Bu yüzden mi tanımadığı biriyle deniz kenarına gitti ama benimle kafeye bile gitmedi?
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 3 years 5 months
Bu yüzden mi tanımadığı biriyle deniz kenarına gitti ama benimle kafeye bile gitmedi?
Sınıf arkadaşımı seviyorum. Hatta yakın olabilmek için onunla aynı grupta üniversiteye bile gittim. İki yıl önce buluşmayı kabul etti, parka gittik, orada bizden 8 yaş büyük bir adam yanımıza yaklaştı ve sonuç olarak 1,5 yıl boyunca onun sevgilisiydi. İlkbaharda ayrıldıklarını öğrendim. Onu her yerden engelledi. Onu bir kafeye, sinemaya davet ettim, gittik oturduk, sonra tekrar etmeye çalıştım ama yapacak işleri vardı ve bir daha sinemaya, kafeye gitmesi mümkün değildi. Ve haziran ayında bizden 10 yaş büyük solcu bir adamla denize gitti. Kontrol ettim ve ilk erkek arkadaşının arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Yani onu neredeyse tanımıyor ve onunla denize gitti!!! Bu nasıl anlaşılmalıdır? Neden bu şekilde davranıyor? Bu fotoğrafı denizden yayınladım, anladığım kadarıyla bu yenisi onun fotoğrafını çekmiş. Lanet adalet nerede? Neden bir yabancıya benden daha çok güveniyor???
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bu yüzden tanımadığı biriyle deniz kenarına gitti ama benimle kafeye bile gitmedi?
onu denize gitmeye davet etmedin ama bir adam davet etti.İlk Paul: ↑15 Jul 2024, 09:42 Sınıf arkadaşımı seviyorum. Hatta yakın olabilmek için onunla aynı grupta üniversiteye bile gittim. İki yıl önce buluşmayı kabul etti, parka gittik, orada bizden 8 yaş büyük bir adam yanımıza yaklaştı ve sonuç olarak 1,5 yıl boyunca onun sevgilisiydi. İlkbaharda ayrıldıklarını öğrendim. Onu her yerden engelledi. Onu bir kafeye, sinemaya davet ettim, gittik oturduk, sonra tekrar etmeye çalıştım ama yapacak işleri vardı ve bir daha sinemaya, kafeye gitmesi mümkün değildi. Ve haziran ayında bizden 10 yaş büyük solcu bir adamla denize gitti. Kontrol ettim ve ilk erkek arkadaşının arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Yani onu neredeyse tanımıyor ve onunla denize gitti!!! Bu nasıl anlaşılmalıdır? Neden bu şekilde davranıyor? Bu fotoğrafı denizden yayınladım, anladığım kadarıyla bu yenisi onun fotoğrafını çekmiş. Lanet adalet nerede? Neden bir yabancıya benden daha çok güveniyor???
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
Re: Bu yüzden tanımadığı biriyle deniz kenarına gitti ama benimle kafeye bile gitmedi?
Yani onu pek tanımıyor ve gitti denize. Yatakta fotoğraflarını bile çekti! Ama beni uzun zamandır tanıyor ve beni öpmedi bile. Yazık oldu yazar
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
- Registered for: 1 year 3 months
Muhtemelen fakirsin ve bu nedenle onun ilgisini çekmiyorsun.
- These users thanked the author Sool40 for the post:
- Don Şeytanı
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
Neden 32 yaşında bir erkekle ilgilensin ki (kendisi 22 yaşında) Kimden hoşlanmadığını biliyor ve kim önceki erkek arkadaşının arkadaşı? Onu nasıl bu kadar ilgilendirebiliyordu? ben de onu istiyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Pek tanımadığı ve önceki erkek arkadaşının sadece arkadaşı olan 32 yaşındaki (kendisi 22 yaşında) bir adamla neden ilgilensin ki? Nasıl bu kadar ilgisini çekebildi?
Öncelikle, eğer onunla denize gidip çift kişilik yatakta yatarken fotoğraf çekerse, o sadece bir arkadaş değildir. %99 uyumlular.
Finansal nedenler de dahil olmak üzere pek çok nedenden dolayı seninle ilgilenmeyebilir.
Eğer bu saatten önce sinemaya gitmekten başka bir şeyiniz yoksa, o zaman başka bir şeyiniz de olmayacak. Belki kendinden büyük erkeklerle ilişkisi kopacak ve sonra sana bir tane verecek... ama sonra her şey şimdiki gibi olacak.
Seni erkek arkadaşı olarak görmüyor!!!!!! Bunu zaten görün!!!!! Başka bir tane ara. Aksi halde en güzel yıllarınızı bekleyerek geçireceksiniz.
Öncelikle, eğer onunla denize gidip çift kişilik yatakta yatarken fotoğraf çekerse, o sadece bir arkadaş değildir. %99 uyumlular.
Finansal nedenler de dahil olmak üzere pek çok nedenden dolayı seninle ilgilenmeyebilir.
Eğer bu saatten önce sinemaya gitmekten başka bir şeyiniz yoksa, o zaman başka bir şeyiniz de olmayacak. Belki kendinden büyük erkeklerle ilişkisi kopacak ve sonra sana bir tane verecek... ama sonra her şey şimdiki gibi olacak.
Seni erkek arkadaşı olarak görmüyor!!!!!! Bunu zaten görün!!!!! Başka bir tane ara. Aksi halde en güzel yıllarınızı bekleyerek geçireceksiniz.
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
Belki de çift değillerdir. Bir öncekinden baharda ayrılmış, bununla haziran ayında denize gitmişti. Belki de sadece arkadaştırlar. Arkadaşlar öpüşmese de siz asla bilemezsiniz
Bilmiyorum. Belki farklı odalarda yaşıyorlar ve o sadece fotoğraf çekmek için geldi. Gerçi ondan önce öpüşürken çekilmiş bir fotoğrafı vardı.
Belki de çift değillerdir. Bir öncekinden baharda ayrılmış, bununla haziran ayında denize gitmişti. Belki de sadece arkadaştırlar. Arkadaşlar öpüşmese de siz asla bilemezsiniz
Neden her şey şimdiki gibi olacak ve neden öyle değil’ beni erkek arkadaşı olarak mı görüyor? Onu sevdiğimi kesinlikle biliyor!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
- Registered for: 2 years 2 months
Buradaki soru senin onu sevmen değil. Seni seviyor mu?
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
O da bunu sevmiyor, daha baharda tanışmışlardı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Belki bir çift değillerdir. Bir öncekinden baharda ayrılmış, bununla haziran ayında denize gitmişti. Belki de sadece arkadaştırlar. Arkadaşlar öpüşmese de pek öpüşmezler
Neden her şey şimdiki gibi olacak ve neden beni erkek arkadaşı olarak görmüyor? Onu sevdiğimi kesinlikle biliyor!
Çünkü onun tipi değilsin ve (örneğin) cüzdanın yeterince büyük değil.
Neden her şey şimdiki gibi olacak ve neden beni erkek arkadaşı olarak görmüyor? Onu sevdiğimi kesinlikle biliyor!
Çünkü onun tipi değilsin ve (örneğin) cüzdanın yeterince büyük değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
Masrafları kendisine ait olmak üzere onu denize götürebilir ve Kenny West gibi Gosha Rubchinsky’den bir çanta satın alabilir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
- Registered for: 3 years
Bir soru hazırlanıyor. Ona neden ihtiyacın var? Seni birkaç kez tekmelediyse neden böyle bir kadına ihtiyacın var? Külotunu yıkamalı mı? Kolay ulaşılabilir, neden ona ihtiyaç duyuluyor, neden onun uğruna kendini küçük düşürsün... Anlamıyorum. Gerçekten etrafta hiç kız yok mu?
- These users thanked the author Maksimum for the post:
- Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Kurtul ondan, onun sana ihtiyacı yok. Onun için asla İLK olmayacaksın ve bunu anlamak hiç de zor değil....
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Birinci Paul, hiç anlamıyorsun onun romanının kahramanı olmadığını! Basitçe söylemek gerekirse, onun sana ihtiyacı YOK!
Kısacası, zamanınızı boşa harcamayın; kendinize başka bir aşk bulun!
Kısacası, zamanınızı boşa harcamayın; kendinize başka bir aşk bulun!

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years 1 month
Yetişkin bir kız, tanımadığı bir adamla denize gidiyor. Peki ne? "Tanımadığın" tabiri ne anlama geliyor? Böylece her şeyi doğru anlıyor - bir adam, fonlarını büyük ölçüde sınırlamadan bir seyahat için ödeme yapabilir, denize, kendi banyolu bir otele, akşamları bir restorana sahip olacak, yatmadan önce çok "halsiz" olmayacak ve sabahları güçlü olacak Deniz ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra kimse sizi isteklerle rahatsız etmeyecek. Alışveriş yaptık, seviştik, kaçtık.
Kız haklı, her şeye iyi karar verdi. Peki söyle bana, bu açıdan bakıldığında parkta yürüyüşe benziyor musun? Bir kız tek başına yürüyüşe çıkabilir ama sonra huzur içinde uyuyabilir.
Sanırım karşılıksız bir aşkın var... Araba konusunda benim gibi - Araba sürmeyi seviyorum ama beni sevmiyorlar ve kırılıyorlar...
Yetişkin bir kız, tanımadığı bir adamla denize gidiyor. Peki ne? "Tanımadığın" tabiri ne anlama geliyor? Böylece her şeyi doğru anlıyor - bir adam, fonlarını büyük ölçüde sınırlamadan bir seyahat için ödeme yapabilir, denize, kendi banyolu bir otele, akşamları bir restorana sahip olacak, yatmadan önce çok "halsiz" olmayacak ve sabahları güçlü olacak Deniz ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra kimse sizi isteklerle rahatsız etmeyecek. Alışveriş yaptık, seviştik, kaçtık.
Kız haklı, her şeye iyi karar verdi. Peki söyle bana, bu açıdan bakıldığında parkta yürüyüşe benziyor musun? Bir kız tek başına yürüyüşe çıkabilir ama sonra huzur içinde uyuyabilir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Millet, görmüyor musunuz, konuyu açan kişi okuyanları dolandırıyor.
Kendiniz karar verin, bir kişinin bunu anlamaması bir dolandırıcılık değil mi? iki kişi denize giderse kesinlikle düzüşürler.
Bu, çocukların nasıl yaratıldığını yeni öğrenen birinci sınıf öğrencisi için bile anlaşılabilir bir durumdur.
Şöyle yazıyor: “Anlamıyorum biliyorum. Belki farklı odalarda yaşıyorlar ve o sadece fotoğraf çekmek için geldi. Gerçi ondan önce öpüşürken çekilmiş bir fotoğrafı vardı."
Aha! Bir erkek ve bir kadın deniz kenarına gittiler, farklı odalarda kaldılar ve seks yapmadılar.
Genel olarak bunların hepsi bir aldatmacaydı
Kendiniz karar verin, bir kişinin bunu anlamaması bir dolandırıcılık değil mi? iki kişi denize giderse kesinlikle düzüşürler.
Bu, çocukların nasıl yaratıldığını yeni öğrenen birinci sınıf öğrencisi için bile anlaşılabilir bir durumdur.
Şöyle yazıyor: “Anlamıyorum biliyorum. Belki farklı odalarda yaşıyorlar ve o sadece fotoğraf çekmek için geldi. Gerçi ondan önce öpüşürken çekilmiş bir fotoğrafı vardı."
Aha! Bir erkek ve bir kadın deniz kenarına gittiler, farklı odalarda kaldılar ve seks yapmadılar.
Genel olarak bunların hepsi bir aldatmacaydı
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Bu tür bir kadındır: Kendilerinden yaşça büyük erkeklere ilgi duyarlar ve bu konuda hiçbir şey yapılamaz. Seni sevebilir, hatta karın olabilir ama hoşlandığı kendisinden çok daha yaşlı bir adama karşı koyamaz. Bunu iyi biliyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Orientation: biseksüel
Lanet olsun, bu soruların kime sorulması gerekiyor. Ve onunla öğren. Yazar burada ya gerçekten onunla dalga geçiyor ya da kararsız, aptal bir geyik, mırıldanıyor.
Ve eğer bu bir şaka değilse, neden böyle bir kıza ihtiyacımız var ki, o en azından kolay ulaşılabilir ve yaramaz. Bu tür şeyler size hiç yakışmıyor, zor zamanlar geçirseniz bile - üyelerinizin üzerine atlayacak ve boynuzlarınız tavanı kıracak, her yeni üyeden sonra mırıldanıp affedeceksiniz. Ve yakında senden sıkılacak ve seni tamamen terk edecek
Ve eğer bu bir şaka değilse, neden böyle bir kıza ihtiyacımız var ki, o en azından kolay ulaşılabilir ve yaramaz. Bu tür şeyler size hiç yakışmıyor, zor zamanlar geçirseniz bile - üyelerinizin üzerine atlayacak ve boynuzlarınız tavanı kıracak, her yeni üyeden sonra mırıldanıp affedeceksiniz. Ve yakında senden sıkılacak ve seni tamamen terk edecek
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
Neden? Daha önce hiç kimseyle çıkmamıştı. Randevuya çıktık, bizden 8 yaş büyük bir adam yanımıza geldi ve onun arkadaşı oldu. Daha sonra ondan ayrıldı ve kendisinden 10 yaş büyük olduğu ortaya çıkan arkadaşıyla birlikte denize gitti! Bu nedir? Aptal bir ciddiyetsizlik mi? Ya onu gerçekten denizde seks yapmaya ikna etmeye çalıştıysa?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
Senin aptallığını unutma. Denizde kumsalda oynayacaklar. Kaseler yapın ve yetişmeye çalışın.İlk Paul: ↑28 Jul 2024, 11:14Neden? Daha önce hiç kimseyle çıkmamıştı. Randevuya çıktık, bizden 8 yaş büyük bir adam yanımıza geldi ve onun arkadaşı oldu. Daha sonra ondan ayrıldı ve kendisinden 10 yaş büyük olduğu ortaya çıkan arkadaşıyla birlikte denize gitti! Bu nedir? Aptal bir ciddiyetsizlik mi? Ya gerçekten onu denizde seks yapmaya ikna etmeye çalıştıysa?
- These users thanked the author Tolkala for the post:
- Devam etmek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 7 months
Çünkü sen bir SUCK ve bir paçavrasın. Ve kızlar erkekleri severİlk Paul: ↑15 Jul 2024, 09:42 Sınıf arkadaşımı seviyorum. Hatta yakın olabilmek için onunla aynı grupta üniversiteye bile gittim. İki yıl önce buluşmayı kabul etti, parka gittik, orada bizden 8 yaş büyük bir adam yanımıza yaklaştı ve sonuç olarak 1,5 yıl boyunca onun sevgilisiydi. İlkbaharda ayrıldıklarını öğrendim. Onu her yerden engelledi. Onu bir kafeye, sinemaya davet ettim, gittik oturduk, sonra tekrar etmeye çalıştım ama yapacak işleri vardı ve bir daha sinemaya, kafeye gitmesi mümkün değildi. Ve haziran ayında bizden 10 yaş büyük solcu bir adamla denize gitti. Kontrol ettim ve ilk erkek arkadaşının arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Yani onu neredeyse tanımıyor ve onunla denize gitti!!! Bu nasıl anlaşılmalıdır? Neden bu şekilde davranıyor? Bu fotoğrafı denizden yayınladım, anladığım kadarıyla bu yenisi onun fotoğrafını çekmiş. Lanet adalet nerede? Neden bir yabancıya benden daha çok güveniyor???
- These users thanked the author Pilot Camelot for the post:
- Devam etmek
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
Ben ölmedim ve pısırık değilim! Ve onlardan daha kötü değil!
-
- Sürtünmeler
Peki o zaman neden seninle değil de onunla gitti? Sadece düşün...
-
Автор темыİlk Pavel
- heyecanlanıyorum
Onu hiçbir yere davet etmedim. Ve benim o kadar param yok. Onunla iki kez KaE’ye gittikPilotCamelot: ↑28 Jul 2024, 12:49 Peki o zaman neden seninle değil de onunla ayrıldı? Bir düşünün...
-
- Sürtünmeler
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-