Seks karısı/aldatılan erkek konusundaki ilk deneyiminiz. İlk sefer nasıldı?
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 1 year 8 months
Re: Seks karısı/aldatılan erkek konusundaki ilk deneyiminiz. İlk sefer nasıldı?
Boynuzlanmak konusuyla ilgilenmiyorum Ama MFM’ye sahip olmak isterim. Diğer çiftlerle MFM deneyimim oldu ama bunu eşimle yapmak istiyorum. Kıskançtım, bunun üzerinde uzun süre çalıştım ama onun söylediği gibi bu onun konusu değil, belki de bu benim için en iyisi. Bir asistanın ilgisini çekti... bununla birlikte ona güvenecek birini bulmak kolay değil. Ama onunla bir yıl konuştum ve sonunda onu karısından çıkardı. göğüsleri ve kedisi için onu zaten ormana götürdü, ama o adım attı, ona onu orada becermesi gerektiğini söyledim ve o da ona eğer seks olacaksa sadece ikimizin olacağını söyledi. ve hayır mzhm .Bu arada, onu hiç sikmedik. Ama sonra karısını birlikte becerdik.
Umarım bu forumda küfüre izin vardır. .
Umarım bu forumda küfüre izin vardır. .
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 4 months
MFM konusu çok heyecan verici, bunu eşimle defalarca tartıştım ve bir gün o da kabul etti. Ama toplantının kendisine hiç gelmedi, bir şeyler engelleniyor, korku, bir şeye dair belirsizlik... Anlaşılan ikisi de henüz hazır değil. Her ikisi de tematik forumlarda oturup şehrimizde M’yi arıyor olsalar da, başvuranlardan biriyle bir fincan çay içerken tanıştım ve eşim de meraktan M’ye yandan bakmak için kafeye geldi ve diğerine oturdu. masa))) ikisi de bundan hoşlanmadı, ne kadar dağınık bir şey... Ama ilginçti, bir tür arayış gibi)))
-
- Total posts: 16
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 1 year 3 months
Tabii ilk mzhm’den sonra hayat çok daha serinledi. Seksin her alanında denemeler yapmaya başladık ama en önemlisi birbirimize en derin arzularımızı söylemekten çekinmeyi bıraktık.
Her şey oldukça sıradandı. Doğum günümden sonra, daha sonra birkaç yıl boyunca aile dostumuz olan bir arkadaşım dışında herkes eve gitti (şu anda onunla çıkmıyoruz). Kişisel hayatımdan bahsederken, eşimin imza niteliğindeki kızarmasını fark ettim (bu hafif bir heyecanla olur), sonra elini “yanlışlıkla” dizine koyduğunu fark ettim (tabii ki hemen kaldırdı). İkimiz de çok kıskanıyoruz ve başka bir durumda olsa diğerimizin suratına bir yumruk yiyecekti ama o anda dedim ki: beyler, hadi şu-şu-la-la’yı durduralım, eğer ikinizi de istiyorsanız diğer, al ve siktir et. Her ikisinin de gözleri inanılmaz boyutlara ulaştı ve üç saniye sonra bu çift birbirlerine doğru koştu. Şok olduğumu söylemek yetersiz kalır... Ama gözlerimin önünde olup bitenler gerçekten hoşuma gitti. Daha sonra daha fazla arkadaş edindik. sonra başka "arkadaşlar" ortaya çıktı.
Her şey oldukça sıradandı. Doğum günümden sonra, daha sonra birkaç yıl boyunca aile dostumuz olan bir arkadaşım dışında herkes eve gitti (şu anda onunla çıkmıyoruz). Kişisel hayatımdan bahsederken, eşimin imza niteliğindeki kızarmasını fark ettim (bu hafif bir heyecanla olur), sonra elini “yanlışlıkla” dizine koyduğunu fark ettim (tabii ki hemen kaldırdı). İkimiz de çok kıskanıyoruz ve başka bir durumda olsa diğerimizin suratına bir yumruk yiyecekti ama o anda dedim ki: beyler, hadi şu-şu-la-la’yı durduralım, eğer ikinizi de istiyorsanız diğer, al ve siktir et. Her ikisinin de gözleri inanılmaz boyutlara ulaştı ve üç saniye sonra bu çift birbirlerine doğru koştu. Şok olduğumu söylemek yetersiz kalır... Ama gözlerimin önünde olup bitenler gerçekten hoşuma gitti. Daha sonra daha fazla arkadaş edindik. sonra başka "arkadaşlar" ortaya çıktı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
- Registered for: 3 years 2 months
MFM’im hemen reddedildi ve bunu birine vermekle ilgili olarak, benim dışımda başka üye tanımadığı için kesinlikle deneyeceğini söyledi. 10 yıldan fazla bir süre boyunca periyodik olarak bu konuya döndüm ama işe yaramadı. Birini bulmanın çok kolay olduğunu düşünüyorsun ama korkmuyorsun, ben kimseyle tanışmak istemiyorum gibi argümanlar. Ancak 36 yaşına geldiğinde yaşı nedeniyle belli bir süreyi kozmetik işlemlere (epilasyon, kirpik, makyaj, sünger, manikür-pedikür, saç denemeleri) ayırmak zorunda kaldı. Ben de yanındaydım, destekledim, gözümüzün önünde güzelleştiğini söyledim. Ona daha fazla ilgi göstermeye ve iltifat etmeye başladılar, bu da ona özgüven kazandırdı, flört etmeyi ve flört etmeyi sevmeye başladı. Daha sık fotoğraf çekmeye başladım ve o da eskisinden daha fazla poz vermeye istekliydi. Zamanla resimler daha açıklayıcı hale geldi. Başka bir yaz tatilinde üstünü çıkarmayı ve üstsüz güneşlenmeyi önerdi. Önce stickinilerle, sonra onlarsız bronzlaştım. İsteyerek poz verdi ve fotoğraflarını gerçekten beğendi. Daha sonra evde daha açık pozlarla fotoğraflarını çekmeye başladı, ardından ilk kez seksi filme aldı, sonra seviştiklerinde gözlerini maskeyle kapattı. Çeşitli oyuncaklar aldık, beni sızdırıp boşalttılar ve bir gün dil şeklinde küçük bir vibratörü işe götürdüm. Gardırobunu günlük giyim ve iş için seçtim, daha çok şort ve mini etek giymeye başladı, iş için katı ama dar ve diz üstü eteklerdi. Yine yaz aylarında isteğim üzerine külotsuz[/url] bir elbisenin altına, tişörtün altına sutyen giymedi. Yavaş yavaş, işte yapışmaya başladılar, rahatsız etmediler, ancak takozları kırdılar). Onu bir kadın olarak istediklerini ve biraz romantizm yaşamaktan çekinmeyeceklerini fark ettim. Evde övündü, meslektaşlarımızın ve tanıdıklarımızın iltifatlarını tartıştık, onunla gurur duyduğumu söyledim. Daha sonra hayranlarından meslektaşları arasında, özellikle de en çok sevdiği kişilerle tartışmaya başladı ve kartların bu şekilde sonuçlanıp sonuçlanmadığını, hiçbir şeyin onu engelleyemeyeceğini sordu. Yavaş yavaş belirli koşullar altında vereceğini yanıtlamaya başladı. Kurumsal partilere ve kendime gösterilen ilgiye aşık oldum. Seni ilk kez sana yakın tuttukları zaman, kıçını ilk kez tuttukları zaman, bir meslektaştan gelen ilk yakınlık ipuçları, evli bir erkek arkadaştan gelen ilk öpücük. Bana her şeyi anlattı, tartıştı ve yavaş yavaş başka bir adamla seks tartışmasına geri döndü. Sonunda buz kırıldı.) Ah yazmaktan yoruldum...
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 3 years 2 months
Dostum, eğer
dinlendiyseniz, daha fazla yazın. Harika gidiyorsun!!
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 7 months
Tolqala, hadi birlikte yiyelim mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
her erkek aldatılamaz, belli bir zihniyete ve karaktere ihtiyacınız vardır. Görünüşe göre bunların hiçbirine rastlamadı ve adresini denedi. sıradan erkeklerle deneyler
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Her şey bireyseldir ve elbette çoğu şey ikisine de bağlıdır, tam bir güven olmalı, her şey o kadar basit değil, özellikle duygusal olarak, başlangıçta başka korkular vardı, başlığımda yazmıştım
-
- Total posts: 17
- Registered for: 3 years 1 month
Benim deneyimim buna uyuyor mu ama yine de
Bir kız arkadaşım vardı ve onun da bizi her yerde takip eden bir "arkadaşı" vardı.
Onunla birlikte olmanın hiçbir yolu olmadığı için beni kızdırdı. tek başıma ve seks yapıyorum.
Bu konuda bir şeyler yapmam gerekiyor, bu yüzden şunları yapmaya karar verdim
Bir gün evime geldi, ev sinema sistemim var, izlemeye başladılar bir film izliyorum, ben onunla birlikte büyük bir kanepede oturuyorum, üzeri battaniyeyle örtülü, o önde, ben arkadayım, o da yandaki sandalyede.
Onun bize baktığını görüyorum, beni sinirlendirmeye başlıyor, gerçekten sinirlendiriyor.
Kızı rahatsız etmeye başlıyorum, görebilsin diye göğsünün arkasına dokunuyorum. Sonra elimi külotunun içine soktum ve klitorisini okşamaya başladım, heyecanlanıyor ve bolca akıyor ve arkadaşı ucube, ona başka bir şey diyemiyorum, ona bakıyor, kızarıyor, sinirleniyor ve görüyorum gafını.
Elimi klitorisinden çektim, fermuarımı açtım, penisimi çıkardım ve bacaklarının arasından dudaklarına götürdüm ve okşamaya devam ettim.
Ve ne yaptığını biliyorsun oturup izledi, oturdu ve izledi.
nİşini bitirdiğinde ve o da bunu görünce penisimi dudaklarından çıkardım, kayganlaştırıcıyla kaplıydı, elimle sildim, sakinleştim, Ayağa kalktı ve meyve suyu veya kola alır mısın dedi, kola tamam diyor
nO kirli elimle aldım ve hissedilsin diye kupanın kenarı boyunca gezdirdim ve sonra uzattım
Kupayı aldı, yüzüne götürdü, yavaşladı ve sonra sorun ne diye sorduğumda ?
Yanıt verdi: sorun değil, öyle bir şey yok !
Tamam, peki, iç o zaman :)
Ve o da içti...
Genel olarak, tüm bunlar ne için? hikaye, asla onun gibi olma, yoksa eğer hoşuna gidiyorsa söyle bana, moralini bozma.
Bir kız arkadaşım vardı ve onun da bizi her yerde takip eden bir "arkadaşı" vardı.
Onunla birlikte olmanın hiçbir yolu olmadığı için beni kızdırdı. tek başıma ve seks yapıyorum.
Bir gün evime geldi, ev sinema sistemim var, izlemeye başladılar bir film izliyorum, ben onunla birlikte büyük bir kanepede oturuyorum, üzeri battaniyeyle örtülü, o önde, ben arkadayım, o da yandaki sandalyede.
Onun bize baktığını görüyorum, beni sinirlendirmeye başlıyor, gerçekten sinirlendiriyor.
Kızı rahatsız etmeye başlıyorum, görebilsin diye göğsünün arkasına dokunuyorum. Sonra elimi külotunun içine soktum ve klitorisini okşamaya başladım, heyecanlanıyor ve bolca akıyor ve arkadaşı ucube, ona başka bir şey diyemiyorum, ona bakıyor, kızarıyor, sinirleniyor ve görüyorum gafını.
Elimi klitorisinden çektim, fermuarımı açtım, penisimi çıkardım ve bacaklarının arasından dudaklarına götürdüm ve okşamaya devam ettim.
nİşini bitirdiğinde ve o da bunu görünce penisimi dudaklarından çıkardım, kayganlaştırıcıyla kaplıydı, elimle sildim, sakinleştim, Ayağa kalktı ve meyve suyu veya kola alır mısın dedi, kola tamam diyor
nO kirli elimle aldım ve hissedilsin diye kupanın kenarı boyunca gezdirdim ve sonra uzattım
Ve o da içti...
Genel olarak, tüm bunlar ne için? hikaye, asla onun gibi olma, yoksa eğer hoşuna gidiyorsa söyle bana, moralini bozma.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 1 year
İşte o, gerçek bir boynuzlu.Rocket: ↑17 Jul 2024, 21:43 Benim deneyimim buna uyuyor mu ama yine de
Hiç fırsat olmaması beni çileden çıkardı. onunla yalnız kalıp seks yapmak.
Bir gün evime geldi, ev sinema sistemim var, onlar Film izlemek için açıldım, ben onunla birlikte büyük bir kanepede oturuyorum, battaniyeyle örtülüyüm, o önde, ben arkadayım ve o yandaki bir sandalyede.
Onun bana baktığını görüyorum biz, bu beni sinirlendirmeye başlıyor, gerçekten sinirlendiriyor.
Kızı rahatsız etmeye başlıyorum, görebilsin diye göğüslerine dokunuyorum. Sonra elimi külotunun içine soktum ve klitorisini okşamaya başladım, heyecanlanıyor ve bolca akıyor ve arkadaşı ucube, ona başka bir şey diyemiyorum, ona bakıyor, kızarıyor, sinirleniyor ve görüyorum gafını.
Ve o da içti...
Genel olarak, tüm bunlar ne için? hikaye, asla onun gibi olma, yoksa eğer hoşuna gittiyse söyle bana, havanı bozma
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 34 Replies
- 7175 Views
-
Last post by Annenin_Sucker’ı
-
- 24 Replies