Neden biraz hayal kurmuyor ve bunun bizi nereye götüreceğini görmüyoruz?) Herkes kendini orada tek başına veya birisiyle bulabilir ve orada ne olacağını yazabilir)
Kurallar aşağıdaki gibidir, her biri hikayeyi tamamlar. onun istediği gibi ama her şeyi mantıklı bir şekilde yapmaya çalışıyoruz
Hadi başlayalım
Akşam geç oldu, çok büyük bir kafileyle denize vardılar. .. ve rahatlamaya başladık.
Bütün insanlar aile, ama biz çocukları bırakıp iki haftalığına uzaklaşmayı başardık..
Oyun oynayalım mı?)
-
Автор темыdişi
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
Cevap: Oyun oynayalım mı?)
Hiç uyumak istemiyordum ve birisi yüzmeyi önerdiğinde herkes memnuniyetle kabul etti ve bu öneriyi destekledi.
Ardından, henüz gece olduğu için birisi çıplak yüzmeyi önerdi. Karanlık. Gerçekten hiçbir şey göremiyorsunuz ve utanılacak bir şey yok. Evet, ve yine de bizim...
Ardından, henüz gece olduğu için birisi çıplak yüzmeyi önerdi. Karanlık. Gerçekten hiçbir şey göremiyorsunuz ve utanılacak bir şey yok. Evet, ve yine de bizim...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 8 months
Bu nedenle uzun süre kimse düşünmedi. Herkes gülerek tamamen soyundu ve nehre tırmandı. İlk başta herkes suya girip eğleniyordu ama eğlendikçe heyecan ortamı da daha da yoğunlaştı. Ay ışığının altında çıplak silüetler görülebiliyordu...
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben de gördüm ama kıyıdan.
Her zamanki gibi geç kaldım...ateş için yakacak odun ve çalı çırpı ararken. Ve benim bu "arkadaşlarım", sürtükler, zaten suda çıplak olarak eğleniyorlar.
Artyomka’nın oltası akıntı nedeniyle koptu ve olta yavaş nehrin yüzeyinde yüzüyor ve yüzüyor. Kaçan oltasının kancasına kızlardan veya erkeklerden hangisi yakalanacak?...
Her zamanki gibi geç kaldım...ateş için yakacak odun ve çalı çırpı ararken. Ve benim bu "arkadaşlarım", sürtükler, zaten suda çıplak olarak eğleniyorlar.
Artyomka’nın oltası akıntı nedeniyle koptu ve olta yavaş nehrin yüzeyinde yüzüyor ve yüzüyor. Kaçan oltasının kancasına kızlardan veya erkeklerden hangisi yakalanacak?...
-
- Nirvana’dayım
Bu olta, Artyom’un en sevdiği, en mutlu oltasıydı ve aynı zamanda sevdiği birinin hediyesiydi, bu yüzden Artyom hiç tereddüt etmeden çok sevdiği oltayı kurtarmak için yüzdü ama yüzmedi... Dev timsah önce onu ikiye böldü, ve sonra onu çiğnemeden yuttu, her iki yarısı da... zavallı Artyom... ve olta daha da yüzdü....
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ama eğer deniz nehre dönüşmeseydi, timsah olmayacaktı, Artyom hayatta kalacaktı ve çıplaklar topluluğunun geri kalanı kanlı bir banyoda yıkanmayacaktı... Sadece korkunç, gerçekten berbat. Ama dürüst olmak gerekirse hayatın gerçeği bu, hikaye bu.
-
- Nirvana’dayım
Denizde yüzmediler çünkü orada, neredeyse kıyının hemen yanında pembe, kıvrımlı kulaklı bir köpekbalığı yüzüyordu. Ay ışığında, yukarıya doğru çıkan pembe yüzgeci ve aşağı doğru sarkan pembe kulakları açıkça görülebiliyordu... Köpekbalığı acıkmıştı, bu yüzden gergindi, tatilcilere kızgın bir bakış attı ve telaşla bir yandan diğer yana koşarak dalgaları sürükledi. kıyıya....
Başlangıçta Svetka’yı köpekbalığına yedirmek ve huzur içinde yüzmek istediler. Ne göğüsleri ne de poposu vardı ve zaten Svetka’nın bir faydası olmayacak gibi görünüyordu, ama birisi onun iyi bir aşçı olduğunu söyledi ve onu tutmaya karar verildi. Artem nehirde balık tutacağına söz verdi ve Svetka da yakalanan balıklardan kebap kızartacaktı...
Uzun süre nehri aradılar. Çünkü orman karanlıktı... ama buldular...
Başlangıçta Svetka’yı köpekbalığına yedirmek ve huzur içinde yüzmek istediler. Ne göğüsleri ne de poposu vardı ve zaten Svetka’nın bir faydası olmayacak gibi görünüyordu, ama birisi onun iyi bir aşçı olduğunu söyledi ve onu tutmaya karar verildi. Artem nehirde balık tutacağına söz verdi ve Svetka da yakalanan balıklardan kebap kızartacaktı...
Uzun süre nehri aradılar. Çünkü orman karanlıktı... ama buldular...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 8778 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 17 Replies