Yine ayrıldık

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
İÇİNDE
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 1 year 2 months
 Yine ayrıldık

Unread post by İÇİNDE »

Lanet olsun, 2 yıldır bir kadınla çıkıyoruz, ikimiz de 40’lı yaşlarımızın başındayız, yani materyalist kadınlara dayanamıyorum, güzel olmasına rağmen ne halt, ne yapayım? Geçen yıl boyunca, bu muhtemelen onu evimden 6. kovuşum :cat1:

[url=https://postimg.cc/mt0hN7ss]

[img]https://i.postimg.cc/wjBJzk47/1721012049524-1.jpg[/img][/url]
These users thanked the author İÇİNDE for the post:
dişi
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Yine ayrıldık

Unread post by Nikk »

Biz, beğendin mi? Sabırlı ol! Nereye gidiyorsun? (Ve kadın gerçekten çok iyi!!!) :wink:
Автор темы
İÇİNDE
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by İÇİNDE »

Evet, beynim o kadar berbat durumda ki, sürekli çıldırmaktan kendimi alamıyorum, bugün neredeyse Arkhyz’i yürüyerek bırakıyordum

[url=https://postimages.org/]

[img]https://i.postimg.cc/PqQkMmhQ/IMG-20240715-172219.jpg[/img][ /url]
dişi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by dişi »

W,
İyi heykelcik, çok iyi penisin üzerine oturmak için)

52 saniye sonra gönderildi:
W,
To dürüst olmak gerekirse 40+ gibi görünmüyor

1 saniye sonra gönderildi:
W,
Dürüst olmak gerekirse 40+ gibi görünmüyor
Saskia
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by Saskia »

Aklını başından aldığı için bir şey onu rahatsız etmiyor.
These users thanked the author Saskia for the post:
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Venüs »

Saskia: 15 Jul 2024, 22:02 Aklını karıştırdığı için bir şeyler onu rahatsız ediyor.
Ben de aynı şeyi yazmak istedim. Her şey yolundaysa, genellikle beynim buna dayanamaz...
Ve eğer bir kez kovulsaydım, geri dönmezdim... Belki onlar enerji vampirleridir ve negatif enerjiyle beslenirler ...
These users thanked the author Venüs for the post:
Nicolausblind
Güneş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Güneş »

Venüs: 15 Jul 2024, 22:20
Aklını başından aldığı için bir şeyler onu rahatsız ediyor.
Ben de aynı şeyi yazmak istedim. Her şey yolundaysa, genellikle beynim buna dayanamaz...
Ve eğer bir kez kovulsaydım, geri dönmezdim... Belki onlar enerji vampirleridir ve negatif enerjiyle beslenirler ...
On yılı aşkın süredir evliyim. Kadının bir şeyden memnun olmadığı gerçeğini burada konuşmaya gerek yok. Genelde nedenlere gerek yoktur, canı sıkılırsa kendisi bulur. Ve bu subjektif bir durum değil, eşimden önce de kızlar vardı. Bazıları daha fazla, bazıları daha az. Daha az kötü olanı seçtim. Bazen tabii ki beni çileden çıkarıyor ama konuşmayı kesip eşime devam etmemesini söylemeye çalışıyorum, aksi takdirde hoş bir sohbet olmayacak. Çoğu zaman benimle aynı fikirdedir, ancak özellikle sıkılırsa her şey duygulara, çığlıklara vb. dönüşür. Ancak yazardan çok daha fazla kovulan biri de vardı.

Elbette bu sadece benim görüşüm.
Birlikte yaşamak (mümkünse))))
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Soun: 16 Jul 2024, 09:17
Saskia: 15 Jul 2024, 22:02 Aklını başından aldığı için bir şeyler onu rahatsız ediyor.
On yılı aşkın süredir evliyim. Kadının bir şeyden memnun olmadığı gerçeğini burada konuşmaya gerek yok. Genelde nedenlere gerek yoktur, canı sıkılırsa kendisi bulur. Ve bu subjektif bir durum değil, eşimden önce de kızlar vardı. Bazıları daha fazla, bazıları daha az. Daha az kötü olanı seçtim. Bazen tabii ki beni çileden çıkarıyor ama konuşmayı kesip eşime devam etmemesini söylemeye çalışıyorum, aksi takdirde hoş bir sohbet olmayacak. Çoğu zaman benimle aynı fikirdedir, ancak özellikle sıkılırsa her şey duygulara, çığlıklara vb. dönüşür. Ancak yazardan çok daha fazla kovulan biri de vardı.

Elbette bu sadece benim görüşüm.
Birlikte yaşayın (mümkünse))))
))) Örnekler verin. Daha spesifik olarak, bir kadının her şeyden memnun olması ve sebepler üretmesi...
Sürekli hata yapan, bahaneler üreten bir erkek tipi vardır... Çocukluktan beri bir alışkanlıktır ama sonra bitmek bilmeyen hataları onlara gösteriliyor, sinirleniyorlar...
Bu tür pislikleri yaşayan ve bunlara katlanan kadınlara üzülüyorum, yani sen öyle değilsin herhalde...
These users thanked the author Venüs for the post:
SwetaSw
Автор темы
İÇİNDE
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by İÇİNDE »

Benim önceki evliliğimden 2 çocuğum var, onun da 1 yetişkin çocuğu var, kendi işi var, benim devlet maaşım var ve parasını artırmak için denize ya da dağlara gitmek zorunda kaldığı için mutsuz yani benim param, onun geçimini sağlamak için, ama bu onun ve orada soru bile soramıyorsun ve burada nafakaya ek olarak çocuklara ayda 1000 ruble de aktardım, yani o öyle bir adam ki kahrolası bir aptal, bu yüzden oyuncak bebeğe benzemesine rağmen onu cehenneme gönderdi. Yani 42 yaşında, 30 yaşında görünüyor ve yalnızca yuvarlak şekillere sahip 18 yaşında bir vücuda sahip

[url=https://postimg.cc/Cn8nQr1H][img]https://i.postimg.cc/XqHKXT6h/IMG-20240716-101500.jpg[/img][/url]
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

W: 16 Jul 2024, 10:15 Benim önceki evliliğimden 2 çocuğum var, onun da 1 yetişkin çocuğu var, kendi işi var, benim devlet maaşım var ve kendi parasını yani benim paramı eklemek zorunda kaldığı için mutsuz , denize ya da dağlara gitmek için para sağlamak için, ama bu onun ve orada soru bile soramıyorsun ve burada nafakaya ek olarak çocuklara ayda 1000 ruble de aktardım, yani saçmalık o kadar berbat durumda ki, oyuncak bebeğe benzemesine, 42 yaşında olmasına, 30 yaşında olmasına ve yalnızca yuvarlak şekillere sahip 18 yaşında bir vücuda sahip olmasına rağmen onu cehenneme gönderdi

https://i.postimg.cc/XqHKXT6h/IMG-20240716-101500.jpg
Скажите, а сколько вы алименты платите?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”