Kız kardeşimle seks yapmayı seviyorum
-
Автор темыSergey 28
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 4 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kız kardeşimle seks yapmayı seviyorum
Bir zamanlar, ergenlik çağında kız kardeşimle yatardık ve yıllardır hâlâ seks yapmaktan vazgeçemiyoruz, her şeyden memnunuz, bu çok süper, uzun zamandır ailelerimiz var, ikisi de o ve ben ama sürekli ziyarete gidiyoruz, sonra o bana geliyor, sonra duramıyorum, keşke bir kız bulsaydım diye düşünüyoruz!!!
20 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
İletişim için @smok41 telgrafında bekliyorum
20 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
İletişim için @smok41 telgrafında bekliyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 4 years
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kardeşimle seks yapmayı seviyorum
Uzun zamandır kız kardeşim ve annemle seks yapmayı hayal ediyorum. Annemle deneyimim var ama kız kardeşime nasıl soracağımı bilmiyorum.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Sergey 28, Kız kardeşim ve ben seks yapmaya başladık 70’lerin ortalarında, bildiğimiz gibi seks SSCB’de yoktu. Ben 15 yaşındaydım, o 13 yaşındaydı, inisiyatif benden geldi ama kız kardeşim zaten fiziksel ve psikolojik olarak buna hazırdı. Bekaretini sadece üçüncü kez aldı, kızlık zarı çok gerilebilirdi ve penisimin serbestçe geçmesine izin verdi. 10 yaşından beri sınıf arkadaşlarının etkisi altında mastürbasyon yapıyordu ve 13 yaşına geldiğinde teorik olarak benden daha "anlayışlı"ydı! Ben askere gidene kadar devam ettiler, sonra her şey geçici olarak durdu ve askerden döndüğümde ilk akşam uykusuzluğumdan yararlanan kız kardeşim külotunu çıkardı ve seks istedi. Beni ikna etmek uzun sürmedi - uzun bir yoksunluk döneminden sonra, üç veya dört sürtüşmenin ardından "ateş ettim"... Kısacası her şey yeniden düzeldi. Kız kardeşim 24 yaşında (standartlarımıza göre geç) evlendi, ben de 31 yaşında evlendim, ikisinin de ailesi ve çocukları var ama onunla çok sık olmayan buluşmalarımız yaşımıza rağmen memnun etmeye devam ediyor! Ben ve karım için aynı şey geçerli değil... ve kocası Çernobil’deydi ve artık kavalcıya bile değmez... Şimdiye kadar kimse bizim hakkımızda bir şey bilmiyor, ebeveynlerimiz cehaletten öldü, ama bizim "diğer yarımlarımız" hiç gerekli olmadığını biliyorum! Bir şekilde...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
- Registered for: 4 years 1 month
Ablamla ben de hemen hemen aynıyız: Ben 15 yaşındaydım, o da 14 yaşındaydı. Ben 22-23 yaşlarıma kadar devam etti, ta ki ben evlenene kadar, o da evlendi. Daha sonra daha az sıklıkla. ..
- These users thanked the author artm.razvratnik for the post (total 4):
- Tolkala, Mart, Sibiryak89, RedFox
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 10 months
Birisi kız kardeşi MMM’yi nasıl ikna etti?
6 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Sevgili ufaklığım, onunla hiçbir sorun yok, kuzenim 33 yaşında, bacaklarını açmak için onunla biraz uğraşmak zorunda kaldım, o sadece kategorik olarak buna karşıydı, yine de yapmak zorundaydı onu becereyim ve inanın bana, orada kütük gibi uzanmak bile olsa, bu yine de özel bir duygu, bir ömür boyu sürecek, sizin önünüzde kendini her zaman bir sürtük gibi hissedecek, çünkü onun aslında başka bir şeyi yok seçim, sikişme arzusu gibi
6 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Sevgili ufaklığım, onunla hiçbir sorun yok, kuzenim 33 yaşında, bacaklarını açmak için onunla biraz uğraşmak zorunda kaldım, o sadece kategorik olarak buna karşıydı, yine de yapmak zorundaydı onu becereyim ve inanın bana, orada kütük gibi uzanmak bile olsa, bu yine de özel bir duygu, bir ömür boyu sürecek, sizin önünüzde kendini her zaman bir sürtük gibi hissedecek, çünkü onun aslında başka bir şeyi yok seçim, sikişme arzusu gibi
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 2):
- Kültür, Mart
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 3 years 9 months
Herkese selam! Kız kardeşimle yaklaşık 9 yıldır ilişkim var. Sevgili kız kardeşim, genç. Kız kardeşimi kadın olarak tanımaya başladığımda utancın bunaltıcı olduğunu çok iyi hatırlıyorum. Tek kelimeyle berbat. Ancak bu tanınma artık basit bir şekilde deneyimlenemiyor. Çünkü tanınmayla eş zamanlı olarak sosyal ağlarımızda ne kadar kapalı olduğumuzun farkına varılır. döküm! Evet, kız kardeşim bir kadın. Ve tıpkı her yaştaki aşkın itaatkâr olması gibi, tüm sosyal roller de öyledir.
- These users thanked the author ensest for the post (total 3):
- Tolkala, Sibiryak89, Hibs
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 3 years 9 months
2013’te
1 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
nGerçi, ilk geceden önce muhtemelen bir yıl boyunca onun peşinden koşmuştum.
1 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Ona bir kız gibi baktım. Sinema, hediyeler, mesajlar.
4 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Sonucu getiren de tam olarak buydu. Eğer kız istiyorsan her şeyi ona göre ayarlarsın. Doğru, o zaman, her şey olduğunda, bir kız kardeş olma duygusunu kaybettiğinizi anlamaya başlarsınız. Zaten yanınızda bir kadın var. Tüm ilgili nüanslarla.
1 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
nGerçi, ilk geceden önce muhtemelen bir yıl boyunca onun peşinden koşmuştum.
1 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Ona bir kız gibi baktım. Sinema, hediyeler, mesajlar.
4 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Sonucu getiren de tam olarak buydu. Eğer kız istiyorsan her şeyi ona göre ayarlarsın. Doğru, o zaman, her şey olduğunda, bir kız kardeş olma duygusunu kaybettiğinizi anlamaya başlarsınız. Zaten yanınızda bir kadın var. Tüm ilgili nüanslarla.
- These users thanked the author ensest for the post (total 2):
- Mart, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 10 months
En ilginç şey, ilk başta ona seni becermesini söylemesiydi ve ona birkaç saniyelik video gösterdikten sonra hızla bacaklarını açtı, neden hemen vermiyorsun ve yine de beynini sikmeye ihtiyacın var, MMM, kızlar, normalde sik istediğinizde, çünkü her şey çok doğru ve bir şey söylediğinizde ya ağzınıza sokun, ya da anneme sigaralı bir fotoğrafınızı gösteririm, hemen piliç ve o kültürü sikeyim, daha fazla uzatmadan, açgözlülükle onu ağzınıza alırsınız veya tekmelemeye başlarsınız ve yapma, yapma, zaten kardeşinin sikini amında hissettiğinde, yapma, yapma ve beş dakika sonra o çığlıklar, kardeşim, sik beni, kardeşim, ikiyüzlülük, her erkek kardeşin her kız kardeşi, zaten bilinçaltı bir seviyede onunla sevişmeye hazır, her biri bacaklarını kardeşinin önünde açacak, eh, elbette önce sikilecekler ki öyle görünsün sanki bunu zorluyorsun, kendini bir vatansever için bakire yapıyorsun ve son pislik sensin, sırf onun deliğine ihtiyacın olduğu için, günlük hayatta bir kız kardeş benim kız kardeşimdir ve ben sadece kişisel sürtüğümü sikiyorum gerekirse yaparım ve katlanırım, ancak dört ay sonra öğrendim ki, kız kardeşim ağzına boşaldığımda bundan hiç hoşlanmıyor, yani, o sessiz, kardeşinle paylaşmayacaksın, buna tahammül edeceksin
13 dakika sonra gönderildi :
Yapmıyorum’ ağzıma boşalmayı sevmiyorum, söyle, dikkate alacağım ve yapmamaya çalışacağım
11 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Şahsen küçük fahişe kız kardeşine birkaç ruble atan bir çocuk tanıyorum ve para olmadan bunun ensest olduğunu söylüyorlar, kimse Bu umurumda değil, eğer hâlâ kız kardeşinle aynı odadaysan, o zaman onu burada nasıl beceremezsin?
3 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Şimdi şehirden sarhoş olanın yanına gelecek, onun emmesine nasıl izin veremem, eğer sorarsam herkes berbat olacak
1 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Hayır derse zorla ağzına sokmayacağım, yani kız kardeşim bana asla hayır demedi, ondan kıçımı yalamasını istediğimde bile
13 dakika sonra gönderildi :
Yapmıyorum’ ağzıma boşalmayı sevmiyorum, söyle, dikkate alacağım ve yapmamaya çalışacağım
11 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Şahsen küçük fahişe kız kardeşine birkaç ruble atan bir çocuk tanıyorum ve para olmadan bunun ensest olduğunu söylüyorlar, kimse Bu umurumda değil, eğer hâlâ kız kardeşinle aynı odadaysan, o zaman onu burada nasıl beceremezsin?
3 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Şimdi şehirden sarhoş olanın yanına gelecek, onun emmesine nasıl izin veremem, eğer sorarsam herkes berbat olacak
1 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Hayır derse zorla ağzına sokmayacağım, yani kız kardeşim bana asla hayır demedi, ondan kıçımı yalamasını istediğimde bile
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 3):
- Kültür, Mart, PavelNokia
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 7 months
Ama kız kardeşimle işler yolunda gitmedi, istemedi ve her şey sustu, ama onu çıplak gördüm
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 8 months
Kız kardeşimle sadece seviştik ve oral seks yaptım
- These users thanked the author frenk for the post (total 3):
- Sibiryak89, abartı, PavelNokia
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Üçüncü çocukta oldu, baştan çıkarma şekline bakılırsa sayılmaz diyorlar
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 7 months
Aslında, her şey daha basit - küçükken bir noktaya kadar onu hiçbir şekilde cinsel ilgi nesnesi olarak algılamadım. Önemli olan nokta, onu külotu yana çekilmiş halde uyurken görmemdi (şimdi bana özel bir "gösteri" yaptığını varsayıyorum... sonra yetişemedim...). Ondan sonra sürekli hatırladım ve gözlerim kararıncaya kadar sarsıldım. Aslında bunu askerden sonra koydum. Bekareti benden önce kesilmişti ama herhangi bir felsefeye gelince, bu konunun dışında. Sadece aşırı cinselliği olan kocaman bir adam ve kronik seks eksikliği olan bir piliç. Ne tür bir felsefe var... uygun bir anda yatağa git. Uygunsuz olduğunda, hızlıca çekin veya külotunuzu bir tarafa doğru hareket ettirin, masaya doğru bükün... ve depar atın. İlk başta korkutucuydu, yani bitirdikten sonra... Sonra işin içine girdin.
Her şey ne kadar gösterişliydi...
Aslında, her şey daha basit - küçükken bir noktaya kadar onu hiçbir şekilde cinsel ilgi nesnesi olarak algılamadım. Önemli olan nokta, onu külotu yana çekilmiş halde uyurken görmemdi (şimdi bana özel bir "gösteri" yaptığını varsayıyorum... sonra yetişemedim...). Ondan sonra sürekli hatırladım ve gözlerim kararıncaya kadar sarsıldım. Aslında bunu askerden sonra koydum. Bekareti benden önce kesilmişti ama herhangi bir felsefeye gelince, bu konunun dışında. Sadece aşırı cinselliği olan kocaman bir adam ve kronik seks eksikliği olan bir piliç. Ne tür bir felsefe var... uygun bir anda yatağa git. Uygunsuz olduğunda, hızlıca çekin veya külotunuzu bir tarafa doğru hareket ettirin, masaya doğru bükün... ve depar atın. İlk başta korkutucuydu, yani bitirdikten sonra... Sonra işin içine girdin.
- These users thanked the author Mart for the post (total 2):
- Nikk, PavelNokia
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 3 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 1 year 3 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 195
- Registered for: 1 year 2 months
"Kız kardeşimle seks yapmayı seviyorum". Gerçekten mi?
4 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Kız kardeşini seks için Poznan şehrine kim götürdü ( Polonya)?
4 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Ve kız kardeşinizi tanıdığınızdaali?Herkese merhaba! Kız kardeşimle yaklaşık 9 yıldır ilişkim var. Sevgili kız kardeşim, genç. a’u tanımaya başladığımı çok iyi hatırlıyorum. kız kardeşim kadında utanç bunaltıcıydı. Tek kelimeyle berbat. Ancak bu tanımaaasyon artık basit bir şekilde gerçekleştirilemez. deneyimli. Çünkü tanınmaaolmayla eş zamanlı olarak nasıl Yaptığımızın farkındalığı da gelir sosyal ağlarımızda kapalı. döküm! Evet, kız kardeşim bir kadın. Ve her yaştan aşk itaatkâr olduğu gibi, tüm sosyal roller de öyledir.
Kız kardeşini seks için Poznan şehrine kim götürdü ( Polonya)?
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 11 months
Kız kardeşim ve ben sadece sevişiyorduk ve karşılıklı el işi yapıyorduk. 14 yaşına kadar aynı kanepede uyuduk. Diyelim ki yanlış zamanda uyandı, sikimi onun amının üzerine çektim
- These users thanked the author cilalı for the post (total 3):
- Sibiryak89, PavelNokia, frenk
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
- These users thanked the author Slavik 34 for the post (total 2):
- Tolkala, Evgeniy7519
-
- heyecanlanıyorum
- Registered for: 1 year 3 months
-
- Sürtünmeler
Evet, tesadüfen ve nadiren sohbetlerde karşılarına çıkıyorlar. Hala her şeyin nasıl biteceğini görmek istiyorum
- These users thanked the author Slavik 34 for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 1 year 1 month
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Sürtünmeler
veya sohbetlere göz atabilirsin, Her türlü konuda gruplar.
Gerçekten istiyorsan, iyi bir insan bulabilirsin

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 3 months
Kız kardeşimi tüm hayatım boyunca istiyorum, ona mastürbasyon yapıyorum
- These users thanked the author PavelNokia for the post:
- frenk
-
- heyecanlanıyorum
- Registered for: 10 months
Hatırlıyorum 7 yaşındaydım, üvey kız kardeşim 4 yaşındaydı. Annemle babam evden geldi, sabah onunla yattım, sarıldılar, ovuşturdular, hepsi ıslanmıştı, elim boş geldim, yapacak başka bir şey yoktu. Ondan sonra mastürbasyon yapmaya başladım. Kız kardeşim şu an 56 yaşındayım, ben 60. Ona söylemeye utanıyorum ama belki de henüz her şey yolunda gitmemiştir?
- These users thanked the author Vovochka for the post:
- PavelNokia
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
Belki de kız kardeşime değil de yeğenlerime dikkat etmeliyiz?Vovochka: ↑29 Jul 2024, 22:40 Hatırlıyorum 7 yaşındaydım, üvey kız kardeşim 4 yaşındaydı. Annemle babam evden geldi, sabah onunla yattım, sarıldılar, ovuşturdular, hepsi ıslanmıştı. Yapacak başka bir şey yok. Ondan sonra mastürbasyon yapmaya başladım. Kız kardeşim şu anda 56, ben ise 60. Ona söylemek istiyorum ama utanıyorum belki de henüz her şey yolunda gitmemiştir?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 72 Views
-
Last post by DimaGrom
-
- 63 Replies