Tavsiyenize ihtiyacımız var (kızlardan ve erkeklerden). İlk seks yaklaşıyor

Bu bölüm, bir kadının hayatında bekaretinin bozulması gibi önemli bir olaya ayrılmıştır
Orjinallik
Potansiyel seks nesnesi
 Tavsiyenize ihtiyacımız var (kızlardan ve erkeklerden). İlk seks yaklaşıyor

Unread post by Orjinallik »

Kız arkadaşımla ilk kez seks yapmak üzereyim, o bakire. Artık bakire değilim ama bu tür kızlarla hiç deneyimim yok.
Tavsiyene ihtiyacım var, belki daha yetkin davranmam gereken anlar vardır. Penis 14-15 cm, ortalama genişlikte, kızları memnun etti, sık sık buluşmak istediler.
Başka bir ilgi çekici soru:
1. Bekaretinizi alabileceğiniz en iyi yer neresidir (banyo, yatak vb.);
2. İlave yağlayıcı eklemeli miyim (ikinci ve üçüncü turlarda sıklıkla kullandım).
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Bu benim ilk seferimdi, garip ama kan yoktu ve ne olduğunu söylemedim...

Unread post by Guest »

İlk seferimdi, garip ama kan yoktu ve o kadar da acı verici olduğunu söyleyemem
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Tavsiyenize ihtiyacım var (kızlardan ve erkeklerden). Kız arkadaşımla ilk seks yaklaşıyor...

Unread post by Nikk »

Bir kızın bekaretini bozmanın en iyi yolu yataktır. Önemli olan acele etmemek, her şeyi nazikçe ve şefkatle yapmak, arkadaşınızı cesaretlendirmek, kayganlaştırıcı kullanmak (hem peniste hem de vajina girişinde), ön sevişme kullanmak ve eylemden sonra okşamaktır. Bu olay onun hafızasında hayatının en mutlu anı olarak kalsın! İyi şanlar!
Mergenor
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
 Yanıt: Tavsiyenize ihtiyacım var (kızlardan ve erkeklerden). Kız arkadaşımla ilk seks yaklaşıyor...

Unread post by Mergenor »

Mümkün olduğunca çok ön sevişme!
Fritz
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285
 Yanıt: Tavsiyenize ihtiyacım var (kızlardan ve erkeklerden). İlk seks yaklaşıyor

Unread post by Fritz »

Kızlık zarının daha iyi açılması için kızın bacaklarını olabildiğince yükseğe sarın, kızlık zarı maksimuma kadar gerilir ve penis yerleştirildiğinde daha verimli bir şekilde kırılır; kızlık zarı yırtıldığı anda bacaklar indirilebilir. Tabii ki okşuyorum, okşuyorum, okşuyorum ve mümkün olduğunca çok okşuyorum. Bekaretinizin yakın çekim fotoğrafını çekin))))) sonra gösterin))))
These users thanked the author Fritz for the post:
Juravl
Kedi Matroskin.
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
 Yanıt: Tavsiyenize ihtiyacım var (kızlardan ve erkeklerden). İlk seks yaklaşıyor

Unread post by Kedi Matroskin. »

Önemli olan acele etmemek (tavsiye etmek kolay olsa da).
Parmağınızla daha fazla yağlayıcı uygulayın. Orada bile, tam ortasında. Bu arada, parmak bariyeri hafif bir gerilimle aşar - bunun için sadece deliğin boyutu yeterlidir. Kendinizi de yağlamayı unutmayın.
En iyi pozlar: Sırt üstü yatar, dizleri bükülmüş ve birbirinden ayrıktır. Eller başınızın arkasında.
Ya da kanepenin yanında diz çöküyor, bacakları hafifçe ayrık ve göğsü kanepede olacak şekilde yatıyor. Ellerinizi belinizin arkasına koyun.
"Sadece içeri sok, çıkar" ve orada durmaya hazır olun (bunun çok zor olduğunu biliyorum). Ve aslında 3-4’ten sonra günün en başından itibaren her şeye yeniden devam edin.
Fakat bundan önce şampanya ve kek olmazsa olmazdır. Sonuçta bu ikiniz için de bir tatil!
Sonat
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Orientation: biseksüel

Unread post by Sonat »

Tabii ki heyecan falan. ama asıl önemli olan, ana acımasız bir itmedir. onun için üzülme, içeri gel. Geri dönüş yok. Ve ertesi gün düzeltin. Siktir git zaten
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Bekaret ve onunla ilgili her şey”