Natali_Natali: ↑12 Jul 2024, 08:16
damn... O zaman öyle düşünmemiştim, her şeyi farklı algılamıştım)))...
nasıl algıladın sır değilse??? :)
evet bu bir sır değil... sadece okulda bunun pek farkında değildim ne yaptığımı ve olaylarla nasıl baş ettiğimi.... "itibar" gibi kavramlar... bilmiyorum... "düzgün bir isim".... benim için sadece boş bir isimdi cümle... Sonuçlarını düşünmedim..
ilginçti elbette... heyecan, arzu o kadar fazlaydı ki durduramadım ... benim için bu kadar boyun eğme ve aşağılama içeren bir seks uyuşturucu gibiydi...
[quote=Brutalchik post_id=388492 time=1720872816 user_id=26277] [quote=Natali_Natali post_id=388173 time=1720761417 user_id= 6331] damn... O zaman öyle düşünmemiştim, her şeyi farklı algılamıştım)))... [/quote]nasıl algıladın sır değilse??? :) [/quote]
evet bu bir sır değil... sadece okulda bunun pek farkında değildim ne yaptığımı ve olaylarla nasıl baş ettiğimi.... "itibar" gibi kavramlar... bilmiyorum... "düzgün bir isim".... benim için sadece boş bir isimdi cümle... Sonuçlarını düşünmedim..
ilginçti elbette... heyecan, arzu o kadar fazlaydı ki durduramadım ... benim için bu kadar boyun eğme ve aşağılama içeren bir seks uyuşturucu gibiydi...
Natali_Natali: ↑12 Jul 2024, 08:16
damn... O zaman öyle düşünmemiştim, her şeyi farklı algılamıştım)))...
ama eğer bir sır değilse bunu nasıl algıladınız??? :)
ilginçti elbette... heyecan, arzu o kadar fazlaydı ki durduramadım ... benim için boyun eğme ve aşağılama içeren bu seks uyuşturucu gibiydi....
[quote=Natali_Natali post_id=388496 time=1720874726 user_id=6331] [quote=Brutalchik post_id=388492 time=1720872816 user_id= 26277] [quote=Natali_Natali post_id=388173 time =1720761417 user_id=6331] damn... O zaman öyle düşünmemiştim, her şeyi farklı algılamıştım)))... [/quote] ama eğer bir sır değilse bunu nasıl algıladınız??? :) [/quote]
ilginçti elbette... heyecan, arzu o kadar fazlaydı ki durduramadım ... benim için boyun eğme ve aşağılama içeren bu seks uyuşturucu gibiydi.... [/quote]. Kız çok ahlaksızdı :-D Peki şimdi ne olacak?
Brutalchik: ↑13 Jul 2024, 15:13
ve eğer bu bir sır değilse bunu nasıl algıladınız??? :)
ilginçti elbette... heyecan, arzu o kadar fazlaydı ki durduramadım ... benim için boyun eğme ve aşağılama içeren bu seks uyuşturucu gibiydi....
.
Kız çok ahlaksızdı
Peki şimdi ne olacak?
Ve artık evliyim... ve Vernaya benim ikinci ad)))...
[quote=Frostdemon post_id=388510 time=1720885657 user_id=23130] [quote=Natali_Natali post_id=388496 time=1720874726 user_id= 6331] [quote=Brutalchik post_id=388492 time =1720872816 user_id=26277] ve eğer bu bir sır değilse bunu nasıl algıladınız??? :) [/quote]
ilginçti elbette... heyecan, arzu o kadar fazlaydı ki durduramadım ... benim için boyun eğme ve aşağılama içeren bu seks uyuşturucu gibiydi.... [/quote]. Kız çok ahlaksızdı :-D Peki şimdi ne olacak? [ /quote]
Ve artık evliyim... ve Vernaya benim ikinci ad)))...
[quote=Sasha0090 post_id=388516 time=1720890689 user_id=14723] Ve geri kalan hikayeleri nerede ve nasıl okuyacağım [/quote]
tüm Hikayelerim bu forumda... History_1.... History_2... ve .etc... toplam 21 History... Pazartesi veya Salı günü yeni bir tane ekleyeceğim
[size=85 ][color=green]43 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote =Sasha0090 post_id=388519 time=1720890993 user_id=14723] Çok ilginç hikayeler [/quote] Geri bildiriminiz için teşekkürler.. .
Natali_Natali: ↑13 Jul 2024, 15:45
evet bu bir sır değil.... sadece okulda ne yaptığımın ve ne tür şeyler yaptığımın pek farkında değildim.. .. "itibar" gibi kavramlar... Bilmiyorum.. "düzgün bir isim".... benim için sadece boş bir tabirdi... Sonuçlarını düşünmedim ..
eh, tabii ki ilginçti... heyecan ve arzu o kadar büyüktü ki duramadım... benim için teslimiyet ve aşağılama içeren bir seks gibiydi uyuşturucu....
.
Ahlaksız kız .çok
Ve şimdi ne olacak?
ve şimdi evliyim... ve Vernaya benim göbek adım)))...
evet bu bir sır değil.... sadece okulda ne yaptığımın ve ne tür şeyler yaptığımın pek farkında değildim.. .. "itibar" gibi kavramlar... Bilmiyorum.. "düzgün bir isim".... benim için sadece boş bir tabirdi... Sonuçlarını düşünmedim ..
eh, tabii ki ilginçti... heyecan ve arzu o kadar büyüktü ki duramadım... benim için teslimiyet ve aşağılama içeren bir seks gibiydi uyuşturucu.... [/quote] . Ahlaksız kız .çok :-D Ve şimdi ne olacak? [/quote] ve şimdi evliyim... ve Vernaya benim göbek adım)))... [ /quote] Bütün kadınlar aldatıcıdır, yalancıdır :-D
Frostdemon: ↑14 Jul 2024, 12:09
Bütün kadınlar aldatıcıdır, yalancıdır
hepsi değil.... evlenmeden önce sahip olduğum hiçbir şey sayılmaz... Özgürdüm ve istediğim gibi yaşadım...
Artık evliyim ve kocamı hiç aldatmadım.... Buraya geldim en azından arada bir biraz stres atmak için foruma gidiyorum... aksi takdirde aptalca bir şey yapabilirsin...
yani ben Sadıkım... ve aynı zamanda İtaatkarım, İpeksi.... yani, vb. .
[quote=Frostdemon post_id=388657 time=1720948167 user_id=23130] Bütün kadınlar aldatıcıdır, yalancıdır :-D [/quote]
hepsi değil.... evlenmeden önce sahip olduğum hiçbir şey sayılmaz... Özgürdüm ve istediğim gibi yaşadım... Artık evliyim ve kocamı hiç aldatmadım.... Buraya geldim en azından arada bir biraz stres atmak için foruma gidiyorum... aksi takdirde aptalca bir şey yapabilirsin... yani ben Sadıkım... ve aynı zamanda İtaatkarım, İpeksi.... yani, vb. .
[quote=Natali_Natali post_id=388661 time=1720949125 user_id=6331] Artık evliyim ve kocamı hiç aldatmadım.... [/quote] ayy!!! Bu duruma acilen çözüm bulmamız lazım!!! :deli:
ne soru ama beni trollediğini fark ettim!!! :çılgın:
damn... şaka yapıyor olmalısın....
konuya dön ilişkiler çok basit.... kopmak çok daha zor.... başardım...
tematik seks uyuşturucu gibidir... bir süreliğine durabilirsin... tamamen kopmak imkansızdır kapalı.... ama şimdilik dayanıyorum)))... hikayeleri hatırlıyorum.... doktora gidiyorum....
[quote=Eustace post_id=388674 time=1720951908 user_id=21266] [quote=Natali_Natali post_id=388671 time=1720951850 user_id= 6331]neden?[/quote] ne soru ama beni trollediğini fark ettim!!! :çılgın: [/quote]
damn... şaka yapıyor olmalısın.... konuya dön ilişkiler çok basit.... kopmak çok daha zor.... başardım... tematik seks uyuşturucu gibidir... bir süreliğine durabilirsin... tamamen kopmak imkansızdır kapalı.... ama şimdilik dayanıyorum)))... hikayeleri hatırlıyorum.... doktora gidiyorum....
Natali_Natali: ↑14 Jul 2024, 13:19
Doktora gidiyorum....
ne tür bir doktor???
psikolog.... ama nadiren... başka bir sinir krizi olduğunda.... ve böylece... daha iyi terapi, daha fazla temiz hava... spor.. .. arkadaşlarla aile toplantıları.... herhangi bir psikologdan daha iyi yardımcı olur....
[quote=Eustace post_id=388681 time=1720952417 user_id=21266] [quote=Natali_Natali post_id=388680 time=1720952365 user_id= 6331] Doktora gidiyorum.... [/quote] ne tür bir doktor??? [/quote]
psikolog.... ama nadiren... başka bir sinir krizi olduğunda.... ve böylece... daha iyi terapi, daha fazla temiz hava... spor.. .. arkadaşlarla aile toplantıları.... herhangi bir psikologdan daha iyi yardımcı olur....
Natali_Natali: ↑14 Jul 2024, 13:24
arkadaşlarla aile toplantıları
ah, Forumda bunlar var!!!
neredeyse... Gerçek hayattan bahsediyordum...
ve forumu gerçekten beğendim Herhangi bir konu hakkında sohbet edebilmem ve sonuçlarından korkmamam yardımcı oluyor... "beni bulacaklar"... beni mahkum edecekler... beni utançla damgalayacaklar. .. işyerinde beni anlatacaklar, arkadaşlarıma.... kocama ...
Hikâyelerimi anlatıyorum..... bana da çok yardımcı oluyor.... terapi gibi.. .
ama kahretsin... Bunu daha sonra gerçekten istiyorum))))... .. ama bu sadece anıların bir "yan etkisi"....
[quote=Eustace post_id=388686 time=1720953470 user_id=21266] [quote=Natali_Natali post_id=388683 time=1720952693 user_id= 6331] arkadaşlarla aile toplantıları [/quote] ah, Forumda bunlar var!!! :cat1: [/quote] neredeyse... Gerçek hayattan bahsediyordum... ve forumu gerçekten beğendim Herhangi bir konu hakkında sohbet edebilmem ve sonuçlarından korkmamam yardımcı oluyor... "beni bulacaklar"... beni mahkum edecekler... beni utançla damgalayacaklar. .. işyerinde beni anlatacaklar, arkadaşlarıma.... kocama ... Hikâyelerimi anlatıyorum..... bana da çok yardımcı oluyor.... terapi gibi.. . ama kahretsin... Bunu daha sonra gerçekten istiyorum))))... .. ama bu sadece anıların bir "yan etkisi"....
Natali_Natali: ↑14 Jul 2024, 13:24
arkadaşlarla yapılan aile toplantıları
ah, Forumda bunlar var!!!
neredeyse... Gerçek hayattan bahsediyordum...
ve forumu gerçekten beğendim Herhangi bir konu hakkında sohbet edebilmem ve sonuçlarından korkmamam yardımcı oluyor... "beni bulacaklar"... beni mahkum edecekler... beni utançla damgalayacaklar. .. işyerinde beni anlatacaklar, arkadaşlarıma.... kocama ...
Hikâyelerimi anlatıyorum..... bana da çok yardımcı oluyor.... terapi gibi.. .
ama kahretsin... Bunu daha sonra gerçekten istiyorum))))... .. ama bu sadece anıların bir "yan etkisi"....
FSB, KGB her yerde.
Dikkatli olun :lol:
These users thanked the author Don Şeytanı for the post:
[quote=Natali_Natali post_id=388688 time=1720953833 user_id=6331] [quote=Eustace post_id=388686 time=1720953470 user_id= 21266] [quote=Natali_Natali post_id=388683 time =1720952693 user_id=6331] arkadaşlarla yapılan aile toplantıları [/quote] ah, Forumda bunlar var!!! :cat1: [/quote] neredeyse... Gerçek hayattan bahsediyordum... ve forumu gerçekten beğendim Herhangi bir konu hakkında sohbet edebilmem ve sonuçlarından korkmamam yardımcı oluyor... "beni bulacaklar"... beni mahkum edecekler... beni utançla damgalayacaklar. .. işyerinde beni anlatacaklar, arkadaşlarıma.... kocama ... Hikâyelerimi anlatıyorum..... bana da çok yardımcı oluyor.... terapi gibi.. . ama kahretsin... Bunu daha sonra gerçekten istiyorum))))... .. ama bu sadece anıların bir "yan etkisi".... [/ quote] FSB, KGB her yerde. Dikkatli olun :lol:
Eşimle birlikte şehir dışında verilen bir ziyafetin ardından eve dönüyorduk; son minibüse geç kalmıştık; ağabeyimden bizi almasını istedim. Eşim ve ben kardeşimi beklerken oldukça sarhoştuk ve o beni...
Last post
Normal Rus dili nerede?
Bunun Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’ndeki bir bilgisayar korsanı tarafından yazıldığını anlamıyor musun? hayalperest.
Muhtemelen bir siperde oturuyor ve berbat fanteziler...
anonim
Cumartesi akşamı bir şişe konyak aldım ve ziyarete gittim.
Vera ve Sergey şehrin dışında tek odalı bir daire kiraladılar. Vera kapıyı açtı, merhaba dedim, ayakkabılarımı çıkardım ve sessizce...
Bilmiyorum ya da beni anlayacaklar, gerçi zaten bana gönderilen kaba mesajlar alıyorum, ama yine de şunu söyleyebilirim ki, bir kadının şampanya şişesiyle mastürbasyon yapması beni gerçekten...
Last post
Eh, bu kesinlikle bir baş belası) karısına 4 parmaktan fazlasını sığdıramıyor)
Her insan cinsel yolculuğuna farklı bir zamanda başlar. İlk seks yaşı sizin için önemli mi yoksa koşullara mı bağlı?
İlk seks yaşının seks hayatınızı etkilediğini düşünüyor musunuz?
Last post
13 yaşındayken ilk seks gerçekleşti kız kardeşimin arkadaşı ve aynı zamanda komşumuzla
O gün öğle yemeğine kadar uyudum. Babam bir günlüğüne iş gezisine çıktı, annem işe gitti ve o gün ben kendi başıma bırakıldım. Yaz, tatiller. İstediğinizi yapın, istemiyorsanız hiçbir şey yapmayın....
Last post
Konu şuydu ve Dragonfly’ın ilginç hikayesini bozmaya gerek yoktu.... şimdi bunu nasıl yapıyorsunuz
yanınıza taşınıyor Hanımefendi? ?? :göz kırp: