Annesini kızının önünde kim sikti

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
noel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Annesini kızının önünde kim sikti

Unread post by noel »

Genç bir anneyle tanıştım ama kızım uyuyordu, işe koyulduk, 10 dakika sonra uyandı ve ne yaptığımızı izlemeye başladı.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months
 Re: Annesini kızının önünde kim sikti

Unread post by Tanya »

MilenaBBC: 02 Apr 2024, 02:23 Sanırım buradaki erkekler annelerin yanında durmayacaklar. Her ne kadar insanlara hayal kurmaları için bir neden vermesem de, aksi takdirde kendimin hayalini kurdum
Ve mutlaka yerel olanlar da değil..... sadece doğa. Yani eğer durum ve ahlak uygunsa o zaman...
These users thanked the author Tanya for the post (total 9):
natalya.harita, Fargal94, Oleg257, Ded, sağırlığın, Sibiryak89, Nick1979, fötr şapka_1986, Nazgül
sağırlığın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 1 year 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by sağırlığın »

Tania,
Kabul ediyorum. Herkes mutluysa ve kimse zarar görmemişse bu harika bir şey!
These users thanked the author sağırlığın for the post (total 2):
Nazgül, Alisa A
Şalun 2010
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Şalun 2010 »

Öğrencilik yıllarımda 35 yaşında bir kadınla tanıştım. Yalnız bir dul kadın 15 yıl boyunca oğluyla birlikte yaşadı. O zamanlar ben de 21 yaşındaydım. Yaklaşık 8 ay çıktık. Kız seksten memnundu. İlişki basitti. Geldi, geceyi geçirdi, gitti. O zamanlar öğrenciydim. Bu yüzden sık sık geliyordum. Üniversite kızın evinden pek uzakta değildi.
Oğlu hakkında konuşmaya başladık. Onun çığlıklarını ve inlemelerini duyduğunu. Kız bu konuyu oğluyla konuştuğunu ve oğlunun da ilişkimize karşı olmadığını söyledi. Ve onu uyutmaktan rahatsız ettiğimiz için avucumla kendimi koruyacağımı ve hiçbir şey duymayacağımı söyledi.
Kızın oğluyla iyi bir ilişkimiz var, 20 yıl sonra bile yollarımız kesişirse iletişim kurarız. Birbirine saygılı ilişkiler
These users thanked the author Şalun 2010 for the post (total 3):
Sibiryak89, Fargal94, Endişeli
Spartakbubnov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Spartakbubnov »

Bir keresinde iş arkadaşımla ilişkim olmuştu, yaklaşık 3-4 yıl sürmüştü. En çılgın tutku vardı! O zamanlar medeni bir evlilik içinde yaşıyordu. Vardiyalı çalıştı. Bu sadece bir kez oldu, onların dairesinde. Orada bir şeyler pişirdi ve onu "geç akşam yemeğine" davet etti. Bu bir tür komplodur)). Nikahsız kocası öğle tatilinde gelebiliyordu ama saat her zaman 23:00’ten önce oluyordu. Henüz gelmediyseniz sabaha kadar var demektir. Bu, o zamanlar akşam yemeğinin neden gerçekten geç kaldığına dair küçük bir açıklama. Kızı o sırada 9-10 yaşlarındaydı. Buna göre, şu anda zaten uyuyordu. Tabii ki, ikisi de büyük bir tutkuyla direnemediler)) Kızının uyuduğu odada seviştiler. Kelimenin tam anlamıyla, uyuyan bir çocuğa yakın. Eh, adrenalin patlaması oldu, sonra ikisi de onu yakaladılar. Ama seks muhteşemdi! Daha sonra birden çok kez hatırladık...
These users thanked the author Spartakbubnov for the post (total 5):
Ahah, Fargal94, Inna, Endişeli, utandım
DaRkk11222
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by DaRkk11222 »

Bunların hepsini okumak çok ilginç, herkese teşekkürler :evet:
These users thanked the author DaRkk11222 for the post (total 2):
utandım, proton
Inna
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Inna »

grekko10: 15 May 2023, 21:52
Korkunç fantezilerim var...
Fanteziler korkunç değil. Bu iyi. Doğanız gereği, itaat unsurlarına sahip bir takipçisiniz. Bu, en yoğun hislerin görüntülerine dönüştürülür - o kadar ait olmak ve itaat etmek istersiniz ki, fantezilerinizde emir üzerine itaatkar cinsiyetinizi kızınıza göstermeye hazırsınız. Aşırı itaatkarlık.
Haklısın gibi görünüyor...
Livrik
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Livrik »

9 yaşındaki oğlu yan yatakta uyurken bir öğretmeni becerdim. Tatil sırasında o zamanlar 15 yaşındaydım. Annemle babam ve ben bütün yaz boyunca bir köy kampına gittik. bir çocukla yan evde tatil yapıyordu. Hafta sonları kocası periyodik olarak onu ziyaret ediyordu, üste iletişim kuracak kimse olmadığı için komşularımla tanıştım ve çoğunlukla bu kadınla konuştum, okulda öğretmen olarak çalışıyordu, Tayt ve spor ayakkabılarıyla, ince bacaklarıyla, elastik kıçıyla yürürken, üs bölgesinin dışına çıktığında ona bakmak hoşuma gitti, bir gün ailem şehre gitti ve beni yalnız bıraktı, komşumu davet etmeye karar verdim son seans için kulübe gittik, oğlunu yatırdı ve o ve ben sinemaya gittik, seans sırasında onunla sevişmeye başladık, filmi izlemeyi bitirmedik, onunla birlikte sinemaya gittik. taban, çoktan geceydi, onunla çalılıklara gittik, ilk seksim orada gerçekleşti, bir ağacın yanında kabuklu bir hayvan oldu, beyaz külotlu tozluklarını dizlerine indirdi ve eliyle sikimi ona doğrulttu ıslak kedi, hızlıca içeri girdim, sonra evine gittik, L şeklinde yan yana 2 zırhlı yatak duruyordu, birinde oğlu uyuyordu, soyundum ve yatağa uzandım - o Yatak üstüme atlıyordu ve çok gıcırdıyordu, bunu daha sessiz yapmaya çalıştık ama işe yaramadı, oğlu uyanmamış gibi görünüyordu. İlk 2 seferimde onu çıkarmadan geldim - aletim düşmedi, 3. seferden önce benden ayağa kalktı, bir havlu aldı, karnımı ve aletimi spermden ve sperminden sildi ve aletin üzerine oturdu yine, genel olarak bu yatağa 7 kez girdim, sadece havluyla kendini silmek için zamanı vardı, oğlu ben geldiğimde bizden yarım metre uzaktaki bir sonraki yatakta uyumasına rağmen uyanmamış gibi görünüyordu. Bitirecek bir şeyim kalmadı, evimde uyumaya gittim. Ertesi gün toplarım akşama kadar çok ağrıyordu)
These users thanked the author Livrik for the post (total 3):
Fedor36, Endişeli, proton
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Andrey-37 »

Yetişkin kızımın önünde annemi sikmek isterim! Kızımın gizlice casusluk yapması ya da açıkça bakması beni ciddi anlamda heyecanlandırırdı.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

spartakbubnov: 24 Apr 2024, 16:30 Bir keresinde iş arkadaşımla kavga etmiştim, 3-4 yıl kadar sürmüştü. En çılgın tutku vardı! O zamanlar medeni bir evlilik içinde yaşıyordu. Vardiyalı çalıştı. Bu sadece bir kez oldu, onların dairesinde. Orada bir şeyler pişirdi ve onu "geç akşam yemeğine" davet etti. Bu bir tür komplodur)). Nikahsız kocası öğle tatilinde gelebiliyordu ama saat her zaman 23:00’ten önce oluyordu. Henüz gelmediyseniz sabaha kadar var demektir. Bu, o zamanlar akşam yemeğinin neden gerçekten geç kaldığına dair küçük bir açıklama. Kızı o sırada 9-10 yaşlarındaydı. Buna göre, şu anda zaten uyuyordu. Tabii ki, ikisi de büyük bir tutkuyla direnemediler)) Kızının uyuduğu odada seviştiler. Kelimenin tam anlamıyla, uyuyan bir çocuğa yakın. Eh, adrenalin patlaması oldu, sonra ikisi de onu yakaladılar. Ama seks muhteşemdi! Daha sonra birden çok kez hatırladık...
Genel olarak, ister sivil ister sıradan olsun, bir koca için bu çok kötü bir durumdur. durum, size rapor edeceğim. Ve bunların hepsi, bir erkek tarafından yandan sikilen bir kadının ona yönelmesi yüzünden. Onun yanında hassas, şakacı, spontane ve çekicidir. Tek dokunuşla akıyor ve sonuç olarak orgazm ve sekse eşlik eden diğer şeylerle ilgili herhangi bir sorun yok. İkisiyle de her şey yolunda.

Ama kocamla her şey kötü. Benzer durumda olan erkeklerle konuştum. Kıskanç olmayacaksın. Sevgili zirveyi alır, koca da kökleri alır. Kocası her şeyi alır - para eksikliğinden, hayatından genel memnuniyetsizlikten memnuniyetsizlik. Gözyaşları olmadan seks hakkında konuşamazsınız. Kocasıyla birlikteyken orası daima kurudur. Yağlama olmadan hiçbir şey hiçbir yere sığmaz. Cinsiyetin kendisi de öyle - bir şeyler kesinlikle yanlış. Ya erken bitirdi, sonra pozisyon rahatsız oldu, sonra acıyor, sonra kötü, sonra ovuşturuluyor, sonra "Peki, yakında zaten orada olacaksın!?"

Ve bunların hepsi, bu zavallı kocanın, kocasına ait olması gereken şeyleri utanmadan ondan çalan bir rakibi olduğu için. Ve neden bu kadınla evlendiğini veya neden birlikte yaşadığını bile söyleyebilirsiniz. Birisi kadının sola gitmesinden kocanın kendisinin sorumlu olduğunu söyleyecektir. Birisi ailedeki üçüncü kişinin kendisine yer olduğunda ortaya çıktığını söyleyecektir. Evet, bu doğru. Ailede erkek tembel olmamalı, eşiyle ilişkisinin nabzını sürekli tutmalı. Ve bu ilişkiye başlamayın, aksi takdirde tam olarak yukarıda anlattığım şeyi elde edecek.

Peki bu zaten olmuşsa ne yapmalı? Bir kadın kocasıyla yakınlıktan kaçıyorsa, onun kıçını ve diğer yerlerini kapmasını umursamıyorsa? Sürekli küfür etmekten başka bir şey yapmıyorsa ve her zaman bir şeyden memnun değilse? Ve asıl önemli olan şu ki, mutfağınızdaki masaya oturup her şey hakkında dürüstçe konuşarak bu durumu düzeltemezsiniz. Ne hakkında konuşmalı? Bir iş arkadaşının veya komşusunun onu ne kadar iyi siktiği hakkında?

Öncelikle bunu asla kabul etmeyecek ve ikisi de yatakta ateşe verilse bile yine de kaçacak içine girip yemin ediyorlar ki Vasya diyorlar, kapıyı çalmadan içeri girecek kadar deli misin? Kendinize ne yapmanıza izin veriyorsunuz? Düşündüğün gibi değil, aklında tek bir şey var!
İkincisi, önceki konuşmacının yukarıda açıkladığı gibi, artık böyle yüksek kaliteli seksi reddetmeyecektir.
Ne yapmalıyım!?

Bence bir erkeğin tüm manevi organizasyonunu toplaması, tüm eşyalarını toplaması ve en azından bir süreliğine evden çıkması gerekiyor. Ve sonra her ikisinin de bundan sonra ne yapacaklarını düşünmesi gerekiyor. Bu, karısını ciddi şekilde ayıklayacaktır çünkü görünüşe göre boşanma yok - nafaka yok. Ancak düzenli gelir kaynağı parasını toplayıp taşındı. Onu suçlayacak hiçbir şey yok gibi görünüyor. Ve sevgilisi her gün eve sosis getirmiyor. İşyerinde öğle yemeğinin parasını bile ödemiyor. Ve eğer bir kadın ona beyaz bayrak atarsa, o zaman sevgilisi büyük olasılıkla sisin içine kaçacaktır.

Bu, sürekli uğraşmak zorunda olduğu bir meslektaşıysa, o zaman o sadece özür dileyecek ve karısının bir şeylerden şüphelendiğini ve artık bu ilişkiye devam edemeyeceğini söyleyecektir. Hepsi bu! Ve karısının bir şey düşünmesi gerekecek. Ve eğer bir ipoteğiniz varsa, bu da her şeyi büyük ölçüde hızlandıracaktır. Ve burada midede kelebekler için zaman yok - para tükeniyor ve gerçek koca henüz bu yeni pozisyonuna alışana kadar bir şeyler yapılması gerekiyor. Ve şu ana kadar henüz bundan hoşlanmadı. Ta ki başka bir kadın onu takdir edip ona hiç hayal etmediği gibi davranmaya başlayana kadar.

Genel olarak, kendilerini bu durumda bulan erkeklerin, karısı sevgili alıyor, sümük çiğnemeyi bırakıp tüm bu saçmalıklara bir an önce tepki vermelisin. Ve seks için yalvarmayın ve karınızı hesaplaşmalarla ve şüphelerle rahatsız etmeyin. Ve birine sahip olduğunun göstergesi çok basit - tavşan ve kedicik olmayı bıraktı, seks istemeyi bıraktı, şefkatli olmayı bıraktı, günlük yaşamdaki bazı küçük hataları affetmeyi bıraktı. Kocasının bazı sevgi gösterileri onun için nahoş hale geldi, öpücükler salyaya dönüştü, kocasının külotuna uzandığı eller her zaman kirlendi, seks teklifleri uygunsuzdu ve her zaman yanlış zamandaydı.

Ve bence her zaman olduğu gibi her şey parayla ilgili. Yani tüm bunlar parayla tedavi edilebilir. Bir süreliğine eşinizden uzaklaşmanız yeterli olacaktır ve bir süre sonra onunla sevgilisi arasında her şey mahvolacaktır. Diğer bir soru da, adamın eşyalarını toplayıp bir süreliğine dışarı çıkma cesaretini ve cesaretini toplamışsa daha sonra geri dönmek isteyip istemeyeceğidir.
Spartakbubnov
ön sevişme
ön sevişme

Saç gömlek,
Genel olarak Bir koca için sivil ya da sıradan fark etmez, bu çok kötü bir durum, söyleyeyim. Ve bunların hepsi, bir erkek tarafından yandan sikilen bir kadının ona yönelmesi yüzünden. Onun yanında hassas, şakacı, spontane ve çekicidir. Tek dokunuşla akıyor ve sonuç olarak orgazm ve sekse eşlik eden diğer şeylerle ilgili herhangi bir sorun yok. İkisiyle de her şey yolunda.

Ama kocamla her şey kötü. Benzer durumda olan erkeklerle konuştum. Kıskanç olmayacaksın. Sevgili zirveyi alır, koca da kökleri alır. Kocası her şeyi alır - para eksikliğinden, hayatından genel memnuniyetsizlikten memnuniyetsizlik. Gözyaşları olmadan seks hakkında konuşamazsınız. Kocasıyla birlikteyken orası daima kurudur. Yağlama olmadan hiçbir şey hiçbir yere sığmaz. Cinsiyetin kendisi de öyle - bir şeyler kesinlikle yanlış. Ya erken bitirdi, sonra pozisyon rahatsız oldu, sonra acıyor, sonra kötü, sonra ovuşturuluyor, sonra "Peki, yakında zaten orada olacaksın!?"

Ve bunların hepsi, bu zavallı kocanın, kocasına ait olması gereken şeyleri utanmadan ondan çalan bir rakibi olduğu için. Ve neden bu kadınla evlendiğini veya neden birlikte yaşadığını bile söyleyebilirsiniz. Birisi kadının sola gitmesinden kocanın kendisinin sorumlu olduğunu söyleyecektir. Birisi ailedeki üçüncü kişinin kendisine yer olduğunda ortaya çıktığını söyleyecektir. Evet, bu doğru. Ailede erkek tembel olmamalı, eşiyle ilişkisinin nabzını sürekli tutmalı. Ve bu ilişkilere başlamayın, aksi takdirde tam olarak yukarıda tanımladığım şeyi elde edecektir.

Ama yine de bu zaten olmuşsa ne yapmalı? Bir kadın kocasıyla yakınlıktan kaçıyorsa, onun kıçını ve diğer yerlerini kapmasını umursamıyorsa? Sürekli küfür etmekten başka bir şey yapmıyorsa ve her zaman bir şeyden memnun değilse? Ve asıl önemli olan şu ki, mutfağınızdaki masaya oturup her şey hakkında dürüstçe konuşarak bu durumu düzeltemezsiniz. Ne hakkında konuşmalı? Bir iş arkadaşının veya komşusunun onu ne kadar iyi siktiği hakkında?

Öncelikle bunu asla kabul etmeyecek ve ikisi de yatakta ateşe verilse bile yine de kaçacak içine girip yemin ediyorlar ki Vasya diyorlar, kapıyı çalmadan içeri girecek kadar deli misin? Kendinize ne yapmanıza izin veriyorsunuz? Düşündüğünüz gibi değil, aklınızda tek bir şey var!
İkincisi, önceki konuşmacının yukarıda açıkladığı gibi, ona göre artık bu kadar yüksek kaliteli seksi reddetmeyecektir.
nNe yapmalı!?

Bence bir erkeğin tüm zihinsel organizasyonunu toplaması, tüm eşyalarını toplaması ve en azından bir süreliğine evden çıkması gerekiyor. Ve sonra ikisi de ne yapmaları gerektiğini sonraki. Bu, karısını ciddi şekilde ayıklayacaktır çünkü görünüşe göre boşanma yok - nafaka yok. Ancak düzenli gelir kaynağı parasını toplayıp taşındı. Onu suçlayacak hiçbir şey yok gibi görünüyor. Ve sevgilisi her gün eve sosis getirmiyor. İşyerinde öğle yemeğinin parasını bile ödemiyor. Ve eğer bir kadın ona beyaz bayrak atarsa, o zaman sevgilisi büyük olasılıkla sisin içine kaçacaktır.

Bu, sürekli uğraşmak zorunda olduğu bir meslektaşıysa, o zaman o sadece özür dileyecek ve karısının bir şeylerden şüphelendiğini ve artık bu ilişkiye devam edemeyeceğini söyleyecektir. Hepsi bu! Ve karısının bir şey düşünmesi gerekecek. Ve eğer bir ipoteğiniz varsa, bu da her şeyi büyük ölçüde hızlandıracaktır. Ve burada midede kelebekler için zaman yok - para tükeniyor ve gerçek koca henüz bu yeni pozisyonuna alışana kadar bir şeyler yapılması gerekiyor. Ve şu ana kadar henüz bundan hoşlanmadı. Ta ki başka bir kadın onu takdir edip ona hiç hayal etmediği gibi davranmaya başlayana kadar.

Genel olarak, kendilerini bu durumda bulan erkeklerin, karısı sevgili alıyor, sümük çiğnemeyi bırakıp tüm bu saçmalıklara bir an önce tepki vermelisin. Ve seks için yalvarmayın ve karınızı hesaplaşmalarla ve şüphelerle rahatsız etmeyin. Ve birine sahip olduğunun göstergesi çok basit - tavşan ve kedicik olmayı bıraktı, seks istemeyi bıraktı, şefkatli olmayı bıraktı, günlük yaşamdaki bazı küçük hataları affetmeyi bıraktı. Kocasının bazı sevgi gösterileri onun için nahoş hale geldi, öpücükler salyaya dönüştü, kocasının külotuna uzandığı eller her zaman kirlendi, seks teklifleri uygunsuzdu ve her zaman yanlış zamandaydı.

Ve bence her zaman olduğu gibi her şey parayla ilgili. Yani tüm bunlar parayla tedavi edilebilir. Bir süreliğine eşinizden uzaklaşmanız yeterli olacaktır ve bir süre sonra onunla sevgilisi arasında her şey mahvolacaktır. Diğer bir soru da, adamın eşyalarını toplayıp bir süreliğine dışarı çıkma cesaretini ve cesaretini toplamışsa daha sonra geri dönmek isteyip istemeyeceğidir.
Nedir? Bu mektup grubunun bu özel konu için faydası nedir?
proton
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 11 months

Unread post by proton »

uzun süredir Baltık ülkelerinde bulunuyor. o günlerde. 19 yaşındaydım. Zaten çok fazla güç topladım, atletik olarak iyi bir yapıya sahip oldum. yerel bir patronun eski karısıdır. Kır evi sadece İskandinav tarzında bir bombadır. şimdi bile bir şeydir. kızı da muhtemelen 13-14 yaşlarındaydı. Hemen gözetlediğini ve daha önce bana baktığını fark ettim. bu yüzden ilk seferinde onu çıkarıp karnına sıçrattı ve seni ikinci kız yapmak istemediğimizi söyledi. güldü. sonra biraz ara verdi ve ikinci kez içeri girdi ve sonuçta kızınıza bir kız kardeş vermeye karar verdiğini söyledi. daha çok eğlenecek. Arkamda bir şeyin düştüğünü duyuyorum. Sabah erkenden taksiyle yola çıktım. Kızım da beni kaşlarını çatarak uğurladı. ve çok geçmeden bir darbe oldu.
These users thanked the author proton for the post (total 2):
Ahah, Sibiryak89
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

spartakbubnov: 25 Jul 2024, 09:15 Bu özel konu için bu harf dizisinin ne faydası var?
Sen kimsin ki herkesi burada toplayacaksın?
Spartakbubnov
ön sevişme
ön sevişme

Saç gömlek,
Ve kim Herkes burada olacak mı?
Soruma verdiğiniz yanıttan sonra mutlaka cevap vereceğim.
Tekrarlayacağım
Bu harf grubunun bu özel konu için faydası nedir?
Zhora Kuni
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Zhora Kuni »

Uzun zaman önceydi. Eşim ve kızım birkaç günlüğüne denize gittiler. Gezi işyerindeki eşim tarafından organize edildi. O zamanlar kızım yaklaşık on yaşındaydı. Deniz kıyısındaki evlerde yaşıyorduk. Daha ilk gün, kız yanlışlıkla evin penceresinden iki adamın karısını nasıl becerdiğini gördü. Biri onları oraya getiren otobüs şoförü, diğeri ise onun çalışanlarından biri. Kızım bunu bana daha sonra büyük bir güvenle anlattı ve annemden ayrılmayacağıma dair bana söz verdirdi. Eşim bana her konuda yakışıyor ama sikişmeyi o kadar seviyor ki, bunu arka arkaya birkaç saat ara vermeden yapabilir. O kadarını yapamam :)
These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 2):
Sibiryak89, Rasaroam
Geyik
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 11 months

Unread post by Geyik »

Nikahsız eşimle yaşıyorum. 20 yaşında bir kızı var. Yaşamaya başladıklarında üvey kızım 18 yaşındaydı.
Alena’yı bir kez yatak odasında siktim, Svetka evde değildi, yatak odasının kapısı kapalı değildi.
Müziği açtılar, Alena yüksek sesle inledi, sonunda onu kıçından becerdim ve çığlık atmaya başladı!
İşimiz bitti, çıplak duşa girdim... ve sonra Svetka benimle (üvey kızım) buluşmak için duştan çıkıyor, havluyla! Ve gülümsüyor! Yatak odasına geri koşuyorum! Görünüşe göre yaklaşık 30 dakikadır evdeydi, müzik ve Alena’nın çığlıkları yüzünden içeri girdiğini duymadık...
Bu durumu tartışmadık ama denemeye devam ediyorum yatak odasının kapısını kapatmamak için)
Kızların fotoğraflarını ekliyorum! İsterseniz bunları tartışabilirsiniz!
https://i.postimg.cc/7Zzb5CpH/RDT-20221026-1521002657648724293965439-1722635677411.jpg

https://i.postimg.cc/mrfDGbpP/2.jpg

https://i.postimg.cc/02Xnn4WW/22213.png
These users thanked the author Geyik for the post (total 6):
Ramigo, Oleg257, Sibiryak89, Tolkala, Diktatör, Andron20081
RedFox
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 138

Unread post by RedFox »

Benzer bir şeyim vardı. 90’ların sonlarında boşanmış bir kadınla tanıştım; bir yıldan biraz daha az bir süre çıktık. Çoğunlukla oral seks vardı, beni emdi, yaladım, siktiğimde ve içine girdiğimde, sonra hep onu yaladım ve o bana altın rengi bir duş verdi. Toplantılar onun evinde yapılıyordu. 14 yaşında bir kızı var. Bir gün kızının sekse ilgi duymaya başladığını ve bu konuyla ilgili sorular sorduğunu söylüyor. Ve kızının önünde seks yapmayı teklif ediyor, buna katılıyorum. Kızım ilk defa bütün gözleriyle baktı. Bir sonraki toplantıda benden penisime dokunmamı istedi. Genel olarak kızım ve annemin beni birlikte emmesiyle bitti, ikisini de yaladım ve onlardan altın bir duş aldım. Ama kızımın amından ya da kıçından sikişmedim, o sağlam kalmak istedi. Ama sert bir şekilde emdi, penisin tamamını (15*4) yuttu ve spermi yuttu. Daha sonra bir arkadaşı, kendisinin ve kızının birlikte uyumaya başladıklarını ve yatmadan önce birbirlerini okşayıp yaladıklarını söyledi. Kızım ben içine girdikten sonra annesini yalamaya başladı. Kızım ayrıca ben boşalana ve spermi yalayana kadar aletimi sallamayı severdi. Ve daimi ikamet için başka bir şehre gittiğim için ayrıldık.
These users thanked the author RedFox for the post (total 4):
Ramigo, Fedor36, Sibiryak89, Tolkala
Fedor36
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Fedor36 »

RedFox, Ve kızı göğüsleri ve kıçıyla erkenden ortaya çıktı yoksa hala görünüşte bir kız mı?
RedFox
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 138

Unread post by RedFox »

fedor36: 04 Aug 2024, 11:44 RedFox, Ve kızım erkenciydi göğüsler ve popo mu yoksa kız görünüşlü mü?

Popo küçük ve yuvarlak, neredeyse hiç göğüs yok, ama meme uçları şişmiş ve dışarı çıkmış. Annesi beni emerken ben onu okşamayı ve okşamayı seviyordum.
These users thanked the author RedFox for the post (total 2):
Tolkala, Fedor36
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”