Sapıkça partiler
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
Re: İlginç partiler
Bana sorma. Bu kelimeyi ilk defa bugün duydum. Az önce müstehcen bir partiye davet edildim ve orada kimin olduğunu bulmaya karar verdim. Orada durum nasıl?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
Venüs, ılımlı sapıklardan oluşan normal bir parti, yapabilirsin normal bir Chika alın !!! :deli:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 7 months
nAcayip partiler: Bu da ne?
Acayip partiler, İngilizce’den çevrildiğinde "eksantrik" anlamına gelir. Bu kelime bize BDSM’den geldi. Rol yapma oyunları, halka açık seks, temalı partiler - bunların hepsine "tuhaf" denebilir.
Acayip Partiler, insanların rahatlamak, özgür insanlarla tanışmak ve bedensel arzularını tatmin etmek için geldiği kostüm partileridir. Kinky partilerinin tekno partilere benzediğini söyleyebiliriz, ancak özgürleşmede aslan payı ve sıkı kıyafet kuralları var.
Kurallar ve kıyafet kuralı
Etkinlik başlamadan önce , herkesin kurallara ve kıyafet kurallarına aşina olması gerekir. Kurallar çok dikkatli okunmalı, çünkü kulüpler kurallara uyuyor ve saygısızlık durumunda partiden ayrılmanızı isteyecekler. Dışarıdan gözlemcilerin veya güvenliğin bulunacağı etkinlikleri aramanızı öneririz.
Kıyafet kurallarına gelince, size bir seçenekler listesi sunulacak: resmi bir takım elbiseden neredeyse ağırlıksız kıyafetlere kadar. İç çamaşırıyla ya da çıplakken kendinizi rahat hissetmiyorsanız endişelenmeyin! İlk partinizde insanların nasıl giyindikleri hakkında fikir edinecek ve bir dahaki sefere hangi aksesuarları seçeceğinize karar verebileceksiniz.
Arkadaş canlısı olun!
İlk bakışta, müstehcen parti büyük bir olay gibi görünebilir. Bu, çok fazla alkolün olduğu ve müstehcen davranışlara sahip insanların olduğu bir parti. Ama gerçekte durum böyle değil. Konukların çoğu son derece arkadaş canlısıdır.
Çok fazla içki içmeyin
Bu partilerde pek çok kişi, güvenli ve istikrarlı bir şekilde oyun oynayabilmek için ayık kalmayı tercih ediyor. Bu özellikle etkinliğe ilk kez gelenler için geçerlidir.
Her şeyi yanımda taşıyorum
Valizleri veya seks oyuncakları dolu çantalar taşıyan insanlar görürseniz, bu oldukça normaldir. Mekan, oyunlar için mobilya sağlar ve gerisi size kalmış.
Çıplaklık ve Seks
Partide çıplaklık ve seks olacak. İnsanlar etrafta çıplak dolaşmak ve birbirleriyle farklı şekillerde etkileşime geçmek konusunda tamamen rahat olacaklar. Herkes birbirine çok saygılı davranıyor, dolayısıyla hiçbir tuhaflık olmuyor. Daha önce hiç görmediğiniz şeyleri görmeye hazır olun; partiye gitmenin eğlencesi de budur!
Acaip partiler: bu nasıl bir parti formatı ve nasıl gidiyor
nAcayip partiler: Bu da ne?
Acayip partiler, İngilizce’den çevrildiğinde "eksantrik" anlamına gelir. Bu kelime bize BDSM’den geldi. Rol yapma oyunları, halka açık seks, temalı partiler - bunların hepsine "tuhaf" denebilir.
Acayip Partiler, insanların rahatlamak, özgür insanlarla tanışmak ve bedensel arzularını tatmin etmek için geldiği kostüm partileridir. Kinky partilerinin tekno partilere benzediğini söyleyebiliriz, ancak özgürleşmede aslan payı ve sıkı kıyafet kuralları var.
Kurallar ve kıyafet kuralı
Etkinlik başlamadan önce , herkesin kurallara ve kıyafet kurallarına aşina olması gerekir. Kurallar çok dikkatli okunmalı, çünkü kulüpler kurallara uyuyor ve saygısızlık durumunda partiden ayrılmanızı isteyecekler. Dışarıdan gözlemcilerin veya güvenliğin bulunacağı etkinlikleri aramanızı öneririz.
Kıyafet kurallarına gelince, size bir seçenekler listesi sunulacak: resmi bir takım elbiseden neredeyse ağırlıksız kıyafetlere kadar. İç çamaşırıyla ya da çıplakken kendinizi rahat hissetmiyorsanız endişelenmeyin! İlk partinizde insanların nasıl giyindikleri hakkında fikir edinecek ve bir dahaki sefere hangi aksesuarları seçeceğinize karar verebileceksiniz.
Arkadaş canlısı olun!
İlk bakışta, müstehcen parti büyük bir olay gibi görünebilir. Bu, çok fazla alkolün olduğu ve müstehcen davranışlara sahip insanların olduğu bir parti. Ama gerçekte durum böyle değil. Konukların çoğu son derece arkadaş canlısıdır.
Çok fazla içki içmeyin
Bu partilerde pek çok kişi, güvenli ve istikrarlı bir şekilde oyun oynayabilmek için ayık kalmayı tercih ediyor. Bu özellikle etkinliğe ilk kez gelenler için geçerlidir.
Her şeyi yanımda taşıyorum
Valizleri veya seks oyuncakları dolu çantalar taşıyan insanlar görürseniz, bu oldukça normaldir. Mekan, oyunlar için mobilya sağlar ve gerisi size kalmış.
Çıplaklık ve Seks
Partide çıplaklık ve seks olacak. İnsanlar etrafta çıplak dolaşmak ve birbirleriyle farklı şekillerde etkileşime geçmek konusunda tamamen rahat olacaklar. Herkes birbirine çok saygılı davranıyor, dolayısıyla hiçbir tuhaflık olmuyor. Daha önce hiç görmediğiniz şeyleri görmeye hazır olun; partiye gitmenin eğlencesi de budur!
-
- Orgazm!
- Total posts: 793
- Registered for: 1 year 5 months
Rabinovich: Rebbe, parasal bir reform olacağını duydum. Parayı saklamak için en iyi yer neresidir? Bankada mı yoksa nakit olarak mı?
Rebbe: Ah, bu zor bir soru. Bunu kitapta aramam gerekecek. Sıradaki.
Kız: Rebbe, düğün gecem yakında geliyor. Kocamla nasıl yatmalıyım? Gömlekli mi gömleksiz mi?
Rebbe: Ah, bu da aynı derecede zor bir soru. Kitaba bakmamız gerekiyor.
Rebbe kitaba uzun süre bakıyor. Sonunda kıza döner.
- Sevgilim, ne kadar yatarsan yat, hâlâ... dışarıda olacaksın.
Bu arada, sorunun cevabı bu, Rabinovich .
Rebbe: Ah, bu zor bir soru. Bunu kitapta aramam gerekecek. Sıradaki.
Kız: Rebbe, düğün gecem yakında geliyor. Kocamla nasıl yatmalıyım? Gömlekli mi gömleksiz mi?
Rebbe: Ah, bu da aynı derecede zor bir soru. Kitaba bakmamız gerekiyor.
Rebbe kitaba uzun süre bakıyor. Sonunda kıza döner.
- Sevgilim, ne kadar yatarsan yat, hâlâ... dışarıda olacaksın.
Bu arada, sorunun cevabı bu, Rabinovich .
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 2 years 11 months
"kulüp kostüm partisi, cinsel özgürlük ve hoşgörü atmosferini, her türlü cinsel fanteziyi gerçekleştirme olasılığını çağrıştırıyor"
Vikisözlük’ten.
Vikisözlük’ten.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 52 Replies
- 1580 Views
-
Last post by Ivan.Kirillov