Sizin için sapkınlık tam olarak nedir?
-
Автор темыyavru kedi
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Sizin için sapkınlık tam olarak nedir?
Forum üyelerinin görüşlerini bilmek ilginç, aksi takdirde burada yalnızca ensest ve hayvanat bahçesi sapkınlık olarak listeleniyor) ve başka ne olabilir? Peki ensest ve hayvanat bahçesi sapkınlık mı?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Senin için sapıklık tam olarak nedir?
Bu bazılarına sapıklık gibi gelebilir ama ben mahrem yerlerdeki ağrılara bayılıyorum (çeşitli aletlerle kıçıma şaplak atmak, sünnet derisine acı veren klempler, testislerde ve penis başında iğneler, testislerin iple yük ile çekilmesi, hayal ediyorum ki) her kız bana bunları yapar, dahası onun beni bağlamasını istiyorum, ayrıca bir kızı kırbaçlamayı, dudaklarını ve klitorisini iğnelerle delmeyi, tüm amını ve kıçını mandal ve kelepçelerle tutturmayı ve sonra da sürünerek dışarı çıkmayı hayal ediyorum. çatlaklar, onu kıçından sert bir şekilde sikiyorum Bunlar benim sapkınlıklarım. Ukrayna’dan istekli kızlar varsa, en azından sapkınlıklarımın bir kısmını paylaşın - Velkom size maddi olarak cömertçe teşekkür edeceğim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 2 years 7 months
Sapkınlık değil bu... Burada biri dedi ki, hem o kokudan nasıl kafayı bulursun, hem de heyecanlanırsın. Bana gelince, bu yıkanmamış am yalamayı ya da yıkanmamış penisi emmeyi sevenlere yakın. Bana öyle geliyor ki bu çok daha yaygın bir durum.
Sabahları eşimin kasıklarından gelen koku beni gerçekten tahrik ediyor. Özellikle önceki gece sevişip duşa bile girmeden bayıldıysanız)
Ayrıca ağzınızdan gelen koku da tahrik edicidir. Misyonerlik veya diğer yakın temas pozisyonlarında yüzüme nefes vermesi beni gerçekten tahrik ediyor. Nefesin hem kokusunu hem de sıcaklığını seviyorum.
Neden bu sadece onun için geçerli ve ilk kız için de geçerli.
Eşimden önce 45 yaşında bir kadınla (25 yaşındaydım) seks yapmak için birkaç kez buluştum ve ağzımdan çıkan tek şey sigaraydı. İğrenç koku
Sabahları eşimin kasıklarından gelen koku beni gerçekten tahrik ediyor. Özellikle önceki gece sevişip duşa bile girmeden bayıldıysanız)
Ayrıca ağzınızdan gelen koku da tahrik edicidir. Misyonerlik veya diğer yakın temas pozisyonlarında yüzüme nefes vermesi beni gerçekten tahrik ediyor. Nefesin hem kokusunu hem de sıcaklığını seviyorum.
Neden bu sadece onun için geçerli ve ilk kız için de geçerli.
Eşimden önce 45 yaşında bir kadınla (25 yaşındaydım) seks yapmak için birkaç kez buluştum ve ağzımdan çıkan tek şey sigaraydı. İğrenç koku
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 8 months
Sapıklık mı değil mi bilmiyorum, bir kızın çorap giymesini seviyorum ve onu bu şekilde sikmesine gerçekten bayılıyorum)
Genel olarak yetişkinler arasında ve karşılıklı rıza ile yapılan her şey sapıklık değildir)
Bazıları için battaniyenin altındaki misyonerlik pozisyonu dışındaki her şey sapkınlıktır)
Genel olarak yetişkinler arasında ve karşılıklı rıza ile yapılan her şey sapıklık değildir)
Bazıları için battaniyenin altındaki misyonerlik pozisyonu dışındaki her şey sapkınlıktır)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 5 months
Yaptığımız şeyler arasında en büyük sapkınlığın göğüsler arası seks olduğunu düşünüyorum. Eşim zaten 45 yaşında, iki çocuk annesi ve saygın bir kadın. Ve onunla muhtemelen her fahişenin kabul etmeyeceği şeyler yapıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 2 years 11 months
Her türlü cinsel uygulamanın taraftar edinme hakkı vardır. Ve başkalarının ona nasıl davrandığı umurumda değil.
Önemli olan sağlığa herhangi bir zararın olmaması.
Sapıklık diye bir şey yoktur.
Her türlü cinsel uygulamanın taraftar edinme hakkı vardır. Ve başkalarının ona nasıl davrandığı umurumda değil.
Önemli olan sağlığa herhangi bir zararın olmaması.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Registered for: 1 year 10 months
Sapkınlıkları seviyorum: Boynuzlanmayı, saçmalamayı, altın duşu, sondajı ve çok daha fazlasını.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 296
- Registered for: 11 months
Hayvanlarla cinsel ilişki
copro
son derece
böcek kullanımı
pedofili
copro
son derece
böcek kullanımı
pedofili
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 5 months
Oppa... Yani buna yakındım, bu şu anlama geliyor... Zührevi bir uzmana gittiğinizde, size korkunç bir şey ekler amınıza işkence cihazı) sadist!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies
- 1999 Views
-
Last post by Sibiryak89
-
- 48 Replies