Bu yüzden mi tanımadığı biriyle deniz kenarına gitti ama benimle kafeye bile gitmedi?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
İlk Pavel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 3 years 5 months
 Bu yüzden mi tanımadığı biriyle deniz kenarına gitti ama benimle kafeye bile gitmedi?

Unread post by İlk Pavel »

Sınıf arkadaşımı seviyorum. Hatta yakın olabilmek için onunla aynı grupta üniversiteye bile gittim. İki yıl önce buluşmayı kabul etti, parka gittik, orada bizden 8 yaş büyük bir adam yanımıza yaklaştı ve sonuç olarak 1,5 yıl boyunca onun sevgilisiydi. İlkbaharda ayrıldıklarını öğrendim. Onu her yerden engelledi. Onu bir kafeye, sinemaya davet ettim, gittik oturduk, sonra tekrar etmeye çalıştım ama yapacak işleri vardı ve bir daha sinemaya, kafeye gitmesi mümkün değildi. Ve haziran ayında bizden 10 yaş büyük solcu bir adamla denize gitti. Kontrol ettim ve ilk erkek arkadaşının arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Yani onu neredeyse tanımıyor ve onunla denize gitti!!! Bu nasıl anlaşılmalıdır? Neden bu şekilde davranıyor? Bu fotoğrafı denizden yayınladım, anladığım kadarıyla bu yenisi onun fotoğrafını çekmiş. Lanet adalet nerede? Neden bir yabancıya benden daha çok güveniyor???
These users thanked the author İlk Pavel for the post:
jant11
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Bu yüzden tanımadığı biriyle deniz kenarına gitti ama benimle kafeye bile gitmedi?

Unread post by Tolkala »

İlk Paul: 15 Jul 2024, 09:42 Sınıf arkadaşımı seviyorum. Hatta yakın olabilmek için onunla aynı grupta üniversiteye bile gittim. İki yıl önce buluşmayı kabul etti, parka gittik, orada bizden 8 yaş büyük bir adam yanımıza yaklaştı ve sonuç olarak 1,5 yıl boyunca onun sevgilisiydi. İlkbaharda ayrıldıklarını öğrendim. Onu her yerden engelledi. Onu bir kafeye, sinemaya davet ettim, gittik oturduk, sonra tekrar etmeye çalıştım ama yapacak işleri vardı ve bir daha sinemaya, kafeye gitmesi mümkün değildi. Ve haziran ayında bizden 10 yaş büyük solcu bir adamla denize gitti. Kontrol ettim ve ilk erkek arkadaşının arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Yani onu neredeyse tanımıyor ve onunla denize gitti!!! Bu nasıl anlaşılmalıdır? Neden bu şekilde davranıyor? Bu fotoğrafı denizden yayınladım, anladığım kadarıyla bu yenisi onun fotoğrafını çekmiş. Lanet adalet nerede? Neden bir yabancıya benden daha çok güveniyor???
onu denize gitmeye davet etmedin ama bir adam davet etti.
These users thanked the author Tolkala for the post:
Daireler
Автор темы
İlk Pavel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
 Re: Bu yüzden tanımadığı biriyle deniz kenarına gitti ama benimle kafeye bile gitmedi?

Tolqala: 15 Jul 2024, 10:00 sen ona denize gitmeyi teklif etmedin ama adam teklif etti.
Yani onu pek tanımıyor ve gitti denize. Yatakta fotoğraflarını bile çekti! Ama beni uzun zamandır tanıyor ve beni öpmedi bile. Yazık oldu yazar
Sool40
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 243
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Sool40 »

Muhtemelen fakirsin ve bu nedenle onun ilgisini çekmiyorsun.
These users thanked the author Sool40 for the post:
Don Şeytanı
Автор темы
İlk Pavel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Cool40: 15 Jul 2024, 10:10 Muhtemelen fakirsiniz ve bu nedenle o ilgilenmiyor.
Neden 32 yaşında bir erkekle ilgilensin ki (kendisi 22 yaşında) Kimden hoşlanmadığını biliyor ve kim önceki erkek arkadaşının arkadaşı? Onu nasıl bu kadar ilgilendirebiliyordu? ben de onu istiyorum
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Danafil »

Pek tanımadığı ve önceki erkek arkadaşının sadece arkadaşı olan 32 yaşındaki (kendisi 22 yaşında) bir adamla neden ilgilensin ki? Nasıl bu kadar ilgisini çekebildi?

Öncelikle, eğer onunla denize gidip çift kişilik yatakta yatarken fotoğraf çekerse, o sadece bir arkadaş değildir. %99 uyumlular.
Finansal nedenler de dahil olmak üzere pek çok nedenden dolayı seninle ilgilenmeyebilir.
Eğer bu saatten önce sinemaya gitmekten başka bir şeyiniz yoksa, o zaman başka bir şeyiniz de olmayacak. Belki kendinden büyük erkeklerle ilişkisi kopacak ve sonra sana bir tane verecek... ama sonra her şey şimdiki gibi olacak.
Seni erkek arkadaşı olarak görmüyor!!!!!! Bunu zaten görün!!!!! Başka bir tane ara. Aksi halde en güzel yıllarınızı bekleyerek geçireceksiniz.
These users thanked the author Danafil for the post:
Juravl
Автор темы
İlk Pavel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Danafil: 15 Jul 2024, 10:50 Öncelikle onunla denize gidip çift kişilik yatakta yatarken fotoğraf çektirirse, o onun için sadece bir arkadaş değildir. Onlar %99’luk bir çift.
Bilmiyorum. Belki farklı odalarda yaşıyorlar ve o sadece fotoğraf çekmek için geldi. Gerçi ondan önce öpüşürken çekilmiş bir fotoğrafı vardı.

Belki de çift değillerdir. Bir öncekinden baharda ayrılmış, bununla haziran ayında denize gitmişti. Belki de sadece arkadaştırlar. Arkadaşlar öpüşmese de siz asla bilemezsiniz
Danafil: 15 Jul 2024, 10:50 Belki yaşlı erkeklerle ilişkilerine ara verecek ve sonra sana bir tane verecek... ama sonra her şey şimdiki gibi olacak .
Seni erkek arkadaşı olarak görmüyor!!!
Neden her şey şimdiki gibi olacak ve neden öyle değil’ beni erkek arkadaşı olarak mı görüyor? Onu sevdiğimi kesinlikle biliyor!
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Yeşil »

İlk Paul: 15 Jul 2024, 10:56 Onu sevdiğimi kesinlikle biliyor!
Buradaki soru senin onu sevmen değil. Seni seviyor mu?
Автор темы
İlk Pavel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Vert: 15 Jul 2024, 11:09 Buradaki soru onu sevmeniz değil. Seni seviyor mu?
O da bunu sevmiyor, daha baharda tanışmışlardı
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375

Unread post by Danafil »

Belki bir çift değillerdir. Bir öncekinden baharda ayrılmış, bununla haziran ayında denize gitmişti. Belki de sadece arkadaştırlar. Arkadaşlar öpüşmese de pek öpüşmezler
Neden her şey şimdiki gibi olacak ve neden beni erkek arkadaşı olarak görmüyor? Onu sevdiğimi kesinlikle biliyor!

Çünkü onun tipi değilsin ve (örneğin) cüzdanın yeterince büyük değil.
Sool40
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 243

Unread post by Sool40 »

İlk Paul: 15 Jul 2024, 10:13 İyi tanımadığı ve önceki erkek arkadaşının sadece arkadaşı olan 32 yaşındaki (kendisi 22 yaşında) bir adamla neden ilgileniyor olabilir? Onu nasıl bu kadar ilgilendirebiliyordu? Ben de bunu istiyorum
Masrafları kendisine ait olmak üzere onu denize götürebilir ve Kenny West gibi Gosha Rubchinsky’den bir çanta satın alabilir.
Maksimum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149
Registered for: 3 years

Unread post by Maksimum »

Bir soru hazırlanıyor. Ona neden ihtiyacın var? Seni birkaç kez tekmelediyse neden böyle bir kadına ihtiyacın var? Külotunu yıkamalı mı? Kolay ulaşılabilir, neden ona ihtiyaç duyuluyor, neden onun uğruna kendini küçük düşürsün... Anlamıyorum. Gerçekten etrafta hiç kız yok mu?
These users thanked the author Maksimum for the post:
Devam etmek
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Kurtul ondan, onun sana ihtiyacı yok. Onun için asla İLK olmayacaksın ve bunu anlamak hiç de zor değil....
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Birinci Paul, hiç anlamıyorsun onun romanının kahramanı olmadığını! Basitçe söylemek gerekirse, onun sana ihtiyacı YOK!
Kısacası, zamanınızı boşa harcamayın; kendinize başka bir aşk bulun! :bel_flag:
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by jant11 »

İlk Paul: 15 Jul 2024, 09:42 Lanet adalet nerede? Neden bir yabancıya benden daha çok güveniyor???
Sanırım karşılıksız bir aşkın var... Araba konusunda benim gibi - Araba sürmeyi seviyorum ama beni sevmiyorlar ve kırılıyorlar...
Yetişkin bir kız, tanımadığı bir adamla denize gidiyor. Peki ne? "Tanımadığın" tabiri ne anlama geliyor? Böylece her şeyi doğru anlıyor - bir adam, fonlarını büyük ölçüde sınırlamadan bir seyahat için ödeme yapabilir, denize, kendi banyolu bir otele, akşamları bir restorana sahip olacak, yatmadan önce çok "halsiz" olmayacak ve sabahları güçlü olacak Deniz ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra kimse sizi isteklerle rahatsız etmeyecek. Alışveriş yaptık, seviştik, kaçtık.
Kız haklı, her şeye iyi karar verdi. Peki söyle bana, bu açıdan bakıldığında parkta yürüyüşe benziyor musun? Bir kız tek başına yürüyüşe çıkabilir ama sonra huzur içinde uyuyabilir.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

Millet, görmüyor musunuz, konuyu açan kişi okuyanları dolandırıyor.
Kendiniz karar verin, bir kişinin bunu anlamaması bir dolandırıcılık değil mi? iki kişi denize giderse kesinlikle düzüşürler.
Bu, çocukların nasıl yaratıldığını yeni öğrenen birinci sınıf öğrencisi için bile anlaşılabilir bir durumdur.
Şöyle yazıyor: “Anlamıyorum biliyorum. Belki farklı odalarda yaşıyorlar ve o sadece fotoğraf çekmek için geldi. Gerçi ondan önce öpüşürken çekilmiş bir fotoğrafı vardı."
Aha! Bir erkek ve bir kadın deniz kenarına gittiler, farklı odalarda kaldılar ve seks yapmadılar.

Genel olarak bunların hepsi bir aldatmacaydı
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Truwor »

Bu tür bir kadındır: Kendilerinden yaşça büyük erkeklere ilgi duyarlar ve bu konuda hiçbir şey yapılamaz. Seni sevebilir, hatta karın olabilir ama hoşlandığı kendisinden çok daha yaşlı bir adama karşı koyamaz. Bunu iyi biliyorum.
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Orientation: biseksüel

Unread post by Devam etmek »

Lanet olsun, bu soruların kime sorulması gerekiyor. Ve onunla öğren. Yazar burada ya gerçekten onunla dalga geçiyor ya da kararsız, aptal bir geyik, mırıldanıyor.
Ve eğer bu bir şaka değilse, neden böyle bir kıza ihtiyacımız var ki, o en azından kolay ulaşılabilir ve yaramaz. Bu tür şeyler size hiç yakışmıyor, zor zamanlar geçirseniz bile - üyelerinizin üzerine atlayacak ve boynuzlarınız tavanı kıracak, her yeni üyeden sonra mırıldanıp affedeceksiniz. Ve yakında senden sıkılacak ve seni tamamen terk edecek
Автор темы
İlk Pavel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

rim11: 16 Jul 2024, 18:44 Bu tür bir kadındır: kendinden büyük erkeklerden hoşlanırlar ve bu konuda hiçbir şey yapılamaz. Seni sevebilir, hatta karın olabilir ama hoşlandığı kendisinden çok daha yaşlı bir adama karşı koyamaz. Bunu çok iyi biliyorum.
Neden? Daha önce hiç kimseyle çıkmamıştı. Randevuya çıktık, bizden 8 yaş büyük bir adam yanımıza geldi ve onun arkadaşı oldu. Daha sonra ondan ayrıldı ve kendisinden 10 yaş büyük olduğu ortaya çıkan arkadaşıyla birlikte denize gitti! Bu nedir? Aptal bir ciddiyetsizlik mi? Ya onu gerçekten denizde seks yapmaya ikna etmeye çalıştıysa?
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Tolkala »

İlk Paul: 28 Jul 2024, 11:14
rim11: 16 Jul 2024, 18:44 Bu tür bir kadındır: Kendilerinden yaşça büyük erkeklerden hoşlanırlar ve bu konuda hiçbir şey yapılamaz. Seni sevebilir, hatta karın olabilir ama hoşlandığı kendisinden çok daha yaşlı bir adama karşı koyamaz. Bunu çok iyi biliyorum.
Neden? Daha önce hiç kimseyle çıkmamıştı. Randevuya çıktık, bizden 8 yaş büyük bir adam yanımıza geldi ve onun arkadaşı oldu. Daha sonra ondan ayrıldı ve kendisinden 10 yaş büyük olduğu ortaya çıkan arkadaşıyla birlikte denize gitti! Bu nedir? Aptal bir ciddiyetsizlik mi? Ya gerçekten onu denizde seks yapmaya ikna etmeye çalıştıysa?
Senin aptallığını unutma. Denizde kumsalda oynayacaklar. Kaseler yapın ve yetişmeye çalışın.
These users thanked the author Tolkala for the post:
Devam etmek
Pilot Camelot
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 477
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Pilot Camelot »

İlk Paul: 15 Jul 2024, 09:42 Sınıf arkadaşımı seviyorum. Hatta yakın olabilmek için onunla aynı grupta üniversiteye bile gittim. İki yıl önce buluşmayı kabul etti, parka gittik, orada bizden 8 yaş büyük bir adam yanımıza yaklaştı ve sonuç olarak 1,5 yıl boyunca onun sevgilisiydi. İlkbaharda ayrıldıklarını öğrendim. Onu her yerden engelledi. Onu bir kafeye, sinemaya davet ettim, gittik oturduk, sonra tekrar etmeye çalıştım ama yapacak işleri vardı ve bir daha sinemaya, kafeye gitmesi mümkün değildi. Ve haziran ayında bizden 10 yaş büyük solcu bir adamla denize gitti. Kontrol ettim ve ilk erkek arkadaşının arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Yani onu neredeyse tanımıyor ve onunla denize gitti!!! Bu nasıl anlaşılmalıdır? Neden bu şekilde davranıyor? Bu fotoğrafı denizden yayınladım, anladığım kadarıyla bu yenisi onun fotoğrafını çekmiş. Lanet adalet nerede? Neden bir yabancıya benden daha çok güveniyor???
Çünkü sen bir SUCK ve bir paçavrasın. Ve kızlar erkekleri sever
These users thanked the author Pilot Camelot for the post:
Devam etmek
Автор темы
İlk Pavel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

PilotCamelot: 28 Jul 2024, 12:26 Çünkü sen bir enayi ve bir paçavrasın. Kızlar da ERKEKLERİ sever
Ben ölmedim ve pısırık değilim! Ve onlardan daha kötü değil!
Pilot Camelot
Sürtünmeler
Sürtünmeler

İlk Paul: 28 Jul 2024, 12:45 Ölmedim ve paçavra değilim! Ve onlardan daha kötü değil!
Peki o zaman neden seninle değil de onunla gitti? Sadece düşün...
Автор темы
İlk Pavel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

PilotCamelot: 28 Jul 2024, 12:49 Peki o zaman neden seninle değil de onunla ayrıldı? Bir düşünün...
Onu hiçbir yere davet etmedim. Ve benim o kadar param yok. Onunla iki kez KaE’ye gittik
Pilot Camelot
Sürtünmeler
Sürtünmeler

İlk Paul: 28 Jul 2024, 12:45 Çünkü sen bir enayici ve bir paçavrasın. Ve kızlar ERKEKLERİ sever
Bu senin özün!!!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”