Üçlü ilişki yaşamak isteyen çiftler var mı? Ya da boynuzlu koca nerede...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 4 months
Re: Üçlü ilişki yaşamak isteyen çiftler var mı? Ya da boynuzlu koca nerede...
VetaL Bi, zaten kardeşini emdin mi?
- These users thanked the author Guguk kuşu for the post (total 2):
- Vetal B, Alexa
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kykywka,
Çocuklukta
17 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Kykywka, bazen kendisi sik emmek istiyordu. Bir gün kuzenim sikini emiyordu ve ağzıma geldi.
Çocuklukta
17 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Kykywka, bazen kendisi sik emmek istiyordu. Bir gün kuzenim sikini emiyordu ve ağzıma geldi.
- These users thanked the author Vetal B for the post (total 3):
- Guguk kuşu, Alex yapardı, Mikha77
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 3 months
Yolculuğumuzun başında en yakın arkadaşımız SEXWIFE sevgilimin ikinci kocası oldu. Birkaç ay düşündükten sonra nihayet üçlü olarak yaşamayı denemeye karar verdik. Her şey harikaydı!!! Herkes her şeyden memnun ve memnun. Neredeyse yedi ay yaşadık. Daha sonra arkadaş eve döndü. Hiçbir şey olmadı, toplantılar devam etti. Diğer arkadaşlarımız ve hatta akrabalarımız şüphelenmeye başladı. Ama biz mzhm hayatından vazgeçmedik ve birkaç yıldır Doug 2-3 hafta bizimle yaşıyor.
- These users thanked the author Mikha77 for the post (total 5):
- IDVS03082008, Rudi, Sibiryak89, Anna Dimitrova, Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir şeyi anladım, üçünüz ya da dördünüz çok büyük bir geliriniz olduğunda üç kızla yaşayabilirsiniz, onlar sizin tarafınızdan desteklenir, (gösteriş yapıp hareketsiz oturmamak için) siz bu işin kralısınız Bu aile ve her sözünüz kanun, onlar size bağlı oldukları için ancak o zaman 2-3 veya daha fazla kadını bir evde tutabilirsiniz, o zaman sorun olmaz. Ve eğer bunu sıradan bir aile türü olarak hayal ediyorsanız, o zaman hiç başlamamak daha iyidir.
her birinin bağımsızlığı her şeyin dağılması riski var; hepsi bağımsız kızlardan oluşan her türden kadın grubu er ya da geç dağılacak.
Böyle yaşamayı denedim ama inanın bana, böyle birlikte yaşamak ancak rahatladığınızda ya da seks yaptığınızda güzel. uyku, ama bu tüm yaşamın yüzde 10’u, diğer her şey, günlük yaşam, konuşmalar, şikayetler, alışkanlıklar, planlardaki ve koşullardaki rahatsızlıklar da aynı anda üçle çarpılmalıdır, başlangıçta bir biseksüelle çıktım, bir ay sonra metresi başladı bizimle yaşamak, üçümüz altı ay boyunca böyle yaşadık, üçümüzün aile olarak yaşaması zor, bunu garanti ederim.Dmitrij881: ↑12 Aug 2021, 14:12 Bu tür ilişkiler yaşayan çiftler var ve üçü de mutlu, hem MMF hem de FFM. Böyle bir ilişkiyi denemek isterim. Bu deneyimi yaşayan var mı?
Bir şeyi anladım, üçünüz ya da dördünüz çok büyük bir geliriniz olduğunda üç kızla yaşayabilirsiniz, onlar sizin tarafınızdan desteklenir, (gösteriş yapıp hareketsiz oturmamak için) siz bu işin kralısınız Bu aile ve her sözünüz kanun, onlar size bağlı oldukları için ancak o zaman 2-3 veya daha fazla kadını bir evde tutabilirsiniz, o zaman sorun olmaz. Ve eğer bunu sıradan bir aile türü olarak hayal ediyorsanız, o zaman hiç başlamamak daha iyidir.
- These users thanked the author Süleyman for the post (total 3):
- Mikha77, Sibiryak89, 6996
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Eşimle birlikte, bizden yaşlı, bizi seven ve bize yardım eden, kendi küçük işimi kurmama yardım eden, beni yasal olarak destekleyen falan bir arkadaşımız var. Üçümüz birlikte yaşamıyoruz ama hafta sonları sefahat ve zevk için sık sık buluşuyoruz. Daha doğrusu karımın iki kocası var, ben ve o. Bazen onunla kalıyor, birkaç gün şehir dışında onunla yaşıyor, tatil yerlerine onunla uçuyor, bazen üçümüz uçuyoruz ama tatil süresince karımın onun karısı gibi olduğu konusunda anlaşıyoruz ve ben de onunla birlikte gidiyorum. gündüzleri yürüyor, yüzüyor, birlikte güneşleniyor ve akşam yemeği yiyoruz ama karısı onunla birlikte yatıyor, ona sarılıyor ve ben, eşimin veda öpücüğüyle odamda yalnız kalıyorum. Zor ve dayanılmaz ama karımın zevkinden kaynaklanan heyecan, kıskançlığın, öfkenin ve iktidarsızlığın önüne geçiyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Kendime tatilde bir bayan bulurdum, bırak sevgilim karın teninde kalTruwor: ↑26 May 2023, 01:57 Eşimle birlikte bizden yaşlı, bizi seven, bize yardım eden, kendi küçük işimi kurmama yardım eden, beni yasal olarak destekleyen falan bir arkadaşımız var. Üçümüz birlikte yaşamıyoruz ama hafta sonları sefahat ve zevk için sık sık buluşuyoruz. Daha doğrusu karımın iki kocası var, ben ve o. Bazen onunla kalıyor, birkaç gün şehir dışında onunla yaşıyor, tatil yerlerine onunla uçuyor, bazen üçümüz uçuyoruz ama tatil süresince karımın onun karısı gibi olduğu konusunda anlaşıyoruz ve ben de onunla birlikte gidiyorum. gündüzleri yürüyor, yüzüyor, birlikte güneşleniyor ve akşam yemeği yiyoruz ama karısı onunla birlikte yatıyor, ona sarılıyor ve ben, eşimin veda öpücüğüyle odamda yalnız kalıyorum. Zor ve dayanılmaz ama karımın zevkinden kaynaklanan heyecan kıskançlığın, öfkenin ve güçsüzlüğün önüne geçiyor.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- 6996, Sidor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 8 months
I Sevgilimizin bizimle yaşamasını gerçekten istiyordu ama olmadı. çocuklar, akrabalar, komşular hepsine bu adamın neden bizimle yaşadığını, özellikle de anne babamıza nasıl açıklayacaklarını bilmiyorlardı.Mikha77: ↑25 May 2023, 11:26 Yolculuğun başında en yakın arkadaşımız SEXWIFE sevgilimin ikinci kocası oldu. Birkaç ay düşündükten sonra nihayet üçlü olarak yaşamayı denemeye karar verdik. Her şey harikaydı!!! Herkes her şeyden memnun ve memnun. Neredeyse yedi ay yaşadık. Daha sonra arkadaş eve döndü. Hiçbir şey olmadı, toplantılar devam etti. Diğer arkadaşlarımız ve hatta akrabalarımız şüphelenmeye başladı. Ama biz mfm hayatından vazgeçmedik ve Doug birkaç yıldır 2-3 hafta boyunca bizimle yaşıyor.
- These users thanked the author Rudi for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 1 year 8 months
- These users thanked the author Anna Dimitrova for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 2 years
Sadece bir arkadaşımın karısıyla yaşamayı hayal ediyorum) onu birlikte becerebiliriz
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 3 years 9 months
Bence üçümüzün bir arada yaşaması hiç de gerekli değil.
Periyodik olarak buluşmak ve her seferinde sanki ilk defa buluşuyormuş gibi beklemek yeterli!
Periyodik olarak buluşmak ve her seferinde sanki ilk defa buluşuyormuş gibi beklemek yeterli!
- These users thanked the author Sergey for the post (total 3):
- Vladmar, Firavun faresi, Truwor
-
- Orgazm!
Bu sapkın ilişkimizin tam olarak ne olduğunu değil mi? Açıklaması zor. Karınızın geniş açık bacaklarının ayak parmaklarını öptüğünüzde, benim de hoşuma giden başka bir adamın güzel, sert ve kalın penisiyle karımın güzel küçük amına girmesinden duyulan haz ancak bu şekilde anlaşılabilir.Sibiryak89: ↑26 May 2023, 07:03Kendime tatilde bir bayan bulurdum, bırak sevgilim karınız teninizde kalTruwor: ↑26 May 2023, 01:57 Eşimle birlikte bizden yaşlı, bizi seven ve bize yardım eden, kendi küçük işimi kurmama yardım eden, beni yasal olarak destekleyen falan bir arkadaşımız var. Üçümüz birlikte yaşamıyoruz ama hafta sonları sefahat ve zevk için sık sık buluşuyoruz. Daha doğrusu karımın iki kocası var, ben ve o. Bazen onunla kalıyor, birkaç gün şehir dışında onunla yaşıyor, tatil yerlerine onunla uçuyor, bazen üçümüz uçuyoruz ama tatil süresince karımın onun karısı gibi olduğu konusunda anlaşıyoruz ve ben de onunla birlikte gidiyorum. Gündüzleri yürüyor, yüzüyor, birlikte güneşleniyor ve akşam yemeği yiyoruz ama karısı onunla birlikte yatıyor, ona sarılıyor ve ben, eşimin veda öpücüğüyle odamda yalnız kalıyorum. Zor ve dayanılmaz ama karımın zevkinden kaynaklanan heyecan kıskançlığın, öfkenin ve güçsüzlüğün önüne geçiyor.![]()
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 1 year 5 months
Onlara ikinci bir tane ver. Aptallık ediyorsunuz
.

- These users thanked the author Sidor for the post:
- SashaBishka
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
- Registered for: 2 years
Karımın sevgilisi geceyi bizimle geçirdi! Ancak birlikte yaşamak muhtemelen bir evetten ziyade bir hayırdır! Bana öyle geliyor ki tüm anlam kaybolacak.
Sevgilisiyle tanıştıktan sonra eş beklemek bir duygu, fotoğraf raporları almak ise genellikle zaman kaybı.
Ve çevrenizdekiler bunu anlamayacak....
Sevgilisiyle tanıştıktan sonra eş beklemek bir duygu, fotoğraf raporları almak ise genellikle zaman kaybı.
Ve çevrenizdekiler bunu anlamayacak....
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 1 month
Komşularım Sovyet döneminde böyle yaşadılar)) Ama kimin kimle ve kiminle olduğunu bilmiyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 10 months
O böyle yaşadı. Ya kız beni kıçımdan becerdi ya da adam bazen birlikte. Bir şaplakla başlamayı seviyorlardı. Benim hakkımda yazıyorlardı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
Kocasının rızasını alması gerekiyor ve her şey yoluna girecek.Seksgigant: ↑11 Jul 2022, 06:19 Tamila Seksi 1988, ona sahibim metresinin bir kocası var. İstediği gibi dönüyor. Ve bana onu birlikte boynuzlamamı teklif etti. Evde bir skandala yol açmasından vb. korkuyorum. Sizce denemeye değer mi???
-
- Orgazm!
- Total posts: 768
- Registered for: 1 year 4 months
Eşimle iki yıldır bu konunun içindeyim, ikimiz de her şeyden hoşlanıyoruz ve memnunuz, o ve ben kız arkadaş gibi olduk
https://i.postimg.cc/26gjHDWW/IMG-1473.jpg
https://i.postimg.cc/26gjHDWW/IMG-1473.jpg
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 3 months
20 yaşındaydım ve olgun bir çiftle yaşıyordum, onlar 50 yaşındaydı, yaklaşık altı ay boyunca hatırlanacak bir şey var
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
Kesinlikle doğru. Üç kişi kalıcı olarak birlikte yaşadığında, çocukların arkadaşları ve akrabaları birçok soru ortaya çıkıyor) Evet ve tutkular silinip gitti) ve bu nedenle her ziyaret bir olaydır)
-
- Orgazm!
- Total posts: 768
Tamamen katılıyorum, hepsi bu kadar güzel
-
- Orgazm!
Üçümüz arasında kalıcı yani günlük hayat yok, belki de gerek yok.
Ama hafta sonları evet.
Karım bazen bir hafta arkadaşımızın yanında kalıyor, ben de hafta sonu onlara geliyorum. Birlikte tatil yerine uçuyoruz.
Ama hafta sonları evet.
Karım bazen bir hafta arkadaşımızın yanında kalıyor, ben de hafta sonu onlara geliyorum. Birlikte tatil yerine uçuyoruz.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post