Kayınvalidem istiyorum

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Z00fil
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Kayınvalidem istiyorum

Unread post by Z00fil »

Kayınvalidem her anlamda ateştir. Kocası bir yıldır iktidarsızdı ve kayınvalidesi de uzun zaman önce histerektomi ameliyatı geçirmişti. Onu seks için almak istiyorum, tecrübesi olan var mı? Zor değilse paylaş
These users thanked the author Z00fil for the post:
seksmarina80
seksmarina80
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147
Registered for: 3 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Kayınvalide istiyorum

Unread post by seksmarina80 »

Z00fil: 11 Feb 2022, 00:10 Kayınvalidem her anlamda ateştir. Kocası bir yıldır iktidarsızdı ve kayınvalidesi de uzun zaman önce histerektomi ameliyatı geçirmişti. Onu seks için almak istiyorum, tecrübesi olan var mı? Zor değilse paylaşın
Alınmayın!
Vicdanınız var mı? Kadın zaten bir yıldır seks yapıyor!!!!!!!!!!! Neden şimdi hareket etmeye başlıyorsun?
Автор темы
Z00fil
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Z00fil »

Az önce vücudunun güzelliğini gördüm
seksmarina80
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by seksmarina80 »

Z00fil: 11 Feb 2022, 00:14 Geçenlerde vücudunun güzelliğini gördüm
?!?!?! Peki bundan önce gözleriniz bağlı mıydı?
Gelecekte karınızı hayal etmek istiyorsanız, kayınvalidenize bakın!
Hiçbir anlamı yok.....Sizin versiyon.
These users thanked the author seksmarina80 for the post:
artmen88
Автор темы
Z00fil
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Z00fil »

Daha önce onu duşta külotlu sutyenli köpek stili ayakta görmemiştim, onda her şeyin yolunda olduğunu, hiçbir şeyin sarkmadığını hayal bile edemiyordum.
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Orientation: biseksüel

Unread post by George »

Z00fil, tuhaf.... : bilinmiyor:
Takma adınıza bakılırsa ruhunuz (ve penisiniz) daha çok bir canavara ait!
These users thanked the author George for the post:
artmen88
Автор темы
Z00fil
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Z00fil »

Evet gençliğimde de öyleydi
These users thanked the author Z00fil for the post:
Sibiryak89
stas.shevchenko
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by stas.shevchenko »

Kayınvalideni sikmek gerçekçi değil.
Ve olanları kim yazıyorsa tam bir saçmalık
Bir korsan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Bir korsan »

Evet saçmalık yok.. Eski kayınvalidemi siktim. Onu sikmeye başladım.. Sarhoş oldum.
Tamilce Seksi 1988
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years

Unread post by Tamilce Seksi 1988 »

Son zamanlarda sevgili kocamın anneme ne kadar çok ilgi gösterdiğini fark etmeye başladım. Annem 49 yaşında, 19 Temmuz onun 50. doğum günü olacak! Ama 40 yaşında görünüyor, benim kadar ince ve kıvrımlı. Aynı anneme benziyorum ☺️ Onunla şakalaşmayı, onu güldürmeyi, ona sarılmayı seviyor, bazen yanağından öpüyor . Ama buna hiç önem vermiyorum. Evliliğimizin ilk yılından beri bunun onun sevgili Kayınvalidesi olduğunu uzun zamandır biliyordum! Aile işlerimize ve hayatımıza asla karışmadı, bu yüzden onu bu yüzden seviyor. Ona sevgili kayınvalidesi diyor! Kayınvalidemle bu konuyla karşılaştıktan sonra şöyle düşünmeye başladım... eğer onunla arkadaş olarak yatmak istiyorsa, evet, bırakalım... Alınmayacağım ve zerre kadar kıskanmayacağım...☺️ Çünkü o kötü bir şey yapmayacak, ama sadece zevk verecektir. Babam 5 yıldır yanımızda değil, başkasına gitti KEÇİ!
These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post (total 3):
Kız Alla, 3xxxxxx, zaman
Bay Victor
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 3 years

Unread post by Bay Victor »

Sen harika bir kadınsın)
Mihail06
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 383
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Mihail06 »

Kayınvalidemi gerçekten istiyorum ama en azından siyah tüylü amını yalamama izin vermiyor..
D.torin
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by D.torin »

Ben de son zamanlarda eşimle seks yapmayı özlüyorum, aralar çok uzun. Ben 34 yaşındayım ve eşim daha da genç olmasına rağmen, birkaç yıl birlikte yaşadıktan sonra bu tutku bir şekilde azaldı.
Son zamanlarda kayınvalidemle ilgili düşünceler aklıma gelmeye başladı. Bir yıl önce bunu düşünemiyordum bile.
50 yaşında, fit bir vücuda sahip ve her zaman kendine bakıyor. Her şey yazın eşimin ailesiyle iki hafta geçirmemizle başladı. Bir akşam banyoya girerken onun siyah, yıpranmış tangası gözüme çarptı. Beni neyin çektiğini bilmiyorum ama kokularını içime çekmeye karar verdim... İşte o zaman aklımı başımdan aldı. Ne kadar leziz bir am kokusu var, o külottan tam anlamıyla kendimi ayıramadım. Artık sürekli kayınvalidemi düşünüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Birbirimizi nadiren görüyoruz ve kural olarak kocası (iyi bir adam ama çok içiyor ve eminim uzun süredir seks yapmadılar) veya karısı evde benimle birlikte. Eşimi çok seviyorum ama kayınvalidemin ve onun hazinesinin düşünceleri kurt ulumasına rağmen beni bırakmıyor. Başka kadınları hiç düşünmedim ama burada mesele kayınvalidemle yatmak ve bacaklarının arasında o tatlı kokuyu yeniden hissetmek arzusu... şimdi konuştum. Kafamda her zaman her şeyin yolunda olduğunu düşünürdüm ama pek de iyi olmadığım ortaya çıktı)

Şu tarihten sonra gönderildi:
Ben de son zamanlarda eşimle seks yapmayı özlüyorum, aralar çok uzun. Ben 34 yaşındayım ve eşim daha da genç olmasına rağmen, birkaç yıl birlikte yaşadıktan sonra bu tutku bir şekilde azaldı.
Son zamanlarda kayınvalidemle ilgili düşünceler aklıma gelmeye başladı. Bir yıl önce bunu düşünemiyordum bile.
50 yaşında, fit bir vücuda sahip ve her zaman kendine bakıyor. Her şey yazın eşimin ailesiyle iki hafta geçirmemizle başladı. Bir akşam banyoya girerken onun siyah, yıpranmış tangası gözüme çarptı. Beni neyin çektiğini bilmiyorum ama kokularını içime çekmeye karar verdim... İşte o zaman aklımı başımdan aldı. Ne kadar leziz bir am kokusu var, o külottan tam anlamıyla kendimi ayıramadım. Artık sürekli kayınvalidemi düşünüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Birbirimizi nadiren görüyoruz ve kural olarak kocası (iyi bir adam ama çok içiyor ve eminim uzun süredir seks yapmadılar) veya karısı evde benimle birlikte. Eşimi çok seviyorum ama kayınvalidem ve hazinesi hakkındaki düşünceler kurt ulumasına rağmen beni bırakmıyor. Başka kadınları hiç düşünmedim ama burada mesele kayınvalidemle yatmak ve bacaklarının arasında o tatlı kokuyu yeniden hissetmek arzusu... şimdi konuştum. Her zaman kafamda her şeyin yolunda olduğunu düşündüm, ama pek iyi olmadığım ortaya çıktı)
These users thanked the author D.torin for the post:
3xxxxxx
3xxxxxx
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by 3xxxxxx »

D.torin: 11 May 2024, 21:08 kayınvalidemle ilgili düşünceler oluşmaya başladı. Bir yıl önce bunu düşünemiyordum bile.
Ve tanıştığımız ilk günlerden beri bir kayınvalide istiyordum. Bakımlı, bulaşıcı. Kulenin yıkıldığı her zaman onun peşinde bir iz vardır. Bir keresinde sarhoş olarak onu sıktı ve boynundan öptü. O zamandan beri kayınvalidem bir şekilde benimle yalnız kalmadı))) ve o zamandan beri tatillerde buluşurken kucaklaşma olmadı.
Mihail06
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 383
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Mihail06 »

Kayınvalidemi gerçekten istiyorum ama o külotunu koklayıp yalamak zorunda kalacağım türden biri değil
https://i.postimg.cc/DZg9xRJY/IMG-20240522-063540-598-1.jpg
zaman
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 10 months

Unread post by zaman »

Ben hep bir kayınvalide istedim, akrabalarla, eşimle ve kayınvalidemle düğündeyken, üçümüz bir yatağa yatırıldık, eş ortada, yorulan herkes düştü hemen uyudum ama sertleşme bana hiç sorun çıkarmadı, yavaş yavaş kayınvalidemi karımın içinden okşamaya başladım, önce göğüsleriyle yoğurdum, çok elastikti, vay be, sonra tırmandı amına doğru, ama onu sadece yukarıdan hareket ettirdi, bacakları kapalıydı, sonra onu çekti ve spermi amına ve göğüslerine sürdü. Her nasılsa masadaki herkes hala sarhoştu, elini okşamaya başladım, o da benimki, sonra bacağım ve otomatik olarak amına uzandı, korktu)) ona böyle dokunabiliyorum, önünde mastürbasyon yapıyorum , çıplak geziyorum ama seks olmadı, görünüşe göre o ne istiyor ama yapamıyorsa, kızı hepsi bu, onu birden fazla kez çıplak gördüm, hatta onu duşta filme bile çektim
https://i.postimg.cc/yYVm0YXb/Screenshot-20240810-101800.jpg
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”