Kızlar, amınızı kimin gördüğü sizin için önemli mi?
-
Автор темыRichi
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 3 years 7 months
Kızlar, amınızı kimin gördüğü sizin için önemli mi?
Bir kız arkadaşım var. Birçok erkekle yattı ve yatıyor, genel olarak ön tarafı zayıf. Birkaç yıl önce paraya ihtiyacım olduğunda küçük bir web kamerası bile yaptım.
Artık farklı erkeklerle de yatmaya devam ediyor. Düzenli bir işi var ve yakın zamanda referans olarak bir jinekologdan sertifikaya ihtiyacı olduğu ve onun bir erkek olduğu konusunda bir konuşma yapıldı. O da "Kahretsin, amımı görecek" dedi. Güldüm, onun bir doktor olduğunu, onun gibi birçok insanı gördüğünü ve muhtemelen seni hatırlamayacağını söyledim.
Ama kafamda şöyle düşündüm: başka biri olsa ne fark eder? adam onu görüyor, zaten sen osun, bunu zaten birçok insana gösterdim. Kızlar, ne düşünüyorsunuz? Özellikle kolay erdeme sahip olanlar. Amını kime gösterdiğin senin için önemli mi?
Artık farklı erkeklerle de yatmaya devam ediyor. Düzenli bir işi var ve yakın zamanda referans olarak bir jinekologdan sertifikaya ihtiyacı olduğu ve onun bir erkek olduğu konusunda bir konuşma yapıldı. O da "Kahretsin, amımı görecek" dedi. Güldüm, onun bir doktor olduğunu, onun gibi birçok insanı gördüğünü ve muhtemelen seni hatırlamayacağını söyledim.
Ama kafamda şöyle düşündüm: başka biri olsa ne fark eder? adam onu görüyor, zaten sen osun, bunu zaten birçok insana gösterdim. Kızlar, ne düşünüyorsunuz? Özellikle kolay erdeme sahip olanlar. Amını kime gösterdiğin senin için önemli mi?
- These users thanked the author Richi for the post:
- Devam etmek
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kızlar amınızı kimin gördüğü sizin için önemli mi?
Kolay erdeme sahip bir kadın değilim.
Beni kimin çıplak gördüğü ve orada nasıl göründüğüm benim için önemli değil. İnsanlar hâlâ başkalarını tanıyor ve görüyor; onların vahiyleri olmayacak, ben de öyle.
Beni kimin çıplak gördüğü ve orada nasıl göründüğüm benim için önemli değil. İnsanlar hâlâ başkalarını tanıyor ve görüyor; onların vahiyleri olmayacak, ben de öyle.
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 4):
- Seks tavuğu, sendeledim, Sibiryak89, Richi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Richi, kafadaki hamamböcekleri çok farklıdır. Bazen o kadar komik oluyorlar ki! Bu kız gibi...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Uygunsuz bir boşanma, kusura bakma. Klinikte birden fazla jinekolog bulunmaktadır; her zaman bir kadından randevu alabilirsiniz.Richi: ↑07 Aug 2024, 12:55 Bir kız arkadaşım var. Birçok erkekle yattı ve yatıyor, genel olarak ön tarafı zayıf. Birkaç yıl önce paraya ihtiyacım olduğunda küçük bir web kamerası bile yaptım.
-
- Nirvana’dayım
Fakat aynı zamanda çok sıkıcı olacak! Konuşacak bir şey bile kalmayacak...Hooligan Carrie: ↑07 Aug 2024, 18:14 Klinikte tek bir jinekolog YOKTUR, her zaman bir kadınla randevu alabilirsiniz.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
Evet, pek çok konu var , ama bunun hakkında düşünmelisin. Ve buradaki çoğu insanın bu
ile sorunu var
Neyse

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Shu_her
-
- Nirvana’dayım
Eh, düşünmek için istekleriniz var!!!Hooligan Carrie: ↑07 Aug 2024, 18:21 Evet, pek çok konu var ama üzerinde düşünmeniz gerekiyor. Ve çoğu insanın bununla ilgili bir sorunu var![]()

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Düşünecek ne var? Haydi slaytlar! Konuyla içerik yine çelişiyor...
-
Автор темыRichi
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 3 years 7 months
Eğer burası Moskova’daysa muhtemelen haklısınız. Ben kesinlikle Moskova’dan değilim, bu yüzden bir devlet kliniğinde doktor seçmek istemediğimden o kadar emin olamamHooligan Carrie: ↑07 Aug 2024, 18:14 Kötü boşanma, üzgünüm. Klinikte tek bir jinekolog YOKTUR, her zaman bir kadından randevu alabilirsiniz.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 435 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 8 Replies