Oyun oynayalım mı?)

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
dişi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Oyun oynayalım mı?)

Unread post by dişi »

Neden biraz hayal kurmuyor ve bunun bizi nereye götüreceğini görmüyoruz?) Herkes kendini orada tek başına veya birisiyle bulabilir ve orada ne olacağını yazabilir)
Kurallar aşağıdaki gibidir, her biri hikayeyi tamamlar. onun istediği gibi ama her şeyi mantıklı bir şekilde yapmaya çalışıyoruz

Hadi başlayalım

Akşam geç oldu, çok büyük bir kafileyle denize vardılar. .. ve rahatlamaya başladık.
Bütün insanlar aile, ama biz çocukları bırakıp iki haftalığına uzaklaşmayı başardık..
These users thanked the author dişi for the post:
Nick1979
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months
 Cevap: Oyun oynayalım mı?)

Unread post by Venüs »

Hiç uyumak istemiyordum ve birisi yüzmeyi önerdiğinde herkes memnuniyetle kabul etti ve bu öneriyi destekledi.
Ardından, henüz gece olduğu için birisi çıplak yüzmeyi önerdi. Karanlık. Gerçekten hiçbir şey göremiyorsunuz ve utanılacak bir şey yok. Evet, ve yine de bizim...
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Nick1979, utandım
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Nick1979 »

Bu nedenle uzun süre kimse düşünmedi. Herkes gülerek tamamen soyundu ve nehre tırmandı. İlk başta herkes suya girip eğleniyordu ama eğlendikçe heyecan ortamı da daha da yoğunlaştı. Ay ışığının altında çıplak silüetler görülebiliyordu...
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
Venüs, utandım
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Registered for: 1 year 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by MENZİL_ »

Ben de gördüm ama kıyıdan.
Her zamanki gibi geç kaldım...ateş için yakacak odun ve çalı çırpı ararken. Ve benim bu "arkadaşlarım", sürtükler, zaten suda çıplak olarak eğleniyorlar.
Artyomka’nın oltası akıntı nedeniyle koptu ve olta yavaş nehrin yüzeyinde yüzüyor ve yüzüyor. Kaçan oltasının kancasına kızlardan veya erkeklerden hangisi yakalanacak?...
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
utandım
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Bu olta, Artyom’un en sevdiği, en mutlu oltasıydı ve aynı zamanda sevdiği birinin hediyesiydi, bu yüzden Artyom hiç tereddüt etmeden çok sevdiği oltayı kurtarmak için yüzdü ama yüzmedi... Dev timsah önce onu ikiye böldü, ve sonra onu çiğnemeden yuttu, her iki yarısı da... zavallı Artyom... ve olta daha da yüzdü....
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Registered for: 1 year 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by MENZİL_ »

Ama eğer deniz nehre dönüşmeseydi, timsah olmayacaktı, Artyom hayatta kalacaktı ve çıplaklar topluluğunun geri kalanı kanlı bir banyoda yıkanmayacaktı... Sadece korkunç, gerçekten berbat. Ama dürüst olmak gerekirse hayatın gerçeği bu, hikaye bu.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Denizde yüzmediler çünkü orada, neredeyse kıyının hemen yanında pembe, kıvrımlı kulaklı bir köpekbalığı yüzüyordu. Ay ışığında, yukarıya doğru çıkan pembe yüzgeci ve aşağı doğru sarkan pembe kulakları açıkça görülebiliyordu... Köpekbalığı acıkmıştı, bu yüzden gergindi, tatilcilere kızgın bir bakış attı ve telaşla bir yandan diğer yana koşarak dalgaları sürükledi. kıyıya....
Başlangıçta Svetka’yı köpekbalığına yedirmek ve huzur içinde yüzmek istediler. Ne göğüsleri ne de poposu vardı ve zaten Svetka’nın bir faydası olmayacak gibi görünüyordu, ama birisi onun iyi bir aşçı olduğunu söyledi ve onu tutmaya karar verildi. Artem nehirde balık tutacağına söz verdi ve Svetka da yakalanan balıklardan kebap kızartacaktı...
Uzun süre nehri aradılar. Çünkü orman karanlıktı... ama buldular...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”