Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Oral seks hakkında ne düşünüyorsun ve...

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Oral seks hakkında ne düşünüyorsun ve...

Unread post by Anonim »

Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor ve özellikle oral seks ve çevrelemeyi tercih etmiyor, ancak konu kalçaları arasındaki oral sekse gelince, o zaman her şey çok daha ilginç. Başladığım anda, bir yılan gibi kıvrılmaya başlıyor, göğüslerini okşuyor ve başımı yakalıyor, beni cazibesine daha da sıkı bastırıyor. Normal boyuma rağmen oral seks onun daha sık boşalmasına neden oluyor. Paradoks. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Sevgili hanımlar, size bir soru. Oral seks hakkında ne düşünüyorsun ve...

Unread post by Guest »

İşedikten sonra kendini yıkamayı unuttuğunu hatırlıyor :) Seni yalamaları da işe yarıyor, kıvranmamak ve dikkati dağıtmamak daha iyi :)
Evli
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Sevgili hanımlar, size bir soru. Oral seks hakkında ne düşünüyorsun ve...

Unread post by Evli »

Pek çok bayan oral seksten orgazmı sever (daha parlak ve daha uzundur), karısı oral seks yapmayı severdi ve oral seksten sonra oral seks yapmayı reddetti :lütfen:
Hediyeler
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 97
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Hediyeler »

Konu nedense isimsiz insanlarla doluydu...
Orada yaşanan duygu farklı, hepsi bu... Kimisi beğeniyor, kimisi beğenmiyor.
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321

Unread post by şefkatli »

Anonim, Zevk meselesi, ama çoğu kadın için ve özellikle kızlar (bakireleri kastediyorum) oral seks yapmayı seviyorum! Örneğin, cunnilingus’a deli oluyorum! Kocamın bunu her zaman kabul etmemesi çok yazık! Cunnilingus, ancak kadının partneri görünüş olarak ya da hoş olmayan bir koku nedeniyle aşırı derecede nahoş ise nahoş olabilir.
These users thanked the author şefkatli for the post (total 5):
George, Nikk, Cidden, Seks devi, denis.viktorovich
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

Tender: 27 Aug 2021, 09:22 Cuni ancak partnerin kadın için son derece nahoş olması durumunda nahoş olabilir
bu doğru.... Ancak bu durumda - bu partner hoş değilse zaten seks değil, ancak bir miktar hak için ceza çekiyor.... *x)
These users thanked the author George for the post:
annem adam yaptı
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

georg, Elbette!

Gönderildi 3 dakika 44 saniye sonra:
georg, Ancak durumlar farklı! Mesela bir adamla tanıştım, hoş bir akşam geçirdim, akşam olduğunda onun evine gittik ve sevişmeye başlayıp iç çamaşırlarını çıkardıklarında pis kokuyordu,,, Bu durumda sadece cunnilingus istemezsin !
These users thanked the author şefkatli for the post (total 2):
annem adam yaptı, George
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353

Unread post by Andrey ben »

Tender: 27 Aug 2021, 09:40 akşamı geçirdik, akşam olduğunda onun evine girdik ve sevişmeye başladığımızda ve iç çamaşırlarımızı çıkardığımızda pis kokular gelmeye başladı,,, Bu durumda sadece oral seks istemezsin!
bunun için genellikle önce duşa giderler
unta ki sen Josephine değilsen ve o da Napolyon değilse

3 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Ve oral seks sadece hoş değil aynı zamanda güzeldir!

Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
P.S. это Gif ки
These users thanked the author Andrey ben for the post (total 2):
annem adam yaptı, Nikk
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806

Unread post by George »

Tender: 27 Aug 2021, 09:40 Mesela bir adamla tanıştım, keyifli bir akşam geçirdim, akşam olduğunda onun evine gittik ve sevişmeye başlayıp iç çamaşırlarını çıkardıklarında pis kokuyordu,,, Bu durumda sadece sen değil oral seks istemiyorum!
ooh ne kadar tanıdık.... Eşim ve ben bu konuda ÇOK hassasız. Biz temiz vücut fanatikleriyiz. Ve eğer sadece vücuttan değil, eski kıyafetlerden de koku geliyorsa, seks izi kalmayacaktır!
These users thanked the author George for the post:
annem adam yaptı
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152

Unread post by annem adam yaptı »

что сказать.... КРАСОТА!!!!
These users thanked the author annem adam yaptı for the post (total 4):
George, Andrey ben, Nikk, Büyüleyici
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Aynen - GÜZELLİK!!! :muza:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
annem adam yaptı, Büyüleyici
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

anne erkek yaptı, ben de seçimi beğendim. .. Hoş ve güzel1 Biraz akmaya başladı...!
These users thanked the author şefkatli for the post (total 3):
Roma, annem adam yaptı, Nikk
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400

Unread post by Büyüleyici »

Ağız okşamalarına nasıl karşı çıkılır anlamıyorum?! Eşim ve ben her seferinde birbirimize ağız okşamaları yapıyoruz, cunnilingus’tan deliriyor, anüs okşamalarına alışması uzun zaman alıyor ama ne zaman? bundan büyük keyif aldı, şimdi bana kendisi rehberlik ediyor!
These users thanked the author Büyüleyici for the post (total 3):
George, annem adam yaptı, Irina66
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Peki ne sıklıkla bu kadar ıslanıyorsun?
These users thanked the author Nikk for the post:
annem adam yaptı
alexnikit
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209

Unread post by alexnikit »

Okudum ve oral seks yapmak istedim..... :)
Irina66
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86

Unread post by Irina66 »

Kendimi kötü hissediyorum... ama katlanmaya hazırım...😁😁😁 şaka.
Sokolov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 103

Unread post by Sokolov »

Sevgilimle seks sırasında birbirimizi daima ağızdan okşarız; ağızdan okşama olmadan seks yaptığımızı bile hatırlamıyorum. Bazen beni emebilir ve spermi tabiri caizse bedavaya ağzına alabilir)
Evet, bazen zaman yetersizliğinden dolayı ona oral seks yaptığım da oluyor, örneğin daha önce iş ya da seksten sonra onu tekrar yalarım)
Gezgin 64
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Gezgin 64 »

Irina66, Gök gürültüsüyle vur bana ki dayan! :ayyy:
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285

Unread post by Cidden »

Eşime her zaman dilimle iyi hissettiriyorum, onu çok uzun süre okşayabiliyorum, o da bundan zevk alıyor, adeta her yeri kıvranıyor. Ancak sevgiye karşılık vermeyi her zaman kabul etmez. Evet, bunları ondan istemiyorum.
Bay
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Bay »

Oral seks karımla yatakta, zorunlu program. Ve ön sevişme olarak onu yalayabilirim. Ve o da bana. Ve bunu birbirimiz için ücretsiz olarak yapabiliriz. Yani ya ben onun içinim ya da o benim için. Ve 69 numaralı pozu çalışıp kafayı buluyoruz. Saban demirleri olmadan nasıl olabilir?
Hız Adamları
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Hız Adamları »

Tender: 27 Aug 2021, 09:40 Fakat durumlar farklı! Mesela bir adamla tanıştım, hoş bir akşam geçirdim, akşam karanlığında onun evine vardım ve sevişmeye başlayıp iç çamaşırlarını çıkardıklarında pis kokuyordu,,, Bu durumda sadece oral seks istemezsin !
Her zaman ilginç bir fikir ifade ettiğini fark ettim ki bu da çoğunlukla benimkiyle örtüşüyor.
These users thanked the author Hız Adamları for the post:
Alexsss
Dimon84
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 85

Unread post by Dimon84 »

Evli: 25 Aug 2021, 17:29 Birçok bayan oral seksten orgazmı sever (daha parlak ve daha uzundur), karım oral seks yapmayı severdi ve oral seksten sonra oral seks yapmayı reddetti
Benimki ona oral seks yapmamı da seviyor ama bitirdiğimde oral seks yapmayı reddediyor
Anna Dimitrova
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31

Unread post by Anna Dimitrova »

Çok sık oluyor. Özellikle genç adamlarla
These users thanked the author Anna Dimitrova for the post (total 2):
olur, Kunimen
Vurgulu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268

Unread post by Vurgulu »

Dimon84: 04 Dec 2023, 02:49
Birçok bayan oral seks yoluyla orgazmı sever (daha parlak ve daha uzundur), karım oral seks yapmayı severdi ve oral seksten sonra oral seks yapmayı reddetti
Benimki de ona oral seks yapmamı seviyor ama bitirdiğinde oral seks yapmayı reddediyor
Bu çok tuhaf, o zaman daha da fazla emmek istiyor
Xlebniy
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by Xlebniy »

Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50. yaş günüydü, şehir dışında bir yerde yaşıyordu ve gece eve gitmek zorunda kalmamak için bir otel odası kiralamıştı. Ben de onu odasına götürdüm ve orada kaldım. Yaladı ve gitti, sonra sabahları ve gün içinde birkaç kez gelip oral seks yaptı. Ve beni mastürbasyon yapmayı bile kabul etmedi. Ve karşımda arkadaşlarıyla konuşuyor ve artık odada olduğuyla övünüyor, yanında da çıplak bir adam vardı. Onun telefon numarasını kaybetmem çok yazık
These users thanked the author Xlebniy for the post:
Grifan
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”