Ksenofont: ↑27 Jul 2024, 21:09
Senin bütün sorunun Tayland’da 90’lı yılların anılarıyla yaşıyor olman. Elbette arabalarını sergileyen küçük bir insan tabakası da var. Ancak sayıları önemsiz ve artık göğüslerini sergileyen ve Tayland’da yaşamayı hayal eden, ancak her şeyden tasarruf etmeyip pahalı otellerde şampanya içmeyi hayal eden çok dar görüşlü kızlar dışında kimse onlara dikkat etmiyor. Araç sahiplerinin büyük çoğunluğu, arabayı bir yardımcı ve geçim kaynağı olarak görüyor.
Hayatı anlayanlar artık acele etmiyor.
Her şeyin tadını çıkarıyor anı ve gözlemleri
Çocuğun nasıl uyuduğunu. Yaşlı bir adam dua ediyor.
Yağmur gibi yağmur yağıyor. Ve kar taneleri nasıl erir.
[quote=Ksenofont post_id=391813 time=1722103776 user_id=17996] Senin bütün sorunun Tayland’da 90’lı yılların anılarıyla yaşıyor olman. Elbette arabalarını sergileyen küçük bir insan tabakası da var. Ancak sayıları önemsiz ve artık göğüslerini sergileyen ve Tayland’da yaşamayı hayal eden, ancak her şeyden tasarruf etmeyip pahalı otellerde şampanya içmeyi hayal eden çok dar görüşlü kızlar dışında kimse onlara dikkat etmiyor. Araç sahiplerinin büyük çoğunluğu, arabayı bir yardımcı ve geçim kaynağı olarak görüyor. [/quote] Hayatı anlayanlar artık acele etmiyor. Her şeyin tadını çıkarıyor anı ve gözlemleri Çocuğun nasıl uyuduğunu. Yaşlı bir adam dua ediyor. Yağmur gibi yağmur yağıyor. Ve kar taneleri nasıl erir.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=391365 time=1721944418 user_id=18654] Ve iki yıldır ne tatil yaptım ne de denize girdim. Ve gelecekte de pek olası değil. Hayat böyledir. [/quote] Üzülmeyin, hiç tatil yapmadım ve endişelenmiyorum bile). Mutluluk başarısızlıklarda yatmaz))).
Venüs: ↑30 Jul 2024, 10:00
)) İş yerinde mutluluk nedir?)))?
Bu tatilin kendisiyle ya da işin kendisiyle ilgili değil. Mutluluğun bir durum, tam bir tatmin duygusu olduğunu bilirsek, o zaman işte mutlu olabileceğiniz ve tatilde mutsuz olabileceğiniz ortaya çıkar).
[quote=Venüs post_id=392507 time=1722322807 user_id=15698] )) İş yerinde mutluluk nedir?)))? [/quote] Bu tatilin kendisiyle ya da işin kendisiyle ilgili değil. Mutluluğun bir durum, tam bir tatmin duygusu olduğunu bilirsek, o zaman işte mutlu olabileceğiniz ve tatilde mutsuz olabileceğiniz ortaya çıkar).
Venüs: ↑30 Jul 2024, 10:00
)) İş yerinde mutluluk nedir?)))?
Bu tatilin kendisiyle değil, aynı zamanda işle de ilgili. Mutluluğun bir durum, tam bir tatmin duygusu olduğunu bilirsek, o zaman işte mutlu olabileceğiniz, tatilde ise mutsuz olabileceğiniz ortaya çıkar.
n
))) Vücudun dinlenmeye ihtiyacı var, sinir sisteminin dinlenmeye ihtiyacı var... tatilde değildin... sadece hiçbir yere gitmedin ama tatilin kendisi var... ya da git Sadece hafta sonları çalışıyorsun ve hepsi bu mu?
[quote=vvm post_id=392646 time=1722346710 user_id=18147] [quote=Venüs post_id=392507 time=1722322807 user_id= 15698] )) İş yerinde mutluluk nedir?)))? [/quote] Bu tatilin kendisiyle değil, aynı zamanda işle de ilgili. Mutluluğun bir durum, tam bir tatmin duygusu olduğunu bilirsek, o zaman işte mutlu olabileceğiniz, tatilde ise mutsuz olabileceğiniz ortaya çıkar. [/quote] n ))) Vücudun dinlenmeye ihtiyacı var, sinir sisteminin dinlenmeye ihtiyacı var... tatilde değildin... sadece hiçbir yere gitmedin ama tatilin kendisi var... ya da git Sadece hafta sonları çalışıyorsun ve hepsi bu mu?
Venüs: ↑30 Jul 2024, 17:21
) Vücudun dinlenmeye ihtiyacı var, sinir sisteminin dinlenmeye ihtiyacı var... tatilde değildin... sadece hiçbir yere gitmedin ama tatilin var... yoksa sadece tatilde mi çalışıyorsun? hafta sonları ve hepsi bu mu? n
Hafta sonları çalışıyorum. Hafta sonları evde çalışıyorum). Ve elbette aktif rekreasyon da var. Her hafta. Nereye gitmeli? Etrafımızda her şey var). Dağlar ve hatta deniz ise 40 kilometre uzaktadır). https://i.postimg.cc/j2trCh1g/P7219567.jpg
На яхте катались в воскресение.
[quote=Venüs post_id=392662 time=1722349298 user_id=15698] ) Vücudun dinlenmeye ihtiyacı var, sinir sisteminin dinlenmeye ihtiyacı var... tatilde değildin... sadece hiçbir yere gitmedin ama tatilin var... yoksa sadece tatilde mi çalışıyorsun? hafta sonları ve hepsi bu mu? n[/quote] Hafta sonları çalışıyorum. Hafta sonları evde çalışıyorum). Ve elbette aktif rekreasyon da var. Her hafta. Nereye gitmeli? Etrafımızda her şey var). Dağlar ve hatta deniz ise 40 kilometre uzaktadır). [url=https://postimg.cc /FdW6B0N3] [img]https://i.postimg.cc/j2trCh1g/P7219567.jpg[/img][/url] На яхте катались в воскресение.
Çul, Tayland’a birkaç kez gitmem gerekti: ve işte ve tatilde. Ve her zaman - sorun değil. Çünkü
her zaman birlikte kalabileceğiniz, sizi yerel turistik mekanlar ve eğlenceyle tanıştıracak
iyi arkadaşlarım orada yaşıyor ve en önemlisi size ne yapabileceğiniz ve yapmamanız gerektiği konusunda iyi tavsiyeler verecek. bu ülkede...
[ref=#bf0000]Çul[/ref], Tayland’a birkaç kez gitmem gerekti: ve işte ve tatilde. Ve her zaman - sorun değil. Çünkü her zaman birlikte kalabileceğiniz, sizi yerel turistik mekanlar veeğlenceyle tanıştıracak iyi arkadaşlarım orada yaşıyor ve en önemlisi size ne yapabileceğiniz ve yapmamanız gerektiği konusunda iyi tavsiyeler verecek. bu ülkede...
niqk: ↑30 Jul 2024, 18:09
Vyanitsa, Tayland’ı birkaç kez ziyaret etmek zorunda kaldım: hem iş hem de tatil için. Ve her zaman - sorun değil. Çünkü
her zaman birlikte kalabileceğiniz, sizi yerel turistik mekanlar ve eğlenceyle tanıştıracak
iyi arkadaşlarım orada yaşıyor ve en önemlisi size ne yapabileceğiniz ve yapmamanız gerektiği konusunda iyi tavsiyeler verecek. bu ülkede...
Orada NASIL yasallaştırıldılar? Yani orada kalıcı olarak yaşamayı nasıl başarıyorlar? Gerçek şu ki Rusların Tayland’da kalma süresi 90 günle sınırlı. Daha sonra ülkeyi terk etmeniz gerekiyor. Komşu Vietnam ya da Kamboçya’ya bir gün gidip ertesi gün dönebilirsiniz. Orada buna visaran denir. Ama Tai’ye geri dönmelerine izin verilmeyebilir. Ama sizi içeri alsalar bile 90 gün sonra yeniden bir şeyler yapmak zorundasınız. Ancak yasa dışı olarak orada olmak korkutucu; sizi hapse atacaklar!
Orada birileri yasallaştırma adına Taylandlı kadınlarla evleniyor. Ancak bu en aşırı seçenektir.
[quote=niqk post_id=392683 time=1722352167 user_id=218] Vyanitsa, Tayland’ı birkaç kez ziyaret etmek zorunda kaldım: hem iş hem de tatil için. Ve her zaman - sorun değil. Çünkü her zaman birlikte kalabileceğiniz, sizi yerel turistik mekanlar veeğlenceyle tanıştıracak iyi arkadaşlarım orada yaşıyor ve en önemlisi size ne yapabileceğiniz ve yapmamanız gerektiği konusunda iyi tavsiyeler verecek. bu ülkede... [/quote] Orada NASIL yasallaştırıldılar? Yani orada kalıcı olarak yaşamayı nasıl başarıyorlar? Gerçek şu ki Rusların Tayland’da kalma süresi 90 günle sınırlı. Daha sonra ülkeyi terk etmeniz gerekiyor. Komşu Vietnam ya da Kamboçya’ya bir gün gidip ertesi gün dönebilirsiniz. Orada buna visaran denir. Ama Tai’ye geri dönmelerine izin verilmeyebilir. Ama sizi içeri alsalar bile 90 gün sonra yeniden bir şeyler yapmak zorundasınız. Ancak yasa dışı olarak orada olmak korkutucu; sizi hapse atacaklar! :-) Orada birileri yasallaştırma adına Taylandlı kadınlarla evleniyor. Ancak bu en aşırı seçenektir.
Çul, hayır, uğraşmanın bir anlamı yok yasa dışı faaliyetler - kolayca hapse girebilirsiniz ki bu hiç de hoş bir şey değil.
Ve orada sadece evlilik yoluyla değil, aynı zamanda iş ortaklarının da yardımıyla yasallaşabilirsiniz. Yabancıları
iş yapmaya davet edebilirler. Tabii bu çok meşakkatli bir konu...
[ref=#bf0000]Çul[/ref], hayır, uğraşmanın bir anlamı yok yasa dışı faaliyetler - kolayca hapse girebilirsiniz ki bu hiç de hoş bir şey değil. Ve orada sadece evlilik yoluyla değil, aynı zamanda iş ortaklarının da yardımıyla yasallaşabilirsiniz. Yabancıları iş yapmaya davet edebilirler. Tabii bu çok meşakkatli bir konu...
niqk: ↑31 Jul 2024, 15:28
Bu bir kıl gömlek, hayır, yasa dışı faaliyetlerde bulunmanın hiçbir anlamı yok - kendinizi kolayca hapse atabilirsiniz ki bu da orada hiç de hoş değil.
Ve orada yasallaştırılabilmenizin tek yolu, evliliğin yardımıyla, aynı zamanda iş ortaklarının da yardımıyla. Yabancıları
iş yapmaya davet edebilirler. Elbette bu çok kasvetli bir konu...
Peki Tayland’da birlikte kaldığınız iyi arkadaşlarınız ne olacak? Onlar Rus mu? Orada nasıl yasallaştırıldılar? Eğer onlar sizin iyi arkadaşlarınızsa bunu bilmiyor olamazsınız. Ve onları düzenli olarak ziyaret ediyorsanız.
13 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Başka bir yere gideceğimi sanıyordum.
Hangisi ve neden? Tai hakkında anlattıklarımın tam olarak neresini beğenmediniz? Kovid’den önce ve genel olarak son yıllardaki tüm bu olaylardan önce birçok kişi sırf kışı geçirmek için Tai’ye gidiyordu. Kasım ayının sonunda Tai’ye gittik ve baharda Mart ayının başında geri döndük. Bunların çok zengin insanlar olduğunu söylemeyeceğim. Vinsky forumunda bu konuyla ilgili yapılan konuşmalara göre onlar en sıradan insanlardı. Tabii ki, farklı çizgilerden serbest çalışanlar. Ve çoğu uzaktan çalışan bile değil. İnsanlar her şeyden tasarruf ettiler; gidiş-dönüş biletlerini altı ay önceden satın aldılar, bu da onları önemli ölçüde daha ucuz hale getiriyor. Bu biletlerin en ucuz olduğu tarihlerde aldım. Ve Ocak ayının sonunda en ucuzları. Böylece insanlar Ocak’tan Mart’a kadar üç ay boyunca oraya gittiler.
Kasım ayında daha erken gelenler, kışın geri dönmemek ve Yeni Yılı Tai’de kutlamak için buraya gittiler. Visaran - bir günlüğüne komşu Vietnam’a gittiler ve bir süre daha Tayland’da takıldılar. Ve evde kar eridiğinde geri döndüler. Bir keresinde birkaç haftalığına gittik ve Ocak ayında geri döndük; çok acımasızdı. Daha bu sabah süt kadar sıcak bir denizde yüzdünüz ve şimdi eksi on derece soğukta havaalanından ayrılıyorsunuz - bu çok acımasız!!!
Eh, buna gelince -kışçılar olarak adlandırılıyor, şu anda nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama Kovid’den önce en sıradan insanlar, serbest çalışanlardı. Bütün yıl bu kış için para biriktiren. Kendilerine bir şeyi inkar ettiler. Bunların bir tür kaderin sevgilisi ya da zengin işadamları olduğunu söylemeyeceğim. Hayır, fotoğrafçılar, programcılar, tasarımcılar...
Kendi kıçının üzerinde oturan ve kendi işinin patronu olan en sıradan insanlara aynı zamanda serbest meslek sahibi de denir. Ve çoğu zaman işe giden sıradan insanlardan bile daha az kazanıyorlar. Yılda bir kez üç aylığına işlerinden uzak bir yere gitmeyi göze alabiliyorlar.
Bunun turizm olduğunu ve göçün iki farklı şey olduğunu anlamalıyız. Ve hiçbir durumda karıştırılmamalıdırlar. Kışçılar sadece bunu karşılayabilen turistlerdir. Veya belki de hayatlarında bir şeyden vazgeçtikleri için - bir arabanın, bir kulübenin, belki başka bir şeyin bakımından.
Yasallaştırma ve bir şekilde bağımlı olmak amacıyla bir yere gidenler, o zaman bunlar tamamen farklı düzenlerdir. . Tamamen farklı para.
İyi bir dile ihtiyacınız var, apostilli diplomaya sahip olduğunuz iyi bir mesleğe ihtiyacınız var.
Aileniz olmadan yalnız kalmanız tavsiye edilir. Ve kim olduğun önemli değil, erkek ya da kadın. Bu şekilde kendinizi kaptırmak daha kolaydır ve yerel dili öğrenmede ciddi ilerleme kaydetmek daha kolaydır. İki kişiyle çok daha zor, hatta neredeyse imkansız diyebilirim.
[quote=niqk post_id=392983 time=1722428905 user_id=218] Bu bir kıl gömlek, hayır, yasa dışı faaliyetlerde bulunmanın hiçbir anlamı yok - kendinizi kolayca hapse atabilirsiniz ki bu da orada hiç de hoş değil. Ve orada yasallaştırılabilmenizin tek yolu, evliliğin yardımıyla, aynı zamanda iş ortaklarının da yardımıyla. Yabancıları iş yapmaya davet edebilirler. Elbette bu çok kasvetli bir konu... [/quote] Peki Tayland’da birlikte kaldığınız iyi arkadaşlarınız ne olacak? Onlar Rus mu? Orada nasıl yasallaştırıldılar? Eğer onlar sizin iyi arkadaşlarınızsa bunu bilmiyor olamazsınız. Ve onları düzenli olarak ziyaret ediyorsanız.
[size=85][color=green]13 dakika 52 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=homa515 post_id=392986 time=1722429486 user_id =8697] Başka bir yere gideceğimi sanıyordum. [/quote] Hangisi ve neden? Tai hakkında anlattıklarımın tam olarak neresini beğenmediniz? Kovid’den önce ve genel olarak son yıllardaki tüm bu olaylardan önce birçok kişi sırf kışı geçirmek için Tai’ye gidiyordu. Kasım ayının sonunda Tai’ye gittik ve baharda Mart ayının başında geri döndük. Bunların çok zengin insanlar olduğunu söylemeyeceğim. Vinsky forumunda bu konuyla ilgili yapılan konuşmalara göre onlar en sıradan insanlardı. Tabii ki, farklı çizgilerden serbest çalışanlar. Ve çoğu uzaktan çalışan bile değil. İnsanlar her şeyden tasarruf ettiler; gidiş-dönüş biletlerini altı ay önceden satın aldılar, bu da onları önemli ölçüde daha ucuz hale getiriyor. Bu biletlerin en ucuz olduğu tarihlerde aldım. Ve Ocak ayının sonunda en ucuzları. Böylece insanlar Ocak’tan Mart’a kadar üç ay boyunca oraya gittiler.
Kasım ayında daha erken gelenler, kışın geri dönmemek ve Yeni Yılı Tai’de kutlamak için buraya gittiler. Visaran - bir günlüğüne komşu Vietnam’a gittiler ve bir süre daha Tayland’da takıldılar. Ve evde kar eridiğinde geri döndüler. Bir keresinde birkaç haftalığına gittik ve Ocak ayında geri döndük; çok acımasızdı. Daha bu sabah süt kadar sıcak bir denizde yüzdünüz ve şimdi eksi on derece soğukta havaalanından ayrılıyorsunuz - bu çok acımasız!!!
Eh, buna gelince -kışçılar olarak adlandırılıyor, şu anda nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama Kovid’den önce en sıradan insanlar, serbest çalışanlardı. Bütün yıl bu kış için para biriktiren. Kendilerine bir şeyi inkar ettiler. Bunların bir tür kaderin sevgilisi ya da zengin işadamları olduğunu söylemeyeceğim. Hayır, fotoğrafçılar, programcılar, tasarımcılar... Kendi kıçının üzerinde oturan ve kendi işinin patronu olan en sıradan insanlara aynı zamanda serbest meslek sahibi de denir. Ve çoğu zaman işe giden sıradan insanlardan bile daha az kazanıyorlar. Yılda bir kez üç aylığına işlerinden uzak bir yere gitmeyi göze alabiliyorlar.
Bunun turizm olduğunu ve göçün iki farklı şey olduğunu anlamalıyız. Ve hiçbir durumda karıştırılmamalıdırlar. Kışçılar sadece bunu karşılayabilen turistlerdir. Veya belki de hayatlarında bir şeyden vazgeçtikleri için - bir arabanın, bir kulübenin, belki başka bir şeyin bakımından. Yasallaştırma ve bir şekilde bağımlı olmak amacıyla bir yere gidenler, o zaman bunlar tamamen farklı düzenlerdir. . Tamamen farklı para. İyi bir dile ihtiyacınız var, apostilli diplomaya sahip olduğunuz iyi bir mesleğe ihtiyacınız var.
Aileniz olmadan yalnız kalmanız tavsiye edilir. Ve kim olduğun önemli değil, erkek ya da kadın. Bu şekilde kendinizi kaptırmak daha kolaydır ve yerel dili öğrenmede ciddi ilerleme kaydetmek daha kolaydır. İki kişiyle çok daha zor, hatta neredeyse imkansız diyebilirim.
Vlasyanitsa, evet, arkadaşlarım Rus. Ve çok basit bir şekilde yasallaştılar: Uluslararası bir sergide tanıştıkları Taylandlılarla birlikte ortak bir şirket kurdular; ve sonra bu şirketin temsilciliğine ülkeye geldik...
[ref=#bf0000]Vlasyanitsa[/ref], evet, arkadaşlarım Rus. Ve çok basit bir şekilde yasallaştılar: Uluslararası bir sergide tanıştıkları Taylandlılarla birlikte ortak bir şirket kurdular; ve sonra bu şirketin temsilciliğine ülkeye geldik...
niqk: ↑01 Aug 2024, 15:12
Vasyanitsa, evet arkadaşlarım Rus. Ve çok basit bir şekilde yasallaştılar: Uluslararası bir sergide tanıştıkları Taylandlılarla birlikte ortak bir şirket kurdular; ve sonra bu şirketin temsilciliğine ülkeye geldiler...
Bu bana göre yasallaştırma değil, sadece kiralık iş . Yarın şirket kapandı ya da gereksiz hale geldin ya da sıçtın ve kıçına tekme attılar. Ve bir noktada ülkeyi terk etmelisin.
Yasallaştırma, vatandaşlığın veya daimi ikamet hakkının kazanılmasıdır. Kalıcı İkamet Yeri.
Ve çalışma vizesi sadece bir çalışma vizesidir.
Her ne kadar bir yerde en az bir kez iş bulmuş olsa da, kural olarak, eğer hoşlarına giderse orada kalırlar. . Bazı boşluklar buluyor.
Ben de tam bunu soruyorum.
Buna gerçekten ihtiyacım olduğunu söylemeyeceğim ama insanların bu sorunu nasıl çözdüğünü merak ediyorum.
[quote=niqk post_id=393294 time=1722514354 user_id=218] Vasyanitsa, evet arkadaşlarım Rus. Ve çok basit bir şekilde yasallaştılar: Uluslararası bir sergide tanıştıkları Taylandlılarla birlikte ortak bir şirket kurdular; ve sonra bu şirketin temsilciliğine ülkeye geldiler... [/quote] Bu bana göre yasallaştırma değil, sadece kiralık iş . Yarın şirket kapandı ya da gereksiz hale geldin ya da sıçtın ve kıçına tekme attılar. Ve bir noktada ülkeyi terk etmelisin. Yasallaştırma, vatandaşlığın veya daimi ikamet hakkının kazanılmasıdır. Kalıcı İkamet Yeri. Ve çalışma vizesi sadece bir çalışma vizesidir. Her ne kadar bir yerde en az bir kez iş bulmuş olsa da, kural olarak, eğer hoşlarına giderse orada kalırlar. . Bazı boşluklar buluyor. Ben de tam bunu soruyorum. Buna gerçekten ihtiyacım olduğunu söylemeyeceğim ama [url=viewtopic.php?t=12216]insanların bu sorunu nasıl çözdüğünü[/url] merak ediyorum.
saç gömlek, dürüst olmak gerekirse ilgilenmedim bu tür ayrıntılarda. Arkadaşlarım birkaç yıldır orada yaşıyorlar ve henüz geri dönme planları yok. Orada, sakin bir bölgede, plaja çok da uzak olmayan rahat bir evleri, iki arabaları var... Tatilde arkadaşlarını ağırlamaktan mutluluk duyuyorlar.
Ve aynı Yeni Yıl için kendileri de bize geliyorlar.. Genel olarak herkes mutlu. :)
[ref=#bf0000]saç gömlek[/ref], dürüst olmak gerekirse ilgilenmedim bu tür ayrıntılarda. Arkadaşlarım birkaç yıldır orada yaşıyorlar ve henüz geri dönme planları yok. Orada, sakin bir bölgede, plaja çok da uzak olmayan rahat bir evleri, iki arabaları var... Tatilde arkadaşlarını ağırlamaktan mutluluk duyuyorlar. Ve aynı Yeni Yıl için kendileri de bize geliyorlar.. Genel olarak herkes mutlu. :)
niqk: ↑01 Aug 2024, 20:23
Vasyanitsa, dürüst olmak gerekirse bu tür ayrıntılarla ilgilenmiyordum. Arkadaşlarım birkaç yıldır orada yaşıyorlar ve henüz geri dönme planları yok. Orada, sakin bir bölgede, plaja çok da uzak olmayan rahat bir evleri, iki arabaları var... Tatilde arkadaşlarını ağırlamaktan mutluluk duyuyorlar.
Ve aynı Yeni Yıl için kendileri de bize geliyorlar.. . Genel olarak herkes mutlu.
Benzer şeyleri duydum. Tayland’da işlerini başlatıyorsunuz, ancak işletmenizdeki personelin yüzde bir kısmının Taylandlı olması şartıyla. Yani istihdam yaratıyorsunuz. Thais’yi işe alırsın, onlara maaş ödersin. Ve bu temelde, bir şirketiniz olduğu sürece oturma izniniz de var.
Fakat sadece bir şirket sahibi olmak da yeterli değil, orada başka bir şeyin olması gerekir ki, orada özgürce dinlenebilin ve endişelenmeyin. herhangi bir şey hakkında. Belki kızınız bir Taylandlıyla evlenir. Ve bu temelde orada zaten bir şeyler resmileştirilebilir. Ve yarın sana tekme atacaklar diye endişelenme.
[quote=niqk post_id=393396 time=1722532988 user_id=218] Vasyanitsa, dürüst olmak gerekirse bu tür ayrıntılarla ilgilenmiyordum. Arkadaşlarım birkaç yıldır orada yaşıyorlar ve henüz geri dönme planları yok. Orada, sakin bir bölgede, plaja çok da uzak olmayan rahat bir evleri, iki arabaları var... Tatilde arkadaşlarını ağırlamaktan mutluluk duyuyorlar. Ve aynı Yeni Yıl için kendileri de bize geliyorlar.. . Genel olarak herkes mutlu. [/quote] Benzer şeyleri duydum. Tayland’da işlerini başlatıyorsunuz, ancak işletmenizdeki personelin yüzde bir kısmının Taylandlı olması şartıyla. Yani istihdam yaratıyorsunuz. Thais’yi işe alırsın, onlara maaş ödersin. Ve bu temelde, bir şirketiniz olduğu sürece oturma izniniz de var. Fakat sadece bir şirket sahibi olmak da yeterli değil, orada başka bir şeyin olması gerekir ki, orada özgürce dinlenebilin ve endişelenmeyin. herhangi bir şey hakkında. Belki kızınız bir Taylandlıyla evlenir. Ve bu temelde orada zaten bir şeyler resmileştirilebilir. Ve yarın sana tekme atacaklar diye endişelenme.
Bugün sütyen ve külot olmadan yürüyüşe çıkacağım)
Bu beni çok tahrik ediyor
Göğüslerim titriyor.
Meme uçları dışarı çıkıyor.
Bunu yapmaktan hoşlanıyor musunuz kızlar?
Last post
Herkese merhaba, ben de evde böyle yürümeyi seviyorum, sorun ne?
Herkes evde böyle yürüyor, peki ya neredeyse herkes. Ama sokakta cesur ve kendine güvenen kızlar var sanırım. Hiç iç çamaşırlarınız...
🎀 Yazı ve çadırda seks yapmak istiyorum. Denize gidiyoruz, küçük bir kamp kuruyoruz ve birkaç günü böyle geçiriyoruz. İçeride saklanıp sikişmek, etraftan gelen sesleri, yoldan geçen insanların...
Altı ay önce bir arkadaşlık sitesinde bir adamla sohbet etmeye başladım. Bana sürekli iltifat ediyor, benim için şiir yazıyor, psikolojik olarak zorlandığımda bana yardım ediyor. Dün beni iki...
Last post
Dirk
İlgileniyor
Ynt: Çocuğunuzu yanınızda denize götürmeye değer mi?ŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Okunmamış mesaj 08 Ağu 2022, 21:59
Buna değer, bırakın annesinin nasıl sikildiğini izlesin...