Aile hayatım.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Sona ermek
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Aile hayatım.

Unread post by Sona ermek »

Eşimle 5 yıldır evliyiz. Ben 32 yaşındayım, o ise 24. Klasikte yazdığı gibi, bütün mutlu aileler birbirine benzer, her mutsuz aile kendine göre mutsuzdur.
Her şey acı verici derecede sıradan başladı. Bir çocuk doğdu, çok çalışmak zorunda kaldım, Ksenya kilo aldı ve bir şekilde seks miktarı tamamen durana kadar yavaş yavaş azalmaya başladı. Ve henüz çalışmadığı yalnızlıktan dolayı karısı, yan tarafta iletişim aramaya başladı. İlk başta sadece iletişimdi, bu beni bir şekilde utandırdı, hatta birkaç kez telefonunu aldım ve onun çıplak fotoğraflarını birine gönderdiğini gördüm, ama ne yazık ki. Bazı nedenlerden dolayı beni aldatmasını gerçekten istedim. Hayır, bu düşünce beni heyecanlandırmadı, muhtemelen sadece onun kendini suçlu hissetmesini istedim.
Ksenya birkaç kez St. Petersburg’dan mektup arkadaşının yanına gitti. Hep ondan, yolculuktan bahsettim. Hiçbir şey yoktu. Geçen hafta, başka bir geziden sonra hiç kendinde değildi. Kardeşimle bir toplantıdan doğal olarak sarhoş olarak döndüm ve ona Moskova’da seks yapıp yapmadığını sordum. Var olduğunu söyledi. Ona bakmak çok yazıktı ve elimde bir şişe birayla mutfakta yere oturdum ve zafer kazandım. Ksenya duygularından ve yaşadıklarından bahsederken, özür dilemeye çalışırken sertleştiğimi hissettim.
Bu itiraf sahnesinden sonra sigara içmek için sokak balkonuna çıktı ve ben yalnız kaldım. düşüncelerim ile. Ve onu zorla sikmeyi, onu zorla almayı çok istediğimi fark ettim.
Balkonuna çıktım ve bir sigara da yaktım. Ona baktım. Bakışlarıma dayanamadı ve korkuluklara doğru döndü. Sigarayı bitirdikten sonra arkasından yürüdüm ve ellerimi kalçalarına koydum. Ksenia ona sarılmak istediğimi düşündü ve bana doğru dönmeye çalıştı. Buna kaba bir şekilde izin vermedim ve sırtına bastırarak göğsünü tırabzanlara doğru bastırdım. Eşim sütyen veya külot giymemişti, bu yüzden pantolonunu aşağı çekmek zorunda kaldım ki bu hiç de zor olmadı.
- Zhenya!?
- çeneni kapat, kaltak, - birlikteyken hala aktif bir seks hayatım vardı, eşim sık sık benden kaba sözler istiyordu ama bu benim için her zaman zordu. Bu sefer değil.
Bir elimle boynunu tuttum, diğer elimle de bacaklarının arasına koydum. Elbette vajinası kuruydu. Ben de onu saçından tuttum, sonra başını kaldırdım, bir şey söylemek istedi ama izin vermedim ve üç parmağımı ağzına soktum.
- Em şunu, yoksa ben yapacağım seni kuru sikmek için.
Parmaklarımı ağzından çekip elimi tekrar bacaklarımın arasına koydum ve zaten akmaya başladığını fark ettim. Bu durumdan memnun değildim çünkü cezalandırılması gerekiyordu. Parmaklarımı amının içine soktuğumda bir inilti çıkardı. Onu parmaklarımla sikmeye başladım. Onları her çıkardığımda, daha da derine yerleştirmeye çalıştım.
- aaah, Zhenya.... Kahretsin... Aaaah.. siktir et beni
Parmaklarımı çektim karım şortumu çıkardı ve aletini ona koydu. Zaten aşırı uyarılmış olmam ve uzun süredir cinsiyetin yokluğunun rol oynaması nedeniyle boşalmaya başladım. Sikimi kalçalarımın arasında tutarak bitirmeye ve bitirmeye devam ettim.
- kaltak, yemin ettim.
Ve sik hala ayaktayken, onu başka bir deliğe koydum.
n- Zhenya, oraya gitme, hazır değilim.
Bunun için onun kıçına vurdum ve kırmızı bir avuç izi bıraktım, bu da onun çığlık atmasına neden oldu.
Basmaya başladım aletim onun deliğinde. Bazen anal pratik yapıyorduk, bu yüzden girmem benim için zor olmadı. Kafa zaten onun içindeyken yeniden heyecanlanmaya başladım. Ve sikimi kıçına doğru ittikçe, gittikçe daha da zorlaştı. Onu bacaklarını daha geniş açmaya zorladıktan sonra iki elimle kalçalarını tuttum ve kelimenin tam anlamıyla onu sonuna kadar sapladım. Ksenya bir eliyle tırabzanı tutarken diğer eliyle çığlık atmamak için ağzını kapattı, bu yüzden ondan boğuk bir inilti geldi.
Tüm vücudumu ona yasladım ve onu sertçe sikmeye başladım. Bazen penisini çıkardı, onunla dalga geçti, amına hafifçe girdi ve onu tekrar kıçından becerdi. Boşalmak üzere olduğumu hissettim. Bu nedenle, zar zor kendimi tutarak penisimi kıçımdan çıkardım. Onu yüzüme bakacak şekilde çevirdim ve önümde diz çökmesi için omuzlarına bastırdım. Diz çöktüğü anda boşalmaya başladım. İlk iki atış yüzüne çarptı. Ağzını parmaklarımla açtım ve boşalma penisimi içine soktum. Daha sonra iki elimle eşimin kafasını tutarak kasıklarıma bastırdım. Geri kalanını boğazından aşağı indirdikten sonra ondan uzaklaştım.
Bir sigara çıkardım ve yaktım. Pantolonu indirilmiş ve üzeri spermle kaplı halde dizlerinin üzerinde oturuyordu. Gözlerinin içine baktım, sırıttım ve sigaramın külünü onun üzerine fırlattım.
These users thanked the author Sona ermek for the post:
Alex7515
Parapar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82
Registered for: 1 year
Orientation: biseksüel
 Cevap: Aile hayatım.

Unread post by Parapar »

defolup gideceğim........
Автор темы
Sona ermek
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Aile hayatım.

Unread post by Sona ermek »

Aile hayatımla ilgili hikayenin devamı.

Önceki olaydan sonra eşimle elbette iyi bir ilişkimiz yoktu. Tek şey, onu köpek stiline sokup istediğim zaman sikebilirim. Artık boşalmasından endişe eden o sevgi dolu koca değildim sevgilimkarısı olsun ya da olmasın. Hiç konuşmadık bile, sadece ağzında ya da yüzünde bitirdiğimde gözlerimiz şaştı.
Ksenia ve ben evlenmeden önce benimle arkadaşım Edik arasında bir seçim yapmak zorundaydı. Ama benden hamile kaldı. Ve düğünden yaklaşık altı ay sonra karısı onu öptüğünü itiraf etti. Benim için bu ihanet değildi ama görünüş uğruna kırılmış gibi davrandım.
Aile hayatımızın zamanının sayılı olduğu çoktan belli olmuştu, bu yüzden geri kalanının tadını tamamen çıkarmaya karar verdim. Edik’le tanıştıktan sonra ona kırık aşk gemimi anlattım. Ve onu karımı birlikte sikmeye davet etti. Gestaltını kapatmak istediğinden emindim. Ve o da kabul etti. Onunla iletişimi sürdürmesi ve onu kendine aşık etmesi konusunda anlaştık. Ksenia’nın aşık olmaktan başka seçeneği yoktu. Erkek arkadaşı Allah bilir nerede, er ya da geç ayrılacağım ve 18 yaşından beri neredeyse sürekli erkeklerle yaşıyor ve yalnızlıkla baş edemiyor.
Birkaç aydır arkadaşım ve ben planımızı uyguluyorduk. Eşime karşı daha da soğudum ve son bir aydır onu becermemek için kendimi tutuyorum. Gün geldi. Çocuğu anneme götürdüm ve eşime stok nedeniyle bugün geceyi mağazada geçireceğimi söyledim. Ksenya elbette Edik’i evimize davet etti. Plan işe yaradı.
Edik bana gelebileceğimi söyledi. Sessizce daireye girip odaya girdim. Karşıma çıkan resim anında penisimi ayağa kaldırdı. Edik yatakta yatıyordu ve karısı onu emiyor, kıçını bana gösteriyordu. Vajinasından uyluğuna doğru bir sperm akıntısının akması sayesinde, onun içindeki işi zaten bitirdiğini ve şimdi arkadaşımın penisini ikinci ziyarete hazırladığını fark ettim.
Edik’e göz kırptım ve soyundum. Ksenia’nın kıçı rahatça yatağın en ucundaydı. Sikimi aldım ve onun iğne deliğine nişan aldım. Penisimi yerleştirdikten sonra hızla başımı içeri soktum ve eşimin bir şey fark etmesine fırsat vermeden onu kalçalarından tutup üzerime çektim. Şaşırarak emmeyi bıraktı ve doğrulmaya çalıştı. Ama elimle onu sırtına bastırdım ve Edik iki eliyle ağzını tekrar penisinin üzerine koydu. Ve ilk başta kendini emdiyse şimdi arkadaşım aklını başına toplamasına izin vermeden ağzına sokuyordu.
"Ne fahişe, bir sik sana yetmezmiş" dedim. Ksenia yanıt olarak yalnızca mırıldanabildi.
Arkadaşımın uyluklarından spermini topladım ve Ksenia’nın anüsüne sürdüm. Eşimin kıçını daha rahat kavrayarak iki baş parmağımı da kıçına sokmaya başladım. Ne yazık ki herhangi bir direnç göstermedi; penisini ağzından sadece hafifçe bıraktı ve inledi. Onu becermeye devam ederek parmaklarımla anüsünü uzattım.
Bir ay boyunca seks yapmamanın bedeli ağır oldu ve birkaç dakika sonra çoktan onun içine boşalmaya başlamıştım. İki porsiyon spermin amına çok fazla geldiği ortaya çıktı, kelimenin tam anlamıyla döküldü. Avucumu yukarı kaldırdım ve benim ve arkadaşımın karışık spermlerini topladım. Karısının yanına yürüdü. Onu saçlarından tutarak Edik’in penisinden uzaklaştırdı ve topladığı her şeyi yüzüne sürdü. Daha sonra önce bir yanağına, sonra diğer yanağına tokat attı. Onu boğazından yakaladım, gözlerinin içine baktım:
- ve şimdi kaltak, iki deliğini de yırtacağız.
Edik aşağı indi ve iki kez sikilen amını sikinin üzerine oturttu. Ve arkadan zaten hazır olan anüse yerleştim. Yine iki başparmağımı içine sokarak onu uzatmaya başladım ve parmaklarımla birlikte penisimi içeri soktum. Ksenya inledi ama bu inlemede acı zaten hissediliyordu.
- Onu yırtacağız dedim.
Dönüşümlü olarak onu siklerimizle sikmeye başladık. Edik, Xena’ya zarar vermeye çalıştığımı fark etti ve ona ayak uydurmaya karar verdi. Meme ucunu aldı ve çekmeye başladı, bu da kadının yeniden acı içinde inlemesine neden oldu.
Onu 10 dakika siktikten sonra penisimi ondan çıkardım. Ona önden yaklaştı ve ağzından sikmeye başladı. Edik hızlandı ve uzun süredir acı çeken amını çılgınca dövdü. Ksenya sikinde boğuldu ve nefes alamıyordu. Sonunda boşalmaya başladım. Spermin bir kısmını boğazına, bir kısmını da zaten bitmiş yüzüne döktü. Arkadaşım da gelip onu elinden aldı.
Önümüzde yatakta yatıyordu. Bütün yüzü sıçradı, sperm kedisinden açık anüsüne aktı.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”