Dün becerdiğim fahişeye bir bakın)
-
Автор темыMerlion
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 1 month
Dün becerdiğim fahişeye bir bakın)
Dün aldığım fahişeye bir bakın, ilginç fikriniz bununla ilgili ne yapacaklarını ve nasıl yazacaklarını okumak ilginç olur mu?!
https://i.postimg.cc/Hsyt4KS5/image.jpg
https://i.postimg.cc/JzKKGX6d/1.jpg
- These users thanked the author Merlion for the post (total 13):
- mega saniye, Büyüleyici, VidaFIX, büyük, Livrik, di1111, sapık, RedFox, hayalet, Sibiryak89, Vovochka, mavi kordon, Martin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Dün siktiğim fahişeye bakın)
видно что нормальная девушка.
может любит секс?
а кто секс не любит.
думаю некрасиво девушку так называть.
а почему шлюха????Merlio: ↑21 Apr 2023, 09:45 Dün aldığım fahişeye bir göz atın, ilginç fikriniz bununla ilgili ne yapacaklarını ve nasıl yazacaklarını okumak ilginç olur mu?!
видно что нормальная девушка.
может любит секс?
а кто секс не любит.
думаю некрасиво девушку так называть.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Konu başlatıcı hakkında bir görüş yazardım ama bundan çok rahatsız olurdu. Kızı olumsuz bir duruma düşürürken cinsel "zaferlerinizi" herkesin görmesi için sergilemek için ne tür velet komplekslerine sahip olmanız gerekiyor? Ve hatta ona hakaret mi ediyorsun?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Büyük olasılıkla hayalini kurduğu kızın bir fotoğrafını yayınladı. Ve o başka biriyle birlikte. Ve hiç şansı yok. Bu yüzden onun hakkında nasıl müstehcen konuştuklarını dinlemek istiyor
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 8):
- İrlandalı kırbaç, Utangaç bebek, okçuluk, Morpheus, Shompol34, çok sayıda denizci, Ahah, hayalet
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 3 months
Hem en iyi oyuncu hem de kız arkadaşı umurumda değil. Ama sapık sitedeki ahlakçıların sayısı beni şaşırtıyor. Burada ne halt ediyorsun? Ve kızları, anneleri, yaşlı kadınları vb. nasıl siktikleri hakkında konuştuklarında neden sesinizi yükseltmiyorsunuz? Bir şeyi beğenmezsem geçip giderim. Ama sapkınların sitesindeki ahlakçılara dayanamadım. Ah kahretsin!
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
Tamamen katılıyorum, en sık olan şey bu. Arabayla gittim ve beni gönderdi ve onun hakkında kötü şeyler yazmama izin verdi.LustFromBeyond: ↑21 Apr 2023, 10:15 Büyük ihtimalle hayalini kurduğu kızın fotoğrafını yayınladı. Ve o başka biriyle birlikte. Ve hiç şansı yok. Bu yüzden onun hakkında nasıl müstehcen konuştuklarını dinlemek istiyor
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 6):
- Wolffr, İrlandalı kırbaç, Utangaç bebek, Lyaxander, Morpheus, Ahah
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
İkinci fotoğrafı görmek kolay, Instagram’dan çok havalı bir kız var. Ve yazarın seviyesine bakılırsa, bunu ona kesinlikle vermezdim.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 8):
- Fargal94, Evgeniy-Spb, Wolffr, İrlandalı kırbaç, Lyaxander, Sabrina Schwaltz, Anatolik, Ahah
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Başlangıç konusuyla da ilgilenmiyorum ama iki mesajı olan bir kullanıcı nasıl fotoğraf yayınlıyor acaba? İlkel moderatörler forumu yeniden mi canlandırıyor?
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Ahah
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 2 years 10 months
n
Kıza gelince, yüzü pek iyi değil
Bir şey paylaşmak mümkün görünüyor ama bunu herkes göremeyecek .
n
Kıza gelince, yüzü pek iyi değil
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Orientation: biseksüel
Bunun ahlakçılarla ne alakası var??????!!! )))) Hepimiz hangi sitede olduğumuzu çok iyi anlıyoruz))) Ve herkesin kendini sevdiğini (herkesin sevdiği şey herkesin kişisel işidir, soru sorulmaz)!!! Hayır, bırakın gerçeği yazsınlar, internetten fotoğraf indirmesinler ve fantezilerini dağıtsınlar)))) Aksi takdirde, görünüşe göre hayatınızda hiç çıplak bir kadın görmemişsiniz, ama o onun bir fahişe olduğunu yazıyor ve o onu becerdim)))) O, koklamasına bile izin vermezdim)))))))))) Lanet olsun!!!Vlad6969: ↑21 Apr 2023, 10:51 Hem konuyu başlatan kişi, hem de kız arkadaşı umurumda değil. Ama sapık sitedeki ahlakçıların sayısı beni şaşırtıyor. Burada ne halt ediyorsun? Ve kızları, anneleri, yaşlı kadınları vb. nasıl siktikleri hakkında konuştuklarında neden sesinizi yükseltmiyorsunuz? Bir şeyi beğenmezsem geçip giderim. Ama sapkınların sitesindeki ahlakçılara dayanamadım. Ah kahretsin!
- These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post (total 5):
- Wolffr, Vladtsst, Anatolik, Ahah, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
Eh, bazı nedenlerden dolayı siz bir kadının kimliğine bürünmeiriska-piska: ↑21 Apr 2023, 23:13 bırakın gerçekleri yazsınlar, internetten fotoğraf indirmesinler ve fantezilerini açığa vursunlar
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Eh, sen bir şakacısın))))
- These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post:
- Alexsss
-
- Orgazm!
Tamamen katılıyorumiriska-piska: ↑21 Apr 2023, 23:13Bunun ahlakçılarla ne alakası var??????!!! )))) Hepimiz hangi sitede olduğumuzu çok iyi anlıyoruz))) Ve herkesin kendini sevdiğini (herkesin sevdiği şey herkesin kişisel işidir, soru sorulmaz)!!! Hayır, bırakın gerçeği yazsınlar, internetten fotoğraf indirmesinler ve fantezilerini dağıtsınlar)))) Aksi takdirde, görünüşe göre hayatınızda hiç çıplak bir kadın görmemişsiniz, ama o onun bir fahişe olduğunu yazıyor ve o onu becerdim)))) O koklamasına bile izin vermedim)))))))))) Lanet olsun!!!Vlad6969: ↑21 Apr 2023, 10:51 Hem konuyu başlatan kişi hem de kız arkadaşı umurumda değil. Ama sapık sitedeki ahlakçıların sayısı beni şaşırtıyor. Burada ne halt ediyorsun? Ve kızları, anneleri, yaşlı kadınları vb. nasıl siktikleri hakkında konuştuklarında neden sesinizi yükseltmiyorsunuz? Bir şeyi beğenmezsem geçip giderim. Ama sapkınların sitesindeki ahlakçılara dayanamadım. Ah kahretsin!
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- İrlandalı kırbaç
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 311
İşlemin fotoğrafı nerede, konu açıklanmadı, güzel kız, sana katılırımMerlio: ↑21 Apr 2023, 09:45 Dün, 09:45
Dün aldığım fahişeye bir bakın, ilginç bu konudaki fikriniz, bununla ne yapmaları gerektiği ve nasıl yazmaları gerektiği, okumanın ilginç olup olmayacağını yazın ?!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
Kayak seni fahişe)! Fakir! Güzel kız! Ve onu sikmedin. Senin gibi insanlar sarhoş olup yıkanmayan insanlara veriliyor ve her zaman değil!
- These users thanked the author uykuya dalıyoruz for the post:
- Lyaxander
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
TS sıradan bir mastürbasyoncuya benziyor. Birini yalnızca fantezilerinde siker.
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post (total 3):
- Lerunçik, Wolffr, Lyaxander
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 336
Çocukların kendisi de genellikle fantezilerine inanır ve onları gerçekmiş gibi sunar))))))
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 3):
- Erkekler2024, Wolffr, Ahah
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 3 months
İnsanların yüzlerini bu tür sitelerde izinsiz olarak yayınlamak çok çirkin...
- These users thanked the author Polonya for the post (total 3):
- Lyaxander, Sabrina Schwaltz, Anatolik
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
Fotoğrafa bakılırsa. Instagram’dan veya sınıf arkadaşlarından sıradan bir kız, bir erkek ve bir kız veya bir erkek ve kız kardeş vb. bu pozisyonda fotoğraflar çekildiği için, başka bir sahte. Karadashian’ın dün bir kafede yakaladığı kız gibi bardaklarda votka içerken fotoğraflarını bekliyoruz.
2 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Evet, baktım, iki farklı kız.
2 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Evet, baktım, iki farklı kız.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Sabrina Schwaltz
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
Lerunchik, gözleriyle beceriyor ve hayal kırıklığına uğratıyor burnu))))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 336
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
n
Bunun sapıklara yönelik bir site olduğunu kim söyledi ki? Burası sapıkların olduğu bir site çünkü sen, bir sapık oradasın. Sapık olmak ve başkalarını sapkınlıklarını sizinle paylaşmaya teşvik etmek istiyorsunuz. Sitenin adını bana hatırlatır mısın? Size şunu hatırlatmama izin verin: "Cinsiyet ve cinsel sapmalarla ilgili anonim forum". Cinsel sapmalar mutlaka sapkınlık anlamına gelmez, ancak cinsiyetle ilgili sorunlar anlamına gelir. Herhangi bir sorunu olan herkes onları çözmeye çalışır. Özellikle seks yapma konusunda genel olarak sorunlar yaşıyorum ama bunu bir sapıklık olarak görmüyorum. Sapma evet. Ama sapkınlık değil.
Senin gibi ensest, pedofili ve diğer renkli kısaltmalarla konuşan insanlara gelince, doktorun kim? Burada hepimizin lekeli olduğunu, gizli ibne olduğumuzu ve genel olarak bok yememiz gerektiğini bağırmaya gerek yok. Başkalarını kendiniz yargılamayın! Ve hatta insanlarla karşılaşıyorum.
Ancak "konuyu başlatan konuyu umursamadığınız" gerçeği, bir kişi olarak sizin hakkınızda çok şey söylüyor. Ve iyi bir şekilde değil. Ama burada “ahlakçıları” kabul etmiyorsunuz. Elbette tavsiye almayı düşünmüyorum. O yüzden fikirlerinizi kendinize saklayın ve telaş yapmayın. Evet ahlak senin için anlamsız bir kelime ama hepsi değil.
Bu arada senin yazdıklarını da okuyup yorum yapmayı düşünmüyorum. çünkü cevaplarınızı kabaca hayal edebiliyorum. Endişelenmeyin.
En iyi dileklerimle)
Birinin yalan söylemekle suçlanması ve yanlış davranışı nedeniyle kınanması sizi gerçekten üzüyor mu? Davranış: "Burada hepimiz pislik içindeyiz, temizmiş gibi davranmanın bir anlamı yok." da utanç vericidir ve ahlaksız bir yaşam tarzı sürmeye yönelik çağrılar sizi özellikle en iyi şekilde göstermez.
n
Seni ayrıca eğlendirmek için performans sergilemiyorsun? Önünüzde sirk mi kuralım? Hiç palyaço buldun mu?Neden
Bunun sapıklara yönelik bir site olduğunu kim söyledi ki? Burası sapıkların olduğu bir site çünkü sen, bir sapık oradasın. Sapık olmak ve başkalarını sapkınlıklarını sizinle paylaşmaya teşvik etmek istiyorsunuz. Sitenin adını bana hatırlatır mısın? Size şunu hatırlatmama izin verin: "Cinsiyet ve cinsel sapmalarla ilgili anonim forum". Cinsel sapmalar mutlaka sapkınlık anlamına gelmez, ancak cinsiyetle ilgili sorunlar anlamına gelir. Herhangi bir sorunu olan herkes onları çözmeye çalışır. Özellikle seks yapma konusunda genel olarak sorunlar yaşıyorum ama bunu bir sapıklık olarak görmüyorum. Sapma evet. Ama sapkınlık değil.
Senin gibi ensest, pedofili ve diğer renkli kısaltmalarla konuşan insanlara gelince, doktorun kim? Burada hepimizin lekeli olduğunu, gizli ibne olduğumuzu ve genel olarak bok yememiz gerektiğini bağırmaya gerek yok. Başkalarını kendiniz yargılamayın! Ve hatta insanlarla karşılaşıyorum.
Ancak "konuyu başlatan konuyu umursamadığınız" gerçeği, bir kişi olarak sizin hakkınızda çok şey söylüyor. Ve iyi bir şekilde değil. Ama burada “ahlakçıları” kabul etmiyorsunuz. Elbette tavsiye almayı düşünmüyorum. O yüzden fikirlerinizi kendinize saklayın ve telaş yapmayın. Evet ahlak senin için anlamsız bir kelime ama hepsi değil.
Bu arada senin yazdıklarını da okuyup yorum yapmayı düşünmüyorum. çünkü cevaplarınızı kabaca hayal edebiliyorum. Endişelenmeyin.
En iyi dileklerimle)
- These users thanked the author okçuluk for the post (total 2):
- Sabrina Schwaltz, Anatolik
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
1 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Bu bir ahlak meselesi değil. Fotoğrafını yayınlamak için ondan izin istedi mi? Ve böyle hakaret mi ediyorsun? Muhtemelen vermedi ve bu yüzden aptal gücendi.
1 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Evet, muhtemelen iktidarsız, boşalma nerede oldu ’den geliyor:evet: :evet:
- These users thanked the author Lyaxander for the post:
- Sabrina Schwaltz
-
- Orgazm!
10 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Onu bu fotoğrafı çekmeye o mu zorladı? ölüm tehdidi altında mı? Eğer tanıtım istemiyorsanız, herhangi biriyle fotoğraf çekmeyin. Eğer bu onun fotoğrafıysa, o zaman yayınlayabilir. Peki, eğer ona ait değilse ve bir yerden alınmışsa, o zaman bu, en hafif tabirle söylemek gerekirse, iyi değil.
10 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Ve siz de hastalanmayacaksınızqwas: ↑22 Apr 2023, 10:59Peki birisinin yalan söylemekle suçlanması ve yanlış davranışı nedeniyle kınanması sizi gerçekten üzüyor mu? Davranış: "Burada hepimiz pislik içindeyiz, temizmiş gibi davranmanın bir anlamı yok." da utanç vericidir ve ahlaksız bir yaşam tarzı sürmeye yönelik çağrılar sizi özellikle en iyi şekilde göstermez.Vlad6969: ↑21 Apr 2023, 10:51 Ama ahlakçıların sayısı
nSeni ayrıca eğlendirmek için performans sergilemiyorsun? Önünüzde sirk mi kuralım? Hiç palyaço buldun mu?Neden
Bu arada senin yazdıklarını da okuyup yorum yapmayı düşünmüyorum. çünkü cevaplarınızı kabaca hayal edebiliyorum. Zahmet etmeyin.
En iyi dileklerimle)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 3 years 8 months
Kız iyi, onu güzel deliklerinde sikerim. Ve onun yanında duran ibne de

-
- Orgazm!
- Total posts: 633
Да и к чему это хвастовство?
Не корректно выкладывать фото девушки.Merlio: ↑21 Apr 2023, 09:45 Dün aldığım fahişeye bir göz atın, ilginç fikriniz bununla ilgili ne yapacaklarını ve nasıl yazacaklarını okumak ilginç olur mu?!
Да и к чему это хвастовство?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 1 year 9 months
Sapık hayalperestlerin forumunda ahlaka hayır diyelim ama yüzlerin olduğu resimlere de hayır diyeceğiz! Gıcırtılarla yapabilirsin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 311
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Registered for: 1 year 7 months
Sanırım TC birinden intikam almaya karar verdi, bu yüzden bu fotoğrafları yayınladı. Ancak tüm detayları bilmeden bile bu fotoğrafların burada yerinin olmadığı hemen anlaşılıyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 2 years
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 1 year 4 months
Merlio, fotoğrafa bakılırsa fahişe sensin !!
- These users thanked the author şşş for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 10 months
Merlio, ne kadar utanç verici bir salaksın sen
10 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Ne kadar utanç verici bir salaksın öyle
10 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Ne kadar utanç verici bir salaksın öyle