Kayınvalidem istiyorum
-
Автор темыZ00fil
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel

Kayınvalidem her anlamda ateştir. Kocası bir yıldır iktidarsızdı ve kayınvalidesi de uzun zaman önce histerektomi ameliyatı geçirmişti. Onu seks için almak istiyorum, tecrübesi olan var mı? Zor değilse paylaş
- These users thanked the author Z00fil for the post:
- seksmarina80
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Kayınvalide istiyorum
Vicdanınız var mı? Kadın zaten bir yıldır seks yapıyor!!!!!!!!!!! Neden şimdi hareket etmeye başlıyorsun?
Alınmayın!
Vicdanınız var mı? Kadın zaten bir yıldır seks yapıyor!!!!!!!!!!! Neden şimdi hareket etmeye başlıyorsun?
-
Автор темыZ00fil
- heyecanlanıyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 3 years 5 months
Gelecekte karınızı hayal etmek istiyorsanız, kayınvalidenize bakın!
Hiçbir anlamı yok.....Sizin versiyon.
?!?!?! Peki bundan önce gözleriniz bağlı mıydı?
Gelecekte karınızı hayal etmek istiyorsanız, kayınvalidenize bakın!
Hiçbir anlamı yok.....Sizin versiyon.
- These users thanked the author seksmarina80 for the post:
- artmen88
-
Автор темыZ00fil
- heyecanlanıyorum
Daha önce onu duşta külotlu sutyenli köpek stili ayakta görmemiştim, onda her şeyin yolunda olduğunu, hiçbir şeyin sarkmadığını hayal bile edemiyordum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Orientation: biseksüel
Z00fil, tuhaf.... : bilinmiyor:
Takma adınıza bakılırsa ruhunuz (ve penisiniz) daha çok bir canavara ait!
Takma adınıza bakılırsa ruhunuz (ve penisiniz) daha çok bir canavara ait!
-
Автор темыZ00fil
- heyecanlanıyorum
Evet gençliğimde de öyleydi
- These users thanked the author Z00fil for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 3 years 4 months
Kayınvalideni sikmek gerçekçi değil.
Ve olanları kim yazıyorsa tam bir saçmalık
Ve olanları kim yazıyorsa tam bir saçmalık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Evet saçmalık yok.. Eski kayınvalidemi siktim. Onu sikmeye başladım.. Sarhoş oldum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years
Son zamanlarda sevgili kocamın anneme ne kadar çok ilgi gösterdiğini fark etmeye başladım. Annem 49 yaşında, 19 Temmuz onun 50. doğum günü olacak! Ama 40 yaşında görünüyor, benim kadar ince ve kıvrımlı. Aynı anneme benziyorum
Onunla şakalaşmayı, onu güldürmeyi, ona sarılmayı seviyor, bazen yanağından öpüyor . Ama buna hiç önem vermiyorum. Evliliğimizin ilk yılından beri bunun onun sevgili Kayınvalidesi olduğunu uzun zamandır biliyordum! Aile işlerimize ve hayatımıza asla karışmadı, bu yüzden onu bu yüzden seviyor. Ona sevgili kayınvalidesi diyor! Kayınvalidemle bu konuyla karşılaştıktan sonra şöyle düşünmeye başladım... eğer onunla arkadaş olarak yatmak istiyorsa, evet, bırakalım... Alınmayacağım ve zerre kadar kıskanmayacağım...
Çünkü o kötü bir şey yapmayacak, ama sadece zevk verecektir. Babam 5 yıldır yanımızda değil, başkasına gitti KEÇİ!
- These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post (total 3):
- Kız Alla, 3xxxxxx, zaman
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 383
- Registered for: 2 years 3 months
Kayınvalidemi gerçekten istiyorum ama en azından siyah tüylü amını yalamama izin vermiyor..
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 10 months
Ben de son zamanlarda eşimle seks yapmayı özlüyorum, aralar çok uzun. Ben 34 yaşındayım ve eşim daha da genç olmasına rağmen, birkaç yıl birlikte yaşadıktan sonra bu tutku bir şekilde azaldı.
Son zamanlarda kayınvalidemle ilgili düşünceler aklıma gelmeye başladı. Bir yıl önce bunu düşünemiyordum bile.
50 yaşında, fit bir vücuda sahip ve her zaman kendine bakıyor. Her şey yazın eşimin ailesiyle iki hafta geçirmemizle başladı. Bir akşam banyoya girerken onun siyah, yıpranmış tangası gözüme çarptı. Beni neyin çektiğini bilmiyorum ama kokularını içime çekmeye karar verdim... İşte o zaman aklımı başımdan aldı. Ne kadar leziz bir am kokusu var, o külottan tam anlamıyla kendimi ayıramadım. Artık sürekli kayınvalidemi düşünüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Birbirimizi nadiren görüyoruz ve kural olarak kocası (iyi bir adam ama çok içiyor ve eminim uzun süredir seks yapmadılar) veya karısı evde benimle birlikte. Eşimi çok seviyorum ama kayınvalidemin ve onun hazinesinin düşünceleri kurt ulumasına rağmen beni bırakmıyor. Başka kadınları hiç düşünmedim ama burada mesele kayınvalidemle yatmak ve bacaklarının arasında o tatlı kokuyu yeniden hissetmek arzusu... şimdi konuştum. Kafamda her zaman her şeyin yolunda olduğunu düşünürdüm ama pek de iyi olmadığım ortaya çıktı)
Şu tarihten sonra gönderildi:
Ben de son zamanlarda eşimle seks yapmayı özlüyorum, aralar çok uzun. Ben 34 yaşındayım ve eşim daha da genç olmasına rağmen, birkaç yıl birlikte yaşadıktan sonra bu tutku bir şekilde azaldı.
Son zamanlarda kayınvalidemle ilgili düşünceler aklıma gelmeye başladı. Bir yıl önce bunu düşünemiyordum bile.
50 yaşında, fit bir vücuda sahip ve her zaman kendine bakıyor. Her şey yazın eşimin ailesiyle iki hafta geçirmemizle başladı. Bir akşam banyoya girerken onun siyah, yıpranmış tangası gözüme çarptı. Beni neyin çektiğini bilmiyorum ama kokularını içime çekmeye karar verdim... İşte o zaman aklımı başımdan aldı. Ne kadar leziz bir am kokusu var, o külottan tam anlamıyla kendimi ayıramadım. Artık sürekli kayınvalidemi düşünüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Birbirimizi nadiren görüyoruz ve kural olarak kocası (iyi bir adam ama çok içiyor ve eminim uzun süredir seks yapmadılar) veya karısı evde benimle birlikte. Eşimi çok seviyorum ama kayınvalidem ve hazinesi hakkındaki düşünceler kurt ulumasına rağmen beni bırakmıyor. Başka kadınları hiç düşünmedim ama burada mesele kayınvalidemle yatmak ve bacaklarının arasında o tatlı kokuyu yeniden hissetmek arzusu... şimdi konuştum. Her zaman kafamda her şeyin yolunda olduğunu düşündüm, ama pek iyi olmadığım ortaya çıktı)
50 yaşında, fit bir vücuda sahip ve her zaman kendine bakıyor. Her şey yazın eşimin ailesiyle iki hafta geçirmemizle başladı. Bir akşam banyoya girerken onun siyah, yıpranmış tangası gözüme çarptı. Beni neyin çektiğini bilmiyorum ama kokularını içime çekmeye karar verdim... İşte o zaman aklımı başımdan aldı. Ne kadar leziz bir am kokusu var, o külottan tam anlamıyla kendimi ayıramadım. Artık sürekli kayınvalidemi düşünüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Birbirimizi nadiren görüyoruz ve kural olarak kocası (iyi bir adam ama çok içiyor ve eminim uzun süredir seks yapmadılar) veya karısı evde benimle birlikte. Eşimi çok seviyorum ama kayınvalidemin ve onun hazinesinin düşünceleri kurt ulumasına rağmen beni bırakmıyor. Başka kadınları hiç düşünmedim ama burada mesele kayınvalidemle yatmak ve bacaklarının arasında o tatlı kokuyu yeniden hissetmek arzusu... şimdi konuştum. Kafamda her zaman her şeyin yolunda olduğunu düşünürdüm ama pek de iyi olmadığım ortaya çıktı)
Şu tarihten sonra gönderildi:
50 yaşında, fit bir vücuda sahip ve her zaman kendine bakıyor. Her şey yazın eşimin ailesiyle iki hafta geçirmemizle başladı. Bir akşam banyoya girerken onun siyah, yıpranmış tangası gözüme çarptı. Beni neyin çektiğini bilmiyorum ama kokularını içime çekmeye karar verdim... İşte o zaman aklımı başımdan aldı. Ne kadar leziz bir am kokusu var, o külottan tam anlamıyla kendimi ayıramadım. Artık sürekli kayınvalidemi düşünüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Birbirimizi nadiren görüyoruz ve kural olarak kocası (iyi bir adam ama çok içiyor ve eminim uzun süredir seks yapmadılar) veya karısı evde benimle birlikte. Eşimi çok seviyorum ama kayınvalidem ve hazinesi hakkındaki düşünceler kurt ulumasına rağmen beni bırakmıyor. Başka kadınları hiç düşünmedim ama burada mesele kayınvalidemle yatmak ve bacaklarının arasında o tatlı kokuyu yeniden hissetmek arzusu... şimdi konuştum. Her zaman kafamda her şeyin yolunda olduğunu düşündüm, ama pek iyi olmadığım ortaya çıktı)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 1 year 6 months
Ve tanıştığımız ilk günlerden beri bir kayınvalide istiyordum. Bakımlı, bulaşıcı. Kulenin yıkıldığı her zaman onun peşinde bir iz vardır. Bir keresinde sarhoş olarak onu sıktı ve boynundan öptü. O zamandan beri kayınvalidem bir şekilde benimle yalnız kalmadı))) ve o zamandan beri tatillerde buluşurken kucaklaşma olmadı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 383
- Registered for: 2 years 3 months
Kayınvalidemi gerçekten istiyorum ama o külotunu koklayıp yalamak zorunda kalacağım türden biri değil
https://i.postimg.cc/DZg9xRJY/IMG-20240522-063540-598-1.jpg
https://i.postimg.cc/DZg9xRJY/IMG-20240522-063540-598-1.jpg
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 10 months
Ben hep bir kayınvalide istedim, akrabalarla, eşimle ve kayınvalidemle düğündeyken, üçümüz bir yatağa yatırıldık, eş ortada, yorulan herkes düştü hemen uyudum ama sertleşme bana hiç sorun çıkarmadı, yavaş yavaş kayınvalidemi karımın içinden okşamaya başladım, önce göğüsleriyle yoğurdum, çok elastikti, vay be, sonra tırmandı amına doğru, ama onu sadece yukarıdan hareket ettirdi, bacakları kapalıydı, sonra onu çekti ve spermi amına ve göğüslerine sürdü. Her nasılsa masadaki herkes hala sarhoştu, elini okşamaya başladım, o da benimki, sonra bacağım ve otomatik olarak amına uzandı, korktu)) ona böyle dokunabiliyorum, önünde mastürbasyon yapıyorum , çıplak geziyorum ama seks olmadı, görünüşe göre o ne istiyor ama yapamıyorsa, kızı hepsi bu, onu birden fazla kez çıplak gördüm, hatta onu duşta filme bile çektim
https://i.postimg.cc/yYVm0YXb/Screenshot-20240810-101800.jpg
https://i.postimg.cc/yYVm0YXb/Screenshot-20240810-101800.jpg
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 558 Views
-
Last post by Mihail06