İki Milfs 45+ Hikaye

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 İki Milfs 45+ Hikaye

Unread post by alexey.bro »

Geçen gün hayatımda oldukça ilginç bir macera yaşandı, bunu sizlerle paylaşmaya karar verdim.. belki birileri ilgilenir..
Eşimi ve oğlumu kampa gönderdikten sonra iki hafta oldukça sıkıcı geçti. iş günleri, akşam dinlenmeleri, seks eksikliği giderek daha fazla yayılmaya başladı.
Aylaklıktan ve cüzdanımı yenilemek için akşamları işe internet üzerinden gitmeye başladım, genel olarak insanları öldürüyordum. yazın akşamları şehir etrafında dolaşmak oldukça keyifli ve aynı zamanda karlı..
Farklı yolcular, sarhoş cahiller, çok güzel ve hoş kızlar var, genç ve çok heyecanlı, ve sonra bir başkası daha var sipariş geldi, oldukça ilginç bir hikaye olduğu ortaya çıktı))

Sıradan ortalama bir bara yaklaşırken, iki kişi dışarı çıktı, 45 yaş üstü kadınlar, dikkat çekici hiçbir şey yok, yaşlarına göre orta derecede güzel ve şişmanlar çok neşeli bir şekilde arabaya bindik.. yol boyunca kendi aralarında güldüler, sohbet ettiler, bazen bana bakıyorlardı, ben pek müdahale etmedim ama aynı zamanda onları da dinledim.. oldukça hızlı bir şekilde oraya vardık. .. ama bazı nedenlerden dolayı aslında dışarı çıkmayı düşünmüyorlardı, ama oturdular ve ortalıkta dolandılar.. sonunda içlerinden birinin ceketini barın gardırobunda unuttuğu ortaya çıktı..
Devam edecek 😉
olur
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Two Milfs 45+ Hikaye

Unread post by olur »

aleksey.bro: 18 Jul 2024, 16:27 Devam edecek.. 😉
sohbetten sadece bir hayal çıktı *x)
These users thanked the author olur for the post: