Lanet olsun, 2 yıldır bir kadınla çıkıyoruz, ikimiz de 40’lı yaşlarımızın başındayız, yani materyalist kadınlara dayanamıyorum, güzel olmasına rağmen ne halt, ne yapayım? Geçen yıl boyunca, bu muhtemelen onu evimden 6. kovuşum
Lanet olsun, 2 yıldır bir kadınla çıkıyoruz, ikimiz de 40’lı yaşlarımızın başındayız, yani materyalist kadınlara dayanamıyorum, güzel olmasına rağmen ne halt, ne yapayım? Geçen yıl boyunca, bu muhtemelen onu evimden 6. kovuşum :cat1:
Saskia: ↑15 Jul 2024, 22:02
Aklını karıştırdığı için bir şeyler onu rahatsız ediyor.
Ben de aynı şeyi yazmak istedim. Her şey yolundaysa, genellikle beynim buna dayanamaz...
Ve eğer bir kez kovulsaydım, geri dönmezdim... Belki onlar enerji vampirleridir ve negatif enerjiyle beslenirler ...
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=Saskia post_id=388896 time=1721070121 user_id=26005] Aklını karıştırdığı için bir şeyler onu rahatsız ediyor. [/quote]
Ben de aynı şeyi yazmak istedim. Her şey yolundaysa, genellikle beynim buna dayanamaz... Ve eğer bir kez kovulsaydım, geri dönmezdim... Belki onlar enerji vampirleridir ve negatif enerjiyle beslenirler ...
Aklını başından aldığı için bir şeyler onu rahatsız ediyor.
Ben de aynı şeyi yazmak istedim. Her şey yolundaysa, genellikle beynim buna dayanamaz...
Ve eğer bir kez kovulsaydım, geri dönmezdim... Belki onlar enerji vampirleridir ve negatif enerjiyle beslenirler ...
On yılı aşkın süredir evliyim. Kadının bir şeyden memnun olmadığı gerçeğini burada konuşmaya gerek yok. Genelde nedenlere gerek yoktur, canı sıkılırsa kendisi bulur. Ve bu subjektif bir durum değil, eşimden önce de kızlar vardı. Bazıları daha fazla, bazıları daha az. Daha az kötü olanı seçtim. Bazen tabii ki beni çileden çıkarıyor ama konuşmayı kesip eşime devam etmemesini söylemeye çalışıyorum, aksi takdirde hoş bir sohbet olmayacak. Çoğu zaman benimle aynı fikirdedir, ancak özellikle sıkılırsa her şey duygulara, çığlıklara vb. dönüşür. Ancak yazardan çok daha fazla kovulan biri de vardı.
Elbette bu sadece benim görüşüm.
Birlikte yaşamak (mümkünse))))
[quote=Venüs post_id=388900 time=1721071251 user_id=15698] [quote=Saskia post_id=388896 time=1721070121 user_id= 26005] Aklını başından aldığı için bir şeyler onu rahatsız ediyor. [/quote]
Ben de aynı şeyi yazmak istedim. Her şey yolundaysa, genellikle beynim buna dayanamaz... Ve eğer bir kez kovulsaydım, geri dönmezdim... Belki onlar enerji vampirleridir ve negatif enerjiyle beslenirler ... [ /quote]On yılı aşkın süredir evliyim. Kadının bir şeyden memnun olmadığı gerçeğini burada konuşmaya gerek yok. Genelde nedenlere gerek yoktur, canı sıkılırsa kendisi bulur. Ve bu subjektif bir durum değil, eşimden önce de kızlar vardı. Bazıları daha fazla, bazıları daha az. Daha az kötü olanı seçtim. Bazen tabii ki beni çileden çıkarıyor ama konuşmayı kesip eşime devam etmemesini söylemeye çalışıyorum, aksi takdirde hoş bir sohbet olmayacak. Çoğu zaman benimle aynı fikirdedir, ancak özellikle sıkılırsa her şey duygulara, çığlıklara vb. dönüşür. Ancak yazardan çok daha fazla kovulan biri de vardı.
Elbette bu sadece benim görüşüm. Birlikte yaşamak (mümkünse))))
Saskia: ↑15 Jul 2024, 22:02
Aklını başından aldığı için bir şeyler onu rahatsız ediyor.
On yılı aşkın süredir evliyim. Kadının bir şeyden memnun olmadığı gerçeğini burada konuşmaya gerek yok. Genelde nedenlere gerek yoktur, canı sıkılırsa kendisi bulur. Ve bu subjektif bir durum değil, eşimden önce de kızlar vardı. Bazıları daha fazla, bazıları daha az. Daha az kötü olanı seçtim. Bazen tabii ki beni çileden çıkarıyor ama konuşmayı kesip eşime devam etmemesini söylemeye çalışıyorum, aksi takdirde hoş bir sohbet olmayacak. Çoğu zaman benimle aynı fikirdedir, ancak özellikle sıkılırsa her şey duygulara, çığlıklara vb. dönüşür. Ancak yazardan çok daha fazla kovulan biri de vardı.
Elbette bu sadece benim görüşüm.
Birlikte yaşayın (mümkünse))))
))) Örnekler verin. Daha spesifik olarak, bir kadının her şeyden memnun olması ve sebepler üretmesi...
Sürekli hata yapan, bahaneler üreten bir erkek tipi vardır... Çocukluktan beri bir alışkanlıktır ama sonra bitmek bilmeyen hataları onlara gösteriliyor, sinirleniyorlar...
Bu tür pislikleri yaşayan ve bunlara katlanan kadınlara üzülüyorum, yani sen öyle değilsin herhalde...
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=Soun post_id=388981 time=1721110666 user_id=13171] [quote=Venüs post_id=388900 time=1721071251 user_id= 15698] [quote=Saskia post_id=388896 time =1721070121 user_id=26005] Aklını başından aldığı için bir şeyler onu rahatsız ediyor. [/quote]
Ben de aynı şeyi yazmak istedim. Her şey yolundaysa, genellikle beynim buna dayanamaz... Ve eğer bir kez kovulsaydım, geri dönmezdim... Belki onlar enerji vampirleridir ve negatif enerjiyle beslenirler ... [ /quote]On yılı aşkın süredir evliyim. Kadının bir şeyden memnun olmadığı gerçeğini burada konuşmaya gerek yok. Genelde nedenlere gerek yoktur, canı sıkılırsa kendisi bulur. Ve bu subjektif bir durum değil, eşimden önce de kızlar vardı. Bazıları daha fazla, bazıları daha az. Daha az kötü olanı seçtim. Bazen tabii ki beni çileden çıkarıyor ama konuşmayı kesip eşime devam etmemesini söylemeye çalışıyorum, aksi takdirde hoş bir sohbet olmayacak. Çoğu zaman benimle aynı fikirdedir, ancak özellikle sıkılırsa her şey duygulara, çığlıklara vb. dönüşür. Ancak yazardan çok daha fazla kovulan biri de vardı.
Elbette bu sadece benim görüşüm. Birlikte yaşayın (mümkünse)))) [/quote]
))) Örnekler verin. Daha spesifik olarak, bir kadının her şeyden memnun olması ve sebepler üretmesi... Sürekli hata yapan, bahaneler üreten bir erkek tipi vardır... Çocukluktan beri bir alışkanlıktır ama sonra bitmek bilmeyen hataları onlara gösteriliyor, sinirleniyorlar... Bu tür pislikleri yaşayan ve bunlara katlanan kadınlara üzülüyorum, yani sen öyle değilsin herhalde...
Benim önceki evliliğimden 2 çocuğum var, onun da 1 yetişkin çocuğu var, kendi işi var, benim devlet maaşım var ve parasını artırmak için denize ya da dağlara gitmek zorunda kaldığı için mutsuz yani benim param, onun geçimini sağlamak için, ama bu onun ve orada soru bile soramıyorsun ve burada nafakaya ek olarak çocuklara ayda 1000 ruble de aktardım, yani o öyle bir adam ki kahrolası bir aptal, bu yüzden oyuncak bebeğe benzemesine rağmen onu cehenneme gönderdi. Yani 42 yaşında, 30 yaşında görünüyor ve yalnızca yuvarlak şekillere sahip 18 yaşında bir vücuda sahip
Benim önceki evliliğimden 2 çocuğum var, onun da 1 yetişkin çocuğu var, kendi işi var, benim devlet maaşım var ve parasını artırmak için denize ya da dağlara gitmek zorunda kaldığı için mutsuz yani benim param, onun geçimini sağlamak için, ama bu onun ve orada soru bile soramıyorsun ve burada nafakaya ek olarak çocuklara ayda 1000 ruble de aktardım, yani o öyle bir adam ki kahrolası bir aptal, bu yüzden oyuncak bebeğe benzemesine rağmen onu cehenneme gönderdi. Yani 42 yaşında, 30 yaşında görünüyor ve yalnızca yuvarlak şekillere sahip 18 yaşında bir vücuda sahip
W: ↑16 Jul 2024, 10:15
Benim önceki evliliğimden 2 çocuğum var, onun da 1 yetişkin çocuğu var, kendi işi var, benim devlet maaşım var ve kendi parasını yani benim paramı eklemek zorunda kaldığı için mutsuz , denize ya da dağlara gitmek için para sağlamak için, ama bu onun ve orada soru bile soramıyorsun ve burada nafakaya ek olarak çocuklara ayda 1000 ruble de aktardım, yani saçmalık o kadar berbat durumda ki, oyuncak bebeğe benzemesine, 42 yaşında olmasına, 30 yaşında olmasına ve yalnızca yuvarlak şekillere sahip 18 yaşında bir vücuda sahip olmasına rağmen onu cehenneme gönderdi
[quote=W post_id=388987 time=1721114155 user_id=25860] Benim önceki evliliğimden 2 çocuğum var, onun da 1 yetişkin çocuğu var, kendi işi var, benim devlet maaşım var ve kendi parasını yani benim paramı eklemek zorunda kaldığı için mutsuz , denize ya da dağlara gitmek için para sağlamak için, ama bu onun ve orada soru bile soramıyorsun ve burada nafakaya ek olarak çocuklara ayda 1000 ruble de aktardım, yani saçmalık o kadar berbat durumda ki, oyuncak bebeğe benzemesine, 42 yaşında olmasına, 30 yaşında olmasına ve yalnızca yuvarlak şekillere sahip 18 yaşında bir vücuda sahip olmasına rağmen onu cehenneme gönderdi
Robot striptizciler yeniden kulüp sahnesinde boy gösterdi. Geçen yıl Las Vegas’ta bir direğin üzerinde kıvrandılar ve yakın zamanda Fransa’nın Nantes şehrinde yüzeye çıktılar....
Geçen yazımda kendime hakim olamadığım için yavaş yavaş anneme ilgi göstermeye başladığımı söylemiştim ama son zamanlarda kendimi tutamadım ve annemin kıçını tuttum. Ne yapacağını anlamamış gibi...
Last post
Lanet olsun, durum tam tersi; annem beni 11 yaşımdan beri istiyordu. Ama ben ona aşık bile değildim! Seksi olmasına rağmen ilkokuldan beri beni boşuna dövüyor!
Onu hiçbir kötü şey olmadan, tamamen romantizm ve şefkatle ve kendisinin arzuyla değil, duygularla isteyeceği şekilde samimi olmaya nasıl ikna edebilirsiniz? Olağanüstü bir şey teklif edin ama...
Last post
Nazik dokunuşlar, boynunu öpmek, başlangıç olarak bacaklarını okşamak, ona iltifat etmek
Bu zaten var ama o herhangi bir istek göstermiyor benimle çık ya da daha ciddi bir şey yap.