pembe meme uçlu, pürüzsüz vajinalı gördüm ve penisimin ilk kez dikleşmeye başladığını fark ettim, kendimi ondan ayıramadım. Ama 3 odalı geniş bir ailede yaşadığımız için uzun süre orada oturamadım çünkü her an koridora birileri çıkabiliyordu... O gün ne gördüğümü, nasıl olduğunu unutamadım. Beğendim ve yakında tekrar görmek istiyorum ama öyle oldu ki kız kardeşim teknik okula girdi ve büyükannesinin yanına taşındı, annemi gözetlemeye çalıştım ama bu bana doğru gelmedi ve ben bunu yapmayı bıraktım
Muhtemelen bir yıl sonra koşullar o kadar kötüleşti ki, annemin enstitüye okumaya gelen arkadaşının kızının taşındığı 3 odalı bir dairede bir odayı geçmek zorunda kaldık. İçeride, ebeveynler zaten vardiyalı çalışmaya başlamıştı ve sonra gizli deliğimi hatırladım, bizimle yaşayan kız zaten bir yetişkindi, 17-19 yaşlarında bir yerlerde ve birinde herkesin gittiği güzel bir gündü. işe gitmek için onun banyoya gitmesini bekledim ve titreyerek ve sabırsızlıkla onu gözetlemeye gittim. Sessizce kapıya doğru sürünerek diz çöktüm ve gözlerimi bastırdım, ateşim çıkmış ve titriyor gibiydim, tamamen çıplak, ince bir kız gördüm, saçlarını şampuanla yıkıyordu ve uzun saçlarından sabunlu su akıyordu. siyah saçları, 2 beden muhteşem etli göğüslerine doğru akıyordu. Gözlerime inanamadım, onları kendisine bastırdı ve masaj hareketleriyle şampuanı onlardan yıkadı, bu da onları daha da büyüttü, tüm bunlar onun hafif dolgun kıçından ve güzel bacaklarından aşağı doğru aktı, titriyordum ama yapamadım’ Gözlerimi ondan ayırmadım ve yine pantolonumun içindeki penisimin kalkmaya başladığını hissettim. Gözlerimi bu ilahi formlardan ve bu güzelliğin tüylü amcıklarından alamadım, kendini yıkayıp banyodan çıkmaya başladığında ben çoktan hazırlanmaya başlamıştım, Olya’nın bir an önce çıkmasından endişeleniyordum. ve onu gözetlediklerini fark ettim ama bir jilet aldı ve kıllı amını köpükle köpürtüp tıraş etmeye başladı, özenle ve dikkatlice her şeyi temizledi ve o anda ayağını küvetin üzerine koyduğunda dudaklarını gördüm. , muhteşemdiler, hayatımda böyle bir şey görmemiştim, tombullardı ve biraz pembemsi renkteydiler, ısı vücuduma yayılıyordu, sikim kazık gibi duruyordu ve o anda içimde bir sıcaklık hissetmeye başladım. külotum, sperm sikimden ilk kez akmaya başladı, sadece akmakla kalmadı, aynı zamanda bir şofben gibi dışarı fırlamaya başladı ve o kadar çok ki, ona dokunmamama rağmen, o kadar güçlü bir orgazmdı ki uzun sürdü Muhtemelen 15-20 saniye sonra külotumun her yerine geldim ve hızla oradan uzaklaştım. O andan itibaren orgazmın ne olduğunu hissettim ve gelecekte ona mastürbasyon yapmayı denemek istedim. Annemle babamın işe gitmesini ve komşum Olya’nın duşa gitmesini sabırsızlıkla bekliyordum, hemen onu gözetlemeye gittim, aletimi çıkardım ve ona mastürbasyon yapmaya başladım, bir süre sonra başka bir arkadaşı bu kiracıya geldi ve onunla odada yaşamaya başladı, tamamen farklı bir tipti, dolgundu ve 3-4 büyüklükte büyük göğüsleri vardı, her zaman pürüzsüzce tıraş edilmiş bir amcıktı (muhtemelen bunu nereden öğrendiğimi zaten anlamışsınızdır
) Haftada birkaç kez onları gözetledim, bu güzel kıvrımları izlemeyi kesinlikle çok sevdim, büyük zevk aldım ve yavaşça penisime mastürbasyon yaptım ve her zaman geldiler, elastik göğüslerini yıkadılar, kedilerini ve kıçlarını köpürttüler, elinde siki olan bir gencin arkalarına kapıya baktığından ve doğaüstü bir zevk yaşadığından şüphelenmediler bile, belki de orada biraz şişirdiğim için şüpheleniyorlardı) ) Onları gerçekten becermek istedim ama yalan söylemeyeceğim, olmadı, ama onları hayatım boyunca hatırlayacağım, yıllar sonra, şimdi zaten 33 yaşındayım, bu sürtüğe mutlu bir şekilde dönüp onları izlerdim yine büyük bir keyifle onlara mastürbasyon yapardım
Çocukluğuma dair anılarımı sizinle paylaşmak istedim
n9-10 yaşlarındaydım, tam hatırlamıyorum, sonra banyoya çamaşır makinesi taktık, küvette priz olmadığı için yakınlardan çıkarıp teli ahşap bir kapının pervazına soktular, küvette yatarken buna dikkat ettim ve her şeyin içinden geçtiği çok büyük bir boşluk olduğunu fark ettim. görünürdü ve sonra ilgimi çekti ve onu gözetlemeye karar verdim. abla Nastya, benden 2 yaş büyük, bir akşam onun banyoya gitmesini bekledim ve yerime gittim) o çok heyecan vericiydi çünkü gerçek hayatta hiç çıplak bir kadın bedeni görmemiştim (çocukluğumda internet telefonu yoktu, en fazla video kaydedici vardı) bu çatlağın yanına oturduğumda küveti tam olarak gördüm ve sonra kız kardeşimi çıplak, pembe meme uçlu, pürüzsüz vajinalı gördüm ve penisimin ilk kez dikleşmeye başladığını fark ettim, kendimi ondan ayıramadım. Ama 3 odalı geniş bir ailede yaşadığımız için uzun süre orada oturamadım çünkü her an koridora birileri çıkabiliyordu... O gün ne gördüğümü, nasıl olduğunu unutamadım. Beğendim ve yakında tekrar görmek istiyorum ama öyle oldu ki kız kardeşim teknik okula girdi ve büyükannesinin yanına taşındı, annemi gözetlemeye çalıştım ama bu bana doğru gelmedi ve ben bunu yapmayı bıraktım
Muhtemelen bir yıl sonra koşullar o kadar kötüleşti ki, annemin enstitüye okumaya gelen arkadaşının kızının taşındığı 3 odalı bir dairede bir odayı geçmek zorunda kaldık. İçeride, ebeveynler zaten vardiyalı çalışmaya başlamıştı ve sonra gizli deliğimi hatırladım, bizimle yaşayan kız zaten bir yetişkindi, 17-19 yaşlarında bir yerlerde ve birinde herkesin gittiği güzel bir gündü. işe gitmek için onun banyoya gitmesini bekledim ve titreyerek ve sabırsızlıkla onu gözetlemeye gittim. Sessizce kapıya doğru sürünerek diz çöktüm ve gözlerimi bastırdım, ateşim çıkmış ve titriyor gibiydim, tamamen çıplak, ince bir kız gördüm, saçlarını şampuanla yıkıyordu ve uzun saçlarından sabunlu su akıyordu. siyah saçları, 2 beden muhteşem etli göğüslerine doğru akıyordu. Gözlerime inanamadım, onları kendisine bastırdı ve masaj hareketleriyle şampuanı onlardan yıkadı, bu da onları daha da büyüttü, tüm bunlar onun hafif dolgun kıçından ve güzel bacaklarından aşağı doğru aktı, titriyordum ama yapamadım’ Gözlerimi ondan ayırmadım ve yine pantolonumun içindeki penisimin kalkmaya başladığını hissettim. Gözlerimi bu ilahi formlardan ve bu güzelliğin tüylü amcıklarından alamadım, kendini yıkayıp banyodan çıkmaya başladığında ben çoktan hazırlanmaya başlamıştım, Olya’nın bir an önce çıkmasından endişeleniyordum. ve onu gözetlediklerini fark ettim ama bir jilet aldı ve kıllı amını köpükle köpürtüp tıraş etmeye başladı, özenle ve dikkatlice her şeyi temizledi ve o anda ayağını küvetin üzerine koyduğunda dudaklarını gördüm. , muhteşemdiler, hayatımda böyle bir şey görmemiştim, tombullardı ve biraz pembemsi renkteydiler, ısı vücuduma yayılıyordu, sikim kazık gibi duruyordu ve o anda içimde bir sıcaklık hissetmeye başladım. külotum, sperm sikimden ilk kez akmaya başladı, sadece akmakla kalmadı, aynı zamanda bir şofben gibi dışarı fırlamaya başladı ve o kadar çok ki, ona dokunmamama rağmen, o kadar güçlü bir orgazmdı ki uzun sürdü Muhtemelen 15-20 saniye sonra külotumun her yerine geldim ve hızla oradan uzaklaştım. O andan itibaren orgazmın ne olduğunu hissettim ve gelecekte ona mastürbasyon yapmayı denemek istedim. Annemle babamın işe gitmesini ve komşum Olya’nın duşa gitmesini sabırsızlıkla bekliyordum, hemen onu gözetlemeye gittim, aletimi çıkardım ve ona mastürbasyon yapmaya başladım, bir süre sonra başka bir arkadaşı bu kiracıya geldi ve onunla odada yaşamaya başladı, tamamen farklı bir tipti, dolgundu ve 3-4 büyüklükte büyük göğüsleri vardı, her zaman pürüzsüzce tıraş edilmiş bir amcıktı (muhtemelen bunu nereden öğrendiğimi zaten anlamışsınızdır
- These users thanked the author alexey.bro for the post (total 4):
- Oleg257, Fargal94, Manfred, Fedor36
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Bakmaya utanıyordum...
Ama bu olduğunda, bu benim kendi isteğimle değildi - sadece erkekler kızlara bakmak için seslendiğinde.
Çıkmaz: reddetmek sakıncalıdır... ve kabul etmek de sakıncalıdır.
Çocuklarla gitmem gerekiyordu; izleyip sonra tartışıyordum... Ve ne zaman, hangi yaşta... bana göre 13 yaşında, turizm merkezine ve ayrıca kampa.
Ben ve tüm "modern" ben, seks arkadaşlarım evde çıplakken onlara yakından bakmıyorum.
Görünüşe göre gözetleme anaokulu zamanlarından beri, tuvaletin paylaşıldığı dönemden itibaren başlamıştı ve öğretmenler gözetleyenleri utandırıyordu.
Kızlar da koşarak dışarı çıktılar ve oğlanlardan biri hakkında şikayette bulundular: "Neden böyle saçmalıklara bakıyor?" Anaokulu öğretmeni köşeye bir gözetleyici koydu.
Ben 9 yaşındayken annem köylü bir adamla tanıştı ve biz onunla yaşamaya gittik.
Her türlü Akrabaların sık sık hamama gitmek, sarhoş olmak için onunla bir araya geldiği...
Çok insan var, bir an önce hamama gitmemiz gerekiyor ama onlar tüm kalabalıkla birlikte gitmiyorlar ...
Genel olarak, etik kurallara göre bölünmüş ve "kadrolu" oluşturulmuşlardı -
kim olursa olsun, örneğin "karı koca", "bekar erkekler", "evli olmayan kadınlar".. ama çocuklara gelince, durum biraz daha karmaşık. Çocuklar ben ve iki kızdık. Biri benim yaşım, kendisi de sınıf arkadaşım, diğeri ise bir yaş küçük, kız kardeşi.
Annem bizi yıkadı.
Diğer yıkayıcıları veya temizleyicileri her zaman reddettim. Ve o zaman kendimi yıkamamıştım.
Elbette annemin üzerinde elbise vardı ve çok ısınmamak için gömlek gibi bir şey giymişti.
Genelde eğer yabancılar yoksa evde giyinirdim. Kızlar ve ben de doğal olarak hamamda çıplaktık.
Akşam saatlerinde hamamda alacakaranlık oluyor, gerçekten hiçbir şey göremiyorsunuz. Evet, utandığım için yakından bakmadım.
Annem beni yıkarken kızların nasıl oynadıklarını, yerden yere tırmanıp atladıklarını sadece çevresel görüşle gördüm.
Ve onları yıkadığında tamamen arkamı döndüm, banyo penceresinden bahçenin karanlığına baktım.
Yıkandıktan sonra annem bize uzun gömlekler (gecelik gibi) giydirdi ve koşarak eve girdik.
Ocağa oturdular, oynadılar...
Ve sonra herkes yıkandıktan sonra masaya oturdular.
Ama bu olduğunda, bu benim kendi isteğimle değildi - sadece erkekler kızlara bakmak için seslendiğinde.
Çıkmaz: reddetmek sakıncalıdır... ve kabul etmek de sakıncalıdır.
Çocuklarla gitmem gerekiyordu; izleyip sonra tartışıyordum... Ve ne zaman, hangi yaşta... bana göre 13 yaşında, turizm merkezine ve ayrıca kampa.
Ben ve tüm "modern" ben, seks arkadaşlarım evde çıplakken onlara yakından bakmıyorum.
Görünüşe göre gözetleme anaokulu zamanlarından beri, tuvaletin paylaşıldığı dönemden itibaren başlamıştı ve öğretmenler gözetleyenleri utandırıyordu.
Kızlar da koşarak dışarı çıktılar ve oğlanlardan biri hakkında şikayette bulundular: "Neden böyle saçmalıklara bakıyor?" Anaokulu öğretmeni köşeye bir gözetleyici koydu.
Ben 9 yaşındayken annem köylü bir adamla tanıştı ve biz onunla yaşamaya gittik.
Her türlü Akrabaların sık sık hamama gitmek, sarhoş olmak için onunla bir araya geldiği...
Çok insan var, bir an önce hamama gitmemiz gerekiyor ama onlar tüm kalabalıkla birlikte gitmiyorlar ...
Genel olarak, etik kurallara göre bölünmüş ve "kadrolu" oluşturulmuşlardı -
kim olursa olsun, örneğin "karı koca", "bekar erkekler", "evli olmayan kadınlar".. ama çocuklara gelince, durum biraz daha karmaşık. Çocuklar ben ve iki kızdık. Biri benim yaşım, kendisi de sınıf arkadaşım, diğeri ise bir yaş küçük, kız kardeşi.
Annem bizi yıkadı.
Diğer yıkayıcıları veya temizleyicileri her zaman reddettim. Ve o zaman kendimi yıkamamıştım.
Elbette annemin üzerinde elbise vardı ve çok ısınmamak için gömlek gibi bir şey giymişti.
Genelde eğer yabancılar yoksa evde giyinirdim. Kızlar ve ben de doğal olarak hamamda çıplaktık.
Akşam saatlerinde hamamda alacakaranlık oluyor, gerçekten hiçbir şey göremiyorsunuz. Evet, utandığım için yakından bakmadım.
Annem beni yıkarken kızların nasıl oynadıklarını, yerden yere tırmanıp atladıklarını sadece çevresel görüşle gördüm.
Ve onları yıkadığında tamamen arkamı döndüm, banyo penceresinden bahçenin karanlığına baktım.
Yıkandıktan sonra annem bize uzun gömlekler (gecelik gibi) giydirdi ve koşarak eve girdik.
Ocağa oturdular, oynadılar...
Ve sonra herkes yıkandıktan sonra masaya oturdular.
- These users thanked the author Vay for the post (total 3):
- alexey.bro, Oleg257, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Hamamımız vardı, akrabalar buhar banyosu yapmaya geldi, çiftler halinde gittiler, herkes farklı şekillerde sikişti.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 9 months
Çocukluk çağında herkes karşı cinse ilgi duymaz. Üstelik o zamanlar İnternet yoktu
- These users thanked the author slavik.meshalkin for the post:
- alexey.bro
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
10-12 yaşlarındaydı, herkesin arkasında hamamdaydı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 7 months
Kafanız karışmasaydı her ikisi için de ilginç olabilirdi.ElenaLukina: ↑08 Jul 2022, 17:42 Bir gün oraya dürbünü doğrultursanız ve karşılık olarak başka bir dürbün size bakarsa şaşırırsınız))
- These users thanked the author Mart for the post (total 2):
- pembe_, Biyel kolu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 1 year 7 months
Tam olarak aynı, 15 ila 17 yaşları arasında bir yerde, komşumu ve (kocasının orada zaman zaman becerdiği) annesini gözetlemiştim. (zaman) banyoda kendilerini yıkadıklarında, biz ortak bir dairede yaşıyorduk. Ah, .. sonra yüzüm mosmor olana kadar kendimi soydum.
- These users thanked the author Dekan44 for the post:
- alexey.bro
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- These users thanked the author vladlen for the post (total 8):
- Mart, Oleg257, Dekan44, alexey.bro, Maksimum71, Fargal94, siniter, Funtik
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
vladlen, Ah evet.. fotoğraf muhteşem) ) :iyi:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 3 months
Ben korkakken, kampta bir kadını duşta gözetlemiştim, liseli kızlar nasıl yıkanıyordu, o zamanlar çok heyecanlıydı ama dayanamadım ve yüksek sesle osurdum, ayrılmak zorunda kaldım (
-
- Orgazm!
- Total posts: 568
удачный кадорvladlen: ↑28 Jan 2024, 23:45понимаю. ayrıca :)подглядывал за соседкой и её мамашей
https://i.postimg.cc/CKqRqhY8/photo-2022-11-15-13-58-28.jpg
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 190
- Registered for: 1 year 2 months
Çocukken ailemi gözetledim, tüm detayları gördüm, fırsat buldukça kardeşime, arkadaşlarıma ve onların partnerlerine de baktım. Parkta bir çiftin seks yaptığını hatırlıyorum, ayrıca
’i de izlemiştim.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
10-12 yaşlarında köyde sokakta duş vardı, kapı çatlaktı ve sürekli havluyla örtülüyordu ama bir şeyler görülebiliyordu, bu yüzden her akşam amcamın karısını banyo yaparken gözetliyordum. ) Tamamen kıllıydı. O yaşta tüm bunları görmek alışılmadık bir şey.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 11 months
Ben orijinal değilim. Anne için, ebeveynler için
-
- Flört etmek
- Registered for: 9 months
Muhtemelen 14-15 yaşlarındaydım. Tatile dağlardaki bir üsse gittik. Teyzem ve oğlu, onun iki arkadaşı. Oğlum sıkılmasın diye beni götürdüler. 11 yaşındaydı.
Bir ev kiraladık ve orada hamam vardı. Kadınlar benden onu boğmamı istedi. Kardeşim ve ben gittik, sonra akşam kadınlar gitti. Bir süre sonra teyzem eve geliyor ve benden birkaç kova soğuk su getirmemi istiyor. Bittiler ve kuyudan taşınmaları gerekiyor. Kovalarla su taşıyorum ama hamamın kapısı açık. Teyze onun karşısında çıplak ve üzerini örtmeden oturuyor. Görünüşe göre karanlıktan görülemiyordum. Yaklaştığında elleriyle göğsünü kapattı ve bacaklarını hafifçe hareket ettirdi. Kovaları kapı eşiğine bırakmamı söyledi. Ayrıldım. Ve o anda arkadaşlarını çıplak görmek için çılgınca bir istek doğdu. Herkes buhar odasına girene kadar bekledim ve hamamın etrafında dolaştım. Ve pencereden bakmaya başladı. Bu benim ilk deneyimimdi. O zamandan beri röntgencilik konusu aklımdan çıkmıyor.
Bir ev kiraladık ve orada hamam vardı. Kadınlar benden onu boğmamı istedi. Kardeşim ve ben gittik, sonra akşam kadınlar gitti. Bir süre sonra teyzem eve geliyor ve benden birkaç kova soğuk su getirmemi istiyor. Bittiler ve kuyudan taşınmaları gerekiyor. Kovalarla su taşıyorum ama hamamın kapısı açık. Teyze onun karşısında çıplak ve üzerini örtmeden oturuyor. Görünüşe göre karanlıktan görülemiyordum. Yaklaştığında elleriyle göğsünü kapattı ve bacaklarını hafifçe hareket ettirdi. Kovaları kapı eşiğine bırakmamı söyledi. Ayrıldım. Ve o anda arkadaşlarını çıplak görmek için çılgınca bir istek doğdu. Herkes buhar odasına girene kadar bekledim ve hamamın etrafında dolaştım. Ve pencereden bakmaya başladı. Bu benim ilk deneyimimdi. O zamandan beri röntgencilik konusu aklımdan çıkmıyor.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Annem için teyze. Kıyafet değiştirirken ya da duş alırken. Bazen beni bunu yaparken yakaladılar. Teyzem azarladı ama annem sakindi. Aynı zamanda teyzem iç çamaşırlarıyla ya da annemin her zaman örtülü olduğu bir halde karşıma çıkabiliyor.
-
- Flört etmek
İç çamaşırı giyme konusunda.
Şimdi karısının kız kardeşi Benim yanımda tişört ve dantelli külotla dolaşmayı, sadece iç çamaşırıyla kıyafet değiştirmeyi göze alabiliyorum. Sahile giderken birkaç kez önümde külotunu değiştirdi. Bacaklarını sımsıkı kenetleyerek bir sandalyeye oturdu, normal iç çamaşırını çıkardı ve mayosunu giydi. Elbette özel bir şey görünmüyor. Ancak pubisin bir kısmı görülüyor.
Eşim bundan hiç hoşlanmıyor ve bu tür gösterilerden sonra onu mümkün olan her şekilde azarlıyor.
Şimdi karısının kız kardeşi Benim yanımda tişört ve dantelli külotla dolaşmayı, sadece iç çamaşırıyla kıyafet değiştirmeyi göze alabiliyorum. Sahile giderken birkaç kez önümde külotunu değiştirdi. Bacaklarını sımsıkı kenetleyerek bir sandalyeye oturdu, normal iç çamaşırını çıkardı ve mayosunu giydi. Elbette özel bir şey görünmüyor. Ancak pubisin bir kısmı görülüyor.
Eşim bundan hiç hoşlanmıyor ve bu tür gösterilerden sonra onu mümkün olan her şekilde azarlıyor.
- These users thanked the author AWDXXX for the post:
- Kardeş Tuk
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 104 Replies
- 4520 Views
-
Last post by Saç gömlek