Üye olmadan kaç delik kalacak
-
Автор темыTatlı biber
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Üye olmadan kaç delik kalacak?
Son olayların ışığında, erkeklerin yeni bir yıkımı yaklaşıyor. Yine köy başına 2 sakat olacak..
Kimin fikri var?
Kimin fikri var?
- These users thanked the author Tatlı biber for the post (total 2):
- sapık, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Üye olmadan kaç delik kalacak
İyi düşüncelerim yok ama kötü olanları da paylaşmak istemiyorum.
- These users thanked the author Fargal94 for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Serg_A, Beluga
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: biseksüel
Yapılacak çok iş var. İstediğiniz herhangi birini alın veya bir harem yaratın.
- These users thanked the author Büyücü for the post (total 3):
- sapık, Korsan, -AlexNova-
-
Автор темыTatlı biber
- Sürtünmeler
İşte bu kadar... Bir arkadaşımın fabrikada yalnızca bir büyükbabası kaldı, geri kalanlar kadın
- These users thanked the author Tatlı biber for the post:
- sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
Ben de bunu düşündüm. Zaten yapılması gereken gerçekten çok iş var.
- These users thanked the author müsait değil for the post:
- sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 1 year 9 months
Bu etkinliklerden geri döneceğiz

- These users thanked the author küçük for the post (total 2):
- sapık, seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
, yani köyünüzde sadece sakatlar ve erkekler var. Ve erkek olarak adlandırılmak için, kötü kokular kokmanıza, kanepeye uzanmanıza ve kaç tane mantar şişirdiğinize dair hikayeler anlatmanıza gerek yok. Bir insan karakteri ve eylemleriyle tanımlanır. Ve cinsel tercihler onu her zaman şımartmaz.
- These users thanked the author Ebitemoyuzhenu for the post:
- sapık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
En az birkaç yüz (veya daha fazla) yaşayan erkek kaldıysa, popülasyonu yeniden canlandırmak sorun değil.
Tamamen teorik olarak.
Tamamen teorik olarak.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- sapık
-
- Nirvana’dayım
Zorlamayın, genç nesil büyüyor. Kızlar anaokulundan damızlık yetiştirecekler.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
- Registered for: 2 years 1 month
Bence bir sakat bile onlarca kızı hamile bırakabilir ama bir kız zaten korkutucu! Ve mastürbasyon iptal edilemez! Nedense 1945 yılında küresel bir sorun yaşanmadı.
- These users thanked the author A. Omelçenko for the post:
- sapık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
Konunun bir CIA birimi tarafından oluşturulduğunu düşünüyorum!
*şüpheli köpek
*şüpheli köpek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Registered for: 1 year 11 months
Düşünecek ne var? Kim kalırsa, çikolataya bulanacak. Çok fazla boş delik var ve her şeyin tatmin edilmesi gerekiyor. Burada bir erkeğin onlarca kadını hamile bırakabileceğini doğru yazmışlar ama tam tersine bu bir felaket. Bu yüzden hanımlara iyi bakın; onlar bizim geleceğimiz!
Bu arada, her zaman yas kıyafetleri giymiş, teselli edilemez bir dul kadınla sikişmeyi hayal etmişimdir.
Bu arada, her zaman yas kıyafetleri giymiş, teselli edilemez bir dul kadınla sikişmeyi hayal etmişimdir.
-
Автор темыTatlı biber
- Sürtünmeler
37 saniye sonra gönderildi:
46 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Çin’den mi?))
37 saniye sonra gönderildi:
Şifrede, DMB filminde olduğu gibi))Womanslave: ↑13 Oct 2023, 13:52 Düşünecek ne var? Kim kalırsa, çikolataya bulanacak. Çok fazla boş delik var ve her şeyin tatmin edilmesi gerekiyor. Burada bir erkeğin onlarca kadını hamile bırakabileceğini doğru yazmışlar ama tam tersine bu bir felaket. Bu yüzden hanımlara iyi bakın; onlar bizim geleceğimiz!
Bu arada, her zaman yas kıyafetleri giymiş, teselli edilemez bir dul kadını becermeyi hayal etmişimdir.
46 saniye sonra gönderildi:
Ülkenin kahramanlara ihtiyacı var, ama aptallar doğurur))nKadınlar doğurur!
Bunu yaşadık.
1 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Daha önce “semaver”, yani kolları ve bacakları olmayan bir adam kavramı vardı, ama penisi var.. Yaşlılar bu konuda sessiz.a.omelchenko:13 Oct 2023, 07:46 Sanırım tek bir sakat bile düzinelerce kızı hamile bırakabilir ama bir kız zaten korkutucu! Ve mastürbasyon iptal edilemez! Nedense 1945’te küresel sorunlar ortaya çıkmadı.
1 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Yeterince " geri döndü"
- These users thanked the author Tatlı biber for the post:
- Korsan
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 1 year 10 months
Çocuklar, etrafınıza bakın. Asya’dan kalabalık bir erkek geliyor. Bu zaten bir sorun. Özellikle Moskova bölgesinde kızlara erişim izni verilmiyor. Bir karşı hareket oluşturuluyor. Tregramda "Rus topluluğu", "Anavatan Savunma Ordusu", Kuzey Adam"a bakın. Yeterince pislik olacak, sadece birkaç Slav olacak.
-
Автор темыTatlı biber
- Sürtünmeler
Avrupa kolonilerini terk etti ve kağıt para için maymunları soyuyor. Dolayısıyla burada aptal kara kıçlı maymunları serbest bırakıp kaynaklarını satın almamız gerekiyor.wladim40: ↑15 Oct 2023, 19:57 Arkadaşlar, etrafınıza bakın. Asya’dan kalabalık bir erkek geliyor. Bu zaten bir sorun. Özellikle Moskova bölgesinde kızlara erişim izni verilmiyor. Bir karşı hareket oluşturuluyor. Tregramda "Rus topluluğu","Anavatan Savunma Ordusu", Kuzey Adam"a bakın. Yeterince pislik olacak, sadece birkaç Slav olacak.
- Korsan, Dekan44
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 2 years
Bunun neden tartışıldığını anlamıyorum? Normal durumda bile buradaki herkes mastürbasyon değil de sikişiyordu? Ne değişecek? Kızlar uzun zaman önce çıplak bir erkeğin iğrenç olduğuna dair bir emsal yaratmıştı. Chatroulette’e kaç kez çıkıyorum, bir sürü kız ah vay be... Bağımlı cadılar, fotoğraflarıma bakmadan, berbat olduğumu ve bu yüzden saçmalık yaptıklarını yazmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Genellikle seks yapmadan da yaşayabilirler. Ve nüfus diğer uluslar tarafından yenilenecek. Bunu hiç düşünmeyin. Sadece ailenizin devamını düşünün!
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 1 year 10 months
Onu buraya getiren Avrupa değil. Ve zaten bütçeden yardım alan ve eğitim alan ailelerle seyahat ediyorlar. Demografik boşluğu kapatıyorlar, yol boyunca nüfusu değiştiriyorlar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 4 months
Kafkasyalı ve Asyalı yoldaşlar. Bu sorunu çözmeye yardımcı olacaklar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 6 months
-
Автор темыTatlı biber
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Savaştan sonra tüm köy kadınlarının on üç veya on dört yaşlarındaki köy gençleri tarafından sikildiğini söyledi.
O zaman dinlerken delirdim. Ve büyükanne o kadar yaştaydı ki onların ne düşündüğü ve ne söylediği umrunda değildi - kendisinden korkuyordu ve utanıyordu. Ve ensest konusunun kural olarak gündeme getirilmediğini ve bu tür gerçeklerin olmadığını söyledi. Ama durum farklıydı.
On dört yaşındakilere yetişkin erkekler gibi davranılıyordu. Yani saygıyla. Ve erkek işi yaptılar - traktörlerde çalıştılar, araba sürdüler ve tamir ettiler.
Ve zaman zaman şu veya bu çocuğun annesi akşamları ona şunu söylerdi: Bugün kendini yıka, git ve geceyi Nyura Teyzeyle geçir. Senden istediği her şeyi yapacaksın. Öyle olması gerekiyordu.
Ve bu aslında savaştan bir süre sonraydı. Belki beş ya da altı yıl. O zaman her şey az çok düzelmiş gibi görünüyordu.
Bunun hakkında zaten forumda yazmıştım. Bir zamanlar Ukrayna’da uzun süre yaşadık, babam orada görev yaptı, askerdi. Ve yerel bir köyde bir kulübemiz vardı. Ve orada bir şekilde savaşı hâlâ hatırlayan yerel bir büyükanneyle konuştum. Peki, buna göre savaş sonrası dönem.
Savaştan sonra tüm köy kadınlarının on üç veya on dört yaşlarındaki köy gençleri tarafından sikildiğini söyledi.
O zaman dinlerken delirdim. Ve büyükanne o kadar yaştaydı ki onların ne düşündüğü ve ne söylediği umrunda değildi - kendisinden korkuyordu ve utanıyordu. Ve ensest konusunun kural olarak gündeme getirilmediğini ve bu tür gerçeklerin olmadığını söyledi. Ama durum farklıydı.
On dört yaşındakilere yetişkin erkekler gibi davranılıyordu. Yani saygıyla. Ve erkek işi yaptılar - traktörlerde çalıştılar, araba sürdüler ve tamir ettiler.
Ve zaman zaman şu veya bu çocuğun annesi akşamları ona şunu söylerdi: Bugün kendini yıka, git ve geceyi Nyura Teyzeyle geçir. Senden istediği her şeyi yapacaksın. Öyle olması gerekiyordu.
Ve bu aslında savaştan bir süre sonraydı. Belki beş ya da altı yıl. O zaman her şey az çok düzelmiş gibi görünüyordu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
Bunu sana neden söyledi? Ben sadece yaşlı bir insanın aniden bir çocukla seks hakkında konuşmaya başlamasını sağlayacak bir konuyu sohbete sokmaya çalışıyorum. Belki de bu büyükannenin zihinsel bir bozukluğu vardı, bu da tüm bu hikayelerin sadece iltihaplı bir bilincin ürünü olduğu anlamına geliyor.Vasyanitsa: ↑17 Oct 2023, 19:26Bunun hakkında zaten forumda yazmıştım. Bir zamanlar Ukrayna’da uzun süre yaşadık, babam orada görev yaptı, askerdi. Ve yerel bir köyde bir kulübemiz vardı. Ve orada bir şekilde savaşı hâlâ hatırlayan yerel bir büyükanneyle konuştum. Peki, buna göre savaş sonrası dönem.Onu zorlamayın, genç nesil büyüyor. Kızlar anaokulundan damızlık yetiştirecekler
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
Büyükanne değil, bizim bilgimiz - hepsi profesör. Hayali fikirlerine rehberlik edecek bu efsanevi büyükanneye sahiptir. Ensestle ilgili başka bir konuda, vaftiz babasının çocuklarını doyurmak için onu nasıl becerdiğini anlattı. Ve böyle olması da gerekiyordu. Genel olarak, büyükannenin eşyalarının kolektif bir imajı!Strecoza: ↑17 Oct 2023, 19:43Bunu sana neden söyledi? Ben sadece yaşlı bir insanın aniden bir çocukla seks hakkında konuşmaya başlamasını sağlayacak bir konuyu sohbete sokmaya çalışıyorum. Belki de bu büyükannenin zihinsel bir rahatsızlığı vardı, bu da tüm bu hikayelerin yalnızca iltihaplı bir bilincin ürünü olduğu anlamına geliyor.Bunun hakkında zaten forumda yazmıştım. Bir zamanlar Ukrayna’da uzun süre yaşadık, babam orada görev yaptı, askerdi. Ve yerel bir köyde bir kulübemiz vardı. Ve orada bir şekilde savaşı hâlâ hatırlayan yerel bir büyükanneyle konuştum. Peki, buna göre savaş sonrası dönem.Zorlamayın, genç nesil büyüyor. Kızlar anaokulundan damızlık yetiştirecekler
-
- En güçlü orgazm!
Yani böyle bir köyde her şey çok daha basittir, ikiyüzlülük daha azdır ve insanlar bunu yapmaktan utanmazlar. bazen bir ziyafet sırasında koro halinde müstehcen ilahiler söylersiniz. Bu arada, çocukların huzurunda. Ve ayrıca aynı çocukların huzurunda, komşunun karısını kıçından yakalayarak genel kahkahalara neden oldu. Veya onu herkesin önünde tutkuyla öpün. Belirli koşullar altında ve belirli koşullar altında köyde bunların hepsi normaldir. Büyükanne de gençliğine dair bir şeyleri anlattığı yaştayken kolaylıkla anlatabilir.
Tabii ki bunu beş yaşındaki bir çocuğa söylemez. yaşlı çocuk. Ancak penisi zaten dizlerine kadar olan bir sekizinci sınıf öğrencisi veya göğüsleri zaten 3 numara olan bir sekizinci sınıf öğrencisi için bu kolaydır.
Bu arada...
Birkaç yıl önce buradaydım ve oturup bu kadar yaptım ve sonunda Sessiz Don’u baştan sona yeniden okudum. Uzun zamandır istiyordum. İlk başta Don’da yaptıkları konuşmaları okumak çok zordu. Ama sonra biraz alıştım. Yani bu romanda öyle bir fahişelik anlatılıyor ki, hayrete düşüyorsunuz. Hatta bu kitabın böyle bir baskıda yayınlanmasına izin verilmesi ve hatta okul çocukları tarafından okunması önerilmesi ve okul müfredatına dahil edilmesi bile garip.
Roman genellikle ormanda komşuların gelinini siken kayınpederlerini dövdükleri sahnenin anlatılmasıyla başlar. Üstelik. Gregory’nin evli komşusunu becerdiği yer. Ve her bölümde her şey çok basit. Peter’ın karısı Gregory’nin kardeşi, Kazak yüzbaşısında görev yaptığı kocasının yanına gitti. Sırf sıkıldığım için gittim.
Yolda, içinde atların ve bir astsubay veterinerin bulunduğu bir tür ısıtmalı araca binen askeri trene bindim. Ve onlar araba sürerken, bu veteriner onu sonuna kadar becerdi. Ve bu neredeyse her ayrıntısıyla yazılmıştır.
Ve romanın tamamında bölüm olmayan her şey, modern bakış açımıza göre sadece başka bir tür fahişeliktir.
Ve bunun fahişelik olmadığı düşüncesi mi geldi aklına? Belki o zamanlar bu sadece bir normdu?
Ve belki de bu artık bir normdur? Ama ancak o zaman daha az ikiyüzlülük olabilir mi?
Ne olduğundan tamamen habersiz olduğunuz hemen anlaşılıyor. ve en sıradan köyde nasıl yaşıyor. Doğuştan yaşadığı ve hiç apartman dairesinde yaşamamış, büyük bir köy evinin ferahlığına, geniş bir avlu alanına alışmış insanların yaşadığı yer. Çitin diğer tarafında yanınızda yaşayan komşulara alışkın olanlar.Strecoza: ↑17 Oct 2023, 19:43 Bunu sana neden söyledi? Ben sadece yaşlı bir insanın aniden bir çocukla seks hakkında konuşmaya başlamasını sağlayacak bir konuyu sohbete sokmaya çalışıyorum. Belki de bu büyükannenin zihinsel bir bozukluğu vardı, bu da tüm bu hikayelerin yalnızca iltihaplı bir bilincin ürünü olduğu anlamına geliyor.
Yani böyle bir köyde her şey çok daha basittir, ikiyüzlülük daha azdır ve insanlar bunu yapmaktan utanmazlar. bazen bir ziyafet sırasında koro halinde müstehcen ilahiler söylersiniz. Bu arada, çocukların huzurunda. Ve ayrıca aynı çocukların huzurunda, komşunun karısını kıçından yakalayarak genel kahkahalara neden oldu. Veya onu herkesin önünde tutkuyla öpün. Belirli koşullar altında ve belirli koşullar altında köyde bunların hepsi normaldir. Büyükanne de gençliğine dair bir şeyleri anlattığı yaştayken kolaylıkla anlatabilir.
Tabii ki bunu beş yaşındaki bir çocuğa söylemez. yaşlı çocuk. Ancak penisi zaten dizlerine kadar olan bir sekizinci sınıf öğrencisi veya göğüsleri zaten 3 numara olan bir sekizinci sınıf öğrencisi için bu kolaydır.
Bu arada...
Birkaç yıl önce buradaydım ve oturup bu kadar yaptım ve sonunda Sessiz Don’u baştan sona yeniden okudum. Uzun zamandır istiyordum. İlk başta Don’da yaptıkları konuşmaları okumak çok zordu. Ama sonra biraz alıştım. Yani bu romanda öyle bir fahişelik anlatılıyor ki, hayrete düşüyorsunuz. Hatta bu kitabın böyle bir baskıda yayınlanmasına izin verilmesi ve hatta okul çocukları tarafından okunması önerilmesi ve okul müfredatına dahil edilmesi bile garip.
Roman genellikle ormanda komşuların gelinini siken kayınpederlerini dövdükleri sahnenin anlatılmasıyla başlar. Üstelik. Gregory’nin evli komşusunu becerdiği yer. Ve her bölümde her şey çok basit. Peter’ın karısı Gregory’nin kardeşi, Kazak yüzbaşısında görev yaptığı kocasının yanına gitti. Sırf sıkıldığım için gittim.
Yolda, içinde atların ve bir astsubay veterinerin bulunduğu bir tür ısıtmalı araca binen askeri trene bindim. Ve onlar araba sürerken, bu veteriner onu sonuna kadar becerdi. Ve bu neredeyse her ayrıntısıyla yazılmıştır.
Ve romanın tamamında bölüm olmayan her şey, modern bakış açımıza göre sadece başka bir tür fahişeliktir.
Ve bunun fahişelik olmadığı düşüncesi mi geldi aklına? Belki o zamanlar bu sadece bir normdu?
Ve belki de bu artık bir normdur? Ama ancak o zaman daha az ikiyüzlülük olabilir mi?
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
- Aion2012Ölü, wladim40
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
saç gömlek,
Ben siyasete girmeyeceğimi biliyorum ve genel olarak geçmişe ve tarihe dalmak istemiyorum.
O ya da bu şekilde kendini göstermiş olan tamamen insan doğası.
Biz insanlar, onlardan farklıyız hayvanlarda kendimizin farkına varabiliyoruz (öz-farkındalığa sahip oluyoruz)
Hayvanlar hiyerarşisinde sadece bir adım, daha fazlası değil.
Ama ne büyük bir alan!
O kadar çok yeni ve birbirlerinin yüzleşmesi ve öldürülmesi üzerine inşa edilen harika keşifler.
İnsanlar Dil diye bir kavramı ortaya attıkları için de iyiler.
Bir organ açısından değil, evrensel olarak bilgi alışverişinin bir yolu.
Farklı gruplar için farklı olsa da,
Dil fikri, türlerin evriminde büyük bir sıçramadır.
Birçok şeyi unuttum.
Toplumumuzda fahişelik olarak adlandırılan şey, yozlaşmaya karşı korunma mekanizmalarından biridir.
Ve mesela... ne??
Hiçbir şey, sadece küçük bir eğitim programı Okuma sabrı olan herkes.
Ben siyasete girmeyeceğimi biliyorum ve genel olarak geçmişe ve tarihe dalmak istemiyorum.
O ya da bu şekilde kendini göstermiş olan tamamen insan doğası.
Biz insanlar, onlardan farklıyız hayvanlarda kendimizin farkına varabiliyoruz (öz-farkındalığa sahip oluyoruz)
Ama ne büyük bir alan!
O kadar çok yeni ve birbirlerinin yüzleşmesi ve öldürülmesi üzerine inşa edilen harika keşifler.
İnsanlar Dil diye bir kavramı ortaya attıkları için de iyiler.
Bir organ açısından değil, evrensel olarak bilgi alışverişinin bir yolu.
Farklı gruplar için farklı olsa da,
Dil fikri, türlerin evriminde büyük bir sıçramadır.
Birçok şeyi unuttum.
Toplumumuzda fahişelik olarak adlandırılan şey, yozlaşmaya karşı korunma mekanizmalarından biridir.
Ve mesela... ne??
Hiçbir şey, sadece küçük bir eğitim programı Okuma sabrı olan herkes.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
Yoksa milyarlarca gezegene sahip bu evrendeki tek akıllı yaratıklar biz miyiz?
Hayvanlar hakkında...
Binlerce yıllık mantık olsaydı, hayvanlardan biri kesinlikle tam teşekküllü bir iletişim dili yaratmış olurdu. Birisi bunun zekayı ve insan beyninin fizyolojik yeteneklerini gerektirdiğini söyleyecektir. Ama düşündüm ki...
Şu anda İspanyolca öğrenme sürecindeyim. Sıfırdan. Sadece bunda ustalaşıyorum. Daha doğrusu çabalıyorum.
Ve yakınımdaki başka biriyle aynı dili öğrenme deneyimine sahibim. Bu dil, sözde hayatta kalma düzeyinden bir yıl önce ulaştı.
Ve ben de bu yıl boyunca tüm bunlara dolaylı olarak bile katıldım. Yani bu dili incelemeye yönelik metodolojik çalışmalara katıldı. Ve okulda veya üniversitelerde yabancı dil öğrenmek için kullanılan olağan geleneksel yöntemleri kullanarak bir dil öğrenmek umut verici değildi. Çünkü eğitim kurumlarında her şeyi dilbilgisine odaklayarak bunu yapmaya başlıyorlar.
Fakat kendi dilini konuşan beş yaşındaki bir çocuk, hallerin ne olduğunu, çekim ve zamanların ne olduğunu bilmiyor. Ayrıca zamirlerin, konuların ve yüklemlerin ne olduğunu da bilmiyor. Ayrıca ne okuyabiliyor ne de yazabiliyor.
Peki kendi dilini nasıl konuşuyor? Yabancı dil öğretmenleri açısından bu saçmalıktır ve olamaz. Ama hepimiz ana dilimizi bu şekilde öğrendik. İşte bu yüzden onu saf ve doğru konuşuyoruz. Dilbilgisi öğreten yabancılar hâlâ "güldüm" diyorlar
Peki yani...
Bütün bunları neden yazıyorum...
Ayrıca, doğuştan kimse onunla konuşmuyorsa, kişi kendisi bir tür iletişim dili oluşturabilir mi? Cevap hayır! Yukarıda bahsettiğiniz hayvanların yaptığı gibi o da hâlâ mırıldanacak veya yaklaşık olarak iletişim kurmaya çalışacaktır.
Yani, iletişim dilini bir insana birinin verdiğini varsayabiliriz. Ancak bu dillerden çok sayıda var.
Bütün bunlar nereden geldi?
Cevap yok!
Darwin’i takip ediyorsanız hayvanların da vermiş olması gerekir. bin yıl boyunca kendi dillerini doğurdular. Ancak bu olmadı.
Çünkü görünüşe göre böyle bir şey olamazdı. Çünkü insan kendi geliştirdiği iletişim dilini de oluşturamayacaktır. İçinde binlerce ve binlerce farklı kelime ve kavramın bulunduğu.
Peki bütün bunlar o zaman nereden geldi?
Ayrıca bir yanıt da yok!
İnsanın uzaylı kökeni olduğu varsayılabilir . Ancak yeryüzündeki insanların ve hayvanların iç yapısı kafa karıştırıcıdır; benzer iç organlar - gözler, kulaklar, akciğerler, kalp, karaciğer vb.
Orduda mesela, birisi herkes gibi yerleri yıkamak ve o kadar zor işi yapmak istemediğinde bezdirme yöntemiyle ortaya çıkar. Birinin ağır ve kirli işler yapmaması gerektiği gerçeğini haklı çıkaran tutarlı bir sistem.
Birdenbire birimdeki herkesin aynı askere alındığı ortaya çıkarsa, o zaman birisinin tüm kirli veya zor işleri diğer herkesle birlikte yapmak istemediği gerçeğini haklı çıkarmak için yine de başka bir sistem icat edilecektir. .
Fahişelik için de durum aynı. Veya başka bir şekilde arayabilirsiniz. Örneğin cinsel partner seçme özgürlüğü. Zaten bu forumdaki yazılardan birinde buna benzer bir şey yazmıştım. Thais bunu tamamen sakin bir şekilde yapıyor. Bizim anlayışımızda evli bir kadının acil paraya ihtiyacı varsa bir yerden borç alır. Ve Thais panele gidiyor. Ve kocalar bunu biliyor. Tıpkı Rus kocaların, karısının ihtiyacı olduğu için işten borç aldığını bilmesi gibi.
Sessiz Don’a gelince. Okuduktan sonra Don’daki kadınların cinsel partner seçme özgürlüğüne sahip olduğu izlenimine kapıldım. Tamamen yasal. Yani Aksinya’nın kocası onun komşusu Grigory ile yattığını biliyordu. Ama onun bunu yapmasını engelleyemedi. Sağlık görevlisini arabadayken beceren kadının kocası da muhtemelen bunu daha sonra öğrenecekti. Belki o bile ona bunu kolayca anlatabilir.
Sanki ona soruyormuş gibi
- Oraya nasıl geldin?
Ve o - A Bağlandım askeri trende.
- Peki gerçekten beni içeri aldılar mı?
- Yol boyunca sağlık görevlisiyle uğraşmak zorunda kaldım.
- Peki, tamam! Geldiğin için aferin! Sen çok özlüyorum!
Romanda ayrıca iki kültürün - Don sakinleri ve komşu illerin sakinleri - temasına ilişkin bir tema da var. Yani Don sakinlerinin komşu illerin sakinleriyle herhangi bir yayılmaları yoktu. Daha da önemlisi onları küçümsediler ve sürekli çatışma halindeydiler. Don sakinlerinin yalnızca sınır komşusu oldukları Kafkasyalılarla çatışmak zorunda kaldıkları varsayılabilir. Ama hayır, Rus eyaletleriyle çatışma içindeydiler. Bu illerin halkını küçümsediler. Soru şu: neden!?
Ve Kazak kadınlarının da tıpkı Taylandlı kadınlar gibi gerçekten bağımsız olduklarını ve devrim öncesi Rusya’nın kadınlarından çok farklı olduklarını varsayabiliriz. Gerçekten özgür bir cinsel partner seçimine sahip olduklarını ve bu konuda çevrelerinden gelen kınamalardan korkmadıklarını.
Bir yandan, uzun yıllar boyunca uzaylılarla herhangi bir temas kurulmasını bekledikten sonra onların var olduğuna inanmak zaten aptalca olmaya başladı. Ama öte yandan biz kimiz? Birisi için uzaylılar mı bunlar?Aion2012Dead: ↑18 Oct 2023, 05:12 Biz insanlar, kendimizi gerçekleştirebilmemiz (öz farkındalığa sahip olmamız) açısından hayvanlardan farklıyız
Yoksa milyarlarca gezegene sahip bu evrendeki tek akıllı yaratıklar biz miyiz?
Hayvanlar hakkında...
Binlerce yıllık mantık olsaydı, hayvanlardan biri kesinlikle tam teşekküllü bir iletişim dili yaratmış olurdu. Birisi bunun zekayı ve insan beyninin fizyolojik yeteneklerini gerektirdiğini söyleyecektir. Ama düşündüm ki...
Şu anda İspanyolca öğrenme sürecindeyim. Sıfırdan. Sadece bunda ustalaşıyorum. Daha doğrusu çabalıyorum.
Ve yakınımdaki başka biriyle aynı dili öğrenme deneyimine sahibim. Bu dil, sözde hayatta kalma düzeyinden bir yıl önce ulaştı.
Ve ben de bu yıl boyunca tüm bunlara dolaylı olarak bile katıldım. Yani bu dili incelemeye yönelik metodolojik çalışmalara katıldı. Ve okulda veya üniversitelerde yabancı dil öğrenmek için kullanılan olağan geleneksel yöntemleri kullanarak bir dil öğrenmek umut verici değildi. Çünkü eğitim kurumlarında her şeyi dilbilgisine odaklayarak bunu yapmaya başlıyorlar.
Fakat kendi dilini konuşan beş yaşındaki bir çocuk, hallerin ne olduğunu, çekim ve zamanların ne olduğunu bilmiyor. Ayrıca zamirlerin, konuların ve yüklemlerin ne olduğunu da bilmiyor. Ayrıca ne okuyabiliyor ne de yazabiliyor.
Peki kendi dilini nasıl konuşuyor? Yabancı dil öğretmenleri açısından bu saçmalıktır ve olamaz. Ama hepimiz ana dilimizi bu şekilde öğrendik. İşte bu yüzden onu saf ve doğru konuşuyoruz. Dilbilgisi öğreten yabancılar hâlâ "güldüm" diyorlar
Peki yani...
Bütün bunları neden yazıyorum...
Ayrıca, doğuştan kimse onunla konuşmuyorsa, kişi kendisi bir tür iletişim dili oluşturabilir mi? Cevap hayır! Yukarıda bahsettiğiniz hayvanların yaptığı gibi o da hâlâ mırıldanacak veya yaklaşık olarak iletişim kurmaya çalışacaktır.
Yani, iletişim dilini bir insana birinin verdiğini varsayabiliriz. Ancak bu dillerden çok sayıda var.
Bütün bunlar nereden geldi?
Cevap yok!
Darwin’i takip ediyorsanız hayvanların da vermiş olması gerekir. bin yıl boyunca kendi dillerini doğurdular. Ancak bu olmadı.
Çünkü görünüşe göre böyle bir şey olamazdı. Çünkü insan kendi geliştirdiği iletişim dilini de oluşturamayacaktır. İçinde binlerce ve binlerce farklı kelime ve kavramın bulunduğu.
Peki bütün bunlar o zaman nereden geldi?
Ayrıca bir yanıt da yok!
İnsanın uzaylı kökeni olduğu varsayılabilir . Ancak yeryüzündeki insanların ve hayvanların iç yapısı kafa karıştırıcıdır; benzer iç organlar - gözler, kulaklar, akciğerler, kalp, karaciğer vb.
Örnek vereceğim...Aion2012Dead:18 Oct 2023, 05:12 Toplumumuzda yaygın olarak fahişelik olarak adlandırılan şey yozlaşmaya karşı korunma mekanizmalarından biridir.
Orduda mesela, birisi herkes gibi yerleri yıkamak ve o kadar zor işi yapmak istemediğinde bezdirme yöntemiyle ortaya çıkar. Birinin ağır ve kirli işler yapmaması gerektiği gerçeğini haklı çıkaran tutarlı bir sistem.
Birdenbire birimdeki herkesin aynı askere alındığı ortaya çıkarsa, o zaman birisinin tüm kirli veya zor işleri diğer herkesle birlikte yapmak istemediği gerçeğini haklı çıkarmak için yine de başka bir sistem icat edilecektir. .
Fahişelik için de durum aynı. Veya başka bir şekilde arayabilirsiniz. Örneğin cinsel partner seçme özgürlüğü. Zaten bu forumdaki yazılardan birinde buna benzer bir şey yazmıştım. Thais bunu tamamen sakin bir şekilde yapıyor. Bizim anlayışımızda evli bir kadının acil paraya ihtiyacı varsa bir yerden borç alır. Ve Thais panele gidiyor. Ve kocalar bunu biliyor. Tıpkı Rus kocaların, karısının ihtiyacı olduğu için işten borç aldığını bilmesi gibi.
Sessiz Don’a gelince. Okuduktan sonra Don’daki kadınların cinsel partner seçme özgürlüğüne sahip olduğu izlenimine kapıldım. Tamamen yasal. Yani Aksinya’nın kocası onun komşusu Grigory ile yattığını biliyordu. Ama onun bunu yapmasını engelleyemedi. Sağlık görevlisini arabadayken beceren kadının kocası da muhtemelen bunu daha sonra öğrenecekti. Belki o bile ona bunu kolayca anlatabilir.
Sanki ona soruyormuş gibi
- Oraya nasıl geldin?
Ve o - A Bağlandım askeri trende.
- Peki gerçekten beni içeri aldılar mı?
- Yol boyunca sağlık görevlisiyle uğraşmak zorunda kaldım.
- Peki, tamam! Geldiğin için aferin! Sen çok özlüyorum!

Romanda ayrıca iki kültürün - Don sakinleri ve komşu illerin sakinleri - temasına ilişkin bir tema da var. Yani Don sakinlerinin komşu illerin sakinleriyle herhangi bir yayılmaları yoktu. Daha da önemlisi onları küçümsediler ve sürekli çatışma halindeydiler. Don sakinlerinin yalnızca sınır komşusu oldukları Kafkasyalılarla çatışmak zorunda kaldıkları varsayılabilir. Ama hayır, Rus eyaletleriyle çatışma içindeydiler. Bu illerin halkını küçümsediler. Soru şu: neden!?

Ve Kazak kadınlarının da tıpkı Taylandlı kadınlar gibi gerçekten bağımsız olduklarını ve devrim öncesi Rusya’nın kadınlarından çok farklı olduklarını varsayabiliriz. Gerçekten özgür bir cinsel partner seçimine sahip olduklarını ve bu konuda çevrelerinden gelen kınamalardan korkmadıklarını.
-
Автор темыTatlı biber
- Sürtünmeler
Yetkililerin umurunda değil, Tacikleri fabrikalara getirecekler, kadınlar ihtiyaç duydukları kadar doğum yapacaklar. Televizyonda erotik gösteriler yapacaklar, üslupla, yetkililer seksi onaylıyor ve işte... Çoğunluk, sürü, nereye sürüklenirse oraya koşuyor. Katliama, katliama, sikişmeye, sikişmeye... Medya onların ana argümanı
- wladim40, Korsan
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Registered for: 1 year 11 months
Bu ilginç değil. Ancak Afrika’da bu farklı bir konu. Sürtüklerimiz buna bayılacak.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 32 Replies
- 3645 Views
-
Last post by Sashah07
-
- 132 Replies