beyler, kızlar, anal seks yaptığınızda kaka penisinize mi yoksa kauçuk penise mi bulaşıyordu.
O zamanlar kauçuk penisimde kaka vardı üzerine atlamak beni çok üzdü ve tüm heyecanım hiçbir yere varmadı.
:shamp: beyler, kızlar, anal seks yaptığınızda kaka penisinize mi yoksa kauçuk penise mi bulaşıyordu. O zamanlar kauçuk penisimde kaka vardı üzerine atlamak beni çok üzdü ve tüm heyecanım hiçbir yere varmadı.
beyler, kızlar, kaka penise ya da plastik penise bulaştığında hiç anal seks yaptınız mı?
Bunu ben de yaşadım. Üstüne atlarken plastik penisin kaka olduğu ortaya çıktı, bu beni gerçekten üzdü ve tüm heyecanım bir yere varmadı.
[quote=BnnNbest2023$ post_id=395260 time=1723172328 user_id=21841] :shamp: beyler, kızlar, kaka penise ya da plastik penise bulaştığında hiç anal seks yaptınız mı? Bunu ben de yaşadım. Üstüne atlarken plastik penisin kaka olduğu ortaya çıktı, bu beni gerçekten üzdü ve tüm heyecanım bir yere varmadı. [/quote] sorun değil,, ,, olur
Nadiren, ama olur. Deneyimli bir partner menekşelerin orada çiçek açmadığını anlasa da bunun utanç verici olduğu açıktır. Bu yüzden sekse titizlikle hazırlanmaya çalışıyorum. Anal mastürbasyonla her şey daha basit, durulamadan yapıyorum, yapay penisin üzerine prezervatif takıyorum. Eğer bir utanç varsa o da tanıkların, yardımcı olacak peçetelerin olmamasıdır.
These users thanked the author Alex yapardı for the post:
Nadiren, ama olur. Deneyimli bir partner menekşelerin orada çiçek açmadığını anlasa da bunun utanç verici olduğu açıktır. Bu yüzden sekse titizlikle hazırlanmaya çalışıyorum. Anal mastürbasyonla her şey daha basit, durulamadan yapıyorum, yapay penisin üzerine prezervatif takıyorum. Eğer bir utanç varsa o da tanıkların, yardımcı olacak peçetelerin olmamasıdır.
Genel olarak umurumda değil ve davul partnerimde bariz hiçbir pislik yok ve küçük parçacıklar az ve yıkanması zor. Gündelik sekste penisindeki pisliği temizlemek üstteki kişinin sorunudur. Süvarilerimin ordusunda olmama rağmen onları nereye koyduklarını ve orada ne olduğunu bilmek beni rahatsız etmedi. Hemen ağzınıza sokmadıkları sürece, aksi takdirde birkaç kez rektumunuzun tadına bakacaksınız. Ürpertici. Artık bu konuda katıyım, onu sadece adamımın ağzına doğrudan kıçından alıyorum. Çünkü son derece temiz ve pürüzsüz olduğumu biliyorum.
These users thanked the author üniversite for the post:
Genel olarak umurumda değil ve davul partnerimde bariz hiçbir pislik yok ve küçük parçacıklar az ve yıkanması zor. Gündelik sekste penisindeki pisliği temizlemek üstteki kişinin sorunudur. Süvarilerimin ordusunda olmama rağmen onları nereye koyduklarını ve orada ne olduğunu bilmek beni rahatsız etmedi. Hemen ağzınıza sokmadıkları sürece, aksi takdirde birkaç kez rektumunuzun tadına bakacaksınız. Ürpertici. Artık bu konuda katıyım, onu sadece adamımın ağzına doğrudan kıçından alıyorum. Çünkü son derece temiz ve pürüzsüz olduğumu biliyorum.
Uni, bunu ağza almak muhtemelen harikadır, özellikle heyecandan koştururken evet. Ehhh bunların hepsi ne zaman başıma gelecek? Umarım yarın eşim en azından bir oyuncak şalla ayrılırsa.
[ref=#804000]Uni[/ref], bunu ağza almak muhtemelen harikadır, özellikle heyecandan koştururken evet. Ehhh bunların hepsi ne zaman başıma gelecek? Umarım yarın eşim en azından bir oyuncak şalla ayrılırsa.
[quote=BnnNbest2023$ post_id=395281 time=1723182138 user_id=21841] Temiz bir kıçın hemen ardından onu ağzınıza koymak muhtemelen harikadır, özellikle de heyecandan acele ederken, evet [/quote] ’Heyecanla koşuyor, temiz olup olmaması umurunda değil.
Lanet cehennem! Hangi anal seks? Anüs dışkılama içindir, oraya penis sokmak için değil!! Ah, iğrenç....Bir kadının vajinası ve ağzı penis için yaratılmıştır!!
Lanet cehennem! Hangi anal seks? Anüs dışkılama içindir, oraya penis sokmak için değil!! Ah, iğrenç....Bir kadının vajinası ve ağzı penis için yaratılmıştır!!
Anal seks sırasında veya sonrasında ortaya çıkan osuruk olgusuyla hiç karşılaştınız mı? Partnerinizin tepkisi ne oldu? Anal seks sonucu daha fazla, daha yüksek sesle/daha sessiz veya daha kontrolsüz...
Bakireydim ve Olya’yı severdim, köyden şehre okumaya geldik. Onu yürüyüşe davet ettim, yürüdük ve bizden yaşlı olduğunu bildiğimiz adamlarla tanıştık, aynı eski evde bir oda kiraladılar. Bizi bira...
Last post
Diavolo , bazı nedenlerden dolayı bana öyle geliyor ki o bunu doğrudan yatağınızın üzerinde yaptıysa, uyuyormuş gibi davranmaya devam ederdiniz ve genel olarak bir battaniyeydiniz.
Günümüzde kızlara çok kolay ulaşılabilmektedir ve evlenmeden önce izinsiz seks hayatı yaşanmaktadır. Peki ya bu kızların babaları? Gerçekten iyiler mi? 15 yaşında fahişe gibi giyindiklerini...
Last post
siz dağlardan indiniz
Bilmiyorum ama biz Ruslar her zaman böyle geleneklere sahibiz. Dağdaki yoldaşlar onları gözlemlemeye devam ediyor ama biz yapmıyoruz. Bu nedenle, babaları ailede kanun olduğu...
Eşim bana yalamayı öğretti; onu düzenli seksle orgazma ulaştıramadım. Ama vajinasını ve kocaman dudaklarını yaladığında, onu çılgın bir orgazma ulaştırdığında ve birkaç yıl boyunca onun köle...
Last post
Sergey Bi , Siz sadece süper bir çiftsiniz, ben buna benzer birini arıyorum .. seninle tanışmayı çok isterim...) :oops:
Sevgili kızlar, hiç babanızın sizi gergin bir anda yakaladığı oldu mu? Örneğin mastürbasyon veya seks sırasında orgazm sırasında. Veya bir adamın ağzınıza veya yüzünüze boşaldığı anda? Tepkisi ne...
Last post
Ensestçiler, herkesin sürekli olarak terli sarhoşların ve şişman, pis kokulu yaşlı kadınların osuruklarını koklamasını diliyorum, ihtiyacınız olan şey bu